Resultaten voor kampeerboerderijen


kampeerboerderijen
Heukeloms Hoefke Welkom.
Heukeloms Hoefke is een kampeerboerderij gelegen in een rustige en landelijke omgeving tussen Oisterwijk en Tilburg, aan de rand van Heukelom. In de omgeving zijn er mooie fiets en wandelroutes. De boerderij ligt in een prachtige omgeving met.: Dicht bij de bossen.;
Kampeerboerderij de Heikant.
Gezellig kamperen op het ruime Kampeerboerderij De Heikant. Bij Kampeerboerderij De Heikant vindt u een groot veld met alle ruimte voor tenten, campers en caravans. Dit veld leent zich ook perfect voor sport en spel voor de kinderen, en om heerlijk te barbecueën.
Kampeerboerderij.
Als u een kampeerboerderij zoekt dan bent u bij ons goed, we beschikken over tientallen geschikte kampeerboerderijen in heel Nederland. Kijk voor ons aanbod op de website! Kampeerboerderijen zijn uitermate geschikt voor schoolkampen, familieuitjes en bedrijfuitjes. We hebben een ruime keuze voor u geselecteerd en deze kunt u direct boeken bij de kampeerboerdeirjhouder zodat u geen boekingskoten betaald!
Een bijzondere kampeerboerderij in Groningen De Postwagen.
Vrienden en verenigingen, scholen en families: groepen zijn vaak op zoek naar een leuke groepsaccommodatie voor een overnachting. Met onze kampeerboerderij in Groningen bieden we in ieder geval iets bijzonders aan. Waar anders vind je een zaal die omringd wordt door legerwagons uit Rusland?
Kampeerboerderij zoeken of vrije groepsaccommodatie.
De stal die verbouwd werd tot groepsaccommodatie is tegenwoordig niet alleen maar ingericht voor schoolkampen.De kampeerboerderijen hebben tegenwoordig bijzondere namen als boerderijlodges boertel.De kampeerboerderij is tegenwoordig vaak een moderne groepsaccommmodatie met veel voorzieningen.Familiegroepen en vriendengroepen boeken hun jaarlijkse familieweekend of vriendenweekend en overnachten met elkaar in een groot vakantiehuis.Er is een grote diversiteit aan kampeerboerderijen in Nederland.Van luxe tot sober ingerichte accommodaties die zich nog steeds richten op schoolgroepen.
Kampeerboerderij Twente Unieke kampeerboerderij in Twente.
Deze unieke kampeerboerderij bevindt zich vlakbij brinkdorp Den Ham nabij het toeristische plaatsje Ommen in het Vechtdal. Het is natuurlijk lastig om een unieke kampeerboerderij te vinden in Twente. Veel kampeerboerderijen lijken op elkaar en zijn gebouwd in traditionele Twentse stijl.
Kampeerboerderij Zuid Limburg.
Bakkerij Bart van De Weerdt komt iedere dag verse bakwaren bezorgen op onze kampeerboerderij voor de camping en de vakantiehuisjes. Of het nu gaat om vers ambachtelijk gebakken brood, luxe broodjes, gebak en Limburgse vlaaien Bakkerij Bart van De Weerdt uit Gronsveld bezorgt altijd op de volgende dag na de bestelling voor 1700: uur.
De Klokkenweide in Loon op Zand, dé kampeerboerderij van Brabant De Klokkenweide.
De Klokkenweide in Loon op Zand is een van de leukste kampeerboerderijen in Brabant. De kampeerboerderij ligt aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen, op fietsafstand van de Efteling in Kaatsheuvel én dichtbij leuke steden als Den Bosch, Breda en Tilburg.
De kampeerboerderij in Giethoorn boerderij. Index.
Lees hier onze Privacyverklaring. De kampeerboerderij is een monumentale beschermd dorpsgezicht, vrijstaande boerderij in Giethoorn, die het hele jaar geopend is voor groepen. Als u met uw groep een weekend verblijft in De Kampeerboerderij is dit op basis van zelfverzorging.
Kampeerboerderij Twente De Schneidershaar.
Onze kampeerboerderij in Twente is geschikt voor elk gezelschap: van een groep familie tot een stel vrienden. Er kunnen maximaal 16 personen logeren in onze boerderij. Het is dan ook een ideale bestemming voor wanneer u op zoek bent naar rust en ruimte.
Kampeerboerderij Wikipedia.
Vele kampeerboerderijen zijn hier op ingericht. Wanneer op een boerderij geen veeteelt meer plaatsvindt, kan de boer besluiten om de stallen te verbouwen tot groepsaccommodatie. De boer brengt sanitaire voorzieningen, een keuken en veiligheidsmaatregelen aan en verhuurt het geheel vervolgens aan groepen.

Contacteer ons