Op zoek naar groepsaccommodatie 80 personen?


groepsaccommodatie 80 personen
groepsaccommodatie 80 personen - De Pluu: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen.
Den Overkant: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen; voor elke persoon meer betaalt u 2000. De Pluu: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen. Bij meer personen kunt u één of twee kamers extra boeken a 10000, per kamer. De Driepunt: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen.
De Lange Dunen Huis huren Ameland. Vrijstaand huis, appartement, groepsaccommodatie.
Kalverduun 4 pers. Koedunen groepsaccommodatie 40 pers. Groepen tot 80 personen. Veel maatwerk is mogelijk. Het is ook mogelijk om een aantal accommodaties te combineren. Dit wordt regelmatig gedaan met het oog op privacy voor o.a. grootouders, gezin met kleine kinderen.
audit
Groepsaccommodatie 80 personen Groepen Nijmegen.
Groepsverblijf voor 80 personen. Al 20 jaar ontvangen wij groepen van 80 personen en groter in de groepsaccommodatie Big Hill in Groesbeek. Of u nu een uitje heeft met uw vereniging of heel veel ruimte nodig heeft voor een groot familieweekend.
boshuis
Groot vakantiehuis grote vakantiehuizen in de Ardennen.
Deze fantastische groepsaccommodatie voor 60 tot 84 personen personen is zeer rustig gelegen aan een eigen meertje! In het kasteel is slaap plaats voor 60 personen, in een vakantiehuis ernaast, is nog een slaapgelegenheid voor 24 personen. Totaal is deze grote groepsaccommodatie in de Ardennen dus geschikt voor ruim 80 personen.
bijzondere overnachtingen
Grootste aanbod groepsaccommodaties in de Achterhoek.
Houd je van luxe? Kies dan voor een luxe groepsaccommodatie. In Aalten vind je bijvoorbeeld een luxe groepsaccommodatie voor 28 personen voorzien van 12 slaapkamers. Heb je een beperkt budget? Ook je goedkope groepsaccommodatie in de Achterhoek is zo gevonden.
marbett stelvoeten
Groot aanbod groepsaccommodaties voor 80 personen.
Voor 40 96 personen. Ruime groepsaccommodatie gelegen op de Veluwe. Met 9 slaapkamers. en 7 badkamers. Voor 50 112 personen. Groepsaccommodatie op de Veluwe met groot speelveld. Met 8 slaapkamers. en 8 badkamers. Voor 30 80 personen. Geschikt voor studenten, voetbalteams verenigingen.
tafelmodel vriezer
Grote groepsaccommodatie voor groepen tot 80 personen.
Fotogalerij Groepsaccommodatie voor grote groepen tot 80 personen in Orvelte. Grote groepsaccommodatie Borckershof beschikt over 3 vrijstaande unieke groepsaccommodaties en een vakantiehuisje waar u met maar liefst 80 personen kunt verblijven. De Saskische boerderijen uit 1860 zijn omgetoverd tot luxe en sfeervolle grote groepsaccommodatie in Drenthe en liggen midden in het centrum van Orvelte.
riool
Lastminutes voor groepen.
A-vakanties heeft vakantiewoningen te huur tot 60 personen, ook op vakantieparken. Op vakantieparken zijn grote vakantiewoningen en familiebungalows tot 30 personen te huur. Premie berekenen Direct afsluiten Algemene voorwaarden. In samenwerking met.: Op zoek naar een groepsaccommodatie? Groepsreis, alles over groepsreizen.
Groepsaccommodatie Achterhoek. Bijzondere groepsaccomodatie Achterhoek JeZoektIetsLeuks.nl.
Wil je snel weten welke groepsaccomodatie Achterhoek nog beschikbaar is? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord en je weet snel welke groepsaccommodatie in Achterhoek nog vrij is. Gevonden locaties voor: Achterhoek 59. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. Grote groepsaccommodatie in de Achterhoek Hengelo, Gelderland 3km. 148 Deze locatie heeft plaats voor groepen tot 148 personen.
Groepsaccommodatie De Kers.
Groepsaccommodatie De Pit. Groepsaccommodatie De Kers. Groepsaccommodatie De Kers. De Leijgraaf heeft accommodatie De" Kers" welke in de basis is ingericht voor grotere groepen tot 80 personen. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de gecombineerde slaapvertrekken is er zelfs een uitbreiding tot 100 personen mogelijk.
Groepsaccommodatie 100 personen De Aalbertshoeve.
Reserveren zonder overnachting? Groepsaccommodatie op de Veluwe. tot maximaal 182 personen. Onze partytent geeft ruimte voor 80 personen. Voor al uw feesten zonder overnachting. Zeer geschikt voor uw familieweekend. Perfect voor uw zomerkamp. Ook in de winter kunt u bij ons terecht.
Groepsaccommodatie Appelscha voor grote groepen tot 134 personen.
Bij het huren van beide accommodaties kun je met groepen tot 134 personen bij ons terecht. Beide accommodaties liggen dicht bij elkaar aan de rand van de geheel nieuwe speeltuin, de airtrampoline en het sportveld. Groepsaccommodatie t Kamphùs. Groepsaccommodatie t Kamphùs is zeer geschikt voor kleine en grote groepen.

Contacteer ons