Op zoek naar kampeerboederij?


kampeerboederij
Kampeerboerderij Minicamping Kampeerboerderij De Runsvoort in Brabant.
Op aanvraag; afhankelijk van de groepsgrootte, periode en tijdsduur. Verblijf in Januari / Februari / Maart / November en December kortingen tot wel 20%. Informeer telefonische of per mail naar de div. De beschikbaarheid voor de kampeerboerderij is hieronder weergegeven.
Kampeerboerderij Woudegge Woudegge.
20 november 2015 / door Annetta Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een schoolkamp? 20 november 2015 / door Annetta Gratis WiFi op kampeerboerderij Woudegge. 16 november 2015 / door Annetta Kampeerboerderij Woudegge in regiokrant Het Verhaal.
Home.
Zie ook onze info op: www.groepenzeeland.nl en www.nederlandsevakanties.nl. 22023875 Kampeerboerderij de Kruitmolen 2015 E-MAIL. U bent van harte welkom bij. Kampeerboerderij de Kruitmolen. Hier krijgt u het echte Zeeuwse. Onze kampeerboerderij is gelegen in Arnemuiden aan het Veerse Meer in de provincie Zeeland.
Welkom.
Welkom op de site van camping en kampeerboerderij" De Zuurberg" De Zuurberg is een gezellig familiebedrijf met een kleine camping en een kampeerboerderij voor ca. Door de kleinschaligheid is hier nog volop ruimte voor persoonlijke aandacht en service. De gemoedelijke sfeer en een Sallandse gastvrijheid worden hier als vanzelfsprekend ervaren.
Kampeerboerderij / Groepsaccomodatie Drenthe de Riegheide.
De kampeerboerderij is op basis van zelfverzorging. Iedere keuken bevat pannen en opscheplepels etc, maar bord, kop en bestek moet zelf meegenomen worden. Matrassen zijn aanwezig, maar een slaapzak, kussen en hoeslaken verplicht moet worden meegenomen. Vers brood kan iedere ochtend door brood en banketbakkerij Puur Ambacht worden gebracht. Weekendgroepen die op vrijdag na 18.00 arriveren kunnen alvast via onze site brood bestellen: Ga naar het bestelformulier. Dit bestelformulier moet uiterlijk voor 18.00 op de dag van aankomst bij ons binnen zijn. Groepen die door de week bij ons arriveren hoeven niet via deze site te bestellen, hiervoor is een bestelformulier op te halen bij de receptie. Ellert is het grootste gebouw, geschikt voor groepen van 50 tot 85 personen. Er is een keuken met voorraadkelder 2x koelvrieskast, een zithoek, een grote recreatiezaal met podium en 2 grote slaapzalen. Op de slaapzaal beneden kunnen 34 personen slapen. De slaapzaal boven heeft ruimte voor 43 personen en er is boven nog een kamertje voor 8 personen. Boven bij de slaapzaal zijn 2 douches en 2 wc's.
Groepsverblijf Duinzicht op Ameland, kampeerboerderij accomodatie huisvesting ïmet ïzelfverzorging.
Kies uw taal.: Welkom op de website van KAMPEERBOERDERIJ DUINZICHT. DUINZICHT is perfect voor de huisvesting van groepen tot 76 personen. De gebouwen met sportvelden wordt telkens aan één groep tegelijk verhuurd.: het hele rijk voor uw groep alleen! De kampeerboerderij is voorzien van een luxe, professioneel ingerichte keuken.,
Kampeerboerderij Zuid Limburg.
Bakkerij Bart van De Weerdt komt iedere dag verse bakwaren bezorgen op onze kampeerboerderij voor de camping en de vakantiehuisjes. Of het nu gaat om vers ambachtelijk gebakken brood, luxe broodjes, gebak en Limburgse vlaaien Bakkerij Bart van De Weerdt uit Gronsveld bezorgt altijd op de volgende dag na de bestelling voor 1200: uur.
Groepsaccommodatie Kampeerboerderij de Zandkant.
Met een groep logeren op onze kampeerboerderij? Dat kan in onze groepsaccommodatie, die ruimte biedt aan maximaal 44 personen. Omdat paarden in ons paardenpension kunnen verblijven is deze accommodatie ook zeker geschikt voor rijverenigingen en ponyclubs. De groepsaccommodatie is een op zichzelf staand stenen gebouw met gedeeltelijk overdekt terras en aangelegen sportveld.
Kampeerboerderij Overijssel Groepen Overijssel.
Slapen in het hooi van de kampeerboerderij bij een willekeurige en goedgezinde boer behoorde tot de mogelijkheden. Wikipedia zegt het volgende over de kampeerboerderij Overijssel: Een kampeerboerderij is een boerderij waarvan een gedeelte is ingericht om te kunnen overnachten. Wanneer op een boerderij geen veeteelt meer plaatsvindt, kan de boer besluiten om de stallen te verbouwen tot kampeerboerderij. De boer brengt sanitaire voorzieningen, een keuken en veiligheidsmaatregelen aan en verhuurd het geheel vervolgens aan groepen. De term kampeerboerderij wordt vaak ook gebruikt voor een boerderijcamping. Omdat kampeerboerderij Overijssel ook gebruikt kan worden voor kamperen bij de boer wordt tegenwoordig vaak in plaats van kampeerboerderij de aanduiding groepsaccommodatie gebruikt.
Welkom bij de kampeerboerderij de Zwaluwhoeve Ameland.
U vindt hier informatie over onze kampeerboerderij en overige activiteiten. Kijkt u rustig even rond op deze site en ontdek hoe leuk een verblijf op Ameland kan zijn! Onze kampeerboerderij is gelegen aan de rand van het dorp Buren en bestaat uit twee gedeeltes.:
Camping Groepsaccommodatie Kampeerboerderij De Kiek in Alphen NB, Nederland Reviewcijfer: 7.6 Zoover.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Groepsaccommodatie Kampeerboerderij De Kiek in Alphen NB, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed.

Contacteer ons