Meer resultaten voor kampeerboerderij overijssel


kampeerboerderij overijssel
Erve Bloeme Erve Bloeme groepsaccommodatie.
Je vindt groepsaccommodatie Erve Bloeme in het hart van het oergezellige Overijssel. Hier kun je met groepen van 15 t/m 30 personen comfortabel en sfeervol wonen, slapen, eten, drinken, uitrusten, sporten, spelen en nog veel meer. Je voelt je bij ons direct op je gemak en de mogelijkheden zijn eindeloos.
kampeerboerderij brabant
Groepshuis Twente de Burinks hof Groepshuis Twente.
Ga ook op zoek naar de schoonheid van Twente en de Achterhoek, ontdek het gezellige dorpje Buurse met zijn prachtige veengebieden en het mooie coulisselandschap. Vanuit deze gezellige familiehuizen bent u zo in Duitsland en in grote steden als Enschede en Hengelo.
roulette
Groepsaccommodatie de Boerschop in Luttenberg, Overijssel Groepsaccommodatie Overijssel.
De boerderij ligt net buiten Luttenberg in Salland, Overijssel in een schitterend natuurgebied met verschillende landschapstijlen. De groepsaccommodatie is omgeven door een prachtige tuin met veel mooie plekjes. Genieten van rust in Sallands groen.Leest u hier meer over de mooie omgeving.
tafelkleed rond
Vakantieboerderij Schalkhaar. Vakantiehuis huren in deventer/overijssel voor 12 personen.
Vakantieboerderij Schalkhaar / Deventer in Overijssel. Er" even lekker tussenuit." Het vakantiehuis staat vrij naast een boerderij in bedrijf. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 12 personen. Er is gratis wifi aanwezig. Verhuring van de vakantieboerderij is per week, weekend, lang weekend en per midweek.
audit
Kampeerboerderij zoeken of vrije groepsaccommodatie.
Een kampeerboerderij of vrije groepsaccommodatie. Het Leukste Groepsuitje heeft diverse vrije groepsaccommodaties.Een kampeerboerderij is een boerderij die verbouwd is tot een accommodatie om te kunnen overnachten.Veel boeren in Nederland hebben hun boerderij verbouwd en daar waar eerst koeien stonden slapen nu mensen.Vele kampeerboerderijen zijn ingericht voor grote groepen.De boer ontpote zich tot ware recreatieondernemer en sloot zich aan bij de Vekabo de RECRON.In de jaren 60 en 70 bezochten scholen vaak de kampeerboerderij voor hun jaarlijkse werkweek.De kampeerboerderij was de ideale plek voor bijvoorbeeld school of verenigingskampen.De accommodatie was meestal sober ingericht en de kinderen sliepen in stapelbedden.Die tijd ligt inmiddel achter ons want veel kampeerboerderijen hebben zich aangepast aan de de moderne tijd.Een goed voorbeeld van een kampeerboerderij die met de tijd is meegegegaan is groepsaccommodatiede Pol in Buurse in Overijssel.
stelvoeten
Groepsaccommodatie Luttenberg Overijssel Eenvakantiehuisje.nl.
Huur een groepsaccomodatie in Overijssel bij Eenvakantiehuisje.nl! De accommodaties bevinden zich op mooie plekjes in Overijssel. Natuurlijk met de laagste prijsgarantie! We hebben groepsaccomodaties voor groepen in Overijssel van 8 tot 20 personen. Een groepsaccomodatie in Overijssel huren doet u bij Eenvakantiehuisje.nl.
campers almelo
De Langenberg Groepsaccomodatie Rijssen Hooibergen, trekkershutten en kampeerboerderij.
Over De Langenberg. Over De Langenberg. Over De Langenberg. tot 32 personen. tot 94 personen. Er even heerlijk tussenuit. tot 94 personen. tot 48 personen. tot 32 personen. tot 6 personen. tot 6 personen. tot 4 personen. 7461 PB Rijssen.
100 goedkope groepsaccommodaties in Nederland.
Gelegen nabij Nationaal Park Weerribben Wieden. Giethoorn Steenwijkerland Overijssel. 15 30 personen. Kampeerboerderij in Brabant met buitenterrein. Berkel-Enschot Tilburg Noord-Brabant. 20 50 personen. Geschikt voor studenten, voetbalteams verenigingen. Dwingeloo Westerveld Drenthe. 30 100 personen. Vakantiewoning met overdekte speelschuur en terras.
Groepsaccommodatie 50 personen Vakantieadressen.nl.
Familieweekend 50 personen. Weekendje weg met 50 personen en op zoek naar een familie weekend accommodatie? Vakantieadressen.NL biedt u een groot aanbod groepsaccommodaties en familiehuizen voor 50 personen in Nederland. Ook sportverenigingen en scholen bieden wij goedkope groepsaccommodaties, kampeerboerderijen en groepshuizen voor 50 personen.
Groepsaccommodatie Ootmarsum Dinkelland.
Kampeerboerderij De Roezeberg. Kampeerboerderij tot 100 personen. In de kampeerboerderij zijn 3 slaapzalen opgenomen. Deze slaapzalen hebben een capaciteit van 6, 14 en 20. Saksische boerderij tot 20 personen, voorzien van alle hedendaagse luxe, gevestigd in de prachtige natuur van Ootmarsum.
Groepsaccommodatie 100 personen De Aalbertshoeve.
Bekijk de uitgebreide informatie op onze website of neem meteen contact met ons op. Een groepsaccommodatie voor 100 personen mogelijk bij kampeerboerderij De Aalbertshoeve. De Aalbertshoeve is een sfeervolle kampeerboerderij voor ongeveer 100 personen die zich richt op familieweekenden, verenigingsdagen, schoolkampen en schoolreizen.

Contacteer ons