Resultaten voor kampeerboerderij appelscha


kampeerboerderij appelscha
Kampeerboerderij Brabant.
Wilt u meer informatie over kampeerboerderij brabant klikt u dan links op deze pagina op de navigatie. We hebben een fantastisch weekend achter de rug met onze familie in Den Hazelaar. De tocht met de groepsskelters zullen we niet snel vergeten.
Groepsaccommodatie De Bosberg Appelscha.
Bekijk de Schijf van 5 en alle arrangement-mogelijkheden. Er is zo veel te zien en te doen in Appelscha. Stap eens van de fiets voor een heerlijke kop koffie, of neem uw vrienden of familie mee voor een gezellig en intiem weekendje Appelscha.
audit
Groepsaccommodatie Appelscha Overnachten in Friesland of Drenthe? Kijk op Appelscha.nl!
Midden in de bossen van nationaal park het Drents-Friese Wold vind u Groepsaccommodatie Appelscha. Groepsaccommodatie Appelscha beschikt over twee accommodaties, t Reidték en t Kamphús. Groepsaccommodatie t Reidtek is geschikt voor 30 tot 62 personen en is de ideale accommodatie voor familieweekenden.
atag waterontharders
Kampeerboerderij Wouda Bedrijf van De Friese Wouden: lees hier meer informatie!
Geschikt voor onder andere vakantiegroepen, familiefeesten, bruiloften, schoolkampen, sportverenigingen, fanfares en jeugdgroepen. Kampeerboerderij Wouda beschikt over een voetbalveld, drie volleybalvelden, schommels, een draaimolen, een wip, een klimrek, een glijbaan en een plek voor een groot kampvuur! Sfeervolle grote recreatiezaal. een gezellige zithoek, een bar, een moderne grote keuken, diverse slaapzalen met stapelbedden en moderne goede sanitaire voorzieningen. Alle vertrekken zijn verwarmd en hebben tegelvloeren. Boerderij met gezellige recreatieruimte. een Bankstelhoek, een zelf in te richten bar, een goed ingerichte keuken, nieuwe sanitaire voorzieningen en zeven slaapzalen. Alle vertrekken zijn verwarmd en hebben tegelvloeren. Naast de recreatiezaal en recreatieruimte is er nog een kleinere ruimte voor 15 tot 40 personen. Deze ruimte heeft een eigen keuken, sanitair, slaapgelegenheid, een leuke zithoek met lekkere bankstellen. Alle vertrekken zijn verwarmd en hebben tegelvloeren. Wester Es 3. 8426 BJ Appelscha.
stelvoeten
Groepsaccommodatie Appelscha voor grote groepen tot 134 personen.
Of je nu kiest voor ontspanning, sportiviteit of creativiteit. Bij groepsaccommodatie Appelscha heb je letterlijk en figuurlijk alle ruimte. Beleef het Appelscha schoolreisje gevoel. Tarieven Groepsaccommodatie Appelscha. Door het wijzigen van het BTW tarief van 6% naar 9%, zij de tarieven voor 2019 en 2020 gewijzigd.
relatiegeschenken
Groepsaccommodatie BarGezellig in Appelscha.
U bent bij ons een welkome gast! Met de hele groep naar Groepsaccommodatie in Appelscha. De BarGezellig Appelscha groepsaccommodatie is te huur inclusief compleet uitgeruste keuken, bar, indoor midgetgolfbaan pooltafel, XXL-televisie en een Indoor Barbeque! Met onze sfeervolle groepsaccommodatie wordt het BarGezellig! Groepsaccommodatie in Appelscha Bargezellig.
smeg koffiemachine
Groepsaccommodatie in Appelscha Ooststellingwerf voor 22 personen.
Midden tussen de bossen, maar toch in het bruisende hart van Appelscha, kunt u genieten van onvoorwaardelijke gastvrijheid. U kunt kiezen voor zelfverzorging, maar ook uw maaltijden laten verzorgen zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Maak gebruik van onze.
ontluchting riool niet goed
Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij op de grens van Drenthe-FrieslandGroepsaccommodatie Nijsingh.,
Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij Nijsingh in Appelscha, een comfortabele accommodatie, op de grens van Friesland en Drenthe. Even buiten Appelscha en aan de rand van het schitterende Drents-Friese Wold vindt u de gezellige groepsaccommodatie en kampeerboerderij Nijsingh. Niet zomaar een doorsnee groepsaccommodatie, maar één met een eigen gezicht.
Kampeerboerderij Nijsingh Bedrijf van De Friese Wouden: lees hier meer informatie!
Tevens ligt er een voetbalveld, een volleybalveld, en basketbalveld en voor de allerjongsten is er ook nog een speeltuintje. 8426 SN Appelscha. Deel deze pagina. Appelscha De Friese Wouden. Wil je meer informatie over de regio Appelscha De Friese Wouden?
Kampeerboerderij Wouda, Appelscha voor groepen en individueel in en buiten Friesland.

Contacteer ons