Meer resultaten voor kampeerboerderij uden


kampeerboerderij uden
Vakantieboerderij De Leijgraaf in Vorstenbosch.
Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie waarbij natuur, gezelligheid en gemoedelijkheid hoog in het vaandel staat dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Leijgraaf beschikt over groepsaccommodaties voor zowel kleine als grote groepen. Voor meer informatie klik hier.
kampeerboerderij groningen
Timmershoeve Groepsaccomodatie.
Wij zijn trots op ons uitzicht. Buiten, vanuit de loungehoek op het overdekte terras, kunt u genieten van de imposante honderdvijftig jaar oude rode beuk aan de bosrand, maar ook van de kersengaard, vooral als deze in bloei staat of vruchten draagt.
seo wordpress plugin
Groepsaccommodatie Oleander gelegen in het gastvrije Brabantse groen geschikt van 6 tot 30 personen.
Op recreatief gebied is er in de omgeving van het Brabantse Uden van alles te beleven. Uden staat bekend om zijn Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid. Op het terrein is ook een klein biggen opfok bedrijf gevestigd echter geheel gescheiden van de groepsaccommodatie.
wasdroger samsung
Groepsaccommodatie D'n' Eik te Uden Noord-Brabant.
Het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Bij Recreatiefcentrum Bedaf 200 m is informatie te verkrijgen over het gebied, leuke wandel-fietsroutes en tips voor bezienswaardigheden. Ook kun je hier terecht voor verhuur van fietsen, ATB fietsenstepverhuur, en tandems. Is uw geplande datum.
tuinhuisje
Kampeerboerderij Brabant bij Roozen.
Wij beschikken namelijk over twee sfeervolle kampeerboerderijen in Brabant, in het buitengebied van Vorstenbosch op de grens van Uden en Veghel. Onze kampeerboerderij is ideaal voor een familieweekend of groepsvakantie. Familieweekend of groepsvakantie Bij Roozen. Onze kampeerboerderij is speciaal ingericht voor families en groepen tot 20 personen.
Groepsaccommodaties in Odiliapeel.
Ten zuiden van het dorp strekt zich echter een fraai bos uit van 130 ha, dat bekendstaat als Boscomplex Odiliapeel en dat eigendom is van de gemeente Uden. Het is een gemengd ontginningsbos waarin men een enkele beuken en eikenlanen kan aantreffen en waarin men een aantal wandelingen zijn uitgezet.
Groepsaccommodatie Hostel Kersenhof Uden.
Groepsaccommodatie in Uden, Schijndel en Veghel. Zoekt u een groepsaccommodatie in Uden, Schijndel of Veghel informeer dan naar de mogelijkheden bij Hostel Kersenhof. Hostel Kersenhof is een leuk alternatief voor een Bed Breakfast, net buiten het centrum van Uden en is zeer geschikt als groepsaccommodatie tot en met 25 personen.
Luxe groepsaccommodaties bij Uden Voor 18 20 personen.
Winkels vindt u op 5 minuten in Vorstenbosch en het centrum van Uden ongeveer 15 minuten. Kom bij onze groepsaccommodatie de mooiste plekken bij Uden ontdekken. Geniet in één van onze sfeervolle groepsaccommodaties van uw vakantie, of kom met uw eigen caravan kamperen.
Groepsaccommodatie in Uden groepsaccommodatie-info.nl.
Alle Groepsaccommodaties In de regio.: Kaart weergeven Groepsaccommodatie in Uden. De Putse Hoeve Groepsaccommodatie. De Putse Hoeve is een luxe, comfortabele groepsaccommodatie voor maximaal 48 personen waar je als groep alle privacy hebt. U heeft de beschikking over een. Puttendijk 15, Bergeijk. De Wildwal Groepsverblijf. Mooie groepsaccommodatie in de Lunterse bossen. Voor families, kerken, scholen en andere groepen. 3 geheel vrij van elkaar liggende accommodaties voor verschillende. Galgenbergweg 3, Lunteren. Ervaar de rust en stilte van de Heidebloem, gelegen in het buitengebied van Schaijk, vlak bij natuurgebied de Maashorst. De Heidebloem beschikt over 4. Noordhoekstraat 5, Schaijk. In de gemoedelijke Brabantse Peel vindt u De Hoof: dé groepsaccommodatie voor groepen van 50-500 personen. Met haar authentieke hoeves, sfeervolle zalen, sport en. De Hoof 18, Someren. Kampeerboerderij De Kiek.

Contacteer ons