Op zoek naar kampeerboerderij noord holland?


kampeerboerderij noord holland
Strandhuis Camperduin. groepsaccommodatie aan het strand.
Het Strandhuis is gesplitst in twee accommodaties; de Dromer 46 personen en de Slaper 26 personen, die zowel los als gezamenlijk te huur 66 personen zijn. Beide accommodaties zijn sinds kort verbouwd en uitermate geschikt voor het houden van familie en vriendenweekenden, verenigingsweken/weekenden, werkweken en/of zomerkampen.
Grootste aanbod groepsaccommodaties in Noord Holland.
Wij bieden je meer dan 20 familiehuizen aan zee in Noord Holland. Of je een vakantiehuis voor 15 personen, groepshuis voor 30 personen of groepsaccommodatie voor 40 personen zoekt, wij bieden je een uniek aanbod vakantiehuizen aan de kust in Noord Holland.
Groepsaccommodatie Vakantiehuis AZ25 Naarden Noord Holland www.eropuitineigenland.nl.
Maar ook families brengen samen zomerse weken een vakantie in de bossen en aan het Gooimeer in dit historische met eigentijdse voorzieningen vakantiehuis door, plaats genoeg in dit huis met maximaal 50 slaapplaatsen. Het vakantiehuis is al vanaf 12 personen te huur en is ook bij minder vakantiegangers heerlijk intiem.
Groepsaccommodaties De Boerenkamer.
Goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Leeuwarden en de rest van Nederland. Onder de 18 locaties van groepsaccommodatie De Boerenkamer is er voor elke groep, groot of klein en voor welke gelegenheid dan ook, altijd wel één die aansluit bij uw wensen.
Groepsaccommodatie Noord Holland De Vakantieportal.
Groepsaccommodatie Noord Holland. Locaties Wie Is De Mol 2017 Aflevering 6. Afrika Andalusië Antarctica Australië Berlijn Brazilië Camping cesme China Cruise Denemarken Duitsland egypte europa Fietsvakantie Finland Frankrijk Gambia Groepsaccommodatie Groot-Brittannië IJsland Italie izmir Japan Kenia kerst Kinderen marokko Nederland Nijl noorwegen Oman oostenrijk Patagonië reizen sawadee spanje Stedentrip Thailand turkije vakantie Vietnam Wellness zuid amerika Zwitserland.
Kampeerboerderijen voor 25 personen.
Kampeerboerderijen voor 25 personen. Ga je met familie, vrienden of je sportvereniging een weekend weg en zoek je een kampeerboerderij voor 25 personen? Of je nu een kampeerboerderij in Brabant, Gelderland of Drenthe zoekt, wij bieden je een bijzonder aanbod groepshuizen en kampeerboerderijen in Nederland. Luxe groepsaccommodatie met grote tuin en vuurkorf. Avenhorn Koggenland Noord Holland.
Groepsaccomodatie Archives Eelke Droomt.
Oud-Beijerland Onder de rook van Rotterdam, maar prachtig gelegen in het wijdse polderland van Nationaal Landschap de Hoekse Waard vind je camping en bed breakfast de Kriekenboogerd. Het zwart houten pand met witte luiken is nieuw gebouwd maar straalt veel sfeer uit.
overnachten-groepsaccommodaties VVV Hart van Noord-Holland.
Informatie per plaats. Weer en verkeer. Film, muziek theater. Op Stap Met Een Groep. Eten en drinken. Hart van Noord Holland. Home Overnachten Groepsaccommodaties. Eten en Drinken 36. Zien Doen en Beleven Groep. Kleine horeca 9. Sport en Actief 3.
Kampeerboerderij.
Kampeerboerderijen zijn uitermate geschikt voor schoolkampen, familieuitjes en bedrijfuitjes. We hebben een ruime keuze voor u geselecteerd en deze kunt u direct boeken bij de kampeerboerdeirjhouder zodat u geen boekingskoten betaald! Kijk dus snel tussen ons ruime aanbod voor een geschikte kampeerboerderij voor uw uitje!
Massage Opleiding Noord Holland Anand Opleidingen.
Massage opleiding Noord Holland staat op de kaart! Jazeker, want natuurlijk kun je door het hele land en in elke provincie terecht voor een massage opleiding. Noord Holland staat vanzelfsprekend ook op onze lijst met locaties waar je terecht kunt voor een gedegen opleiding.
Straat-Hof De kampeerboerderij voor iedereen!
De camping is opgedeeld in 5 delen: Binnen-Hof links, Binnen-Hof rechts, Boerlevaar Noord, Boerlevaar Zuid en PolderZicht. De laatstgenoemde ook uitermate geschikt voor een verblijf. Bij de Straat-Hof bent u op het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een fijne kampeerboerderij of een bijzondere feestlocatie, ervaar de gezelligheid op een echte boerderij in het noorden van het Groene Hart.

Contacteer ons