Meer resultaten voor groepsaccommodatie utrecht 30 personen


groepsaccommodatie utrecht 30 personen
Groep.
Groepsaccommodatie Utrecht, groepsaccommodaties Utrecht, groeps accommodatie Utrecht, groeps accommodaties Utrecht.
groepsaccommodatie 90-100 personen. groepsaccommodatie 100-150 personen. groepsaccommodatie 150-200 personen. groepsaccommodatie 200-300 personen. groepsaccommodatie 300 personen. Groepsaccommodatie Amstelhoeve Recreatie. Amstelhoeve Recreatie is een groepsaccommodatie in De Hoef in het noordwesten van de provincie Utrecht gelegen in het Groene Hart voor groepen tot 26.
Luxe groepsaccommodatie van kasteel tot landhuis.
Bij een luxe groepsaccommodatie hoort natuurlijk ook een zwembad, sauna en jacuzi.Wat dacht u van een slaapkamer met uitzicht op uw eigen zwembad.Alle luxe en ruime slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer.Prachtige afwerking en eiken houten vloeren, u voelt zich even een echte filmster.Op onze website vindt u het allemaal van een exclusief kasteel tot landhuis of villa!
Vekabo.nl Groepsaccommodaties.
Vekabo Nederland staat voor gastvrijheid, kwaliteit en professionaliteit. Om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, stellen we uw ideeën en verbeterpunten op prijs. Neemt u hiervoor contact op met ons verenigingsbureau. Bestel nu de Vekabo-gids!
Fort aan de Klop Groepsaccommodatie Tot 30 personen.
Beschikbaarheid weekenden 2019. Deze groepsaccommodatie tot 30 personen is nog beschikbaar in de volgende weekenden.: 5 7 april. 12 14 juli. 2 4 augustus. 22 24 november. 29 november 1 december. 13 15 december. Benieuwd naar de beschikbaarheid door de week, in de kerstvakantie of in 2020? Neem contact op met ons reserveringsteam! Kom je het weekend bij ons verblijven? Dan huur je de accommodatie van vrijdag 17.00 uur tot zondag 17.00 uur. Hieronder vind je de prijzen van de weekendarrangementen. Wil je een midweek of nachtje verblijven? Neem dan even contact op met ons reserveringsteam voor meer informatie. Bekijk brochure met tarieven 2019. Bekijk brochure met tarieven 2020. Bekijk hier de actuele openingstijden van de brasserie. Voor zaalverhuur of groepsreserveringen bel.: 030 266 05 55 of mail naar info@fortaandeklop.com. Al onze vleesproducten zijn 100% biologisch en afkomstig van Biologische slagerij Gerrit Takke. Alle vis die wij serveren is vriendelijk gevangen. Fort aan de Klop. 1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht.
Vakantiehuis voor 12 personen Ruim aanbod voor groepsvakanties.
Lokale heffingen 2, 11 per persoon per nacht. Reserveringskosten 30, 00 per reservering. Inclusief verplichte toeslagen komt de totaalprijs op 1505, 28 474, 00 Accommodaties 1031, 28 Verplichte toeslagen. Prijs is gebaseerd op 12 personen volwassenen, kinderen en/of baby's' en 1 accommodaties. Groepsaccommodatie 1 gevonden. Supervoordelige groepsaccommodaties met aantrekkelijke extra's' huren. 12-persoons groepsaccommodatie Robijn.
Groepsaccommodatie Utrecht 10 groepsaccommodaties geselecteerd.
Locatie Baarn 16 km van Utrecht. In Baarn ligt één groepsaccommodatie van de Paasheuvelgroep, De Stulp. Locatie Baarn is een bosrijke accommodatie met een grote recreatiezaal en een aparte ruimte met podium en audio installatie. Rondom de recreatiezaal ligt een gang met de slaapkamers en het sanitair. Voor de leiding zijn er ook kleinere kamers beschikbaar. De accommodatie is zeer geschikt voor grote groepen. 12 accommodaties in bosrijke omgeving. Groepsaccommodatie naast Paleis Soestdijk. Ieder kind verdient een gezellig kamp. Een kamp draagt bij aan sociale vaardigheden. Vriendschappen ontstaan door samenwerking. Vooral buiten vinden de mooiste avonturen plaats. Er zijn geen personen ingevuld, alle prijzen zijn vanaf" per persoon per nacht en inclusief cateringskosten.
Groepsaccommodatie 40 personen 34 groepsaccommodaties geselecteerd.
Zoek op afstand. Groepsaccommodatie 40 personen. Een selectie van 34 groepsaccommodaties die perfect passen bij groepen van ongeveer 40 personen. Stichting Paasheuvelgroep is gespecialiseerd in groepsaccommodaties voor iets grotere groepen. Dus ook voor groepen van 40 personen hebben we meerdere geschikte groepsaccommodaties. We hebben de groepsaccommodaties die het beste passen bij een groep van ongeveer 40 personen alvast voor je geselecteerd. Groepsaccommodaties voor 40 personen. 34 verschillende groepsaccommodaties.; Ongeveer 40 slaapplaatsen.; Veel buitenruimte waar 40 personen makkelijk activiteiten kunnen houden.; Catering wordt verzorgd zodat je niet hoeft te koken voor 40 personen.; Liever zelf koken? Er zijn een paar locaties waar dat kan, met een grote keuken. Met meer personen? Wij denken dat onderstaande groepsaccommodaties het beste passen bij groepen van ongeveer 40 personen maar we hebben uiteraard nog veel meer mogelijkheden. Ben je met net iets meer personen, kijk dan vooral bij onze overige groepsaccommodaties of maak gebruik van de zoekfunctie bovenaan de pagina. Groepsaccommodaties in Brabant. Groepsaccommodaties in Gelderland. Groepsaccommodaties in Limburg. Groepsaccommodaties in Noord Holland. Groepsaccommodaties in Utrecht.
Home.
wk-panel, rowtrue: data-wk-grid-margin. Groepsaccommodatie de Rowaldhoeve. Groepsaccommodatie/Kampeerboerderij De Rowaldhoeve is gericht op groepsverblijven, familie reunies, familieweekend, vriendenweekend, scholen, verenigingen, sportverenigingen, zakelijke bijeenkomsten e.d. De accommodaties zijn op basis van zelfverzorging en hiervoor dan ook compleet ingericht. De accommodaties zijn het gehele jaar open en bieden plaats aan 30 t/m 50 personen in de boerderij en 30 t/m 50 personen in het buitenverblijf.
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Gelderland.
Ruime vakantieboerderij met uitzicht over de landerijen. Achterveld Leusden Utrecht. 10 20 personen. Groepsaccommodaties in Gelderland. Heb jij de taak om het familieweekend of vriendenweekend te organiseren en zoek je luxe, goedkope of juist bijzondere groepsaccommodaties en familiehuizen in Gelderland? Bekijk dan eens onze 75 groepshuizen in de Achterhoek, op de Veluwe, het Rivierengebied, de Betuwe en Stadsregio Arnhem Nijmegen. Of je nu een groepsaccommodatie voor 30 personen, een kampeerboerderij voor 50 personen, een vakantiewoning voor 10 personen of een groepsverblijf voor 20 personen zoekt, wij bieden je een uniek aanbod grote vakantiehuizen in Gelderland.
14 slaapkamers Groepsaccommodaties en vakantiehuizen.
Met je familie, vrienden of collega's' een weekendje weg met 28 personen en specifiek op zoek naar een groepsaccommodatie met minimaal 14 slaapkamers? Bekijk hieronder ons aanbod groepsaccommodaties en vind direct je vakantiehuis voor 28 personen in Nederland. Wij bieden je een uniek aanbod groepsaccommodaties van 30 50 personen.

Contacteer ons