Zoeken naar kampeerboerderij ameland


kampeerboerderij ameland
Vakantiehuis Groepsaccommodatie Paasduin in Ameland Nederland Reviewcijfer: 9.4 Zoover.
Hoeveelheid ruimte 10. Met groep 78 Schoolreisje Ameland.Dit jaar zijn we voor het eerst in kampeerboerderij huis noord van Paasduin geweest. We komen al jaren op Ameland, maar nu voor het eerst in Nes. De groepsaccomodatie is erg nieuw en ruim opgezet.
Groepsverblijf Duinzicht op Ameland, kampeerboerderij accomodatie huisvesting ïmet ïzelfverzorging.
Bruiloft: trouwen op Ameland is heel speciaal. En wat is er dan leuker én gemakkelijker dan dat alle gasten op één plaats feest vieren en logeren! Ook voor andere feesten evenals familiereünies kan men hier terecht. Tarieven en beschikbaarheid. De prijs van een overnachting is afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van het verblijf. Er wordt altijd gerekend vanaf 25 personen, dit is het basistarief. De prijs per persoon is inclusief toeristenbelasting en verbruik van gas, stroom en water. Richtlijn: hoe groter de groep of hoe langer het verblijf, des te lager is de prijs per persoon. De prijs per persoon per overnachting bedraagt minimaal 7 en maximaal 12 euro. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Van november 2018 t.m. half april 2019 wordt de kampeerboerderij niet verhuurd.
Vakantiehuis t Arendsnest groepsverblijf op Ameland Vakantiehuis t Arendsnest groepsaccommodatie op Ameland.
Het Arendsnest is een groot vakantiehuis in Buren op Ameland en is na de recente uitbreiding geschikt voor een verblijf tot 80 personen. Het is er altijd schoon en voorzien van alle hedendaagse gemakken. Bij de accommodatie ligt een groot speelveld.
Huur Groepsaccommodatie WA029 in Ameland-Nes.
De inwoners van Ameland zijn verdeeld over vier dorpen, die allemaal tot beschermd dorpsgezicht zijn verklaard: Hollum, Ballum, Nes en Buren. Ameland heeft veel vrije natuur en biedt een verscheidenheid aan flora en fauna. Er zijn musea te bezichtigen en talloze sport en recreatieactiviteiten te verrichten.

Kampeerboerderij Indeling Prijzen Reisinformatie Contact Links. Kampeerboerderij Beijaard Nes Ameland. Kampeerboerderij Beijaard is een groepsverblijf gelegen aan de rand van het centrum van Nes op Ameland, het is op loopafstand van de veerboot 10 minuten en 2 minuten van het centrum.
Home Metz Ameland.
Recreatiewoningen bij het Noordzeestrand van Ameland. De vakantiehuizen liggen in het natuurgebied tussen Nes en Buren op loopafstand van het strand. Tevens bieden wij u een kampeerboerderij gelegen in het centrum van het dorp Buren. Kijk bij Lastminute voor eventuele aanbiedingen!
Welkom bij Ons Kasteel Groepsaccommodatie op Ameland.
Vakantieverblijven Bakker Ameland.
Vakantieverblijven Bakker verhuurt en onderhoudt 4 huisjes en 1 groepsaccommodatie op het prachtige Waddeneiland Ameland. De ontspannen sfeer van onze accommodaties en van het eiland laten u helemaal tot rust komen. Wij heten u dan ook van harte welkom op het prachtige Ameland.
Welkom bij de kampeerboerderij de Zwaluwhoeve Ameland.
U vindt hier informatie over onze kampeerboerderij en overige activiteiten. Kijkt u rustig even rond op deze site en ontdek hoe leuk een verblijf op Ameland kan zijn! Onze kampeerboerderij is gelegen aan de rand van het dorp Buren en bestaat uit twee gedeeltes.:
Home pagina voor Groepsverblijven op Ameland.
Samen recreëren leuk is. Buiten om de kampeerboerderij is een heel groot sportveld. Om te spelen en te voetballen en voor volleybal, maar in één hoekje gingen we niet spelen, want daar zaten jonge scholeksters. Lisa groep 7, Koningin Julianaschool. Buren ligt aan de oostkant van Ameland en is het jongste dorp van het eiland.
Groepsverblijf Ballum-Ameland Wattinseln Nederland bookedoo.
Beschrijving Groepsverblijf Ballum-Ameland Wattinseln. Deze accommodatie is gelegen tussen de sfeervolle dorpjes Ballum en Hollum in voornamelijk natuur en agrarisch gebied en leent zich uitstekend voor familieweekenden, schoolreisjes, sportverenigingen, werkweken én voor natuurliefhebbers. wij bieden een ideale plek om te verblijven.

Contacteer ons