Zoeken naar groepsaccommodatie 80 personen


groepsaccommodatie 80 personen
groepsaccommodatie 80 personen - De Pluu: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen.
Den Overkant: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen; voor elke persoon meer betaalt u 2000. De Pluu: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen. Bij meer personen kunt u één of twee kamers extra boeken a 10000, per kamer. De Driepunt: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen.
Groepen tot 100 personen in Breda groepsaccommodatie-info.nl.
Wat bieden wij u? Een camping voor caravans, campers, vouwwagens of tenten; Groepsaccommodaties voor groepen van 20 tot 115 personen. De accommodaties zijn uitermate. Groepsaccommodatie de Mussenberg Loon op zand. Welkom op de Mussenberg De Mussenberg is een eigentijdse vakantieboerderij aan de rand van een prachtig natuurgebied in het Brabantse Loon op Zand, op een steenworp. Groepsaccommodatie ActiveStay biedt 80 slaapplaatsen in groepskamers met uitstekende bedden.
Bureaustoel
Vakantiehuizen 80 personen GROEPEN.NL.
Of klik hier voor meerdere zoek mogelijkheden. Ferienhäuser 80 Personen 7. De groepsaccommodatie is een verbouwde boerderij van ruim 180 jaar oud, gelegen aan het water. De boerderij heeft een gezellig terras met uitzicht op een deel van de vloot en het mooie Friese landschap.
uitvaartverzorger
Vind snel een groepsaccommodatie in Noord-Brabant bij GroepenBrabant.nl.
In het mooiste gedeelte van de Groene Kempen ligt Bergeijk als een parel van rust in bossen en natuurschoon. Temidden van deze groene Oase vindt u de Willy-Hoeve. Een groepsaccommodatie voor 80 personen, gelegen tegenover een groot bos met prachtige wandelpaden.
rolgordijn schoonmaken
Groepsaccommodaties Elke Plek nl Direct boeken bij de bron.
In de prachtig verbouwde boerderijen treft u rust, ruimte en sfeervol comfort. De groepsaccommodatie bestaat uit OudLand met 9 kamers tot 31 personen en NieuwLand met 6 kamers tot 22 personen. OudLand en NieuwLand zijn aan elkaar te koppelen als SuyderZee tot 53 personen.
Groepsaccommodatie 100 personen De Aalbertshoeve.
Reserveren zonder overnachting? Groepsaccommodatie op de Veluwe. tot maximaal 182 personen. Onze partytent geeft ruimte voor 80 personen. Voor al uw feesten zonder overnachting. Zeer geschikt voor uw familieweekend. Perfect voor uw zomerkamp. Ook in de winter kunt u bij ons terecht.
Groepsaccommodatie voor groepen tot 80 personen.
Fotogalerij Groepsaccommodatie voor grote groepen tot 80 personen in Orvelte. Groepsaccommodatie Borckershof beschikt over 3 vrijstaande unieke groepsaccommodaties en een vakantiehuisje waar u met maar liefst 80 personen kunt verblijven. De Saskische boerderijen uit 1860 zijn omgetoverd tot luxe en sfeervolle groepsaccommodatie in Drenthe en liggen midden in het centrum van Orvelte.
Groepsaccommodaties voor 80 personen.
Accommodaties 80 personen. Met contactgegevens eigenaar. Bekijk alle huizen. Groepsaccommodatie 80 personen. Groepsaccommodaties voor 80 personen. Onze groepsaccommodaties, vakantieboerderijen, groepshuizen en kampeerboerderijen voor 80 85 personen zijn zeer geschikt voor verenigingen, scholen, familieweekenden en vriendenweekenden. Zeer geschikt voor scholen verenigingen.

Contacteer ons