Resultaten voor kampeerboerderijen drenthe


kampeerboerderijen drenthe
Kampeerboerderij in Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen en Midden-Drenthe groepsaccommodatie-info.nl.
Op de grens van Salland en Twente, tussen de natuurgebieden Lemelerberg en het Nationaal park de Sallandse Heuvelrug ligt deze voormalige. Westerweelde Groepsaccommodatie Ter Apel. Westerweelde bestaat uit een bijzondere groepsaccommodatie / kampeerboerderij van 20 tot 30 personen op de grens van Groningen en Drenthe.
plastic
Kampeerboerderij GROEPEN.NL.
Al uw wensen vult u in op deze pagina en daarna ziet u meteen de kampeerboerderijen die aan deze criteria voldoen. Zoek en vind dus nu uw ideale kampeerboerderij! De beste kampeerboerderijen. U heeft hier de keuze uit de beste kampeerboerderijen.
audit trail
Groepsaccommodatie Drenthe heerlijkehuisjes.nl.
9.4 Drenthe, Ruinerwold 25 personen. 8.6 Drenthe, Norg 10 personen. 8.0 Drenthe, Echten 12 personen. Een groepsaccommodatie in Drenthe leent zich uitstekend voor iedereen die samen wil zijn met anderen. De streek is bezaaid met hunebedden, prachtige natuurgebieden, historische bouwwerken en veel bezienswaardigheden.
fellowes papiervernietiger
Kampeerboerderij / Groepsaccomodatie Drenthe de Riegheide.
Kampeerboerderij De kampeerboerderij is geschikt voor groepen van 15 tot 165 personen en is zeer geschikt voor scholen, jeugdwerk, sportverenigingen, families enz. Er zijn 3 verschillende gebouwen genaamd: Ellert, Brammert en Marieke, vernoemd naar de personen uit de bekende Drentse legende.
seo test
De Broekse Hoeve, groepsaccomodaties camping in Drenthe kampeerboerderij met groepsaccommodaties, camping, zwembad en kano├źn door de Hunzevalei, ideaal voor natuurliefhebbers!
Broek 40, 9511PT Gieterveen, Drenthe. Kampeerboerderij de Broekse Hoeve. Groepsaccommodaties en camping. Kampeerboerderij de Broekse Hoeve ligt in het natuurgebied de Hunzevallei in het dorp Gieterveen. Door dit natuurgebied stroomt het riviertje, de Hunze, de Aa en de Beek, drie oerstromen uit de ijstijd.
siemens vaatwasser inbouw
Groepsaccommodatie Drenthe 35 pers 15 slaapk voor familieweekend, Groepsaccomodatie Drenthe, groepsverblijf Drenthe, groepshuis drenthe, kampeerboerderij drenthe.familiereunie drenthe. Groepshuis Dren
Ons groepshuis is geschikt voor familiegroepen dus kom naar onze groepsaccomodatie in Drenthe. Dit is een fijne locatie voor een familieweekend in Drenthe. Met 15 slaapkamers voor 35 pers zit u goed in onze groepsaccommodatie in Drenthe. Groepsaccommodatie in Drenthe.
riool ontstoppen rotterdam
Groepsboerderijen en kampeerboerderijen in Nederland.
250 Groepsboerderijen en familieboerderijen in Nederland. Ontdek ons aanbod kampeerboerderijen en kamplocaties en boek direct bij de verhuurder. Kies uw regio optie. Groepsboerderijen in Nederland voor 10, 20, 30, 40 of 50 personen. Wil je alle beschikbare groepsboerderijen zien, gebruik dan bovenstaande zoek module. Een weekend naar de boerderij is een beleving voor de hele familie. Huur een groepsboerderij en kom met je familie of vriendengroep volledig tot rust. Het voordeel van het huren van een familieboerderij of kampeerboerderij is dat er vaak alle ruimte is voor de kinderen om te spelen. Soms kunnen de kinderen zelfs meehelpen op de kampeerboerderij. Een boerderij is vaak ook zeer geschikt als kamplocatie voor zomerkampen, schoolkampen en verenigingen. Verblijf zwembad, recreatieplas, tennisbaan sportveld. Gees Coevorden Zuid Drenthe.
Groepsaccommodatie Drenthe Unieke groepsaccommodatie.
Veel kampeerboerderijen lijken op elkaar. Dit groepsverblijf nabij Drenthe is weer eens wat anders dan anders. Op zoek naar een kampeerboerderij met een leuk thema? Van alle kampeerboerderijen in Nederland is dit groepshuis wel het meest bijzonder en uniek. Familieweekend in Drenthe.
Kampeerboerderij Breeland Recreatie Drenthe.
Viersterren kampeerboerderij in Drenthe. Breeland Recreatie in Annen te Drenthe beschikt over twee kampeerboerderijen, die op basis van zelfverzorging worden verhuurd. De kampeerboerderijen zijn met vier sterren geclassificeerd. Dat betekent veel comfort en veiligheid, een zeer goede dienstverlening en kwalitatief uitstekende voorzieningen.
Groepsaccommodaties in Drenthe.
Als je de naam Drenthe hoort, denk je waarschijnlijk aan de uitgestrekte bossen en heidevelden waar je urenlang kunt ronddwalen zonder iemand tegen te komen. Maar misschien leg je ook wel meteen de link met de eeuwenoude hunebedden die overal in Drenthe terug te vinden zijn.
Groepsaccommodaties Drenthe beschikbare groepsaccommodaties.

Contacteer ons