Zoeken naar kampeerboerderijen


kampeerboerderijen
Welkom bij de kampeerboerderij de Zwaluwhoeve Ameland.
U vindt hier informatie over onze kampeerboerderij en overige activiteiten. Kijkt u rustig even rond op deze site en ontdek hoe leuk een verblijf op Ameland kan zijn! Onze kampeerboerderij is gelegen aan de rand van het dorp Buren en bestaat uit twee gedeeltes.:
Heukeloms Hoefke Welkom.
Heukeloms Hoefke is een kampeerboerderij gelegen in een rustige en landelijke omgeving tussen Oisterwijk en Tilburg, aan de rand van Heukelom. In de omgeving zijn er mooie fiets en wandelroutes. De boerderij ligt in een prachtige omgeving met.: Dicht bij de bossen.;
Kampeerboerderij.
Als u een kampeerboerderij zoekt dan bent u bij ons goed, we beschikken over tientallen geschikte kampeerboerderijen in heel Nederland. Kijk voor ons aanbod op de website! Kampeerboerderijen zijn uitermate geschikt voor schoolkampen, familieuitjes en bedrijfuitjes. We hebben een ruime keuze voor u geselecteerd en deze kunt u direct boeken bij de kampeerboerdeirjhouder zodat u geen boekingskoten betaald!
Welkom bij kampeerboerderij Ritskemoei Ameland.
In het mooie dorpje Buren op Ameland staat een beeldje van Ritskemoei, dit is een legende van een vrouw die schepen liet stranden op het strand van Ameland om zo aan de kost te komen. De kampeerboerderij van de familie Metz is naar deze legende vernoemd.
Kampeerboerderij de Heikant.
Gezellig kamperen op het ruime Kampeerboerderij De Heikant. Bij Kampeerboerderij De Heikant vindt u een groot veld met alle ruimte voor tenten, campers en caravans. Dit veld leent zich ook perfect voor sport en spel voor de kinderen, en om heerlijk te barbecueën.
Een kampeerboerderij huren? GROEPEN.NL.
Er zijn natuurlijk talloze kampeerboerderijen in Nederland in bijvoorbeeld Friesland, Limburg, Drenthe en Zeeland. Niet alleen in iedere provincie, maar ook in vele verschillende dorpen en steden. Waar het eerder nog een hele onderneming was om deze op het internet te vinden en te vergelijken, is dit nu met Groepen.nl een gemakkelijke handeling geworden. Je ziet het hele aanbod in slechts één overzicht. Zo zie je meteen welke kampeerboerderij of vakantieboerderij perfect geschikt is voor je gebruik.

De Westhoek is een groepsaccommodatie gelegen in het dorp Buren. De Westhoek is zeer geschikt voor groepsvakanties van maximaal 60 personen. Het hele jaar kunt U bij ons terecht voor een vakantie in een goed en volledig ingerichte accomodatie met een groot speelveld.
Kampeerboerderij Twente Unieke kampeerboerderij in Twente.
Deze unieke kampeerboerderij bevindt zich vlakbij brinkdorp Den Ham nabij het toeristische plaatsje Ommen in het Vechtdal. Het is natuurlijk lastig om een unieke kampeerboerderij te vinden in Twente. Veel kampeerboerderijen lijken op elkaar en zijn gebouwd in traditionele Twentse stijl.
Kampeerboerderij Overijssel Groepen Overijssel.
Slapen in het hooi van de kampeerboerderij bij een willekeurige en goedgezinde boer behoorde tot de mogelijkheden. Wikipedia zegt het volgende over de kampeerboerderij Overijssel: Een kampeerboerderij is een boerderij waarvan een gedeelte is ingericht om te kunnen overnachten. Wanneer op een boerderij geen veeteelt meer plaatsvindt, kan de boer besluiten om de stallen te verbouwen tot kampeerboerderij. De boer brengt sanitaire voorzieningen, een keuken en veiligheidsmaatregelen aan en verhuurd het geheel vervolgens aan groepen. De term kampeerboerderij wordt vaak ook gebruikt voor een boerderijcamping. Omdat kampeerboerderij Overijssel ook gebruikt kan worden voor kamperen bij de boer wordt tegenwoordig vaak in plaats van kampeerboerderij de aanduiding groepsaccommodatie gebruikt.
Een bijzondere kampeerboerderij in Groningen De Postwagen.
Vrienden en verenigingen, scholen en families: groepen zijn vaak op zoek naar een leuke groepsaccommodatie voor een overnachting. Met onze kampeerboerderij in Groningen bieden we in ieder geval iets bijzonders aan. Waar anders vind je een zaal die omringd wordt door legerwagons uit Rusland?
Top 10 van de leukste kampeerboerderijen in Nederland.
Op de pagina van de groepsaccommodatie zie je onderaan een overzicht van alle leuke groepsuitjes in de buurt van de kampeerboerderij. Overweeg bijvoorbeeld is een bezoek aan een pretpark, dierentuin of recreatiecentrum. Informatie voor verhuurders. Veel gestelde vragen. Cookie en privacy beleid. Vakantiehuis Noord Holland. Vakantiehuis Zuid Holland. Groepsaccommodatie met Sinterklaas. Vakantiehuizen op actieve boerderij. Vakantiehuis Zuid Limburg. Vakantiehuizen in Nederland.

Contacteer ons