Resultaten voor kampeerboerderij ameland


kampeerboerderij ameland

Kampeerboerderij Indeling Prijzen Reisinformatie Contact Links. Kampeerboerderij Beijaard Nes Ameland. Kampeerboerderij Beijaard is een groepsverblijf gelegen aan de rand van het centrum van Nes op Ameland, het is op loopafstand van de veerboot 10 minuten en 2 minuten van het centrum.
wollen deken
Home pagina voor Groepsverblijven op Ameland.
Het is één van de Waddeneilanden en ligt tussen Terschelling en Schiermonnikoog. Het eiland heeft vier dorpen, een rijke historie en voldoende bezienswaardigheden. Er zijn vele musea, winkeltjes, restaurants en evenementen die Ameland een eigen karakter geven. Ook staat Ameland bekend om haar prachtige natuur.
tattoo den haag
Albatros kampeerboerderij op Ameland.
Het groepsverblijf ligt in het centrum van Ameland en grenst aan een natuurgebied. De afstand tussen de Albatros en het Noordzeestrand is slechts 900 meter en naar het Wad maar 200 meter. De dorpen Nes en Ballum liggen op een steenworp afstand. Het groepsverblijf biedt plaats aan groepen tot maximaal 100 personen en beschikt over een groot speelterrein. Uw pupillen zullen het hier tijdens hun schoolreis of werkweek naar hun zin hebben. Naast een echt voetbalveld is er ook heel veel andere ruimte. Er zijn op het terrein picknickbanken en tafels aanwezig. Schommels en wippen ontbreken ook niet. De accommodatie wordt telkens aan slechts één groep verhuurd en voldoet aan alle eisen ten aanzien van de brandveiligheid. Er is gratis WiFi voorhanden. De keuken en de recreatiezaal. De keuken is volledig ingericht met onder andere koelkasten, vriezers, vaatwasser, magnetron, wasmachine, spoelmachine, oven etc. Op de benedenverdieping is een grote eetzaal annex recreatieruimte met onder andere een kleuren TV. Albatros biedt vier slaapzalen op de verdieping en drie slaapkamers voor de begeleiders op de begane grond. De kampeerboerderij is voorzien van modern sanitair.
kampeerboerderij brabant
Welkom op Kampeerboerderij-Ameland.nl / Willkommen auf Kampeerboerderij-Ameland.nl.
De accommodaties zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld een werkweek, studieweek, renie of een introductieweekend van onder andere sportclubs, verenigingen, studenten of families. Kampeerboerderij-Ameland.nl bietet Ihnen auf Ameland einen angenehmen Aufenthalt in unseren ausgezeichnet ausgestatteten Gruppenhusern t Noorderlicht und Licht der Zee.
Ameland kampeerboerderij De Witte Reep, Groepsaccommodatie op Ameland.
Een verblijf op Ameland in kampeerboerderij De Witte Reep is een aanrader voor een vakantie of weekendje weg met een grote groep. U heeft op Ameland bij onze kampeerboerderij de keuze uit een accommodatie voor 10 personen, maar ook uit accommodaties voor grotere groepen.
Ynsen Recreatie Verblijf in onze Groepsaccomodatie, Appartement of Bungalow op Ameland.
Verblijf in onze Groepsaccomodatie, Appartement of Bungalow op Ameland. Appartementen Amelander Kaap. Op een mooie plek aan de rand van het dorp Hollum, ligt onze sfeervolle groepsaccomodatie met een royaal terrein, op korte loopafstand van het centrum waar u gezellig kunt winkelen of een terrasje kunt pikken.
Welkom Welkom Welkom op op op Kampeerboerderij-Ameland.nl. Kampeerboerderij-Ameland.nl. Kampeerboerderij-Ameland.nl.
herbouwd in het kader van het project Educatieve" beleving van de Wadden." met ondersteuning van het Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling. Kloosterpad 1. 9164 KX Buren / Ameland. Tel. 0519 542690 / 543181. Mobiele tel. 06 51462991. E-mail.: info@kampeerboerderij-ameland.nl. Optimale resolutie: minimaal 1024x768. Webdesign: Sysop Systeembeheer en Automatisering Assen NL 2012. 9164 KX Buren / Ameland. herbouwd in het kader van het project Educatieve" beleving van de Wadden." met ondersteuning van het Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling. Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn 0519 platteland. 542690 / 543181. Mobiele tel. 06 51462991. E-mail.: info@kampeerboerderij-ameland.nl. Optimale resolutie: minimaal 1024x768. Webdesign: Sysop Systeembeheer en Automatisering Assen NL 2012. herbouwd in het kader van het project Educatieve" beleving van de Wadden." met ondersteuning van het Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling. Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland. Algemene informatie. Kampeerboerderij t Noorderlicht. 06 51462991. E-mail.: info@kampeerboerderij-ameland.nl. Optimale resolutie: minimaal 1024x768. Webdesign: Sysop Systeembeheer en Automatisering Assen NL 2012.
Kampeerboerderij De Nachtegaal Ameland Welkom.
Omdat ons groepsverblijf zeer centraal op Ameland ligt, is het de ideale uitvalsbasis voor al uw excursies en uitstapjes. Onze accommodatie is uitermate geschikt voor schoolreisjes, werkweken, jeugdgroepen, familiereünies, personeelsreisjes en sportverenigingen. Ook ontvangen wij regelmatig koren en orkesten voor repetitieweekenden.
Groepsaccommodaties in Buren VVVAmeland.
Ostrea 3 kamerappartement. Ostrea 3 kamerappartement. Appartement Holland Hamptons. Landal Ameland State type 2-4 B1. Landal Ameland State type 2-4 B2. Penthouse Residence Ameland 42M. Appartementen Nes 6-8 personen. Appartement ut Achterhuus 8 persoons. Appartement Brouwer 17. Appartement de Kiekendief.

Contacteer ons