Resultaten voor kampeerboerderij friesland


kampeerboerderij friesland
Welkom op Rufus aan het water Rufus.
Daar hoort ook elkaar ontmoeten met lekker eten en een goed gevuld glas bij. Dit alles op een bijzonder plekje: midden tussen de weilanden aan het water, vlakbij het Sneekermeer, daar waar je kunt genieten van alles wat Friesland zo mooi maakt.
Kampeerboerderij De Zwaluw in Buren Friesland Camping Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Geef als eerste een beoordeling aan Kampeerboerderij De Zwaluw in Buren Friesland. Gerelateerde bedrijven Kampeerboerderij De Zwaluw Buren Friesland. 9164KT Buren Friesland. Camping de Kiekduun. 9164KT Buren Friesland. Kampeerboerderij App.verhuur C. 9164KT Nes gemeente Ameland Friesland. 9164KT Nes gemeente Ameland Friesland.
Neptunus: prachtige groepsaccommodaties in Friesland aan het water.
NEPTUNUS: UNIEKE GROEPSACCOMMODATIE IN FRIESLAND. Neptunus groepsaccommodaties bestaat uit 3 verschillende accommodaties voor verschillende groepsgroottes. Met een verbouwde Kerk, het voormalige dorpshuis en het oude huis van de armenmeester van Idskenhuizen, hebben we we met elk van deze locaties unieke groepsaccommodaties in Friesland.
Familiehuis Logement Doosje.
Dus prive voor u en voor de andere gasten. een onderkomen ingericht voor de kleinere" gezelschappen. Vooral geen kampeerboerderij, men kan bij ons niet spreken van zalen en ruimtes maar van woonkamer en slaapkamers. Geschikt voor kleine ondernemingen, reunie, grote gezinnen, besloten bruiloft o.i.d.
GORREDIJK GOR-183 66 personen Friesland Nederland GROEPEN.NL.
Met een landschap dat doet denken aan de kwelders langs de Waddenzee. En dat midden in Friesland. Op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland, ligt een bijzonder gebied. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland.
Groepsaccommodatie Friesland voor 14 22 personen.
Sfeervolle groepsaccommodatie in Friesland, Bakkeveen voor 20 22 personen. de groepsaccommodatie keuken. In het achterste deel van onze boerderij hebben wij een groepsaccommodatie voor 20 22 personen gerealiseerd. Ideaal voor een familieweekend, vriendenweekend of vriendinnenweekend. Onze accommodatie leent zich niet voor studenten/jongeren feesten.
Groepsaccommodaties Friesland, van bijzondere accommodatie tot luxe groepsverblijf in Friesland JeZoektIetsLeuks.nl.
Ben je op zoek naar een bijzondere, luxe of juist goedkope groepsaccommodatie in Friesland? Hieronder vind je onze selectie met bijzondere groepsaccommodaties Friesland. Wil je snel weten welke groepsaccomodatie in Friesland nog beschikbaar is? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord en je weet snel welke groepsaccommodatie in Friesland nog vrij is.
Kampeerboerderij Wouda, Appelscha voor groepen en individueel in en buiten Friesland.
Campings Aldeboarn Midden Friesland.
In het hart van Friesland op een steenworp afstand van Aldeboarn één van Friesland oudste dorpen ligt kampeerboerderij Boarnshiem. Hier kunt u genieten van de rust en ruimte van het Friese platteland. De boerencamping bestaat uit een klein en een groter veld met in totaal 40 ruime staanplaatsen alle voorzien van elektra.
Boerencamping Boarnshiem kamperen bij de boer.
Deze kampeerboerderij in Friesland is gelegen nabij het plaatsje Aldeboarn Oldeboorn en biedt u kilometers met schitterende ongerepte natuur. Wilt u meer informatie over deze boerencamping? Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping Boarnshiem, een kampeerboerderij in Friesland nabij Aldeboarn Oldeboorn.
Groepsaccommodatie Appelscha voor grote groepen tot 134 personen.
Op jouw eigen terras kun je al bij de eerste zonnestraaltjes heerlijk genieten van de vele zingende vogels die zich in het Drents Friese wold bevinden en heb je gelijk zicht op de grote nieuwe speeltuin, waar voor de kinderen uren lang speelplezier is.

Contacteer ons