Op zoek naar kampeerboerderij groningen?


kampeerboerderij groningen
kampeerboerderij groningen - Postelseweg 173 5521 RD Eersel Telefoon: 0497-512509 E-mail: info@denhazelaar.nl.
De barbecue bestaat uit ruim vier stuks vlees per persoon gevarieerd aanbod van hamburger, kipfilet, worst, saté, spareribs, spek en diverse spiesen, drie sauzen koud en warm, drie soorten verse rauwkost, huzarensalade, stokbrood en kruidenboter. Het drankarrangement omvat vier soorten fris, bier, witte en rode wijn plus rosé.
Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij op de grens van Drenthe-FrieslandGroepsaccommodatie Nijsingh.,
Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij Nijsingh in Appelscha, een comfortabele accommodatie, op de grens van Friesland en Drenthe. Even buiten Appelscha en aan de rand van het schitterende Drents-Friese Wold vindt u de gezellige groepsaccommodatie en kampeerboerderij Nijsingh. Niet zomaar een doorsnee groepsaccommodatie, maar één met een eigen gezicht.
kassa software
Overnachten bij de boer in Groningen Steenhuis Berghuis.
En de binnenstad van Groningen is dichtbij, zodat je daar ook lekker kunt winkelen en kunt uitgaan gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als met de fiets. In het voorhuis van de boerderij vind je nog een schouw met pijpenkastjes, ramen met blinden, en een mooi beschilderd houten bedstee-wand.
douchecabine karwei
Groepsaccommodaties in Groningen.
Tijdens de verbouwing hebben we zoveel mogelijk de oude elementen van de schuur intact gelaten. Hierdoor is er een unieke combinatie ontstaan tussen een ouderwetse kampeerboerderij en een moderne groepsaccommodatie die van alle eigentijdse gemakken is voorzien. In de grote groepsruimte tref je een nostalgische keuken met 5-pits fornuis, koelkast en afwasmachine.
marbett stelvoeten
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Drenthe.
Groepshuizen, groepsverblijven en kampeerboerderijen. Zoek je een kampeerboerderij in Drenthe? Een kampeerboerderij in Drenthe is zo gevonden. In Dwingeloo of Ellertshaar vind je bijvoorbeeld een leuke kampeerboerderij voor 100 personen. Bekijk ook eens onze andere groepshuizen, groepsboerderijen en groepshuizen in Drenthe.
studenten verhuisbedrijf
Groepsaccommodatie Giethoorn huren. Groepsaccommodatie Giethoorn huren.
De Kraggehof is een sfeervol huis, speciaal ingericht en bijzonder geschikt voor groepen en groepsvakanties. Van oorsprong een boerderij, werd het later verbouwd tot een klein hotel-restaurant, voordat het de huidige bestemming kreeg. De groepsaccommodatie onderscheidt zich door haar natuurlijke ligging en gezellige, huiselijke sfeer.
wc
Groepsaccommodaties in Groningen.
9712 HS Groningen. Tel: 0900 20 230 50 015, p/m. Meer over VVV Stad Groningen. G7: 7 redenen om Groningen te bezoeken. Groningen in beeld. Groningen op de kaart. Groningen Airport Eelde. Auto en fietsverhuur. Alle VVV's' in stad en provincie Groningen.
Groepsreizen Groningen CASAMUNDO.
Trek er met zijn allen op uit en verken de mooie stad Groningen of vindt een mooie accommodatie in de stad! Groningen heeft een prachtig centrum waar je leuk kan winkelen en het centrum heeft een groot aanbod van restaurants.
De Energiek: luxe kampeerboerderij Groningen.
De Energiek is een Luxe kampeerboerderij op het Hogeland in het noord-westen van Groningen. Van simpele overnachting tot volledig verzorgd verblijf, De Energiek maakt van uw verblijf een waar feest. Tussen Nationaal Park Het Lauwersmeer en de stad Groningen vindt u onze kampeerboerderij De Energiek.
Overzicht van groepsaccommodaties in Groningen groepsaccommodatie-info.nl.
In het centrum van Groningen, op steenworp afstand van de Grote Markt, Vismarkt, Groninger Museum en het uitgaansgebied bevindt zich Groningsche Suites. BB In den Groene Specht Zwiggelte. Een prachtige luxe Bed Breakfast in een Saksische boerderij van bijna 300 jaar oud.
Zeilschool en groepsaccommodatie De Lauwer Lauwersoog Waddenzee Vakantiehuizen.
Kom bij ons kennis maken en grijp de unieke kans om zelf op de Waddenzee te varen. Bent u opzoek naar een jeugd vakantie, groepsaccommodatie en wilt u bijkomen in de natuur van het Lauwersmeer gebied Dan strandt u bij watersportcentrum de Lauwer.
Groepsaccommodaties Groningen beschikbare groepsaccommodaties.

Contacteer ons