Zoeken naar groepsaccommodatie overijssel 30 personen


groepsaccommodatie overijssel 30 personen
Groepsaccommodaties Elke Plek nl Direct boeken bij de bron.
De Twentse Hoeve. Hoge Hexel Overijssel. Graag heten we u met de hele familie, al uw vrienden of het complete bedrijf welkom in groepsaccommodatie De Twentse Hoeve, gelegen op recreatiepark De Tolplas. Wij bezorgen een heerlijke vakantie vol ontspanning, luxe en bovenal gezelligheid waar u nog lang aan zult terugdenken! In onze comfortabele accommodaties voor 12, 14 en 18 personen, waarvan één van de 14 persoons accommodaties geschikt is voor mindervaliden, ontbreekt het u aan niets.Maar wij bieden u niet alleen een prachtige accommodatie!
rolschaatsen
Accommodaties SterGroep Groepsaccommodaties.
De Heideheuvel is een luxere accommodatie welke geschikt is voor het verblijf van 30 personen. Prijs vanaf 95000., De Buitenhorst De Ontginning plus. Voor een groep van maximaal 41 personen is onze accommodatie De Ontginning plus heel geschikt. Prijs vanaf 2.37500., In de Boogerd Hoeve de Haayman. Hoeve De Haayman is een luxe vrijstaande accommodatie met een landelijk karakter. Prijs vanaf 1.29500., De Buitenhorst De Bonte Koe plus. Een grote, luxe groepsaccommodatie voor 50 personen. De Bonte Koe is geschikt voor 26 personen en. Prijs vanaf 2.46000., Landgoed de Biestheuvel De Hooiberg. Met De Hooiberg kiest u een op maat gesneden locatie voor een nacht, weekend of midweek. Prijs vanaf 1.65000., t Keampke de Beuk. De Lutte, Overijssel.
Bureaustoel
Groepsaccommodatie Overijssel heerlijkehuisjes.nl.
Blokzijl Overijssel Nederland. Groepsaccommodatie OV151: Luxe groepsaccommodatie voor 30 personen nabij Blo. Blokzijl Overijssel Nederland. Groepsaccommodatie OV152: Luxe groepsaccommodatie voor 50 personen vlakbij B. Blokzijl Overijssel Nederland. Groepsaccommodatie OV262: Acht tot 10 persoons woonboerderij in hartje Gieth. Giethoorn Overijssel Nederland.
goedkope groepsaccommodatie
Groepsaccommodatie of vakantiehuis voor 30 personen huren?
15 30 personen. Sfeervolle groepsaccommodatie in Midden Drenthe. Zwiggelte Midden-Drenthe Drenthe. 17 34 personen. Luxe in het Vechtdal met overdekte speelschuur. Ane Hardenberg Overijssel. 12 30 personen. Gelegen aan een dennenbos overdekt terras hottub. Odiliapeel Uden Noord-Brabant. 15 30 personen.
Groepsaccommodatie 30 personen Schuppen Recreatie.
Groepsaccommodatie Gelderland voor 30 personen. Deze groepsaccommodatie Gelderland gelegen op de grens van Gelderland en Overijssel biedt ruimte aan groepen van 20 tot 30 personen. Het groepsverblijf heeft een ruime woonkamer met aansluitend een grote professionele keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich de 13 slaapkamers, onderverdeeld in 9 slaapkamers voor 2 personen en 4 slaapkamers voor 3 personen, al deze kamers zijn voorzien van een eigen wasmeubel met grote spiegel.
33 vakantiehuizen gevonden in provincie Overijssel, Nederland.
Aangeboden door Belvilla. Nederland, provincie Overijssel, gemeente Twenterand, Den Ham. Villa/Chalet, 12 personen, 7 slaapkamers, 285 m2. vanaf 875 per week 7 nachten. Aangeboden door Belvilla. Nederland, provincie Overijssel, gemeente Steenwijkerland, De Bult. Vakantiehuis, 14 personen, 6 slaapkamers, 181 m2.
Groepsaccommodaties Overijssel voor groepen.
Camping Groepsaccommodatie Nieuwe Brug Ommen Overijssel.
Deze groepsaccommodatie biedt ruimte aan maar liefst 29 personen. Meer informatie boeken. Op onze camping is er plaats voor 30 caravans en/of tenten verdeeld over 2 veldjes. Ook kampeerders met camper zijn van harte welkom. Alle plaatsen zijn ruim en voorzien van elektra en watertappunten. Daarnaast verhuren wij ook blok en trekkershutten. Meer informatie boeken. Klik op de afbeelding om onze virtuele tour te bekijken. Onze camping en groepsaccommodaties liggen verscholen in een bosrijke, heuvelachtige en rivierrijke omgeving ten zuiden van de Overijsselse Vecht. Vanaf de Lemeler Archemer en Besthmenerberg heeft u prachtig uitzicht over de omgeving en kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Deze heuvels zijn circa 180.000 jaar geleden ontstaan toen een gletsjer van zon 250 meter dikte over Overijssel schoof.
Goedkope groepsaccommodatie in het Overijsselse Ommen.
Het verblijf in een goedkope groepsaccommodatie is gezellig en u deelt samen de kosten. Hierdoor houdt u het bedrag wat u per persoon betaalt laag. Met hoe meer mensen u komt, hoe goedkoper het in verhouding wordt. Tip: deel de kosten eens door het aantal personen en zie wat de kosten per persoon zijn.Tip: kom een keer in het laagseizoen!
Grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Overijssel.
Op de website grote-vakantiehuizen.com van A Vakanties vindt u een aanbod van meer dan 1200 unieke groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in Overijssel en heel Nederland die geschikt zijn voor het vieren van een familieweekend of vriendenweekend. Deze familieweekend en vriendenweekend accommodaties zijn geschikt voor 10 tot 70 personen. Het unieke van de website grote-vakantiehuizen.com is dat u iedere groepsaccommodatie of groot vakantiehuis in Overijssel, online kunt zoeken en boeken.
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Nederland.
Een aantal van onze groepshuizen in Drenthe of Overijssel zijn gelegen aan het water, andere groepsverblijven grenzen aan het bos en weer andere kampeerboerderijen in Brabant beschikken over een groot sportveld. Of u nu een groepsaccommodatie voor 10, 20, 40 of 50 personen zoekt, wij bieden u meer dan 400 unieke en bijzondere familiehuizen in Nederland.

Contacteer ons