Meer resultaten voor kampeerboederij


kampeerboederij
Kampeerboerderij, Vakantiewoningen, Landhuizen en Groepsaccommodatie Limburg Welkom bij de Vinkenhof.
Compleet comfortabel, sfeervol en met oog voor detail ingericht, garanderen deze vakantiehuizen een aangenaam verblijf. De landhuizen zijn zeker ook geschikt voor het houden van vergaderingen, cursussen en seminars. Meer Landhuizen Beschikbaarheid. Copyright 2019 Kampeerboerderij, Vakantiewoningen, Landhuizen en Groepsaccommodatie Limburg.
Een unieke kampeerboerderij in Friesland De Postwagen.
Het is duidelijk, onze kampeerboerderij in Friesland heeft alle ingredi├źnten voor een geslaagd feest met jullie groep. Een uitgebreide Brunch bij De Postwagen mag natuurlijk ook Overnachten combineren met activiteiten. Vlak na de Tweede Wereldoorlog begon de opmars van een bijzondere bromfiets.
Kampeerboerderij Overijssel Groepen Overijssel.
Wikipedia zegt het volgende over de kampeerboerderij Overijssel: Een kampeerboerderij is een boerderij waarvan een gedeelte is ingericht om te kunnen overnachten. Wanneer op een boerderij geen veeteelt meer plaatsvindt, kan de boer besluiten om de stallen te verbouwen tot kampeerboerderij.
Spochthoorn.
Het is hier. Wij heten u van harte welkom op kampeerboerderij. Onze camping ligt in een prachtig. landelijke omgeving waar volop gelegenheid is om te. genieten van rust en ruimte. Reserveer tijdig uw plaats. Voorkom teleurstellingen en reserveer op tijd!
Welkom bij de kampeerboerderij de Zwaluwhoeve Ameland.
U vindt hier informatie over onze kampeerboerderij en overige activiteiten. Kijkt u rustig even rond op deze site en ontdek hoe leuk een verblijf op Ameland kan zijn! Onze kampeerboerderij is gelegen aan de rand van het dorp Buren en bestaat uit twee gedeeltes.:
Een kampeerboerderij huren? GROEPEN.NL.
Tussen ons aanbod vind je kampeerboerderijen met verschillende prijsklasses en er is ook zeker een goedkope kampeerboerderij te vinden. Daarnaast verschilt de omgeving natuurlijk ook per kampeerboerderij. Sommige kampeerboerderijen zijn erg rustig gelegen en liggen bijvoorbeeld aan uitgestrekte heidevelden of aan de rand van een bosrijk gebied.
Welkom op Kampeerboerderij-Ameland.nl / Willkommen auf Kampeerboerderij-Ameland.nl.
Kampeerboerderij-Ameland.nl biedt u een prettig verblijf op Ameland in onze uitstekend uitgeruste kampeerboerderijen t Noorderlicht en Licht der Zee. Beide groepsverblijven liggen in het dorp Buren. De accommodaties zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld een werkweek, studieweek, renie of een introductieweekend van onder andere sportclubs, verenigingen, studenten of families.
Groepsaccommodatie Kampeerboerderij de Zandkant.
Met een groep logeren op onze kampeerboerderij? Dat kan in onze groepsaccommodatie, die ruimte biedt aan maximaal 44 personen. Omdat paarden in ons paardenpension kunnen verblijven is deze accommodatie ook zeker geschikt voor rijverenigingen en ponyclubs. De groepsaccommodatie is een op zichzelf staand stenen gebouw met gedeeltelijk overdekt terras en aangelegen sportveld.
Groepsaccommodatie Kampeerboerderij Brabant.
Ook buiten het terrein van de kampeerboerderij is er van alles te zien, u loopt bijvoorbeeld vanaf het terrein zo de bossen in om een mooie wandeling te maken in het natuurgebied De Landschotse heide, waar u onder het wandelen de grazende runderen tegenkomt.
Homepage Kampeerhoeve Koole Kamperen in het Groene Hart.
Wandelen, roeien, kano├źn, vissen, zwemmen, fietsen, surfen en ontspannen. Kampeerhoeve Koole, direct gelegenaan het schilderachtige natuur en watersportgebied van de Nieuwkoopse en Noordense Plassen, in de noordoostpunt van Zuid-Holland, middenin het Groene Hart van Holland, staat in het teken van ruimte, rust en recreatie.
Kampeerboerderij zoeken of vrije groepsaccommodatie.
De stal die verbouwd werd tot groepsaccommodatie is tegenwoordig niet alleen maar ingericht voor schoolkampen.De kampeerboerderijen hebben tegenwoordig bijzondere namen als boerderijlodges boertel.De kampeerboerderij is tegenwoordig vaak een moderne groepsaccommmodatie met veel voorzieningen.Familiegroepen en vriendengroepen boeken hun jaarlijkse familieweekend of vriendenweekend en overnachten met elkaar in een groot vakantiehuis.Er is een grote diversiteit aan kampeerboerderijen in Nederland.Van luxe tot sober ingerichte accommodaties die zich nog steeds richten op schoolgroepen.

Contacteer ons