Resultaten voor groepsaccommodatie drenthe


groepsaccommodatie drenthe
Groepsaccommodaties in Drenthe.
Even buiten één van de mooiste en best bewaarde boerendorpen van Drenthe vindt u, tussen veel groen, deze bungalows op een vakantiecentrum. De accommodatie is geschikt voor families en vriendengroepen, echter nie. Deze groepsaccommodatie ligt even buiten één van de mooiste en best bewaarde boerendorpen van Drenthe.
groepsaccommodatie
Groepsaccommodatie Drenthe 30 personen 12 kamers. Dwingeloo.
Groepsaccommodatie Drenthe Dwingeloo. Groepsaccommodatie Drenthe 30 personen-Dwingeloo. De StrooDrie is een sfeervolle en unieke groepsaccommodatie aan de rand van het prachtige natuurgebied het Dwingelderveld. De accommodatie biedt ruimte aan groepen van maximaal 30 personen, 12 slaapkamers en is bij uitstek ideaal voor vrienden en familieuitjes, groepen met een zorgbehoefte bedrijfstrainingen of als cursuslocatie.
wasmachine
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Drenthe.
Groepsaccommodaties in Drenthe. Op zoek naar een groepsaccommodatie of familiehuis in Drenthe voor je familieweekend of vriendenweekend? Of ga je een weekendje weg en zoek je een vakantiehuis Drenthe 20 personen? Wij bieden je vele groepsaccommodaties, familiehuizen en grote vakantiehuizen.
makelaar amsterdam
Groepsaccommodatie Drenthe Groepshuizen voor uw familieweekend!
Groepsaccommodatie Drenthe Kirsten Strijker 2017-10-26T1333340000.: Groepsaccommodatie Drenthe: Groepshuizen voor een familievakantie. Op zoek naar een groepsaccommodatie Drenthe? Stop met zoeken en boek bij Villapark de Weerribben of Vakantiepark Giethoorn een prachtige groepsaccommodatie! Groepsaccommodatie Drenthe: Familieweekend op de rand van drie provincies!
muursticker
Groepsaccomodatie in Drenthe Hiekerhoes.
Groepsaccommodatie en vergaderlocatie in hartje Drenthe. Het Hiekerhoes bevindt zich aan de rand van het Hijkerveld, een uitgestrekt natuurgebied in hartje Drenthe. De sfeervolle groepsaccommodatie is uitstekend geschikt voor een gezellig familieweekend of vriendenweekend. Verder biedt het Hiekerhoes een inspirerende en rustige omgeving voor vergaderingen, teambuilding of trainingen.
Groepsaccommodatie Breeland Recreatie Drenthe.
De groepsaccommodatie van Breeland zijn omgeven door prachtige natuurgebieden de Hunzevallei, Unesco Global Geopark de Hondsrug en Drentsche Aa Nationaal Park en Landschap. Het dichts bijzijnde dorp is Annen welke uitgeroepen is tot Het leukste dorp van Drenthe. Faciliteiten bij elke groepsaccommodatie.
Groepsaccommodatie en gezellig eetcafé in Drenthe.
Welkom bij de Mepperdennen, groepsaccommodatie en eetcafé in Drenthe. Al meer dan 75 jaar een gastvrij groepsverblijf voor 15 tot 50 personen. Grenzend aan twee schitterende natuurgebieden de Mepperhooilanden en de Palms treft u Groepsaccommodatie en Eetcafé de Mepperdennen aan.
Kalender Drenthe Het Nolderwoud bugngalows groepsaccommodaties.
Is een dag of een dagdeel lichtgroen gekleurd, dan is deze groepsaccommodatie nog beschikbaar. Is een dag rood gekleurd, dan is groepsaccommodatie Drenthe helaas al bezet. Dan is het verstandig even te kijken of onze groepsaccommodatie de Bosrand nog vrij is.
Groepsaccommodatie Drenthe groepsaccommodatie Drenthe huren Groepsaccommodaties Drenthe.
Er zijn grote groepsaccommodaties in Drenthe voor schoolkampen te huur. Indien u een groepsaccommodatie Drenthe zoekt voor een schoolkamp, kijk dan binnen ons aanbod grote groepsaccommodaties in Drenthe of neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw schoolkamp groepsaccommodatie in Drenthe.
Vakantiehuis Aangepaste Groepsaccommodatie in Drenthe De Kibbelhof.
De Kibbelhof is volledig aangepast voor mensen met een lichamelijke handicap met verzorging. Uiteraard is onze groepsaccommodatie in Drenthe ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld familiereünies, oudere mensen of als uitvalsbasis voor fiets toertochten en wandeltochten De Kibbelhof ligt aan het beroemde Pieter Pad.
Groepsaccommodatie Drenthe 5 sterrenaccommodatie Marinushoeve.
Groepsaccommodatie Marinushoeve in Drenthe is meer dan alleen een groepsaccommodatie. De Marinushoeve is een luxe 5 sterren accommodatie, waarbij aan alles is gedacht voor een aangenaam verblijf. De groepsaccommodatie is zeer ruim van opzet, beschikt over in totaal 13 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 40 personen.

Contacteer ons