Meer resultaten voor kampeerboerderij schiermonnikoog


kampeerboerderij schiermonnikoog
Kampeerboerderij de Duinhoeve Schiermonnikoog.
op de gezelligste kampeerboerderij van het sprankelende Schiermonnikoog! Ontdek Schiermonnikoog en het boerenleven vanaf de meest centrale plaats op het eiland. Op 10 minuten fietsafstand van strand, dorp en boot. Een plek op de boerderij voor studentenverenigingen, schoolreizen en andere groepen, maar ook voor vakanties van gezinnen, stellen, vrienden en vriendinnen!
Veehouderij en Kampeerboerderij De Branding V.O.F. Schiermonnikoog.
Taxi Boersma Melle Grietjespad 13, 9166 LT Schiermonnikoog. Anita's' Styling Langestreek 80, 9166 LE Schiermonnikoog. Spar Brunekreef Middenstreek 2, 9166 LN Schiermonnikoog. Disclamer: we hebben met de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht dat bovenstaande informatie over Veehouderij en Kampeerboerderij De Branding V.O.F.
Reis en verblijf Schiermonnikoogfestival.
Verblijf op Schiermonnikoog. Schiermonnikoog biedt een ruime keuze aan accommodaties, van hotels tot kampeerboerderijen. Hieronder vindt u een overzicht van verschillende mogelijkheden. Eureca Groepsaccommodatie, kamperen en vakantiewoningen. Hotel Graaf Bernstorff. Hotel Om de Noord. Hotel Van der Werff. Kampeerboerderij de Branding.
Vakantieboederij De Kooiplaats voor jong en oud op Schiermonnikoog.
Wie zijn vakantie doorbrengt op Schiermonnikoog, vindt er alles wat zijn hartje begeert: weilanden, bossen, kwelders, strand, zee en duinen. Verblijft u op de Kooiplaats dan zit u midden in de mooiste flora en fauna die het eiland te bieden heeft.
De Duinhoeve Boerderijkamers.nl.
Schiermonnikoog Friesland Nederland. Boek via de huiseigenaar zelf. APPARTEMENTEN, KAMPEERBOERDERIJ en CAMPING. De Duinhoeve is een kampeerboerderij met groepsaccommodatie ook zijn er 3 appartementen en een minicamping. Er is ruimte voor ongeveer 120 mensen in totaal. Er zijn koeien, kalfjes, 2 paarden en kippen te vinden.
Groepsaccommodatie / Kampeerboerderij de Branding Vakantie Aanbiedingen en Last minute Marktplaats.nl.
Vele schoolreisjes, studenten, bruidsparen, families, vrienden en eilandliefhebbers gingen jullie voor. Onze kampeerboerderij is opgedeeld in meerdere groepsruimtes en appartementen. Alle appartementen zijn voorzien van een ingerichte keuken, woonkamer met bankstel, eethoek, radio en t.v, en een aparte slaapkamer. Eigen douche en toilet is optioneel. De appartementen zijn ingedeeld van 1-4 personen. Te huur vanaf 1250, pppn De groepsruimtes zijn allemaal voorzien van een grote, ingerichte keuken. Een verblijfsruimte met bankstellen, eettafels, radio en t.v. Heren en damessanitair, en aparte slaapzalen. De ruimtes verschillen van grootte; voor 20, 28, 34 of 36 personen. Eventueel ook in combinatie te huur met appartementen voor bijv. ouderen / leiding. Groepsruimtes zijn te huur voor 22 per persoon voor 2 nachten. Schoolreisjes: 20 pp voor 2 nachten. Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid op 0519-531557 of info@debranding.nu Zie onze andere advertentie voor onze vakantiewoningen in het dorp van Schiermonnikoog.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Alle groepsvakantieverblijfs opdeWadden.nl.
8 persoons vakantiehuis in de duinen van Midsland aan Zee. vakantiehuis voor 12 personen in het centrum van het dorp Buren. 12 persoons luxe vakantiehuis aan de rand van Hollum. 12 persoons vakantiehuis in het dorp Midsland. Yn t DĂșn.
Huisje huren Schiermonnikoog? Vakantieboerderij Springfield.
Huisje huren op Schiermonnikoog? Aan de rand van dorp en natuurgebied, op loopafstand van het strand. Springfield, een goed begin van elke vakantie. Fotos homepage: Jos Verkerk. foto ganzen: Martin-Tim van der Veen en foto paard en ruiter: Daphne Meijer.
Visser Lauwersoog Transport naar Schiermonnikoog.
Transport naar Schiermonnikoog. Transport naar Schiermonnikoog. Visser Transport rijdt dagelijks met drie bakwagens van en naar Schiermonnikoog. Tijdens de zomermaanden gaat Visser Transport vier keer per dag en in de wintermaanden twee keer per dag naar Schiermonnikoog en vice versa.
Kampeerboerderij Binnendijken Openingstijden Kampeerboerderij Binnendijken van der Molenpad.
Kampeerboerderij Binnendijken van der Molenpad. Openingstijden Kampeerboerderij Binnendijken van der Molenpad 15 in Schiermonnikoog. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar van der Molenpad in Schiermonnikoog.

Contacteer ons