Meer resultaten voor groepsaccommodatie amersfoort


groepsaccommodatie amersfoort
Schoolreisje Amersfoort De Aalbertshoeve.
De Aalbertshoeve in Ermelo, is een groepsaccommodatie die bij uitstek geschikt is voor familieweekenden, verenigingen, schoolkampen en schoolreisjes. De Aalbertshoeve is te vinden in de omgeving van het prachtige Amersfoort. Bij De Aalbertshoeve kunnen wij kinderen diverse leerzame en sportieve activiteiten aanbieden.
dekens
Bed en Breakfast op de boerderij Nachtje weg.
Een familieuitje, groepsaccommodatie, vakantieboerderij behoren ook allemaal tot de mogelijkheden. Een bb op de boerderij en dan genieten van de frisse buitenlucht tijdens uw ontbijt, behoort allemaal tot de mogelijkheden! U heeft zelf direct contact met de accommodatiehouder dus u betaalt geen boekingskosten.
tattoo den haag
De Beukhof Putten.
De Beukhof is een compleet uitgeruste groepsaccommodatie die bekend staat om zijn gezellige recreatieruimtes, ruime sport en spelmogelijkheden en goed ingerichte keukens. De Beukhof biedt een ideale uitvalsbasis voor actief recreƫren in de Veluwse bossen. Wij bieden plaats tot wel 100 personen!
vaatwasser
Groepsaccommodatie tussen Apeldoorn en Amersfoort.
Huurprijs en minimale bezetting is afhankelijk van seizoen, zie prijslijst. Groepsaccommodatie Klein Anker is van november t/m maart alleen op aanvraag geopend. Groepen die graag in deze maanden willen verblijven kunnen ons bellen op 0577 411 556. Ik wil op de volgende datum aankomen.:
goedkope groepsaccommodatie 20 personen
Groepsaccommodaties Elke Plek nl Direct boeken bij de bron.
Graag heten we u met de hele familie, al uw vrienden of het complete bedrijf welkom in groepsaccommodatie De Twentse Hoeve, gelegen op recreatiepark De Tolplas. Wij bezorgen een heerlijke vakantie vol ontspanning, luxe en bovenal gezelligheid waar u nog lang aan zult terugdenken!
Groepsaccommodatie in Achterveld Leusden voor 20 personen.
Nu reserveren of vraag stellen. Deze groepsaccommodatie voor 20 personen met 10 slaapkamers en 10 badkamers is gelegen op een eeuwenoud boerenerf in het kleine en gezellige dorpje Achterveld tussen Barneveld en Amersfoort. Via een schitterende laan met bomen komt u op het erf.
De Elzenhoeve.
We nodigen U hartelijk uit om eens door onze paginas te bladeren.Wij hopen dat U daardoor nieuwsgierig wordt naar de vele mogelijkheden die ons bedrijf voor U heeft. De Elzenhoeve is de plaats voor een een uitgebreide kampeer en Groepsaccommodatie.
Groepsaccommodaties in Stoutenburg.
In ruil voor de beschikking over dit kasteel verleende de toenmalige bisschop van Utrecht stadsrechten aan Amersfoort. De bisschop gebruikte het kasteel om krijgsknechten te legeren. De religieuze orde van de Minderbroeders Franciscanen kocht in 1948 het verwaarloosde huis en maakten er een klooster van. De minderbroeders franciscanen verlieten eind 1990 het gebouw om plaats te maken voor de communiteit van het Franciscaans Milieuproject, oftewel het Milieuklooster. Die communiteit is er nog steeds en heeft ook een eigen aanbod rond spiritualiteit en natuurverbondenheid. Er worden door het hele jaar heen activiteiten georganiseerd. Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Utrecht. Landelijk gelegen accommodatie voor 19 personen met 8 slaapkamers. Met extra overdekte recreatieruimte, een speelparadijs voor kinderen. Terras en erf zijn afsluitbaar. Uitermate geschikt voor families, vrienden. Ook op Groepen.nl. 09.00 12.30 en. 13.00 17.00 uur. 0487 594 641. Groepen Groepsaccommodatie Garantie GGG.
Groepsaccommodatie voor uw vergadering Anders Vergaderen locaties.
Maar wij bieden ook een groepsaccommodaties op het water of net over de grens. Wat dacht u van een zeilschip als groepsaccommodatie? Of een landhuis in Belgiƫ of Frankrijk? De mogelijkheden voor een groepsaccommodatie zijn eindeloos bij Anders Vergaderen. Zoek en vind uw groepsaccommodatie online.
Dierenpark Amersfoort Groepsaccommodaties Veluwe.
Oog in oog met de Siberische tijgers, sluipen door de nachtelijke jungle, lachen om de capriolen van de chimpansees en spelen in de diverse speeltuinen. In DierenPark Amersfoort beleef je een dag vol dieren en avontuur. Ga op avontuur en.
Unieke groepsverblijven in Utrecht. Voor 8 tot 20 personen.
U kunt kiezen uit verschillende luxe groepsverblijven in Utrecht, voor grote en kleine groepen. Zoek nu een geschikte groepsaccommodatie. Dorpjes als Amerongen, Maarn en Doorn liggen midden in de bossen. Heerlijk zwemmen in het Henschotermeer, een mountainbiketocht maken in Doorn of de piramide van Austerlitz bekijken. Deze piramide staat er al sinds de tijd van Napoleon en er ligt voor de kinderen ook een mooie speeltuin en pannenkoekenhuis bij. Of houdt u meer van de grote stad? Utrecht is natuurlijk de perfecte plek voor een dagje uit. Heerlijk aan de werf genieten van een Utrechts biertje, lekker shoppen in Hoog Catharijne of het gezellige stadscentrum bekijken. In plaats van de drukte van Utrecht, kunt u ook kiezen voor een middagje Amersfoort.

Contacteer ons