Op zoek naar groepsaccommodatie bladel?


groepsaccommodatie bladel
Groepsaccommodaties Landgoed Ten Vorsel, Bladel DagjeWeg.NL DagjeWeg.NL.
De tarieven verschillen per accommodatie en per huurperiode, kijk op de website voor de tarieven over 2017 en 2018. Verblijf van minimaal 2 nachten. Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit.: wat te doen? wat te doen vandaag en morgen? Groepsaccommodatie Bladel 1.
groepsaccommodatie bladel
Welkom op de website van De Kipmulder op Landgoed Ten Vorsel.
Indeling: royale woonkamer met vide, compleet ingerichte keukenhoek, 3 slaapkamers waarvan 2 op de begane grond en 1 op de eerste verdieping, moderne badkamer en aparte vide met slaapbank en TV-hoek. Unieke ligging midden in de Kempen, vlakbij de Belgische grens. Ideaal als uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten. De Kipmulder Landgoed Ten Vorsel Ten Vorsel 1a 5531 ND Bladel 31 06 30 021 701.
wasmachine
Speelboerderij De Hooiberg.
waterontharder
De leukste groepsaccommodaties in Noord-Brabant Hofstede Landduin.
Een kijkje binnen bij.: De groepsaccommodatie heeft 20 slaapkamers met eigen sanitair en is geschikt voor groepen van 45 tot 75 personen. De groepsaccommodatie heeft 26 kamers met eigen sanitair en is geschikt voor groepen van 50 tot 75 personen.
makelaar amsterdam
Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodaties De Roerdomp.
Voor actieve groepen. De Roerdomp is een gezellige, levendige groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Zes comfortabele accommodaties, gemoedelijke eigenaars, vermakelijke activiteiten, een prachtige omgeving en heel veel ruimte, maken van het verblijf op de Roerdomp een unieke ervaring.
yachtcharter grou
Groepsaccommodaties in Hapert.
Uitgebreid zoeken 0487 594641. Groepsaccommodaties in Hapert. Hapert is een dorp in de gemeente Bladel met ruim 5000 inwoners. Het dorp heeft betrekkelijk veel groen en een levend Marktplein. Hier staan enkele kunstwerken zoals de Fontein met Schalen, een beeldengroep die dienst doet als fontein, geplaatst in 1995 bij de opening van de gerenoveerde Markt.
De Tureluur groepsaccommodatie en campingDe Tureluur. De Tureluur groepsaccommodatie en camping.
Of u nu in de sfeervolle groepsaccommodatie wilt verblijven of op onze ruime en karaktervolle camping wilt kamperen, de Tureluur is een unieke beleving. Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om er voor te zorgen dat u tevreden en voldaan weer vertrekt.
Welkom bij Landgoed Ten Vorsel.
Sinds de opening als groepsaccommodatie in 1971 hebben vele families, scholen en verenigingen hun weg naar Bladel gevonden om hier te genieten van de prachtige faciliteiten. Ten Vorsel ligt ten zuiden van Bladel in de gelijknamige gemeente. Het landgoed is ongeveer 220 ha groot en wordt doorsneden door de Bredasebaan de vroegere weg van Breda naar Maastricht.
Vakantieboerderij De Putte, Hoogeloon Home.
Groepsaccommodatie De Putte is een verbouwde boerderij, maar de vorm en de sfeer zijn nog bewaard gebleven. Het is een uitstekende drie sterren accommodatie voor gezelschappen tot 40 personen. Door zijn fraaie ligging aan de rand van het dorp Hoogeloon, vlakbij de bossen en een fraaie landschapsplas heeft vakantieboerderij de Putte een geheel eigen bekoring.
Sympathieke groepsverblijven in Brabant Boerderij Natuurlijk b en b en groepsaccommodatie.
Boerderij Natuurlijk is een riante groepsaccommodatie die gebouwd is als uitbreiding van een boerderij in het zuiden van Noord-Brabant, tussen de dorpjes Lage Mierde en Netersel. U BENT VAN HARTE WELKOM! Wij bieden sinds mei 2012 een gezellige groepsaccommodatie met afzonderlijke, privacy biedende appartementen voor families, vrienden, rustzoekers, natuurgenieters en boerderijfanaten.
Groepsaccommodaties en bed and breakfast in Brabant.
11 t/m 18 november 2017 Glow Eindhoven. 14 januari 2018 Dorsdag Bladel. 10 t/m 13 februari 2018 Carnaval. Deze fotos geven een goede indruk van groepsaccommodatie en bed and breakfast De Gaffel en t Gaffeltje. Sorteer: All De Gaffel Omgeving t Gaffeltje.

Contacteer ons