Resultaten voor groepsaccommodatie friesland


groepsaccommodatie friesland

BESCHIKBAARHEID DIRECT BOEKEN. De Markestee is een luxe 5-sterren groepsaccommodatie in een mooi verbouwde rietgedekte boerderij op een prachtig terrein van ruim 1 ha. met een eigen verwarmd buiten zwembad! De Markestee is landelijk gelegen op de grens van Friesland en Overijssel.
Groepsaccommodatie op een traditioneel zeilschip van Rederij Vooruit.
Bent u op zoek naar geschikte groepsaccommodatie in het mooie Friesland? Wij zetten onze schepen regelmatig in als hotelschepen, en meren af waar het u uitkomt. Tijdens bijvoorbeeld evenementen, congressen, en festivals zorgen wij voor een drijvend onderkomen, en dragen wij bij aan een unieke beleving.
Groepsaccommodaties VVV Waterland van Friesland.
De boerderij, voor een sfeervolle groepsaccommodatie in Friesland De oude boerderij heeft een zeer sfeervol dagverblijf met een grote openhaard en een gezellig ingerichte bar, zeer geschikt als. Onze groepsaccommodaties zijn uitstekend geschikt voor de organisatie van bedrijfsactiviteiten, schoolwerkweken, of andere uitstapjes.
Groepsaccommodatie De Welstand tot 56 personen Friesland.
Uit eten en Catering. Groepsaccommodatie in Friesland met veel ruimte en privacy. Een energieneutrale boerderij met alle voorzieningen voor vakanties, activiteiten, kamp, en seminars. Veel aparte slaapkamers. Van éénpersoons tot vijfpersoonskamers met eigen wastafels. Naast veel kleine keukens is er een professionele groepskeuken mét vaatwassers.
Groepsaccommodaties in Nes-Akkrum Midden Friesland.
Pean is de ideale locatie voor uw zeil of familieweekend, schoolkampvergadering, studiedag, workshop, bruiloft of personeelsfeest. Groepen die in Friesland een muziekoptreden of sporttoernooi hebben, verblijven ook regelmatig bij Pean. Adres: Pean 1 8494 NB Nes-Akkrum Op de kaart. Tweets door @GO_MidFriesland. Copyright 2004 All Rights Reserved GO Mid Friesland.
50 Groepsaccommodaties in Friesland Groepen.nl.
Friesland is historisch de aanduiding voor het kustgebied van het huidige Nederland tot en met de Weser in het huidige Duitsland. Een groepsaccommodatie in Friesland aan het water vind je hier dan hier meer dan genoeg, Vanaf ongeveer 1500 wordt Friesland in een Nederlandse context vooral de aanduiding voor de huidige provincie Friesland.
Groepsaccommodatie Friesland Boarnshiem.
U bevindt zich hier: Home Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie. Welkom op ons Agro toeristische bedrijf Boarnshiem in het hart van Friesland. Wij ontvangen u graag op de gezellige stjelpboerderij. Groepsaccommodatie Boarnshiem is ingericht voor een gezellig weekend, midweek. of week voor families, vrienden of collegas.
Groepsaccommodatie Friesland de Turfhoeke in Gorredijk de Turfhoeke.
Op 5 kwartier van Amsterdam en Utrecht vind je deze prachtige locatie in de Zuidoosthoek van Friesland, in de directe nabijheid van 3 schitterende nationale parken. 2019 De Turfhoeke, It Goarrefean 101 8401NL Gorredijk Friesland Telefoon 0513 464 540 Email info@deturfhoeke.nl.
Groepsaccommodatie Friesland Ruim, luxe comfortabel.
Vanuit uw groepsaccommodatie Friesland wandelt u daarnaast ook eenvoudig naar Bosbad Appelscha, een heerlijk openlucht zwembad met glijbanen, duikplanken en een heerlijke zonneweide. Jong of oud, iedereen geniet in een comfortabele groepsaccomodatie Friesland op Buitenplaats De Hildenberg! Uw groepsaccommodatie in Friesland met extra korting boeken.
Groepsaccommodatie bootverhuur Tjeukemeer in Friesland.
Ketelbinkie heeft een eigen terras en een sportveldje. Verder is er een gezamenlijke sport/volleybalveld met klimtoestellen voor de kinderen, een voetbalkooi en kabelbaan. De groepsaccommodatie heeft een eigen parkeerterrein. Vanuit de groepsaccommodatie kunnen prima vaartochten door Friesland of de Friese Meren gemaakt worden.
De beste groepsaccommodatie van Friesland De Postwagen.
Bel met 0594-515999. Groepsaccommodatie in Friesland. Dankzij een uitstekende infrastructuur en weinig verkeer is het altijd prettig rijden in Friesland. Eenmaal op de A7 ben je vliegensvlug in Tolbert. In dat dorp biedt Partycentrum De Postwagen Friesland een bijzondere groepsaccommodatie aan.

Contacteer ons