Resultaten voor kampeerboerderij overijssel


kampeerboerderij overijssel
Kampeerboerderij De Bonte Koe Vechtdal Overijssel.
Kampeerboerderij De Bonte Koe. De Bontekoe is een kleurrijke, gezellige, prijsvriendelijke accommodatie voor familie en vriendengroepen. De Bontekoe is een plek om je thuis te voelen. Een familieaccommodatie met karakter! Geschikt voor kleine 10-15 pers. en grote groepen 20.Verrassend en landelijk gelegen op een van de mooiste plekjes in het Vechtdal tussen Ommen en Hardenberg.
wollen deken
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Overijssel.
Of je nu een groot vakantiehuis voor 20 personen, kampeerboerderij voor 50 personen, familiehuis voor 10 personen of een groepshuis voor 30 personen zoekt, wij bieden je een uniek aanbod luxe en goedkope vakantiehuizen in Overijssel. Houd je van wellness en ben je op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Overijssel?
kampeerboerderij brabant
Meer dan 40 groepsaccommodaties in Overijssel Groepen Overijssel.
Keuze uit meer dan 40 accommodaties op de mooiste plekjes van Overijssel. Bekijk hier de beschikbaarheid van de accommodaties en plaats een reserveringsaanvraag direct bij de huiseigenaar. Overijssel 12-20 personen. Overijssel 21-35 personen. Overijssel 36-50 personen. Overijssel meer dan 50 personen.
blaklader werkkleding
Groepsaccommodaties in Overijssel.
Monumentale boerderij, gelegen in natuurgebied op de grens van Overijssel en Drenthe, voorzien van moderne keuken en eigen bar. Accommodatie gelegen op een oeroude plek in het authentieke Reestdal, het erf is zo'n' 55, hectare groot, omringd door monumentale bomen.
Camping groepsaccommodatie Overijssel met zwembad.Erve Aaftink.
Camping groepsaccommodatie Overijssel. Kleinschalig familiebedrijf met een kleine camping en twee schitterende groepsaccommodaties, vlakbij de Lemelerberg. Camping Erve Aaftink headfoto 10. Kleinschalig familiebedrijf met een kleine camping en twee schitterende groepsaccommodaties, vlakbij de Lemelerberg. Camping Erve Aaftink headfoto 02. Camping groepsaccommodatie Overijssel.
Kampeerboerderij zoeken of vrije groepsaccommodatie.
Een kampeerboerderij of vrije groepsaccommodatie. Het Leukste Groepsuitje heeft diverse vrije groepsaccommodaties.Een kampeerboerderij is een boerderij die verbouwd is tot een accommodatie om te kunnen overnachten.Veel boeren in Nederland hebben hun boerderij verbouwd en daar waar eerst koeien stonden slapen nu mensen.Vele kampeerboerderijen zijn ingericht voor grote groepen.De boer ontpote zich tot ware recreatieondernemer en sloot zich aan bij de Vekabo de RECRON.In de jaren 60 en 70 bezochten scholen vaak de kampeerboerderij voor hun jaarlijkse werkweek.De kampeerboerderij was de ideale plek voor bijvoorbeeld school of verenigingskampen.De accommodatie was meestal sober ingericht en de kinderen sliepen in stapelbedden.Die tijd ligt inmiddel achter ons want veel kampeerboerderijen hebben zich aangepast aan de de moderne tijd.Een goed voorbeeld van een kampeerboerderij die met de tijd is meegegegaan is groepsaccommodatiede Pol in Buurse in Overijssel.
De kampeerboerderij in Giethoorn boerderij. Index.
Lees hier onze Privacyverklaring. De kampeerboerderij is een monumentale beschermd dorpsgezicht, vrijstaande boerderij in Giethoorn, die het hele jaar geopend is voor groepen. Als u met uw groep een weekend verblijft in De Kampeerboerderij is dit op basis van zelfverzorging.
Kampeerboerderij Overijssel Groepen Overijssel.
Wikipedia zegt het volgende over de kampeerboerderij Overijssel: Een kampeerboerderij is een boerderij waarvan een gedeelte is ingericht om te kunnen overnachten. Wanneer op een boerderij geen veeteelt meer plaatsvindt, kan de boer besluiten om de stallen te verbouwen tot kampeerboerderij.

Contacteer ons