Resultaten voor groepsaccommodatie drenthe


groepsaccommodatie drenthe
Den Hazelaar Goedkope groepsaccommodatie.
De barbecue bestaat uit ruim vier stuks vlees per persoon gevarieerd aanbod van hamburger, kipfilet, worst, saté, spareribs, spek en diverse spiesen, drie sauzen koud en warm, drie soorten verse rauwkost, huzarensalade, stokbrood en kruidenboter. Het drankarrangement omvat vier soorten fris, bier, witte en rode wijn plus rosé.

Groepsaccommodatie Drenthe Dwingeloo. Groepsaccommodatie Drenthe 30 personen-Dwingeloo. StrooDrie is een sfeervolle en unieke groepsaccommodatie aan de rand van het prachtige natuurgebied het Dwingelderveld. De accommodatie biedt ruimte aan groepen van maximaal 30 personen, 12 slaapkamers en is bij uitstek ideaal voor vrienden en familieuitjes, groepen met een zorgbehoefte bedrijfstrainingen of als cursuslocatie.
makelaar drenthe
Groepsaccommodatie Drenthe Groepshuizen voor uw familieweekend!
Groepsaccommodatie Drenthe Kirsten Strijker 2017-10-26T1333340000.: Groepsaccommodatie Drenthe: Groepshuizen voor een familievakantie. Op zoek naar een groepsaccommodatie Drenthe? Stop met zoeken en boek bij Villapark de Weerribben of Vakantiepark Giethoorn een prachtige groepsaccommodatie! Groepsaccommodatie Drenthe: Familieweekend op de rand van drie provincies!
makelaar drenthe
Unieke en goedkope groepsaccommodaties in Drenthe.
Zoek op datum en vindt gemakkelijk uw groepsaccommodatie in Drenthe. Bekijk foto's, details en de prijzen van de gevonden vakantiehuizen. Boek eenvoudig en zonder reserveringskosten direct via de huiseigenaar. Alle rechten voorbehouden www.vakantieadressen.nl 1998 2018 Groepsaccommodaties in Drenthe Groepsaccommodaties in Noord Brabant.
makelaar drenthe
Groepsaccommodatiewapserveen: Welkom.
Klik hier om te reserveren Klik hier om de beschikbaarheid te bekijken. Welkom bij Groepsaccommodatie Wapserveen. Sinds 2002, hebben we het 200 jaar oude hotel te Wapserveen in gebruik als groepsaccommodatie. De accommodatie is geschikt voor 25/27 personen. Het is een kind-vriendelijke accommodatie.
makelaar drenthe
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Drenthe.
Op zoek naar een groepsaccommodatie of familiehuis in Drenthe voor je familieweekend of vriendenweekend? In Drenthe vind je prachtige natuurgebieden zoals de Hondsrug, het Reestdal, het Drents Friese Wold en het Dwingelderveld. Ga je een weekendje weg en zoek je een vakantiehuis Drenthe 20 personen?
makelaar drenthe
Luxe groepsaccommodatie in het hart van Drenthe.
Luxe groepsaccommodatie en vergaderlocatie in het hart van Drenthe. Voor een stijlvol familieweekend, vriendenweekend of conferentie aan de rand van monumentendorp Orvelte. In het rustige hart van Drenthe, op de Drentse Hooglanden en aan de rand van het sfeervolle monumentendorp Orvelte, vindt u een prachtige en luxe groepsaccommodatie met plaats voor 34 personen 17 slaapkamers: Orvelter Hof.
makelaar drenthe
MOOIPLEKKIE.NL groepsaccommodaties in Eext, Drenthe, oerprovincie van Nederland. Hondelhoeve.
Wij kunnen zelf natuurlijk aardig opscheppen over onze groepsaccommodatie, maar de reacties in ons gastenboek en op Zoover geven een objectiever beeld. Graag tot ziens in Eext, Drenthe! Richard Jolanda van der Hulst. Bent u bij ons te gast geweest?
makelaar drenthe
Groepsaccommodatie Breeland Recreatie Drenthe.
De groepsaccommodatie van Breeland zijn omgeven door prachtige natuurgebieden de Hunzevallei, Unesco Global Geopark de Hondsrug en Drentsche Aa Nationaal Park en Landschap. Het dichts bijzijnde dorp is Annen welke uitgeroepen is tot Het leukste dorp van Drenthe. Faciliteiten bij elke groepsaccommodatie.
makelaar drenthe
Gezelligste familieweekend Groepsaccommodatie De Linderij Drenthe.
De gezelligste groepsaccommodatie in Drenthe. Buitencentrum De Linderij. De gezelligste groepsaccommodatie in Drenthe. De Linderij voor een gemoedelijke sfeer, waar u zich thuis voelt! Even voorbij Zwolle, net over de grens van Overijssel, vlakbij Slagharen, ligt aan de zoom van Drenthe onze sfeervolle groepsaccommodatie/vakantieboerderij De" Linderij.
makelaar drenthe
Reserveren groepsaccommodatie.
Groepsaccommodaties in Drenthe en Friesland Drents-Friese Wold.
Boijl Friesland Groepsaccommodatie JonckersHoeve tot 30 personen. Wapse Drenthe Groepsaccommodatie De Vier Eiken tot 27 personen. Wapserveen Drenthe Vakantiepark Bosmeer. Noordwolde Friesland Groepsaccommodatie Hoeve t Wed tot 33 personen. Wapse Drenthe Vakantiehuis De Goede Weide tot 14 personen. Oude Willem Drenthe Groepsaccommodatie Appelscha tot 72 personen.

Contacteer ons