Resultaten voor kampeerboederij


kampeerboederij
Kampeerboerderij.
Kampeerboerderijen zijn uitermate geschikt voor schoolkampen, familieuitjes en bedrijfuitjes. We hebben een ruime keuze voor u geselecteerd en deze kunt u direct boeken bij de kampeerboerdeirjhouder zodat u geen boekingskoten betaald! Kijk dus snel tussen ons ruime aanbod voor een geschikte kampeerboerderij voor uw uitje!
magnetische
Welkom.
Hetzij beschut in de schaduw, of heerlijk in de zon. Heeft u nog vragen, wilt u reserveren of een keer komen kijken? Wij maken graag onze tijd voor u vrij, maar niet op zondag dan is het voor ons de rustdag.
stelvoeten
Kampeerboerderij Overijssel Groepen Overijssel.
Wikipedia zegt het volgende over de kampeerboerderij Overijssel: Een kampeerboerderij is een boerderij waarvan een gedeelte is ingericht om te kunnen overnachten. Wanneer op een boerderij geen veeteelt meer plaatsvindt, kan de boer besluiten om de stallen te verbouwen tot kampeerboerderij.
relatiegeschenken
Kampeerboerderije de Berghoeve.
Wat is er allemaal te doen. Ongeveer 45, kilometer vanaf het sfeervolle dorp Epe, ligt geheel afgelegen onze kampeerboerderij in de buurtgemeenschap Wissel. Aan de rand van het bos, aan de voet van de Tongerenseberg en het natuurgebied van het Geldersch Landschap Kasteelen.
Slotenmaker
Home nieuw Bosrand Hellendoorn.
Deze is uitstekend geschikt voor scholen, verenigingen, familie /vrienden en sport weekenden, bedrijfsuitjes, bruiloften en partijen. Tijdens uw verblijf beschikt u over een sfeervol ingerichte zaal met aparte zithoek waar u s avonds gezellig bij de openhaard de dag nog even kunt evalueren.
koelkast
Een kampeerboerderij huren? GROEPEN.NL.
Tussen ons aanbod vind je kampeerboerderijen met verschillende prijsklasses en er is ook zeker een goedkope kampeerboerderij te vinden. Daarnaast verschilt de omgeving natuurlijk ook per kampeerboerderij. Sommige kampeerboerderijen zijn erg rustig gelegen en liggen bijvoorbeeld aan uitgestrekte heidevelden of aan de rand van een bosrijk gebied.
ontstoppingsbedrijf almelo
Kampeerboerderij Den Heyerkant De kampeerboerderij voor schoolkampen, vriendenclubs, groepsvakanties introductiedagen.
Naar het contactformulier. Welkom bij Kampeerboerderij Den Heyerkant. Kampeerboerderij Den Heyerkant is een voormalig boerderij, omgebouwd tot een groepsaccommodatie voor maximaal 40 personen. De boerderij is geheel ingericht en heeft alle denkbare voorzieningen die u mag verwachten van een vakantieboerderij.
Kampeerboerderij zoeken of vrije groepsaccommodatie.
De stal die verbouwd werd tot groepsaccommodatie is tegenwoordig niet alleen maar ingericht voor schoolkampen.De kampeerboerderijen hebben tegenwoordig bijzondere namen als boerderijlodges boertel.De kampeerboerderij is tegenwoordig vaak een moderne groepsaccommmodatie met veel voorzieningen.Familiegroepen en vriendengroepen boeken hun jaarlijkse familieweekend of vriendenweekend en overnachten met elkaar in een groot vakantiehuis.Er is een grote diversiteit aan kampeerboerderijen in Nederland.Van luxe tot sober ingerichte accommodaties die zich nog steeds richten op schoolgroepen.

Contacteer ons