Meer resultaten voor kampeerboerderij friesland


kampeerboerderij friesland
kampeerboerderij friesland - U zocht op kampeerboerderij brabant en vond den Hazelaar.
Wilt u meer informatie over kampeerboerderij brabant klikt u dan links op deze pagina op de navigatie. We hebben een fantastisch weekend achter de rug met onze familie in Den Hazelaar. De tocht met de groepsskelters zullen we niet snel vergeten.
Boscamping Appelscha mooiste plekje van Nederland Drents Friese Wold.
het mooiste camping plekje van nederland tussen Drenthe en Friesland. Mooiste stukje van Nederland. Ben jij opzoek naar een kleinschalige en natuurlijk gelegen camping tussen Drenthe en Friesland? Bij ons ruik, hoor en beleef je de bossen van het Nationaal Park het Drents Friese Wold.
deken
Groepsaccommodatie De Welstand tot 56 personen Friesland.
Uit eten en Catering. Groepsaccommodatie in Friesland met veel ruimte en privacy. Een energieneutrale boerderij met alle voorzieningen voor vakanties, activiteiten, kamp, en seminars. Veel aparte slaapkamers. Van éénpersoons tot vijfpersoonskamers met eigen wastafels. Naast veel kleine keukens is er een professionele groepskeuken mét vaatwassers.
doneren
Groepsaccommodaties in Friesland.
Friesland is historisch de aanduiding voor het kustgebied van het huidige Nederland tot en met de Weser in het huidige Duitsland. Vanaf ongeveer 1500 wordt Friesland in een Nederlandse context vooral de aanduiding voor de huidige provincie Friesland. De Friezen staan bekend als een trots volk.
werkbroek
Camping Ykema.
De camping ligt aan het water De Flakke Brekken, welke in open verbinding staat met het Heegermeer en de Fluessen. Doordat De Flakke Brekken, geen doorgaande vaarroute is kunt u er volop genieten van de ruimte en de rust. Ideaal om te zeilen.
hotels in friesland
Groepsaccommodatie Friesland huren, groepsaccomodaties Friesland.
Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodatie Friesland, groepsaccomodatie, schoolreis, groepsaccomodaties, Groepsovernachting, Vakantieboerderij 20 personen, Groepsannuleringsverzekering Europeesche, Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie veel gestelde vragen, Schoolreisverzekering, Groepsaccommodatie, Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow, groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp, accommodatie? Schoolkamp Nederland accommodatie voor schoolkamp, Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 60 personen, Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, Goedkoop parkeren op Schiphol, groepsaccommodatie overnachting koor buitenland, Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastrichtvriendenweekend, groot vakantiehuis Zeelandgroepsaccommodatie Zeeland, Groepsaccommodaties 20.000 unieke groepsaccommodaties, Groepsaccommodaties, Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa.,
Kampeerboerderij Wouda, Appelscha voor groepen en individueel in en buiten Friesland.
Groepsaccommodatie Friesland de Turfhoeke in Gorredijk de Turfhoeke.
Op 1 uur afstand van Amsterdam vind je deze practige locatie in de Zuidoosthoek van Friesland, een van de negen landschappen die Friesland rijk is. 2018 De Turfhoeke, It Goarrefean 101 8401NL Gorredijk Friesland Telefoon 0513 464 540 Email info@deturfhoeke.nl.
Kampeerboerderij Friesland Groepsaccommodatie de Harmsdobbe Bakkeveen Friesland.
Tel: 0516-541419 B.g.g: 06-20501793 Mail: info@deharmsdobbe.nl. Praktische info / wisselingstijden. Als u wilt overnachten in een gezellige kampeerboerderij in Friesland moet u in bakkeveen zijn! Daar staat kampeerboerderij de Harmsdobbe. Onze kampeerboerderij beschikt over een kleine en een grote groepsruimte.
Groepsaccommodaties in Drenthe en Friesland Drents-Friese Wold.
In deze vereniging zijn ondernemers in de recreatie en horecabranche verenigd in Drenthe en Friesland. De vereniging stelt zich ten doel het mooie gebied van bossen, heide, zandverstuivingen en vennen en de daar in en rond gelegen accommodaties en bedrijven te promoten.
Kampeerboerderij Friesland. met veel mogelijkheden voor sport en spel.Groepsaccommodatie Nijsingh.,
Gezellige kampeerboerderij op de grens van Drenthe en Friesland en aan de rand van het Nationaal Park Het Drents-Friese wold. Kampeerboerderij Nijsingh bij Appelscha biedt u een gezellige groepsaccommodatie met veel ruimte voor sport en spel op een groot eigen terrein en uitstekende voorzieningen.
Groepsaccommodatie in Friesland.
Het aanbod is zeer divers. Van kampeerboerderij, zeilschool en camping, tot hotel, recreatiepark e.d. Alle accommodaties zijn geschikt voor zowel families en vriendengroepen als bedrijven en scholen. Een verblijf in deze groepsaccommodaties in Friesland is te combineren met bootverhuur, activiteiten, evenementen en teambuilding.

Contacteer ons