Op zoek naar groepsaccommodatie 80 personen?


groepsaccommodatie 80 personen
Vakantiehuis t Arendsnest groepsverblijf op Ameland Vakantiehuis t Arendsnest groepsaccommodatie op Ameland.
Tot 20 personen" Het Voorhuis" en tot 60 personen De" Schuur Of u maakt gebruik van het geheel met maximaal 80 personen. Het vakantiehuis is in de authentieke Amelander boerderijstijl gebouwd en in 2018 is de Schuur uitgebreid met een aanbouw.
Grote Groepsaccommodaties 40 200 personen Bij Nijmegen.
Groepsaccommodatie 60 personen. Groepsaccommodatie 80 personen. Groepsaccommodatie 100 personen. Groepsaccommodatie 150 personen. Groepsaccommodatie 200 personen mail ons. Accommodaties voor Grote Groepen. Met zo'n' 20 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat we specialist zijn in groepsaccommodaties voor grote groepen bij Nijmegen.
Groepsaccommodatie Kiewiet's' Hoeve Ameland Groepsaccommodatie aan de rand van het dorp Nes te Ameland.
Geniet volop van uw verblijf op Ameland. Bekijk onze accomodaties. De oude karakteristieke boerderij is van buiten geheel gerenoveerd in oude stijl maar van binnen omgebouwd tot een ruime, moderne groepsaccommodatie. Deze accommodatie biedt onderdak aan groepen van minimaal 30 personen tot een maximum van 60 personen. Deze accommodatie is knus en uiterst geschikt voor groepen tot 20 personen. Tevens bestaat de mogelijkheid beide accommodaties gelijktijdig te huren zodat aan maximaal 80 personen onderdak kan worden geboden.
Familieweekend familieweekend Limburg, Zeeland, Drenthe, Brabant.
U kunt een groepsaccommodatie Drenthe voor 20 personen boeken maar ook een groepsaccommodatie voor 30, 40, 50 of 60 personen in Drenthe huren. En voor grote groepen kunt u in Drenthe zelfs een groepsaccommodatie familieweekend voor 70 of 80 personen huren.
Grootste aanbod grote groepsaccommodaties in Nederland.
Wij bieden je een uniek aanbod grote groepsaccommodaties van 40 150 personen. Van een kampeerboerderij voor 50 personen, een groepsverblijf voor 75 personen tot een groepshuis voor 100 personen. Je vindt je grote groepsaccommodatie eenvoudig via Vakantieadressen.NL. Groepsaccommodaties voor scholen en verenigingen. Heb je een schoolkamp en zoek je een groepsaccommodatie voor 40 50 60 personen? Bekijk dan ons aanbod kampeerboerderijen en groepshuizen in Nederland. Ben je met een grotere groep? Wij bieden je ook groepsverblijven voor 60 70 80 90 personen. Gelegen op Texel met sportveld, vuurplaats en speelzolder. Den Hoorn Texel Waddeneilanden. 20 50 personen. Ecologische boerderij met hedendaagse luxe hot tub.
Accommodatie Groepsaccommodatie De Ginkel.
Ook vandaag de dag is De Ginkel nog altijd zeer geschikt voor schoolgemeenschappen. Het gebouw kan groepen tot 80 personen herbergen en door de gunstige ligging ten opzichte van het zwembad, de natuur en met het eigen omheinde terrein van 4 hectaren is De Ginkel een uitstekende locatie voor schoolkampen.
Groepsaccommodatie CJV Kamp voor groepen tot 80 personen.
Groepsaccommodatie CJV Kamp in Renesse. Op een van de mooiste plekjes van Schouwen-Duiveland, dichtbij Renesse, ligt een unieke camping en een prachtige groepsaccommodatie: het CJV Kamp Renesse! Gunstig gelegen onder de duinen, op 250 meter afstand van het Noordzeestrand tussen Renesse en Scharendijke. Het terrein is ongeveer 12, hectare groot. Reeds vele jaren is het CJV Kamp in Renesse voor vele scholen, clubs en verenigingen the" place to be" als het gaat om een schoolkamp, werkweek, voetbalkamp, fietskamp, of iets dergelijks. Ook worden er regelmatig familie-bijeenkomsten georganiseerd. Het CJV Kamp Renesse is ooit opgezet vanuit het CJV Samen Verder uit Zierikzee. De huidige exploitatie wordt gedaan door vrijwilligers vanuit de Stichting CJV Kamp. Wij zijn aangesloten bij de Recron. Voor groepen tot 80 personen heeft het CJV Kamp ter beschikking.:
Groepsaccommodatie Amsterdam. Bijzondere groepsaccomodatie Amsterdam JeZoektIetsLeuks.nl.
Hieronder vind je onze selectie met bijzondere groepsaccommodaties Amsterdam. Wil je snel weten welke groepsaccomodatie Amsterdam nog beschikbaar is? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord en je weet snel welke groepsaccommodatie in Amsterdam nog vrij is. Gevonden locaties voor: Amsterdam 18.
Groepsaccommodatie Nederland, zalen, outdoor Biestheuvel.
Reserveren doet u héél eenvoudig online maar heeft u speciale wensen die u wilt bespreken: onze medewerkers staan voor je klaar. We hopen u snel persoonlijk te mogen begroeten bij Landgoed De Biestheuvel, hét adres voor dé groepsaccommodatie in Nederland.
Heel Tweehek Tweehek-Recreatie GroepsaccommodatiesTweehek-Recreatie Groepsaccommodaties.
Zo kunnen wij uw groep bijvoorbeeld vervoeren naar het Loomeer zwemplas, het Hunebedcentrum, het Boomkroonpad, Kamp Westerbork of naar het bos voor bosspelen. Voor grote groepen is groepsaccommodatie Heel Tweehek dé accommodatie waar u naar op zoek bent. Vanaf 80 personen overnacht u al vanaf.
Groepsaccommodatie Breeland Recreatie Drenthe.
Groepsaccommodatie tot 55 personen. Gezellig weekend in de winter. Groepsverblijf t Voorhuis. Groepsaccommodatie tot 25 personen. Groepsaccommodatie tot 80 personen. Catering in accommodatie. Viersterren groepsaccommodatie in Drenthe. Breeland Recreatie in Annen te Drenthe beschikt over twee groepsaccommodaties, die op basis van zelfverzorging worden verhuurd.

Contacteer ons