Meer resultaten voor kampeerboerderij groningen


kampeerboerderij groningen
kampeerboerderij groningen - Postelseweg 173 5521 RD Eersel Telefoon: 0497-512509 E-mail: info@denhazelaar.nl.
De barbecue bestaat uit ruim vier stuks vlees per persoon gevarieerd aanbod van hamburger, kipfilet, worst, saté, spareribs, spek en diverse spiesen, drie sauzen koud en warm, drie soorten verse rauwkost, huzarensalade, stokbrood en kruidenboter. Het drankarrangement omvat vier soorten fris, bier, witte en rode wijn plus rosé.
Een bijzondere kampeerboerderij in Groningen De Postwagen.
Bijzondere kampeerboerderij in Groningen. De groepsaccommodatie heeft allerlei faciliteiten. Een bar met tapinstallatie, een terras en kampvuurplaats, sanitaire voorzieningen en een prima keuken. Verder mogen jullie gebruik maken van de sportveldjes. De kampeerboerderij in Groningen is bijzonder door de toevoeging van tien legerwagons als slaapcabines.
permanent
Groepsaccommodaties Groningen, van bijzondere accommodatie tot luxe groepsverblijf in Groningen JeZoektIetsLeuks.nl.
Wil je snel weten welke groepsaccomodatie Groningen nog beschikbaar is? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord en je weet snel welke groepsaccommodatie in Groningen nog vrij is. Gevonden locaties in Groningen 5. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten.
dekens
Groepsaccommodaties in Groningen.
Deze accommodatie ligt centraal tussen de Waddenzee, Lauwersmeer en Groningen stad: dus een geweldig uitgangspunt voor wadlopen, kanoën en stadten. WEHE DEN HOORN. Deze accommodatie ligt centraal tussen de Waddenzee, Lauwersmeer en Groningen stad: dus een geweldig uitgangspunt voor wadlopen, kanoën en stadten.
tattoo den haag
Groepsaccommodatie in Groningen groepsaccommodatie-info.nl.
In het centrum van Groningen, op steenworp afstand van de Grote Markt, Vismarkt, Groninger Museum en het uitgaansgebied bevindt zich Groningsche Suites. ZONNEHOEK Groepsverblijf 18 21 personen Zonnehoek is het gehele jaar geopend, Drenthe is per slot van rekening mooi in alle seizoenen!
Groepsaccommodaties in Groningen.
9712 HS Groningen. Tel: 0900 20 230 50 015, p/m. Meer over VVV Stad Groningen. G7: 7 redenen om Groningen te bezoeken. Groningen in beeld. Groningen op de kaart. Auto en fietsverhuur. Groningen Airport Eelde. Alle VVV's' in stad en provincie Groningen.
Groepsaccommodatie in Groningen, 20 30 personen.
Groepsaccommodatie de Waddenhoeve is een leuk groepsverblijf in de provincie Groningen, op zon twee kilometer afstand van de Wadden nabij Pieterburen. Groepsverblijf, familiehuis, groepshuis of kampeerboerderij? Vanuit onze kampeerboerderij, zoals de groepsaccommodatie ook wel genoemd wordt, zijn er verschillende activiteiten te beleven.
Groepsaccommodaties in Groningen.
Kies dan voor een groepsverblijf of kampeerboerderij in Groningen. Of je nu een groepsaccommodatie voor 20, 30 of 40 personen zoekt, wij bieden je altijd een passende kampeerboerderij in Groningen. Bijzonder gelegen in oase van rust, ruimte en veel groen.
Vakantieboerderijen in Groningen.
Bekijk ons aanbod vakantieboerderijen en groepsaccommodaties in Groningen en Friesland en geniet van een heerlijk weekend weg in Groningen. Huur een boerderij in Groningen en ga een weekend logeren bij de boer. Wij hebben alle familie boerderijen en vakantie boerderijen in Groningen voor jou op een rij gezet.
Groepen van meer dan 100 personen in Groningen groepsaccommodatie-info.nl.
De acommodatie is gelegen op de grens van Groningen en Drenthe in de natuurrijke omgeving van Stadskanaal. Natuurlijk Kollumeroord Kollumerpomp. Natuurlijk Kollumeroord is een groepsaccommodatie en outdoorcentrum in het Nationaal Park Lauwersmeer in het noorden van Friesland. Natuurlijk Kollumeroord beschikt over. De Kwartjesberg Groepsverblijf Drouwen. Gezellig een weekend weg met familie, vereniging of op werkweek met school? Een vergadering of cursus midden in het bos; ook dat is recreëren op De Kwartjesberg.We. Loryann Kampeerboerderij The Bakkeveen.
Groepsaccommodatie Groningen 20 60 personen Blauwestadhoeve.
Wij gaan met je in gesprek als je met een groep in Groningen wilt overnachten. We luisteren naar je wensen en kunnen een op maat gemaakt groepsaccommodatie pakket aanbieden. Afgestemd op jouw situatie. Er is heel veel mogelijk, met of zonder catering.

Contacteer ons