Op zoek naar kampeerboerderij noord holland?


kampeerboerderij noord holland
Groepsaccommodaties De Boerenkamer.
Groepsaccommodatie De Boerenkamer Groepsverblijven in Noord-Holland. De Boerenkamer heeft voor elke groep wel een accommodatie. U vindt de groepsaccommodatie in speciaal voor groepen ingerichte boerderijen, landgoederen en villas. De groepsaccommodaties liggen in het groen van de provincie Noord-Holland. Rustig en landelijk met volop ruimte.
kampeerboerderij brabant
Strandhuis Camperduin. groepsaccommodatie aan het strand.
Ook het prachtige uitzicht op het polderlandschap, vogelreservaat De Putten en de Hondsbossche Zeewering geven u het gevoel dat u hier nooit meer weg wilt. Hangen in een van de hangmatten en savonds vuurtje stoken in de buitenhaard maakt het strandgevoel compleet.
douchecabine kitten buitenkant
Groepsaccommodaties groepsaccommodatie groepsaccomodatie.
Het verblijf ligt vlak bij het dorp Hellendoorn. In de omgeving zijn diverse attracties. Kampeerboerderij t Leienhoes. geopend: elke dag geopend. WIJLRE, LIMBURG In Kampeerboerderij t Leienhoes in het Limburgse Wijlre kunnen groepen tot tachtig personen terecht. Gezelligheid tegen een lage prijs.
stelvoeten
Groepsaccomodatie Archives Eelke Droomt.
Oud-Beijerland Onder de rook van Rotterdam, maar prachtig gelegen in het wijdse polderland van Nationaal Landschap de Hoekse Waard vind je camping en bed breakfast de Kriekenboogerd. Het zwart houten pand met witte luiken is nieuw gebouwd maar straalt veel sfeer uit.
consumentenbond
Grootste aanbod groepsaccommodaties in Noord Holland.
Wij bieden je meer dan 20 familiehuizen aan zee in Noord Holland. Of je een vakantiehuis voor 15 personen, groepshuis voor 30 personen of groepsaccommodatie voor 40 personen zoekt, wij bieden je een uniek aanbod vakantiehuizen aan de kust in Noord Holland.
ontstoppingsbedrijf nieuwegein
Groepsaccommodatie De Waker Noord-Holland aan Zee.
Unieke groepsaccommodatie direct aan de Noordzee! De leukste groepsaccommodatie in Noord-Holland reserveren? Overnachten in een groepsaccommodatie in Noord-Holland met uw vrienden, familie, bedrijf of sportvereniging? Groepsaccommodatie De Waker ligt aan de kust! Onze groepsaccommodatie biedt slaapplaats aan maximaal 40 personen.
rebosch groepsaccommodaties.
Een gezellige groepsaccommodatie met 11 slaapkamers voor groepen van 16 tot 26 personen. Ideaal voor uw vakantie en verblijf met vrienden, familie of collegas. Een ideaal groepsverblijf als uitvalsbasis voor een groepsvakantie in het mooie Noord-Holland. Heereweg 128 1871EM Schoorl.
Straat-Hof De kampeerboerderij voor iedereen!
De camping is opgedeeld in 5 delen: Binnen-Hof links, Binnen-Hof rechts, Boerlevaar Noord, Boerlevaar Zuid en PolderZicht. De laatstgenoemde ook uitermate geschikt voor een verblijf. Bij de Straat-Hof bent u op het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een fijne kampeerboerderij of een bijzondere feestlocatie, ervaar de gezelligheid op een echte boerderij in het noorden van het Groene Hart.
Vind een Accommodatie.
Bos, zee en duinen bevinden zich in de directe omgeving waar u heerlijk kunt fietsen of wa. Vakantiehuis 4/5 pers. Adres: Dorpsstraat 61, 1733 AE, Nieuwe Niedorp. Midden in de kop van Noord Holland ligt het mooie dorp Nieuwe Niedorp.
overnachten-groepsaccommodaties VVV Hart van Noord-Holland.
Informatie per plaats. Weer en verkeer. Film, muziek theater. Op Stap Met Een Groep. Eten en drinken. Hart van Noord Holland. Home Overnachten Groepsaccommodaties. Eten en Drinken 36. Zien Doen en Beleven Groep. Kleine horeca 9. Sport en Actief 3.
Vakantiewoning De Kampeerboerderij, Giethoorn, Noordwest Overijssel, Overijssel.
Overijssel Noordwest Overijssel Giethoorn. De kampeerboerderij is een monumentale beschermd dorpsgezicht, vrijstaande boerderij in Giethoorn, die het hele jaar geopend is voor groepen. Als u met uw groep een weekend, week of midweek verblijft in De Kampeerboerderij is dit op basis van zelfverzorging.

Contacteer ons