Resultaten voor kampeerboerderij appelscha


kampeerboerderij appelscha
Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij op de grens van Drenthe-FrieslandGroepsaccommodatie Nijsingh.,
Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij Nijsingh in Appelscha, een comfortabele accommodatie, op de grens van Friesland en Drenthe. Even buiten Appelscha en aan de rand van het schitterende Drents-Friese Wold vindt u de gezellige groepsaccommodatie en kampeerboerderij Nijsingh. Niet zomaar een doorsnee groepsaccommodatie, maar één met een eigen gezicht.
Kampeerboerderij Brabant.
Wilt u meer informatie over kampeerboerderij brabant klikt u dan links op deze pagina op de navigatie. Bedankt voor het goed verzorgde dagje uit van onze vriendengroep. Genoten van de heerlijke BBQ en de activiteit op de Sport en Spelbaan.
Groepsaccommodaties in Wateren GROEPEN.NL.
Groepsaccommodaties in Wateren. Wateren is een buurtschap behorende tot de gemeente Westerveld in de provincie Drenthe. De buurtschap ligt dicht bij de grens met de provincie Friesland ten zuidwesten van Appelscha. De buurtschap Wateren ligt langs de weg Wateren, met hier en daar wat bewoning.
Kampeerboerderij Nijsingh Bedrijf van De Friese Wouden: lees hier meer informatie!
Tevens ligt er een voetbalveld, een volleybalveld, en basketbalveld en voor de allerjongsten is er ook nog een speeltuintje. 8426 SN Appelscha. Deel deze pagina. Appelscha De Friese Wouden. Wil je meer informatie over de regio Appelscha De Friese Wouden?
Groepsaccommodatie BarGezellig in Appelscha.
De BarGezellig Appelscha groepsaccommodatie is te huur inclusief compleet uitgeruste keuken, bar, indoor midgetgolfbaan pooltafel, XXL-televisie en een Indoor Barbeque! Met onze sfeervolle groepsaccommodatie wordt het BarGezellig! Groepsaccommodatie in Appelscha Bargezellig. Alles onder 1 dak, voor logies, BedBreakfast en groepen.
Groepsaccommodatie Manege Recreatie Centrum Appelscha.
De manege ligt direct aan een uitloper van het Drents-Friese Wold; vanaf het manegeterrein zijn allerlei tochten te voet, per fiets of paard of per auto mogelijk. Download hieronder de prijslijst. Archery Tag The Hunger Game Shoot Outdoor; De Jongens Van Appelscha.

Kampeerboerderij Indeling Prijzen Reisinformatie Contact Links. Kampeerboerderij Beijaard Nes Ameland. Kampeerboerderij Beijaard is een groepsverblijf gelegen aan de rand van het centrum van Nes op Ameland, het is op loopafstand van de veerboot 10 minuten en 2 minuten van het centrum.
Home.
Het Drents-Friese Wold is na de Veluwe het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland. Het Drents-Friese Wold staat bekend vanwege De Kale Duinen, of chiquer, het Aekingerzand. Dit stuifgebied is groot genoeg om de wind daadwerkelijk het zand te laten stuiven.
Groepsaccommodatie Appelscha Friesland Drents-Friese Wold.
Groepsaccommodatie Appelscha t Kamphùs Groepsaccommodatie Appelscha t Kamphùs zithoek. Groepsaccommodatie Appelscha t Kamphùs Groepsaccommodatie Appelscha t Kamphùs zithoek. Direct contact opnemen? Bel, mail of bezoek de site. 0516 431391 info@boscampingappelscha.nl Bezoek onze website Oude Willem 3 8426 SM Appelscha Friesland.
De Broekse Hoeve, groepsaccomodaties camping in Drenthe kampeerboerderij met groepsaccommodaties, camping, zwembad en kanoën door de Hunzevalei, ideaal voor natuurliefhebbers!
Wij hebben voor u op de Kampeerboerderij ons eigen zwembad, groepsaccommodaties, kampeerplekken, boerderijdieren, kanos, viswater, huttenbos, speeltoestellen en outdoor activiteiten. Tevens bieden wij verschillende arrangementen aan. U bent van harte welkom op onze kampeerboerderij! Alexander en Mayte Werker. t/m 46 personen.
Vakantiehuis in Friesland voor 22 personen.
Midden in de bossen van het Drents-Friese Wold is deze nieuwe luxe groepsaccommodatie gelegen. Door de ongekend, gunstige ligging van in het Groene Hart van Noord Nederland, krijgt u het ultieme vakantiegevoel. Midden tussen de bossen, maar toch in het bruisende hart van Appelscha, kunt u genieten van onvoorwaardelijke gastvrijheid.

Contacteer ons