Resultaten voor kampeerboerderij noord holland


kampeerboerderij noord holland
Vakantieboerderijen in Noord Holland.
Kies uw regio optie. Groepsaccommodaties in Noord Holland. Zoek je een groepsaccommodatie in Noord Holland? Bekijk ons aanbod vakantie boerderijen en groepsaccommodaties in Noord Holland en geniet van een heerlijk weekendje weg in Noord Holland. Onze familiehuizen zijn zeer geschikt voor jaarlijkse familieweekend met opa en oma.
student melanchthon
Kampeerboerderijen voor 30 personen.
Kampeerboerderijen voor 30 personen. Ga je met familie, vrienden of je sportvereniging een weekend weg en zoek je een kampeerboerderij voor 30 personen? Of je nu een kampeerboerderij in Brabant, Gelderland of Drenthe zoekt, wij bieden je een bijzonder aanbod groepshuizen en kampeerboerderijen in Nederland.
kampeerboerderij brabant
overnachten-groepsaccommodaties VVV Hart van Noord-Holland.
Informatie per plaats. Weer en verkeer. Film, muziek theater. Op Stap Met Een Groep. Eten en drinken. Hart van Noord Holland. Home Overnachten Groepsaccommodaties. Eten en Drinken 36. Zien Doen en Beleven Groep. Kleine horeca 9. Sport en Actief 3.
Handbal
Mini camping in Noord Holland. Kamperen en fietsen in Castricum.
Kamperen bij de boer Noord-Holland Vekabo camping Noord-Holland Glamping Noord-Holland Mini camping Noord-Holland Kleine camping Noord Holland Boerencamping Noord Holland Minicamping Castricum Boerencamping Castricum Kleine camping Castricum. Copyright 2018 Camping De Nesse Alle rechten voorbehouden Privacy verklaring Cookie verklaring Ondersteuning door Webreturn.
feesttent
Groepsaccommodatie in Noord-Holland.
Groepsaccommodatie De Boerenkamer Groepsverblijven in Noord-Holland. De Boerenkamer heeft voor elke groep wel een accommodatie. U vindt de groepsaccommodatie in speciaal voor groepen ingerichte boerderijen, landgoederen en villas. De groepsaccommodaties liggen in het groen van de provincie Noord-Holland. Rustig en landelijk met volop ruimte.
Vakantiewoning De Kampeerboerderij, Giethoorn, Noordwest Overijssel, Overijssel.
Overijssel Noordwest Overijssel Giethoorn. De kampeerboerderij is een monumentale beschermd dorpsgezicht, vrijstaande boerderij in Giethoorn, die het hele jaar geopend is voor groepen. Als u met uw groep een weekend, week of midweek verblijft in De Kampeerboerderij is dit op basis van zelfverzorging.
Groepsaccommodatie De Waker Noord-Holland aan Zee.
Unieke groepsaccommodatie direct aan de Noordzee! De leukste groepsaccommodatie in Noord-Holland reserveren? Overnachten in een groepsaccommodatie in Noord-Holland met uw vrienden, familie, bedrijf of sportvereniging? Groepsaccommodatie De Waker ligt aan de kust! Onze groepsaccommodatie biedt slaapplaats aan maximaal 40 personen.
Kampeerboerderij zoeken of vrije groepsaccommodatie.
Een kampeerboerderij of vrije groepsaccommodatie. Het Leukste Groepsuitje heeft diverse vrije groepsaccommodaties.Een kampeerboerderij is een boerderij die verbouwd is tot een accommodatie om te kunnen overnachten.Veel boeren in Nederland hebben hun boerderij verbouwd en daar waar eerst koeien stonden slapen nu mensen.Vele kampeerboerderijen zijn ingericht voor grote groepen.De boer ontpote zich tot ware recreatieondernemer en sloot zich aan bij de Vekabo de RECRON.In de jaren 60 en 70 bezochten scholen vaak de kampeerboerderij voor hun jaarlijkse werkweek.De kampeerboerderij was de ideale plek voor bijvoorbeeld school of verenigingskampen.De accommodatie was meestal sober ingericht en de kinderen sliepen in stapelbedden.Die tijd ligt inmiddel achter ons want veel kampeerboerderijen hebben zich aangepast aan de de moderne tijd.Een goed voorbeeld van een kampeerboerderij die met de tijd is meegegegaan is groepsaccommodatiede Pol in Buurse in Overijssel.
Strandhuis Camperduin. groepsaccommodatie aan het strand.
Ook het prachtige uitzicht op het polderlandschap, vogelreservaat De Putten en de Hondsbossche Zeewering geven u het gevoel dat u hier nooit meer weg wilt. Hangen in een van de hangmatten en savonds vuurtje stoken in de buitenhaard maakt het strandgevoel compleet.
Minicamping en boerderij de Westert kleine camping aan het strand in Noord Holland.
Wij, Sjaak en Jacqueline, beleven veel plezier en gezelligheid aan de minicamping. Kom genieten van dit prachtige stukje Noord-Holland! Wij heten u graag van harte welkom! 072 505 3228. Minicamping De Westert. Copyright 2018 All Rights Reserved Minicamping en boerderij de Westert kleine camping aan het strand in Noord Holland.
Groepsaccommodatie Noord Holland 9 groepsaccommodaties in t Gooi.
De 9 groepsaccommodaties liggen allemaal op een mooie ruime plek naast een prachtig oud krentenbos het Warandepark. Zeer populair vanwege de centrale ligging, deze groepsaccommodaties in Noord Holland zijn makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Utrecht of Almere. Wat maakt onze groepsaccommodatie in Noord Holland anders?

Contacteer ons