Meer resultaten voor kampeerboerderij noord holland


kampeerboerderij noord holland
100 goedkope groepsaccommodaties in Nederland.
Groepshuis Achterhoek met vuurplaats en buitenterrein. Toldijk Bronckhorst Gelderland. 10 22 personen. Kampeerboerderij in Brabant met buitenterrein. Berkel-Enschot Tilburg Noord-Brabant. 20 50 personen. Vakantiewoning met overdekte speelschuur en terras. Mander Tubbergen Overijssel. 5 12 personen. Geschikt voor studenten, voetbalteams verenigingen.
Vakantiehuis Groepsacc. Rebosch in Schoorl / Groet Nederland Reviewcijfer: 8.2 Zoover.
Plaats Zoover op je website! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website. Onze bezoekers bekeken ook.: Nederland, Noord-Holland, Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef/Egmond Binnen. Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel. Nederland, Noord-Holland, Schoorl / Groet.
LWMG Accommodaties.
Groepsaccommodatie Familieweekend Vakantiewoning Kampeerboerderij Groepsverblijf Familiehuis Teambuilding Goedkoop Vriendenweekend Vakantiehuis Vakantieboerderij Weekend weg Groepsboerderij Vergaderen Vakantie. Bij groepsverblijf Schiedams Schoolbuitenhuis is het natuurlijk genieten. Het groepsverblijf ligt op een groot eigen terrein middenin een divers natuurgebied de Vrachelseheide met bossen en zandverstuivingen.
Groepsaccommodatie Noord Holland 9 groepsaccommodaties in t Gooi.
De 9 groepsaccommodaties liggen allemaal op een mooie ruime plek naast een prachtig oud krentenbos het Warandepark. Zeer populair vanwege de centrale ligging, deze groepsaccommodaties in Noord Holland zijn makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Utrecht of Almere. Wat maakt onze groepsaccommodatie in Noord Holland anders?
overnachten-groepsaccommodaties VVV Hart van Noord-Holland.
Informatie per plaats. Weer en verkeer. Film, muziek theater. Op Stap Met Een Groep. Eten en drinken. Hart van Noord Holland. Home Overnachten Groepsaccommodaties. Eten en Drinken 35. Zien Doen en Beleven Groep. Kleine horeca 9. Sport en Actief 3.
Schoolkamp en groepsaccommodaties in Nederland.
En volg ons op. Copyright 2019 Your! Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug! Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Minicamping Kampeerboerderij De Runsvoort in Brabant Vakantie op mini-camping de Runsvoort in het mooiste gebied van Noord Brabant aan de Loonse en Drunense duinen.
Kampeerboerderij Minicamping de Runsvoort. Mini camping, Appartementen verhuur en kampeerboerderij De Runsvoort op de grens van Helvoirt Biezenmortel in Noord Brabant, direct aan NP de loonse en drunense duinen. Efteling, Rustig en landelijk gelegen tussen s-Hertogenbosch en Tilburg. Dus houdt u van de natuur dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Kampeerboerderij zoeken of vrije groepsaccommodatie.
Een kampeerboerderij of vrije groepsaccommodatie. Het Leukste Groepsuitje heeft diverse vrije groepsaccommodaties.Een kampeerboerderij is een boerderij die verbouwd is tot een accommodatie om te kunnen overnachten.Veel boeren in Nederland hebben hun boerderij verbouwd en daar waar eerst koeien stonden slapen nu mensen.Vele kampeerboerderijen zijn ingericht voor grote groepen.De boer ontpote zich tot ware recreatieondernemer en sloot zich aan bij de Vekabo de RECRON.In de jaren 60 en 70 bezochten scholen vaak de kampeerboerderij voor hun jaarlijkse werkweek.De kampeerboerderij was de ideale plek voor bijvoorbeeld school of verenigingskampen.De accommodatie was meestal sober ingericht en de kinderen sliepen in stapelbedden.Die tijd ligt inmiddel achter ons want veel kampeerboerderijen hebben zich aangepast aan de de moderne tijd.Een goed voorbeeld van een kampeerboerderij die met de tijd is meegegegaan is groepsaccommodatiede Pol in Buurse in Overijssel.
Schoolkamp Nederland 58 schoolkamp locaties.
Liever even telefonisch overleg om samen de beste schoolkamp locatie uit te zoeken? We helpen dan graag en zijn te bereiken op 0577 411 556. Groepsaccommodaties in Brabant. Groepsaccommodaties in Gelderland. Groepsaccommodaties in Limburg. Groepsaccommodaties in Noord Holland. Groepsaccommodaties in Utrecht.
De Appelhoek in Wijdenes Noord-Holland.
Onder het kopje boerderij bij beleving kun je lezen wat er voor de kinderen allemaal te beleven is op de Appelhoek. Ook zijn er mogelijkheden voor bijvoorbeeld workshops, een vergaderlunch, het vieren van een verjaardag en ga zo maar door.
Groepsaccommodaties in Noord-Holland vinden bij CASAMUNDO.
Omringt u zich liever met natuur, maar wilt u een bezoek aan de hoofdstad tijdens uw groepsreis niet overslaan? Amsterdam is makkelijk te bereiken met de trein, of u nu een vakantiehuis boekt in Amsterdam, of toch liever ergens anders in Noord-Holland een groepsaccommodatie boekt.

Contacteer ons