Meer resultaten voor groepsaccommodatie twente 30 personen


groepsaccommodatie twente 30 personen
Groepsaccommodatie Heytinkhorst.
In het hartje van de Achterhoek gemeente Bronckhorst in de provincie Gelderland ligt groepsaccommodatie kampeerboerderij Heytinkhorst. De groepsaccommodatie is landelijk gelegen op de grens tussen de twee kleine dorpjes Hengelo Gelderland en Baak. De kampeerboerderij heeft maximaal 50 slaapplaatsen die verdeeld zijn over 14 slaapkamers.
Groepsaccommodatie Overijssel heerlijkehuisjes.nl.
Vanuit een groepsaccommodatie bij het water in Overijssel kunt u een verfrissende duik nemen, kanovaren of gewoon vanaf uw terras met en borrel genieten van het heerlijke weer. Of zoek gewoon een zwembad of strandje op aan een van de meren of plassen. Beleef en geniet van onvergetelijke vakantiedagen met het hele gezin, de familie of vriendengroep. Maak leuke uitstapjes of ga de natuur in voor een wandeling. Bent u op zoek naar natuurschoon? Dan zijn er in de provincie genoeg nationale parken en natuurgebieden te vinden waar u met uw naasten een heerlijke wandeling of fietstocht kunt maken. Ga samen met uw familie of vrienden op reis om de natuur in deze provincie te ontdekken. Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is een uniek natuurgebied in Nederland, en daarmee de grote trots van Twente.
Groepsaccommodatie 18 personen Kapshoeve.
Heerlijk toeven in het Twentse land. De Kapshoeve is een groepsaccommodatie voor 18 personen die je nergens in Twente vindt. De typische Twentse bouwstijl, de ruimte in en om de woning, de voorzieningen op het park en de aanpassingen die het ook voor mindervaliden geschikt maken, zorgen samen voor een onbezorgd verblijf.
Groot aanbod groepsaccommodaties Twente Overijssel.
Bekijk dan ons aanbod groepsaccommodaties en kampeerboerderijen voor 25, 30 of 50 personen. Kampeerboerderijen in Twente voor 10 40 personen. Of je nu een groepsverblijf of kampeerboerderij zoekt, de groepsaccommodatie voor je vriendenweekend of familie weekend of in Twente vind je via Vakantieadressen.NL.
Groepsaccommodatie in Mander Tubbergen voor 40 personen.
De groepsaccommodatie biedt de ideale ingrediënten voor een heerlijke vakantie, aan de voet van diverse natuurgebieden. Deze locatie is ideaal om het prachtige noordoost Twente te ontdekken. De accommodatie is voorzien van 12 slaapkamers, 12 badkamers en is geschikt voor maximaal 40 personen.
Alle groepsaccommodaties Dagjewegmetgroepen.nl.
Groepsaccommodatie De Bekedamster. Een unieke locatie temidden van de prachtige Gaasterlandse bossen en het IJsselmeer, ooit aangemerkt als Waardevol Cultuur Landschap! De accommodatie biedt u een gezellige groepsruimte met aansluitend 4 luxe vakantiewoningen. Dús, samen maar toch ook apart. Geschikt voor 30 personen.
Goedkope groepsaccommodatie in het Overijsselse Ommen.
Met name onze groepsaccommodaties De Blokhut, De Mowglihut beiden geschikt voor 22 personen en De Repelaerhoeve, geschikt voor 35 personen, raden we aan door de goede prijs kwaliteit verhouding. De Prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, gas, water en elektra. U hoeft dus niks extra's' te betalen na uw verblijf. Het verblijf in een goedkope groepsaccommodatie is gezellig en u deelt samen de kosten.
Groepsaccommodatie de Bovenberg Markelo Overijssel Twente.
Camperplaats in Twente. 4 juli 2018 bovenberg Groepsaccommodatie. De Bovenberg in Markelo is een uitstekende groepsaccommodatie voor jong en oud. Ideaal voor scholen, familiereunies en sportkampen enz. Groepsaccommodatie de Bovenberg is gelegen tussen Markelo en Rijssen. De accommodatie is geclassificeerd en volledig ingericht voor 20 tot 60 personen.
Aanbod Groepsaccommodaties Christelijkevakantiesite.nl.
Aalbertshoeve-de Deel 75 personen. Nijkerkerweg 65, Ermelo, Gelderland Veluwe Nederland. Nieuwe Ruiterweg 5, Havelte, Drenthe Nederland. Hanhofweg 5, De Lutte, Overijssel Nederland. 2750 / week. 1950 / midweek. 2150 / weekend. Uiterdijkenweg 59, Baarlo, Overijssel Nederland. 5950 / week. 3400 / midweek. 3775 / weekend. Groepsaccommodaties De Boerenstee. De Steeg 6-7, Woudenberg, Utrecht Nederland. Kerkstraat 91, Gaanderen, Gelderland Overig Nederland. 2945 / week. 2345 / midweek. 2145 / weekend. Oldenzaalsestraat 125 B, Losser, Overijssel Nederland. 3000 / week. 2500 / midweek. 2670 / weekend. De Vrije Vogel. Kloosterweg 3, Elsloo, Friesland Nederland. 3300 / week. 1945 / midweek. 1670 / weekend. Duivenslaagte 1b, Steenwijk, Overijssel Nederland. 1995 / week. 1200 / midweek. 1295 / weekend. Huberseweg 9, Haps, Noord-Brabant Nederland. Vakantie en conferentiecentrum De Kroezedanne. Kappelhofsweg 14, Ambt Delden, Overijssel Nederland. Volderseweg 2, Dongen, Noord-Brabant Nederland. 2950 / week. 1950 / midweek. 2150 / weekend. Ulvend 1, Noorbeek/Drielandenpunt, Limburg Nederland. Groepsaccommodatie Nijsingh Appelscha. Tilgrupsweg 5, Appelscha, Friesland Nederland. Esweg 18, Roderesch, Drenthe Nederland. Hooidijk 49, Hezingen in Twente, Overijssel Nederland.
Groepsaccommodatie Overijssel Gastenboerderij Kosman.
Uw gezelschap zal zich direct thuis voelen in deze gastvrije groepsaccommodatie. Of dat nu gaat om een vriendinnenweekend, een familieuitje, heisessie of een sportteam. Geniet van alle luxe, rust en vrijheid die de ruime boerderij biedt. Onze rustieke deuren zwaaien gastvrij open voor groepen van 12-30 personen.
Landgoed t Borghuis Accommodaties voor kleine en grote groepen!
Weekendje weg in Twente. Oldenzaalsestraat 135 B. 7581 PZ Losser. Wat is er te doen? Vakantiehuis 14 personen. Vakantiehuis 15 personen. Vakantiehuis 16 personen. Vakantiehuis 20 personen. Vakantiehuis 25 personen. Groepsaccommodatie 12 personen. Groepsaccommodatie 25 personen. Groepsaccommodatie 30 personen. Groepsaccommodatie 35 personen. Groepsaccommodatie 40 personen.

Contacteer ons