Meer resultaten voor kampeerboerderij overijssel


kampeerboerderij overijssel
De kampeerboerderij in Giethoorn boerderij. Index.
De kampeerboerderij is een monumentale beschermd dorpsgezicht, vrijstaande boerderij in Giethoorn, die het hele jaar geopend is voor groepen. Als u met uw groep een weekend verblijft in De Kampeerboerderij is dit op basis van zelfverzorging. In de accommodatie zijn meerdere verblijfsruimten.
manchetknopen
WILLEMSOORD WIL-215 82 personen Overijssel Nederland GROEPEN.NL.
Het aangewezen groepsverblijf voor onder andere, jeugdkampen, werkweken, familie en vriendengroepen, personeelsweekenden en trainingskampen. De accommodatie ligt in de kop van noordwest Overijssel. Vlakbij natuurpark de Weerribben, Giethoorn en Steenwijk. Ook kunt u mooie fietstochten maken, kanovaren of een rondvaart maken.
bewakingscamera draadloos
Groepsaccommodaties in Overijssel Visit Oost.
11 groepsaccommodaties in Overijssel. Groepsaccommodaties in Overijssel zijn modern, gezellig en van alle gemakken voorzien. Overnacht met familie op een kampeerboerderij of ga met vrienden naar een gezellig vakantiehuis. Deze groepsaccommodaties zorgen ervoor dat je meteen wilt boeken. Tip je vrienden.
muursticker
Groepsaccommodatie Overijssel groepsuitje in Amerikaanse stijl.
Bijzondere groepsaccommodatie in Overijssel. G roepsaccommodatie Melody Ranch in is een bijzondere groepsaccommodatie in Overijssel geschikt voor 28 personen. De gebouwen met grote veranda's' op het terrein zijn geïmporteerd uit Amerika en Canada. De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor een gezellig vriendenweekend of familieweekend.
koop
Kampeerboerderij De Bonte Koe Vechtdal Overijssel.
Kampeerboerderij De Bonte Koe. De Bontekoe is een kleurrijke, gezellige, prijsvriendelijke accommodatie voor familie en vriendengroepen. De Bontekoe is een plek om je thuis te voelen. Een familieaccommodatie met karakter! Geschikt voor kleine 10-15 pers. en grote groepen 20.Verrassend en landelijk gelegen op een van de mooiste plekjes in het Vechtdal tussen Ommen en Hardenberg.
kampeerboerderij brabant
De Langenberg Groepsaccomodatie Rijssen Hooibergen, trekkershutten en kampeerboerderij.
Over De Langenberg. Over De Langenberg. Over De Langenberg. tot 32 personen. tot 94 personen. Er even heerlijk tussenuit. tot 94 personen. tot 48 personen. tot 32 personen. tot 6 personen. tot 6 personen. tot 4 personen. 7461 PB Rijssen.
100 Kampeerboerderijen in Nederland.
Op zoek naar een kampeerboerderij in Nederland? Wij bieden je meer dan 100 goedkope kampeerboerderijen in Nederland. De locatie voor je schoolkamp, zomerkamp of familierenie in Nederland is zo gevonden. Bekijk snel onze kampeerboerderijen voor 50, 60, 70, 80, 90, 100 of 150 personen en boek rechtstreeks bij de eigenaar.
Camping groepsaccommodatie Overijssel met zwembad.Erve Aaftink.
Camping groepsaccommodatie Overijssel. Kleinschalig familiebedrijf met een kleine camping en twee schitterende groepsaccommodaties, vlakbij de Lemelerberg. Camping Erve Aaftink headfoto 10. Kleinschalig familiebedrijf met een kleine camping en twee schitterende groepsaccommodaties, vlakbij de Lemelerberg. Camping Erve Aaftink headfoto 02. Camping groepsaccommodatie Overijssel.
Kampeerboerderij GROEPEN.NL.
Natuurlijk in de omgeving van uw keuze, in welke provincie dan ook. Al uw wensen vult u in op deze pagina en daarna ziet u meteen de kampeerboerderijen die aan deze criteria voldoen. Zoek en vind dus nu uw ideale kampeerboerderij!
kampeerboerderij in het overijsselse Ommen, jong en oud vermaakt zich.
Wist u dat het Vechtdal in 2013 is uitgeroepen tot mooiste wandelgemeente? Niet alleen van Overijssel maar van heel Nederland. Wij zijn hier dan ook erg trots op! U kunt ervoor kiezen om zelf te koken. Wij kunnen er echter voor zorgen dat een restaurant een maaltijd bij u komt brengen. Wanneer u tijdens u verblijf er de voorkeur aangeeft om verzorgde maaltijden te krijgen, kunnen wij in overleg met u een schema opstellen. De keuze is aan u wat u wilt hebben. Wilt u s middags en s avonds warme maaltijden? Geen enkel probleem! U kunt bij ons een pizza oven bestellen en met elkaar pizza's' bakken. Het is ook mogelijk om een Tundragrill te huren, zo kunt u gezellig barbecue├źn met elkaar. Maaltijden activiteiten overzicht. Wij helpen u graag met een op maat gemaakt programma! Het organiseren van een verblijf in een kampeerboerderij kan een hele klus zijn, wij kunnen u hierbij helpen.
Groepsaccomodatie Brabant.
Dan kan den Hazelaar in Eersel in zuid oost Brabant tussen Tilburg en Eindhoven de oplossing zijn voor uw zoektocht. Op een groot terrein liggen een drietal bourgondische en gezellig ingerichte accomodaties. Alledrie de verblijven zijn voorzien van alle gemakken om o.b.v.

Contacteer ons