Meer resultaten voor groepsaccommodatie friesland 20 personen


groepsaccommodatie friesland 20 personen
groepsaccommodatie friesland - Goedkope groepsaccomodatie D'n' Hazelaar.
De barbecue bestaat uit ruim vier stuks vlees per persoon gevarieerd aanbod van hamburger, kipfilet, worst, saté, spareribs, spek en diverse spiesen, drie sauzen koud en warm, drie soorten verse rauwkost, huzarensalade, stokbrood en kruidenboter. Het drankarrangement omvat vier soorten fris, bier, witte en rode wijn plus rosé.
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Friesland.
Of je nu een groepsaccommodatie voor 20, 30 of 40 personen zoekt, wij bieden je een bijzonder aanbod familiehuizen in Friesland. Wat dacht je van deze groepsaccommodatie voor 70 personen in Sneek of dit groepshuis in Langweer voor 50 personen.
mini pc
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Friesland.
Nieuwe luxe groepsaccommodatie voor 20 personen met 8 slaapkamers. De accommodatie is direct aan het water gelegen in het prachtige waterrijke Zuid-West Friesland. U geniet van uw eigen terras aan het water en de stilte waarin u de zeilbootjes voorbij hoort glijden.
boomstamtafel
Groepsaccommodatie Friesland heerlijkehuisjes.nl.
Groepsaccommodatie LE007: Groepsaccommodatie voor 20 tot 22 personen. Scherpenzeel Friesland Nederland. Groepsaccommodatie FR1004: Twee 6 persoons vakantiewoningen met internet. Tzummarum Friesland Nederland. Groepsaccommodatie FR1009: 16 Persoons accommodatie 2x 8 persoons huizen naa. Tzummarum Friesland Nederland. Groepsaccommodatie WA001: Gezellige 10 tot 20 persoons groepsaccommodatie me.
tattoo shop den haag
Vakantiehuizen in Nederland Friesland 11 personen of meer Marktplaats.nl.
Groepsaccommodatie Landelijk 20 personen. De Weyde Blick. Mooie luxe 12-20p groepsaccommodatie Lauwersmeer Waddenzee. Bijzondere kindvriendelijke groepsaccommodatie voor familieweekend of vriendenweekend op een terp midden in de weilanden van friesland onder het lauwersmeer en vlak bij de waddenzee en elfstedenstad dokkum en kollum.
Groepsaccommodaties Friesland beschikbare groepsaccommodaties.
Groepsaccommodaties Friesland, van bijzondere accommodatie tot luxe groepsverblijf in Friesland JeZoektIetsLeuks.nl.
Luxe groepsaccommodatie aan het water Gaastmeer, Friesland 29km. 20 Deze locatie heeft plaats voor groepen tot 20 personen. 8 Deze locatie heeft 8 kamers. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. Een warm bad, met of zonder hottub Haule, Friesland 29km.
Vakantieboerderijen in Friesland.
vanaf 7 18 personen. Groepsaccommodatie direct aan het Sneekermeer gelegen. vanaf 30 70 personen. Luxe in Friesland met terras op het water. Workum Zuidwest Friesland Zuidwest Friesland. vanaf 10 20 personen. Groepsaccommodatie voor families en groepen NIEUW! Oudega Smallingerland Friesland.
Groepsaccommodaties in Friesland.
Wel eens gedacht om met je familie te verblijven in een accommodatie aan het water? Op 100 meter afstand van Nationaal Park De alde Feanen ligt deze groepsaccommodatie. Uniek in de Friese Wouden gelegen accommodatie voor groepen tot 20 personen. De accommodatie bestaat uit twee delen: De hoofdaccommodatie met 4 slaapkamers voor maximaal 14 personen en een appartement met 2 slaap. Deze statige boerderij is met behoud van de oorspronkelijke aanblik geheel verbouwd tot vakantieboerderij. Uniek in de Friese Wouden gelegen accommodatie. Het betreft een sfeervol ingericht gerenoveerde boerderij op een rustige plaats met eromheen grote tuinen en alle ruimte om te genieten van het platteland. Deze accommodatie met een capaciteit van 56 bedden is gevestigd in een monumentale Friese boerderij. De accommodatie is voor vele doeleinden geschikt o.a. zeilen, schoolweken, familiereünies, bruiloften, bedrijf. De accommodatie is gelegen aan het meer de Fluessen, het grootste, zeer recreatieve meer van Friesland.

Contacteer ons