Op zoek naar kampeerboerderij achterhoek?


kampeerboerderij achterhoek
Groepsaccommodatie Eibergen Bij ons in de Achterhoek.
Bij ons in de Achterhoek. Groepsaccommodaties en verhuurbedrijf. Deze moderne groepsaccommodatie met fantastisch uitzicht, ligt verscholen in een prachtig bos van circa 10 hectare. Dit vakantiehuis biedt plaats aan groepen tot 18 personen en telt maar liefst 9 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen sanitaire ruimte met toilet en douche.
Grootste aanbod vrije vakantieboerderijen van Nederland.
Wil je een familiedag of familiereünie organiseren en zoek je een geschikte accommodatie? Bekijk onze familie boerderijen en groepsaccommodaties voor je familiereünie Goedkope groepsaccommodaties. Op zoek naar een goedkope groepsaccommodaties? Bekijk dan eens onze kampeerboerderijen, groepshuizen en groepsverblijven in Nederland.
Groepsaccommodatie Achterhoek 13 personen Gelderland.
De tuin is af te sluiten voor kleine kinderen. U bent van harte welkom in onze groepsaccommodatie voor 10 13 personen in de Achterhoek, randje Twente. Alle rechten voorbehouden 2016 Groepsaccommodatie Erve de Bals Needseweg 23 7151XS Eibergen Berkelland Achterhoek Gelderland 0545-477012.
Groepsaccommodatie De Eek in de Achterhoek, Steenderen.
voor vergaderen, brainstormen, trainen, teambuilding en bedrijfsuitjes. Genieten op een prachtige plek in de Achterhoek. Trouwen op de Eek zoals jullie dat zelf graag willen. Luxesfeervolle, accommodatie met rust en ruimte. Voor een heerlijk weekendje weg met familie of vrienden.
Rolstoelvriendelijke vakantie Groepsaccommodatie Twente t Keampke.
Deze bedrijven in de omgeving zijn rolstoeltoegankelijk of hebben extra aanpassingen voor mensen met een functiebeperking. Een rolstoelvriendelijke vakantie hoeft namelijk zeker niet saai te zijn! In de omgeving zijn genoeg leuke dingen te doen voor een geslaagde vakantie met rolstoel.
Groepsaccommodatie in de Achterhoek De Kooijer.
De omgeving biedt genoeg vermaak én je hebt lekker veel ruimte, zowel binnen als buiten. Kom je ook gezellig overnachten in onze kampeerboerderij in de Achterhoek? Als je met een grote groep in onze kampeerboerderij in de Achterhoek wilt verblijven, dan kun je kiezen uit de volgende boekingsopties.:
Groepsaccommodatie tot 20 personen Landgoed Wissink Winterswijk Miste.
De accommodatie is gelegen in Nationaal Landschap Winterswijk in de Achterhoek dat bekend staat om de prachtige, unieke natuur voor heerlijke wandelingen of fietstochten. Daarnaast is er ook volop mogelijkheid voor allerlei andere soorten activiteiten. Wilt u weten of er iets voor u bij is, kijk dan bij Activiteiten.
Beusink Recreatie Kampeerboerderij en luxe groepsaccommodatie in de Achterhoek.
Beusink Recreatie, in de volksmond beter bekend als kampeerboerderij Beusink, is sinds 1526 op deze plek gevestigd als boerderij van de familie Beusink. Het was de elfde generatie, Johan Beusink en zijn vrouw Dieneke, die naast een agrarisch bedrijf ook een kampeerboerderij begonnen. In de grondig gerenoveerde Schoppe en Dele, konden sinds de zomer van 1981 ook gasten slapen. Het boeren wordt er inmiddels niet meer gedaan. Onder leiding van de twaalfde generatie Beusink is het heden uitgegroeid tot Beusink Recreatie met groepsaccommodaties voor kleine en grote groepen. Op het terrein staan verschillende groepsaccommodaties geschikt voor; families, scholen, studenten, verenigingen, kerkgenootschappen, muziek-theater-dansgroepen, etc. Naast de groepsaccommodaties is er ook een camping en gelegenheid voor dagrecreatie op de grote sportvelden, in de voetbalkooi, speeltuin, airtrampoline en fitnesstoestellen. De horeca biedt ruimte voor conferenties, feesten partijen, uw trouwlocatie, vergaderingen en zelfs voor het organiseren van uw eigen congres, symposium en/of bedrijfsuitje op maat. En dat allemaal op de plek waar het voor de Beusinks zon vijf eeuwen geleden ooit begon, middenin het hart van de bosrijke Achterhoek in Lievelde.
Bongerd Groepsaccommodatie Achterhoek.
Wilt u met uw familie, vrienden of andere groep ook komen genieten van de rust, de ruimte en het mooie coulissenlandschap van de Achterhoek? De Bongerd is als groepsaccommodatie ideaal voor familie, vrienden, en zorggroepen die op zoek zijn naar een comfortabele en sfeervolle accommodatie met veel ruimte en genoeg privacy.
Erve Veldink Erve Veldink.
Je kunt er op jezelf zijn met de mogelijkheid gelijkgestemden te ontmoeten, bijv. bij een aanschuifmaaltijd. Of voor mensen die er gewoon even tussenuit willen om enkele van de vele wandel en fietsroutes in de mooie natuur van de Achterhoek te proberen.
Groepsaccommodatie Rekken Achterhoek Eenvakantiehuisje.nl.
Groepsaccommodatie Rekken Achterhoek. U zoekt een groepsaccomodatie in Rekken Achterhoek Gelderland? Wilt u iets leuks ondernemen met uw familie of met vrienden en collega's? Huur een groepsaccomodatie in Gelderland bij Eenvakantiehuisje.nl! De accommodaties bevinden zich op mooie plekjes in Gelderland.

Contacteer ons