Meer resultaten voor kampeerboerderij overijssel


kampeerboerderij overijssel
Vakantieboerderijen Grootste en aanbod groepsaccommodaties vrije in groepsaccommodaties Overijssel. van Overijssel.
Ga je een weekend weg en zoek je een groot vakantiehuis in Overijssel voor 10, 15 of 20 personen? Onze groepsaccommodaties in Overijssel zijn veelal van particuliere eigenaren en gelegen op de mooiste plekjes aan het water in Giethoorn, midden in het bos in Ommen of op het platteland in Tubbergen. Zoek je meer een kamplocatie voor je zomerkamp of schoolkamp? Check dan eens onze low budget kampeerboerderijen in Overijssel waar je soms zelfs vanaf 1250, p.p.p.n. Veilig en vertrouwd boeken. Heb je een groepsaccommodatie in Overijssel gevonden? Boeken doe je eenvoudig en snel online rechtstreeks bij de eigenaar. Wil je nog even met de verhuurder bellen? Ook dat is mogelijk. Bij iedere kampeerboerderij vind je namelijk het telefoonnummer van de verhuurder. Lees meer Lees minder. Speciaal voor u uitgelicht. Uniek gelegen in de bossen van Ommen. 14 35 personen. Karakteristieke Twentse vakantiewoning op een landgoed. Denekamp Dinkelland Overijssel. 5 10 personen. Uniek overnachten in een Watertoren. Lutten Hardenberg Overijssel. 10 24 personen. Unieke vergaderaccommodatie bij een actieve boerderij. Ane Hardenberg Overijssel. 12 30 personen.
Boerderij Voor Groepen 20 personen 8 slaapkamers Overijssel.
De boerderij beschikt over WiFi internet waar u gebruik van kunt maken tijdens uw verblijf bij ons. Ook is er Digitenne ontvangst voor alle basis NL tv zenders. Ook voor zakelijke groepen die op zoek zijn naar een groepsaccommodatie Overijssel, bieden wij alle ruimte.
Kampeerboerderij Twente De Schneidershaar.
Onze kampeerboerderij in Twente is geschikt voor elk gezelschap: van een groep familie tot een stel vrienden. Er kunnen maximaal 16 personen logeren in onze boerderij. Het is dan ook een ideale bestemming voor wanneer u op zoek bent naar rust en ruimte.
Kampeerboerderij Overijssel Groepen Overijssel.
Wikipedia zegt het volgende over de kampeerboerderij Overijssel: Een kampeerboerderij is een boerderij waarvan een gedeelte is ingericht om te kunnen overnachten. Wanneer op een boerderij geen veeteelt meer plaatsvindt, kan de boer besluiten om de stallen te verbouwen tot kampeerboerderij.
Welkom Groepsaccommodatie De Bontekoe.
Gelegen in het prachtige Vechtdal Overijssel tussen Ommen en Hardenberg ligt De Bontekoe. Een gezellige accommodatie tot 40 personen. Het Bontekoe vakantieappartement zal u de mogelijkheid bieden om vanuit een mooi vakantiehuis te genieten van schitterende landschappen, bossen, heide, dorpen en rivier De Vecht.
Groepsaccomodatie in het Reestdal I De Lindenhorst.
Karakteristieke boerderijen, havezaten en oude dorpjes maken het tot een bijzonder cultureel erfgoed. Hier, op de grens tussen Drenthe en Overijssel, kunt u prachtig fietsen en wandelen. In de omgeving van De Lindenhorst is nog veel meer te beleven, zoals.:
Kampeerboerderij zoeken of vrije groepsaccommodatie.
Een kampeerboerderij of vrije groepsaccommodatie. Het Leukste Groepsuitje heeft diverse vrije groepsaccommodaties.Een kampeerboerderij is een boerderij die verbouwd is tot een accommodatie om te kunnen overnachten.Veel boeren in Nederland hebben hun boerderij verbouwd en daar waar eerst koeien stonden slapen nu mensen.Vele kampeerboerderijen zijn ingericht voor grote groepen.De boer ontpote zich tot ware recreatieondernemer en sloot zich aan bij de Vekabo de RECRON.In de jaren 60 en 70 bezochten scholen vaak de kampeerboerderij voor hun jaarlijkse werkweek.De kampeerboerderij was de ideale plek voor bijvoorbeeld school of verenigingskampen.De accommodatie was meestal sober ingericht en de kinderen sliepen in stapelbedden.Die tijd ligt inmiddel achter ons want veel kampeerboerderijen hebben zich aangepast aan de de moderne tijd.Een goed voorbeeld van een kampeerboerderij die met de tijd is meegegegaan is groepsaccommodatiede Pol in Buurse in Overijssel.
Minicamping Damhuis in Beuningen, boerderijcamping in Overijssel.
Minicamping Damhuis in Beuningen, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is gevestigd bij een actieve veehouderij en akkerbouwbedrijf. Er zijn 25 plaatsen voor u als kampeerder beschikbaar. Deze plaatsen zijn zeer ruim opgesteld, deels tegen een bomenrand en deels tegen de omliggende landerijen.
Top 10 groepsaccommodaties en vakantiehuizen in Overijssel.
Een leuk dagje uit om te bezoeken vanuit een luxe of goedkope groepsaccommodatie. Scholen, sportverenigingen, studentengroepen voetbalteams. Ga je met je vereniging op kamp en zoek je een locatie voor je schoolkamp, zomerkamp of vrijgezellen weekend accommodatie? Huur een kampeerboerderij in Overijssel en beleef met de gehele groep een te gek weekendje weg. De natuur in Overijssel. Onze 14 persoons vakantiehuizen in Overijssel zijn op de meest bijzondere locaties gelegen.
Landgoed t Borghuis Accommodaties voor kleine en grote groepen!
Op het terrein staan 4x 8 persoons vakantiehuizen, familieboerderij tot 14 personen en 2 luxe groepsaccommodaties, waarvan één accommodatie is aangepast voor zorggroepen. Accommodatie De Vuursteen voor 8-43 personen, en in 2012 een nieuw gebouwde accommodatie Accommodatie De Sterre ook voor 8-43 personen, deze is tevens geschikt voor zorggroepen.
Groepsaccommodatie Huis in t Veld.
Huis in t Veld is gelegen in het mooie Salland, het westelijk deel van Overijssel. De ruime accommodatie biedt plek aan 40 personen. Het is een ideale uitvalsbasis voor een kennismaking met de oude hanzestad Deventer, de Sallandse Heuvelrug en het tussengelegen coulisselandschap van afwisselend bossen, natuur en boerenlandschap.

Contacteer ons