Zoeken naar groepsaccommodatie friesland


groepsaccommodatie friesland
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Friesland.
Of je nu een groepsaccommodatie voor 20, 30 of 40 personen zoekt, wij bieden je een bijzonder aanbod familiehuizen in Friesland. Wat dacht je van deze groepsaccommodatie voor 70 personen in Sneek of dit groepshuis in Langweer voor 50 personen.
De Bekedamster Luxe vakantiewoningen en groepsaccommodatie Nijemirdum-Friesland-Vakantie-Groepen-Boerderij-Koeien-weilanden-bij de dieren.
Met elkaar maken ze een gezellige groepsaccommodatie voor totaal 30 personen. Sfeervol ingericht, volop gezelligheid en vertier in alle jaargetijden! Geschikt voor senioren en/of gezinsvakantie. Tijdens de schoolvakanties súper geschikt als gezinsvakantie! Accommodatie van het jaar 2014 Friesland! Gemiddelde beoordeling 88.,
Molenhuis Woudsend Nautische groepsaccommodatie tot maximaal 90 personen in woudsend friesland.
Op ons terrein zijn de vroegere arbeidershuisjes en het huis van de molenaar te vinden. Deze ademen nog de sfeer van vroeger, maar zijn gemoderniseerd tot een sfeervolle nautische groepsaccommodatie die plaats biedt aan groepen tot 90 personen. Het complex bestaat al sinds 1710 en nog altijd zijn unieke historische details aanwezig die dit gegeven ondersteunen.
Vakantiehuizen Nederland Marktplaats.nl.
Te huur in een prachtig gebied in het noord-oosten van friesland een groepsaccommodatie in een sfeervolle boerderij voor max.17 Personen. Ideaal voor bijvoorbeeld een familie weekendbedrijfsuitje, of een rëunie. Alles is gelijkvloerser, zijn 6 slaapkamers variërend van 2 tot 5 personen4, toiletten en 3.
Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij op de grens van Drenthe-FrieslandGroepsaccommodatie Nijsingh.,
Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij Nijsingh in Appelscha, een comfortabele accommodatie, op de grens van Friesland en Drenthe. Even buiten Appelscha en aan de rand van het schitterende Drents-Friese Wold vindt u de gezellige groepsaccommodatie en kampeerboerderij Nijsingh. Niet zomaar een doorsnee groepsaccommodatie, maar één met een eigen gezicht.
Groepsaccommodatie Kleastermar Kleastermar.
Groepsaccommodatie Kleastermar: recreatie en ontmoeting. Kleastermar is een zeer ruime groeps-accommodatie voor 34 personen, gelegen aan het water in het hart van het dorp Eastermar in de Friese wouden. Dé locatie voor een reunie, familieweekend of bedrijfsuitje! De statige boerderij werd in 1995 met behoud van de oorspronkelijke aanblik geheel verbouwd tot conferentie en recreatieboerderij.
Top 10 groepsaccommodaties en vakantiehuizen in Friesland.
Aan het water, in de buurt van Leeuwarden of nabij de Noordzee, je unieke en bijzondere groepsaccommodatie is zo geboekt. Voor alle groepen hebben we een passende groepsaccommodatie in Friesland. Vanuit je groepshuis kun je het vele moois ontdekken dat Friesland te bieden heeft.
Groepsaccommodatie Friesland 16 personen 6 slaapkamers.
Op 100m van de boerderij is een groot speelveld waar u gebruik van kunt maken. U bent van harte welkom in onze vakantieboerderij voorzien voor 16 personen voorzien van 6 slaapkamers. Groepsaccommodatie Boutsma Zathe Pieter en Aly Tuinstra Kingma Lytse Wei 9 9132 LL Engwierum Dongeradeel Friesland Tel: 0511-408623.
Groepsaccommodatie in Friesland.
Recreatiebedrijf Gouden Plakje accommodatie voor 20 pers. Groepsaccommodatie aan het water. Gouden Plakje beschikt over een prachtige, luxe groepsaccommodatie voor 20 personen, direct aan het water. De groepsaccommodatie heeft een eigen recre. MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE! Voor een overzicht per plaats van Groepsaccommodatie in Friesland.:
Groepsaccommodaties in Drenthe en Friesland Drents-Friese Wold.
Wapserveen Drenthe Vakantiepark Bosmeer. Noordwolde Friesland Groepsaccommodatie Appelscha tot 72 personen. Appelscha Friesland Aangesloten groepsaccommodaties op de kaart. Familieweekend, vriendenweekend of teambuildingdagen in een groepsaccommodatie. Hier vindt u een vakantieboerderij, luxe groepsaccommodatie of comfortabel groot vakantiehuis in Drenthe en Friesland.
8 slaapkamers Groepsaccommodaties en vakantiehuizen.
Luxe groepsaccommodatie met overdekt terras. Drouwenermond Borger-Odoorn Drenthe. 12 26 personen. Knus vakantiehuis in Friesland met veranda en kampvuur. Drogeham Achtkarspelen Friesland. 8 18 personen. Luxe in Friesland met terras op het water. Gaastmeer Zuidwest Friesland Friesland. 10 20 personen.

Contacteer ons