Zoeken naar groepsaccommodatie brabant 50 personen


groepsaccommodatie brabant 50 personen
Vakantiehuizen voor groepen.
Plaats: Bemelen Regio: Limburg Aantal personen: 50 Huisdier: 2 Op de perfecte locatie in zuid Limburg, tussen Maastricht en Valkenburg deze comfortabele groepsaccommodatie CV, 350m in drie gedeeltes van een ouderwetse carrboerderij. Plaats: Luyksgestel Regio: Noord Brabant Aantal personen: 25 Huisdier: 3 Gezellige, riante, houten familieaccommodatie CV, 250m2 op een prachtig plekje, aan de rand van het bos, niet ver van et dorp.
Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie voor voor groep. groep.
Groepsaccommodatie in Brabant, Zeeland, Drenthe, Limburg, Gelderland, Overijssel of elders in Nederland huren? Wij hebben een aanbod van meer dan 20.000 unieke groepsaccommodaties in onder andere Nederland, België Ardennen Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië. Een luxe groepsaccommodatie huren voor bijvoorbeeld uw familieweekend, familiereünie, vriendenweekend of bedrijfsuitje. Goedkope groepsaccommodatie of luxe groepsaccommodatie? Op deze website unieke groepsaccomodaties vindt u een aanbod van maar liefst 20.000 unieke groepsaccommodaties. Of u nu een groepsaccommodatie in Nederland, de Ardennen, Duitsland, Frankrijk zoekt of elders in Europa, u vindt die perfecte groepsaccommodatie zeker op deze website unieke groepsaccommodaties. Groepsaccommodaties voor 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 100 personen.
100 goedkope groepsaccommodaties in Nederland.
10 22 personen. Kampeerboerderij in Brabant met buitenterrein. Berkel-Enschot Tilburg Noord-Brabant. 20 50 personen. Vakantiewoning met ruime eetkeuken en overdekt terras. Mander Tubbergen Overijssel. 5 12 personen. Verblijf met kano's, speelveld, kampvuur eigen bos. Hunsel Leudal Limburg. 20 30 personen. Verblijf met speelveld, kano's, eigen bos kampvuur. Hunsel Leudal Limburg. 40 60 personen. Groepsverblijf in Bakkeveen met grote speelweide. Bakkeveen Opsterland Friesland. 18 32 personen. Gelegen tussen moerassen, knotwilgen uiterwaarden. Hei en Boeicop Zederik Zuid-Holland. 20 60 personen. Gelegen in een prachtige bosrijke omgeving sportveld. 8 16 personen. Groepsverblijf met veel sport en speelruimte. Posterholt Roerdalen Limburg. 20 40 personen. Gelegen op 60 ha natuurgebied achter Oosterscheldedijk. Serooskerke Zierikzee Zeeland. 25 48 personen. Sportieve vakantie met survivalbaan, klimwand en sportveld. Drouwenerveen Borger-Odoorn Drenthe. 20 44 personen. Uniek gelegen vakantiewoning met gezellige zithoek. Gieterveen Aa en Hunze Drenthe. 15 24 personen. Studentenverenigingen, voetbalteams, scholen en verenigingen bieden wij goedkope groepsaccommodaties. Of je nu een goedkope accommodatie voor 15, 25 of 25 personen zoekt, je low budget accommodatie is zo gevonden. Low budget groepsaccommodatie.
Vakantiewoningen, Accommodaties, Ervaringen Plekken Airbnb.
Use up and down arrow keys to navigate suggestions. Meer dan 300 unieke woningen in Oregon. Use up and down arrow keys to navigate suggestions. Use up and down arrow keys to navigate suggestions. Schakel Javascript in zodat Airbnb's' magie kan werken.
Groepsaccommodaties 50 personen GROEPEN.NL.
Deze mooie vakantievilla is in het verleden een hotel geweest, maar is omgebouwd tot groepsaccommodatie. Is prachtig gelegen aan de rand van het bos, maar slechts 5 minuten van lopen van gezellige en authentieke La Roche. voor 50 personen. Deze groepsaccommodatie ligt even buiten één van de mooiste en best bewaarde boerendorpen van Drenthe.
Groepsaccommodatie Noord-Brabant de Heikant.
Groepsaccommodatie in Noord-Brabant voor een geslaagd kamp. De groepsaccommodatie van Kampeerboerderij De Heikant in Noord-Brabant staat garant voor een geslaagd kamp. We hebben een groepsaccommodatie voor 25 personen en één voor 50 personen. Beiden hebben een grote binnenruimte, perfect voor bijvoorbeeld een bonte avond of dansfeest, of om te eten als het wat minder weer is.
Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodaties De Roerdomp.
Op het terrein vindt u diverse grote speelvelden, kampvuurplaatsen, een eigen speelbos, volleybalvelden, stormbaan, midgetgolfbaan en een mooie speelvijver. U kunt bij ons ook diverse spelmaterialen huren voor een actief verblijf. De leukste groepsaccommodaties van Brabant. Midden in Brabant, tussen Tilburg en Eindhoven, niet ver van de Belgische grens, vindt u het dorpje Westelbeers. Een klein gehucht in het groen. Aan de rand van het bos en tussen de typisch Brabantse beken Groote en Kleine Beerze vindt u groepsaccommodatie De Roerdomp. Een mooie kampeerboerderij waarop al sinds 1949 door scoutinggroepen, scholen en verenigingen gekampeerd wordt. De Roerdomp is vernoemd naar een reigerachtige vogel die hier in de Landschotseheide voor kwam. In ons logo zie je de roerdomp in zijn typische houding, met uitgestrekte hals, verscholen in het riet. Wij, Ron en Miranda, zijn de derde generatie eigenaars en de vierde generatie staat al in de startblokken om samen met u, van uw schoolkamp, kampweek, familiereünie, vriendenweekend enz. een succes te maken. De accommodatie bestaat uit 6 afzonderlijke verblijven, met in totaal 240 bedden. De twee grote kampeervelden maken het mogelijk om ook met meer dan 240 personen op de Roerdomp te verblijven.
Groepsaccomodatie Brabant.
Als u door de navigatie links op deze pagina klikt vindt u ook volop activiteiten op en rond ons verblijf. Gemakkelijk voor de verdere invulling van uw vakantie die immers meer behelst dan alleen een groepsaccomodatie Brabant boeken. Postelseweg 173 5521 RD Eersel Telefoon: 0497-512509 E-mail: info@denhazelaar.nl.
Home de Binnenheide. Groepsaccommodatie in Loon op Zand.
Groepsaccommodatie in Loon op Zand. Ga naar de inhoud. Recreatie en ontspanning. op de boerderij. in de omgeving. Bezorgen aan huis. Groepsaccommodatie de" Binnenheide. een landelijk gelegen, op ongeveer 400mtr. van het bos, mooie en zeer gezellige kampeerboerderij voor groepen tot 50 personen.
Groepsaccommodatie De Rowaldhoeve Nederland Noord-Brabant Vekabo.
Groepsaccommodatie De Rowaldhoeve. Prachtige locatie; ligt dichtbij bossen en vennen. Schitterend natuurgebied ideaal voor fietsen en wandelen. Ook voor jeugd allerlei activiteiten in omgeving. Er is een overdekte sporthal van 30m x 12m. Ideaal bij slecht weer. Toegankelijk voor mindervaliden. Bekijk alle kenmerken. Groepsaccommodaties voor groepen tussen 30-50 personen!
Groepsverblijf huren in Nederland.
tot en met 50 personen. Indien u een luxe, gezellig en toch goedkoop groepsverblijf in Nederland zoekt, is hier keuze genoeg. Groepsverblijf in Brabant. U kunt een groepsverblijf huren voor 15 personen, 20 personen, 24 personen, 30 personen, 40 personen en 50 personen.

Contacteer ons