Resultaten voor groepsaccommodatie 80 personen


groepsaccommodatie 80 personen
Groepsaccommodatie CJV Kamp voor groepen tot 80 personen.
Op een van de mooiste plekjes van Schouwen-Duiveland, dichtbij Renesse, ligt een unieke camping en een prachtige groepsaccommodatie: het CJV Kamp Renesse! Gunstig gelegen onder de duinen, op 250 meter afstand van het Noordzeestrand tussen Renesse en Scharendijke. Het terrein is ongeveer 12, hectare groot. Reeds vele jaren is het CJV Kamp in Renesse voor vele scholen, clubs en verenigingen the" place to be" als het gaat om een schoolkamp, werkweek, voetbalkamp, fietskamp, of iets dergelijks. Ook worden er regelmatig familie-bijeenkomsten georganiseerd. Het CJV Kamp Renesse is ooit opgezet vanuit het CJV Samen Verder uit Zierikzee. De huidige exploitatie wordt gedaan door vrijwilligers vanuit de Stichting CJV Kamp. Wij zijn aangesloten bij de Recron. Voor groepen tot 80 personen heeft het CJV Kamp ter beschikking.:
Kampeerveld Goedkope groepsaccommodatie Noord Brabant.
Vanaf 2 maanden voor aankomst 80% van de prijs Huurperiode Groepen tot en met 20 personen Boven de 20 personen per persoon extra. Pinksteren en Hemelvaart 3 nachten. Volledige week hoogseizoen. Midweek 4 nachten hoogseizoen. 2 nachten midweek hoogseizoen. De Grote Beerze. De Kleine Beerze. Op t Erf. Fijn om te weten. Eten en drinken Nuttige adressen Regels Veel gestelde vragen. Fijn om te weten. Eten en drinken Nuttige adressen Regels Veel gestelde vragen. Groepsaccommodatie De Roerdomp.
Groepsaccommodatie Het Zwaluwnest.
Deze accommodatie biedt ruimte aan max. 80 personen, verdeeld over 2 verdiepingen. Meer informatie boekingskalender. Deze accommodatie is geheel gelijkvloers en daardoor volledig geschikt voor minder validen. Het biedt ruimte aan 75 tot 103 personen. Meer informatie Boekingskalender. Deze accommodatie is geheel gelijkvloers en daardoor volledig geschikt voor minder validen. Het biedt ruimte aan max. 28 personen en is prima geschikt voor families en kleinere groepen. Meer informatie Boekingskalender. Bij Het Zwaluwnest is ontzettend veel gelegenheid tot recreatie. Van een zwemvijver tot een voetbalveld en van een levend Mens-erger-je-niet tot een kinderboerderij. Eén ding is zeker, bij Het Zwaluwnest verveel je je nooit. Wandelen, fietsen en varen. Geniet van de vrije natuur en de uitgestrekte polders en beleef de wijde omgeving van Het Zwaluwnest zoals u dat nog nooit heeft gedaan. Bezoek de historische dorpjes en verken het Groene Hart met de boot, de fiets of gewoon met de benenwagen. Groepsaccommodatie in het Groene Hart.
Bijzonder groepsovernachtin in legerwagens? groepsaccommodatie.
De groepsaccommodatie bestaat uit 10 legerwagons met 6 slaapplaatsen per wagon. De wagons staan opgesteld rondom een sfeervolle zaal, waar je s avonds feest kunt vieren en s ochtends kunt ontbijten. De zaal biedt ruimte aan maar liefst 80 personen.
Betteld Amerongen Home.
Groepsaccommodatie Betteld-Amerongen is een geweldige plek voor.: Betteld-Amerongen is onderdeel van De Betteld met de volgende vestigingen.: Vakantiepark De Betteld te Zelhem De Achterhoek, Gelderland., Conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Camping Betteld-Cadzand Bad vlakbij het strand Zeeland. C hique vakantie en conferentieoord Het Brandpunt in Doorn Utrecht. Beheerder van Betteld-Amerongen Michel Somsen. Op Betteld-Amerongen kunnen in totaal 80 personen overnachten.
Kamphuis Brouwershoeve GROEPSACCOMMODATIE EN WONING OP AMELAND.
GROEPSACCOMMODATIE EN WONING OP AMELAND. Twitter Facebook E-mail Phone. Kamphuis 80 pers. Woning 10 pers. Welkom op de website van Kamphuis" en Woning Brouwershoeve. Onze groepsaccommodatie en vakantiewoning staan op het Waddeneiland Ameland aan de rand van het dorp Buren.
Groepsaccommodatie in Overijssel de Heidebloem Recreatie.
Bekijk onze groepsaccommodaties. Ideale groepsaccommodatie voor families, groepen, verenigingen of schoolkamp. Het is ook mogelijk is om beide accommodaties af te huren voor een groep tot 80 personen, er is dan in de Veltmaat voldoende ruimte om gezamenlijk te eten. Groepsaccommodatie De Veltmaat.
Grootste aanbod grote groepsaccommodaties in Nederland.
Groepsaccommodaties voor scholen en verenigingen. Heb je een schoolkamp en zoek je een groepsaccommodatie voor 40 50 60 personen? Bekijk dan ons aanbod kampeerboerderijen en groepshuizen in Nederland. Ben je met een grotere groep? Wij bieden je ook groepsverblijven voor 60 70 80 90 personen.
Vakantiehuis 10 Personen Achterhoek in Nederland Groepsaccommodatie Ruurlo.
Op zoek naar een schoon en goed onderhouden groepsaccommodatie in Nederland welke van alle gemakken is voorzien? Boek hier uw week, midweek of weekendje weg voor 10 personen in een luxe 10 persoons vakantievilla in de Achterhoek. Deze vakantiehuizen hebben een moderne en compleet ingerichte keuken en hebben meerder badkamers. De groepsaccommodaties hebben een ruime tuin en zijn gelegen op een kleinschalig en groen vakantiepark in Ruurlo. Vakantiehuis boeken voor: 2 Personen 3 Personen 4 Personen 5 Personen 6 Personen 7 Personen 8 Personen 9 Personen 10 Personen. 10-Persoons vakantie bungalow Bredevoort 80 is gelegen op vakantiepark t Sikkeler Ruurlo in de Achterhoek.
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Overijssel.
Groepsaccommodaties in Overijssel. Ontdek ons aanbod groepsaccommodaties in Overijssel en boek direct bij de verhuurder. Groepsaccommodaties in Overijssel. Zoek je een groepsaccommodatie in Overijssel? Bekijk dan eens onze familiehuizen, kampeerboerderijen en grote vakantiehuizen in Overijssel. Bij iedere groepsaccommodatie staat een overzicht van de actuele beschikbaarheid en prijzen. Tevens vind je bij ieder vakantiehuis de contactgegevens van de eigenaar, zodat je rechtstreeks contact kunt opnemen met de verhuurder. Grote vakantiehuizen in Overijssel. Ga je een weekend weg en zoek je een groot vakantiehuis in Overijssel voor 10, 15 of 20 personen?
Shelter Groepsaccommodatie Amsterdam Zeer voordelig.
Of je nu een excursie organiseert voor een school of studie, uitkijkt naar een relaxte citytrip met vrienden of van plan bent een culturele museum marathon te houden het kan bij ons allemaal! Onze groepsaccommodatie in Amsterdam biedt.: Groepen tot 80 personen maximaal 40 personen per hostel.

Contacteer ons