Resultaten voor groepsaccommodatie drenthe


groepsaccommodatie drenthe
Den Hazelaar Goedkope groepsaccommodatie.
De barbecue bestaat uit ruim vier stuks vlees per persoon gevarieerd aanbod van hamburger, kipfilet, worst, saté, spareribs, spek en diverse spiesen, drie sauzen koud en warm, drie soorten verse rauwkost, huzarensalade, stokbrood en kruidenboter. Het drankarrangement omvat vier soorten fris, bier, witte en rode wijn plus rosé.
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Drenthe.
Op zoek naar een groepsaccommodatie of familiehuis in Drenthe voor je familieweekend of vriendenweekend? In Drenthe vind je prachtige natuurgebieden zoals de Hondsrug, het Reestdal, het Drents Friese Wold en het Dwingelderveld. Ga je een weekendje weg en zoek je een vakantiehuis Drenthe 20 personen?
makelaar drenthe
Goedkope groepsaccommodatie in Drenthe Warme bossen.
Betaalbare groepsaccommodatie, privacy in prachtige omgeving. Bent u op zoek naar een volledig en sfeervol ingerichte en goedkope groepsaccommodatie in Drenthe? Zoek u een perfect groepsverblijf voor uw reünie, familieweekend, weekendje weg of teambuilding? Denk dan eens aan De Warme Bossen.
makelaar drenthe
Groepsaccommodatie in de natuur van Drenthe Taribush.
Prachtig gelegen groepsaccommodatie in de bossen in Drenthe. Groepsaccommodatie de Marke in het Drentse Nationaal Park Dwingelderveld. Overnachten in de kampeerboerderij is een ware belevenis, je ervaart hier de rust en ruimte van Drenthe op zijn best. De groepsaccommodatie is gelegen in de prachtige bossen en natuur van Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe.
makelaar drenthe
Groepsaccommodaties Drenthe ruime keuze in groepshuizen.
Zoek uw groepsaccommodatie in Drenthe. In ons handige zoek en boek systeem kunt u direct aangeven waar de groepsaccommodatie allemaal aan moet voldoen. Zo kunt u kiezen voor een locatie aan de rand van een dorp of juist eentje midden in de natuur.
makelaar drenthe
Groepsaccommodatie Drenthe de Toffe Peer Ruinerwold De Toffe Peer in mooi Drenthe.
In het mooie Drenthe. De Toffe Peer recreatie bestaat uit een sfeervolle groepsaccommodatie, 4 vakantiehuizen en een minicamping. Het complete vakantiegevoel op een unieke locatie in Drenthe. Gunstig gelegen tussen drie nationale parken en op fietsafstand van Giethoorn, het Venetië van het noorden.
vakantiehuis drenthe
Groepsaccommodatie Drenthe De Vijf Suites.
Allen hebben een eigen toilet. Onze groepsaccommodatie Drenthe is verder van alle gemakken voorzien. Er zijn voldoende borden, bestek, glazen etc. Daarnaast is er een luxe keuken met een afwasmachine op krachtstroom. Zo is uw afwas in minder dan 15 minuten klaar.
makelaar drenthe
Groepsaccommodaties in Drenthe en Friesland Drents-Friese Wold.
Boijl Friesland Groepsaccommodatie JonckersHoeve tot 30 personen. Wapse Drenthe Groepsaccommodatie De Vier Eiken tot 27 personen. Wapserveen Drenthe Vakantiepark Bosmeer. Noordwolde Friesland Groepsaccommodatie Hoeve t Wed tot 33 personen. Wapse Drenthe Vakantiehuis De Goede Weide tot 14 personen. Oude Willem Drenthe Groepsaccommodatie Appelscha tot 72 personen.
vakantiehuis drenthe
Groepsaccommodatiewapserveen: Welkom.
Klik hier om te reserveren Klik hier om de beschikbaarheid te bekijken. Welkom bij Groepsaccommodatie Wapserveen. Sinds 2002, hebben we het 200 jaar oude hotel te Wapserveen in gebruik als groepsaccommodatie. De accommodatie is geschikt voor 25/27 personen. Het is een kind-vriendelijke accommodatie.
Groepsaccommodaties in Drenthe.
Als je de naam Drenthe hoort, denk je waarschijnlijk aan de uitgestrekte bossen en heidevelden waar je urenlang kunt ronddwalen vanaf je groepsaccommodatie in Drenthe zonder iemand tegen te komen. Maar misschien leg je ook wel meteen de link met de eeuwenoude hunebedden die overal terug te vinden zijn.
Groepsaccommodatie Drenthe SterGroep Groepsaccommodaties.
Groepsaccommodatie De Zwerfsteen in Roderesch. Gelegen in de Kop van Drenthe vindt u De Zwerfsteen te midden van bossen in de directe omgeving van Roderesch nabij het Drentse Roden. Het noorden van Drenthe kenmerkt zich door mooie bosgebieden, beekdalen en uitgestrekte heidevelden.
Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij Drenthe-FrieslandGroepsaccommodatie Nijsingh.,
Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij Nijsingh in Appelscha, een comfortabele groepsaccommodatie, op de grens van Friesland en Drenthe. Even buiten Appelscha en aan de rand van het schitterende Drents-Friese Wold vindt u de gezellige groepsaccommodatie Nijsingh. Niet zomaar een doorsnee groepsaccommodatie, maar één met een eigen gezicht.

Contacteer ons