Meer resultaten voor luxe groepsaccommodatie 50 personen


luxe groepsaccommodatie 50 personen
groepsaccommodatie 50 personen - De Pluu: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen.
Uiteraard is het ook mogelijk van dit standaard pakket af te wijken en andere keuzes te maken vis, vegetarisch of uitbreiding drankaanbod. De prijzen van de arrangementen zijn gebaseerd op groepsgrootte van minimaal 25 personen. Bij kleinere groepen zijn de prijzen op aanvraag.
Unieke en goedkope groepsaccommodaties in Limburg.
Luxe groepsaccommodatie Voerstreek. Meer dan 50 Groepsaccommodaties in Limburg. Ontdek ons aanbod vakantiehuizen in Limburg en reserveer direct bij de eigenaar. Kies uw regio optie. Grote vakantiehuizen in Limburg. Bekijk alle vakantiehuizen in Limburg. Speciaal voor u uitgelicht. Luxe vakantiehuis Afferden met overdekt terras. Afferden Bergen Limburg. 8 16 personen.
cinderella dekbed
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Gelderland.
Of je nu een groepsaccommodatie voor 30 personen, een kampeerboerderij voor 50 personen, een vakantiewoning voor 10 personen of een groepsverblijf voor 20 personen zoekt, wij bieden je een uniek aanbod grote vakantiehuizen in Gelderland. Houd je van luxe en zoek je een luxe groepsverblijf in Gelderland?
versteend hout tafel
Groepsaccommodatie 50 personen.
Bekijk onze vriendenweekend accommodaties voor 50 personen in Nederland. Zoek je een luxe groepsaccommodatie? Bekijk onze luxe groepsaccommodaties voor 50 personen. Bij Vakantieadressen.NL kunt u rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar. Hierdoor kunt u uw persoonlijke wensen direct bespreken met de eigenaar.
ijskast
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Friesland.
In Workum vind je bijvoorbeeld een nieuwe luxe groepsaccommodatie voor 20 personen met 8 slaapkamers gelegen direct aan het water. Huur een sloep en vaar direct vanaf de accommodatie het water op. Veel gestelde vragen. Informatie voor verhuurders. Kies je aantal personen. Vakantiehuizen 10 personen. Vakantiehuizen 15 personen. Vakantiehuizen 20 personen. Vakantiehuizen 25 personen. Vakantiehuizen 30 personen. Vakantiehuizen 35 personen. Vakantiehuizen 40 personen. Vakantiehuizen 50 personen.
LWMG Accommodaties.
Het ligt mooi gelegen direct aan de Oosterschelde. Na een brand in 2010, waarbij de schuur volledig werd verwoest, is de schuur nieuw opgebouwd en is hierin een luxe groepsaccommodatie gerealiseerd met 14 slaapkamers voor steeds 4 personen. De boerenwoning is gerestaureerd.
Groepsaccommodaties Elke Plek nl Direct boeken bij de bron.
welke een unieke aanvulling is op uw kort of langer verblijf. Breeland beschikt over een sfeervol horeca paviljoen waar u kunt genieten van luxe diners of juist een thema avond voor uw gezelschap kan organiseren. Tevens bieden wij mogelijkheid voor catering in de accommodatie. Breeland Recreatie de ideale groepsaccommodatie voor een familieweekend, teamuitje, weekendje weg met vrienden, vereniging en voor een vakantie of schoolkamp.Maar ook voor meerdaagse bedrijfstrainingen. U kunt overnachten in de accommodatie, vergaderen in ons paviljoen en het team versterken door actieve teambuilding en tot slot genieten van de uitgebreide catering op locatie.Specialist in buitensportenBreeland Recreatie in Annen is specialist in groepsuitjes, familiedagen, teambuilding en schoolreisjes. Op een unieke plek in de groene Hunzevallei staat Paviljoen Breeland: een inspirerende locatie voor uw feest, receptie, bruiloft, groepsuitje of vergadering. Met een uitstekende keuken en eerlijke streekproducten.Breeland Recreatie biedt vele outdoor activiteiten voor jong en oud op eigen terrein en in de naaste omgeving. En spelprogrammas in het paviljoen. Dit alles in combinatie met heerlijk eten en drinken. Met een groep naar Breeland is actief genieten voor iedereen! Verberg het aanbod Toon het aanbod 5. 4 sterren accommodatie. Voor groepen van 25 tot 50 personen.
Grootste aanbod vrije vakantieboerderijen van Nederland.
Bekijk ook eens onze weekendje weg vriendenweekend accommodaties op de boerderij. Of onze luxe vriendinnenweekend accommodaties in Nederland. Bekijk alle vakantiehuizen in Nederland met de contactgegevens van de eigenaar. Onze grote vakantiehuizen zijn geschikt voor kleine groepen van 10 15 personen tot grote groepen van 50 100 personen.
Groepsaccommodatie huren? Stijlvol genieten bij Luxehome.
Groepsaccommodatie in West Europa. De groepsaccommodaties van Luxehome bevinden zich in West Europa en vooral in Nederland en Belgiƫ mocht u dichtbij iets zoeken maar ook in Frankrijk heb ik een prachtige villa voor 14 personen. Mijn groepsaccommodaties in de Ardennen in Belgie zijn absolute aanraders. Wilt u maximale luxe dan adviseer ik u The Lodge 23 personen en Boerderijvilla Bertonge 20 personen. Parkvilla Spabelle is zeer geschikt voor groepen tot en met 27 personen. Zoekt u een sfeervol domein tot wel 50 personen dan is La belle Semois of Landgoed le Herou wellicht wat u zoekt.
Grote groepsaccommodaties in de Ardennen.
Groot vakantiehuis grote vakantiehuizen in de Ardennen bruiloft of huwelijksfeest in de ardennen Groepsverblijf groepsverblijven Ardennen voor familiereĆ¼nie Schoolkamp Ardennen accommodaties, groepsaccommodaties groepsaccommodatie vriendenweekend ardennen, 10, 20, 30 personen Alle vakantieparken in de Ardennen groepshuis groepshuizen in de Ardennen Vakantie met honden in de Ardennen Villa Ardennen mooie kastelen groepsaccommodaties in de Ardennen Grote groepsaccommodaties in de Ardennen Luxe groepsaccommodatie Ardennen huren Goedkope groepsaccommodatie in de Ardennen huren Vakantiehuis Ardennen 10, 12 of 14 personen vakantiehuizen Ardennen Vakantiehuis Ardennen 20 personen huren vakantiehuizen Ardennen groepsaccommodatie ardennen met zwembad vakantiehuis ardennen 8 personenvakantiehuizen Ardennen 8 personen 10 persoons vakantiehuis Ardennen vakantieparken Belgie luxe groepsverblijf groepsverblijven ardennen familieweekend ardennen en accommodatie huren vakantiehuis ardennen 15 personenvakantiehuizen ardennen 15 personen vakantiehuis in Ardennen met zwembad huren Grote vakantiehuizen Ardennen 6 tot 50 personen vakantiehuis Ardennen voor 30 personen huren vakantiehuizen Ardennen 30 personen Groepsaccommodatie Ardennen 20, 30 personen groepsaccommodaties Ardennen 20, 30 personen Vakantiehuis Ardennnen 16 personen vakantiehuizen Ardennen 16 personen groepsaccommodatie ardennen 40 personen groepsaccommodaties 40 personen huren.
Accommodaties SterGroep Groepsaccommodaties.
Hoeve De Haayman is een luxe vrijstaande accommodatie met een landelijk karakter. Prijs vanaf 1.29500., De Buitenhorst De Bonte Koe plus. Een grote, luxe groepsaccommodatie voor 50 personen. De Bonte Koe is geschikt voor 26 personen en. Prijs vanaf 2.46000.,
Groepsaccommodatie tot 40 personen.
Daar heeft de Marinushoeve wat op gevonden! Onze ruime en luxe groepsaccommodatie is de perfecte bestemming voor groepen tot 40 personen die van luxe en comfort houden. Puur genieten op deze groepsaccommodatie tot 40 personen. De groepsaccommodatie kan voor meerdere doeleinden ingezet worden.

Contacteer ons