Zoeken naar kampeerboerderijen drenthe


kampeerboerderijen drenthe
Groepsaccommodaties Drenthe, het unieke aanbod huizen!
Op de bovenstaande kaart ziet u de groepsaccommodaties Drenthe in het blauw vermeld staan, enkele km verwijderd van Drenthe. U heeft hier een uniek vakantiehuis voor uw weekendje weg met uw groep, net zo ver als de andere groepsaccommodaties Drenthe, maar nog nooit gezien door velen van u!
Top 10 van de leukste kampeerboerderijen in Nederland.
Veel kampeerboerderijen zijn tegenwoordig voorzien van modern sanitair en comfortabele stapelbedden. Hierdoor zijn kampeerboerderijen ook zeer geschikt voor je familieweekend. Vaak zijn de groepshuizen op het platteland gelegen, waardoor er voor de kinderen alle ruimte is om te spelen. Een sportveld of voetbalveld is ideaal voor het organiseren van leuke activiteiten. Ook in Gelderland en Drenthe vind je verschillende kampeerboerderijen voor studentenverenigingen en studieverenigingen.
Groepsaccommodatie Alinghoek in Drenthe, daar wil je heen Alinghoek.
Het hele jaar door kunnen zowel kleine als grote groepen bij ons terecht. Groepsuitjes in Drenthe bij Alinghoek. Wij organiseren ook leuke groepsuitjes in Drenthe. Of je nu overnacht in onze groepsaccommodatie of gewoon een gezellige groepsactiviteit wilt ondernemen, bij ons kan het allemaal.
Vakantieboerderij / kampeerboerderij overzicht van Nederland.
Het is een ideale plek voor verenigingen, families, schoolkampen en andere groepen. Ook voor feesten, re√ľnies, werk en studieweken biedt een kampeerboerderij unieke mogelijkheden. Logeren op een vakantieboerderij op het platteland dat kan op heel veel adressen in Nederland van Friesland, Drenthe, Brabant tot aan Limburg.
Oldestrik.
Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij op de grens van Drenthe-FrieslandGroepsaccommodatie Nijsingh.,
Gezellige groepsaccommodatie op de grens van Drenthe en Friesland en aan de rand van het Nationaal Park Het Drents-Friese wold. Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij Nijsingh in Appelscha, een comfortabele accommodatie, op de grens van Friesland en Drenthe. Even buiten Appelscha en aan de rand van het schitterende Drents-Friese Wold vindt u de gezellige groepsaccommodatie en kampeerboerderij Nijsingh.
Groepsaccommodaties in Drenthe GROEPEN.NL.
Groepsaccommodaties in Drenthe. samen Kei" gezellig" naar Drenthe. Groepsaccommodaties in Drenthe. Als je de naam Drenthe hoort, denk je waarschijnlijk aan de uitgestrekte bossen en heidevelden waar je urenlang kunt ronddwalen vanaf je groepsaccommodatie in Drenthe zonder iemand tegen te komen.
Omgeving Appelscha, Kampeerboerderij WOUDA Friesland.
Laco Bosbad Appelscha. De website voor ondernemend en actief Appelscha. Regio Appelscha, Actueel nieuws in en om Drenthe. Appelscha.eu is d Activiteitensite van Appelscha. Het Gevangenismuseum in Veenhuizen.; Een dagje uit in de steden Groningen, Assen of Leeuwarden.; Familiepark Nienoord Leek.
Beusink Recreatie Kampeerboerderij en luxe groepsaccommodatie in de Achterhoek.
Beusink Recreatie, in de volksmond beter bekend als kampeerboerderij Beusink, is sinds 1526 op deze plek gevestigd als boerderij van de familie Beusink. Het was de elfde generatie, Johan Beusink en zijn vrouw Dieneke, die naast een agrarisch bedrijf ook een kampeerboerderij begonnen.
Groepsaccommodaties Drenthe fam. Jager.
Het Kasteel Diever De ideale plek voor mens en paard.
Onze accomodatie is gelegen in Diever, Zuid-West Drenthe, aan de rand van het Drents-Friese Woud. Diever is een Esdorp, pittoresk, met in de kern de Brink en omgeven door weilanden en natuurgebieden. Diever heeft een hele historie, getuige hiervan het hunebed en het Archeologisch Museum.

Contacteer ons