Meer resultaten voor kampeerboerderij groningen


kampeerboerderij groningen
Vakantieboerderijen en groepsaccommodaties in Groningen.
Alvast een fijne boerderijvakantie in Groningen gewenst. Informatie voor verhuurders. Veel gestelde vragen. Cookie en privacy beleid. Vakantiehuis Noord Holland. Vakantiehuis Zuid Holland. Groepsaccommodatie met Sinterklaas. Vakantiehuizen op actieve boerderij. Vakantiehuis Zuid Limburg. Vakantiehuizen in Nederland. Vakantiehuis 6 personen. Vakantiehuis 8 personen. Vakantiehuis 10 personen. Vakantiehuis 11 personen. Vakantiehuis 12 personen. Vakantiehuis 13 personen. Vakantiehuis 17 personen. Vakantiehuis 19 personen. Vakantiehuis 20 personen.
LWMG Accommodaties.
Groepsaccommodatie Familieweekend Vakantiewoning Kampeerboerderij Groepsverblijf Familiehuis Teambuilding Goedkoop Vriendenweekend Vakantiehuis Vakantieboerderij Weekend weg Groepsboerderij Vergaderen Vakantie. Groepsaccommodatie Klein Anker, ligt in het plaatsje Stroe, tussen Apeldoorn en Amersfoort. Het terrein van Klein Anker ligt midden in de bossen en het terrein is ruim 3 hectare groot.
Groepen Groningen: Groepsaccommodatie: Jumping Henk Westernpark. Groepen Groningen: Groepsaccommodatie: Jumping Henk Westernpark overzichtskaart. Add your title here add your te.
Deze website geeft u een overzicht van de mogelijkheden voor groepen binnen de provincie Groningen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld sportieve activiteiten, overnachtingen, workshops, seminars, dagje uit. De website is samengesteld met behulp van verschillende regionale organisaties en geeft daardoor een goed beeld van de mogelijkheden voor groepen binnen de provincie Groningen.
Groepsaccommodatie Groningen Bijzonder overnachten op slaapschip.
Een aantal van onze groepsaccommodatie in Groningen. Onderstaande schepen zijn een paar voorbeelden van de hotelschepen die wij in Groningen aanbieden. Deze schepen liggen dichtbij het centrum van Groningen. Tijdens congressen en bijvoorbeeld festivals kunnen wij in Groningen groepsaccommodatie aanbieden tot 150 personen per schip.
De Diek'n' De Diek'n, een dijk van een plek.
Boerderij de Diekn, een beleving op zich. Alle dagen geopend! Meld je aan voor onze Nieuwsbrief. 9914 TH Zeerijp. T 0596 58 11 99. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Open ma t/m zo.
Groepsaccommodatie Groningen 20 60 personen Blauwestadhoeve.
Een terras creëren op het terrein tussen de boerderij en de kapschuren met picknicktafels en priëlen. Wij kunnen accommodatie voor groepen in Groningen aanbieden van 20 tot 60 personen. Zoek je een groepsaccommodatie in de provincie Groningen? Op de Blauwestadhoeve verblijf je in een authentieke Groninger boerderij.
Erfgoed Rikkerda BB Vakantiehuis Groepsaccommodatie Lutjegast Groningen Erfgoed Logies.
Het terrein grenst aan het natuurgebied de Grootegastermolenpolder en ligt midden in het Westerkwartier, een landschappelijk aantrekkelijk gebied tussen het Waddenkustgebied en de Drents-Friese Wouden. Lutjegast ligt op de grens van Groningen en Friesland, dichtbij het Nationaal Park het Lauwersmeer en de lommerrijke Friese Wouden.
Groeps accomnodaties.
Rondleiding in Groningen. Een dagje Drenthe. Waar in Drenthe. Dit is ook Drenthe. Er zijn in de gemeente Tynaarlo vele mogelijkheden om te overnachten van luxe tot eenvoudig. Buitenhuis de Veenhorst. Naast de boerderij is een minicamping met 15 plekken en ruim zicht over de weilanden.
Groepsaccommodatie Natuurlijk Noorden.
Groepsaccommodatie Groningen Midwolda. Informatie: Winnaar Leukste groepsaccommodatie van Groningen 2014/2015 en van t Noorden 2015/2016 Bijzondere groepsaccommodatie in het Noorden: indoor-dorpje met 8 cottages, tennisbaan, sportveld en dankzij beachhal have a nice day garantie, ongeacht het weer. Even kijken naar Drenthe?
Groepsaccommodatie Groningen Romantische Rijksmonumenten.
Met onze Romantische Rijksmonumenten is de keuze snel gemaakt! Wij hebben drie herenboerderijen gerestaureerd en omgetoverd tot luxueuze 5-sterren groepsaccommodatie in Groningen voor 20 personen. Bij de restauratie zijn de stijl en de historie behouden gebleven. Welke groepsaccommodatie in Groningen heeft uw voorkeur?
Welkom Groepsaccomodatie De Graanrepubliek.
Er leven reeen, vossen, spechten en Schotse hooglanders. De polder rondom het dorp is prachtig. Een wijds landschap, dat er in ieder seizoen anders uitziet. Bij mooi weer kun je varen en zwemmen in meertjes en vaarten in de buurt. De stad Groningen ligt op 25 autominuten.

Contacteer ons