Zoeken naar groepsaccommodatie 80 personen


groepsaccommodatie 80 personen
groepsaccommodatie 80 personen - De Pluu: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen.
Den Overkant: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen; voor elke persoon meer betaalt u 2000. De Pluu: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen. Bij meer personen kunt u één of twee kamers extra boeken a 10000, per kamer. De Driepunt: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen.
Groepsaccommodatie voor groepen tot 80 personen.
Fotogalerij Groepsaccommodatie voor grote groepen tot 80 personen in Orvelte. Groepsaccommodatie Borckershof beschikt over 3 vrijstaande unieke groepsaccommodaties en een vakantiehuisje waar u met maar liefst 80 personen kunt verblijven. De Saskische boerderijen uit 1860 zijn omgetoverd tot luxe en sfeervolle groepsaccommodatie in Drenthe en liggen midden in het centrum van Orvelte.
deken
Groepsaccommodatie 100 personen De Aalbertshoeve.
Reserveren zonder overnachting? Groepsaccommodatie op de Veluwe. tot maximaal 182 personen. Onze partytent geeft ruimte voor 80 personen. Voor al uw feesten zonder overnachting. Zeer geschikt voor uw familieweekend. Perfect voor uw zomerkamp. Ook in de winter kunt u bij ons terecht.
haartransplantatie turkije
Groepen tot 100 personen groepsaccommodatie-info.nl.
De Stipe Watersport en Vakantiecentrum. Zeilschool de Stipe heeft drie groepsaccommodaties voor groepen van 14, 40 en 80 personen. De groepsaccommodaties liggen in het centrum van het gezellige watersport dorp. Meerweg 23, Balk. Vinkeveen Haven, Het Droogdok. Het Droogdok Het Droogdok is een sfeervol tot groepsaccommodatie verbouwd voormalig gymnastieklokaal. Het is verbouwd tot een groepsaccommodatie met kamers voor 2 tot 6.
emma werkschoenen
Grootste aanbod grote groepsaccommodaties in Nederland.
Je vindt je grote groepsaccommodatie eenvoudig via Vakantieadressen.NL. Groepsaccommodaties voor scholen en verenigingen. Heb je een schoolkamp en zoek je een groepsaccommodatie voor 40 50 60 personen? Bekijk dan ons aanbod kampeerboerderijen en groepshuizen in Nederland. Ben je met een grotere groep? Wij bieden je ook groepsverblijven voor 60 70 80 90 personen.
Groepsaccommodaties voor 80 personen.
Bekijk alle huizen. Groepsaccommodatie 80 personen. Groepsaccommodaties voor 80 personen. Onze groepsaccommodaties, vakantieboerderijen, groepshuizen en kampeerboerderijen voor 80 85 personen zijn zeer geschikt voor verenigingen, scholen, familieweekenden en vriendenweekenden. Gelegen midden in het bos aan een zandverstuiving. Doornspijk Elburg Gelderland.
Groepsaccommodaties Elke Plek nl Direct boeken bij de bron.
14 slaapkamers met eigen sanitair. Tweehek-Recreatie in Westdorp is een groepsaccommodatie voor groepen van 20 t/m 105 personen. De groepsaccommodatie bestaat uit twee gedeelten die afzonderlijk verhuurd kunnen worden maar ook als een geheel. We onderscheidenHeel: Tweehek voor groepen van 80 t/m 105 personenHet Oosthuis voor groepen van 40 t/m 72 personenHet Westhuis voor groepen van 20 t/m 32 personenOnze accommodaties zijn perfect geschikt voor scholen, verenigingen, clubs en families.Wij bieden onze gasten een grote verscheidenheid aan voorzieningen.
Vakantiehuizen 80 personen GROEPEN.NL.
Een sfeervol verbouwde Friese stelpboerderij, gelegen direct aan het water in het gezellige dorp Balk, nabij het Slotermeer. De accommodatie biedt plaats aan 80 personen. Ook op Groepen.nl. 09.00 12.30 en. 13.00 17.00 uur. 0487 594 641. Groepen Groepsaccommodatie Garantie GGG. Copyright 1993 2018 Centrum voor Groepsaccommodaties.

Contacteer ons