Zoeken naar kampeerboerderijen drenthe


kampeerboerderijen drenthe
Groepsaccommodatie Drenthe, groepsverblijven, groepsvakantiehuizen.
Westerbork: E ven buiten het dorp Westerbork gelegen aan de rand van het bos, te midden van weilanden en omzoomd door houtwallen liggen de rijhallen, de stallen en de met sterren gekwalificeerde groepsaccommodatie, voor 15-40 personen. meer vakantiehuizen Drenthe. Hoek Van Holland.
Groepsaccommodatie huren in Drenthe Groepen.nl.
Niks is lekkerder dan er even tussenuit gaan op het platteland om je hoofd helemaal leeg te maken. Ga je voor een goedkope kampeerboerderij in Drenthe of ga je liever voor een échte boerderij en iets meer luxe, oftewel een vakantieboerderij in Drenthe?
Het Kasteel Diever De ideale plek voor mens en paard.
Onze accomodatie is gelegen in Diever, Zuid-West Drenthe, aan de rand van het Drents-Friese Woud. Diever is een Esdorp, pittoresk, met in de kern de Brink en omgeven door weilanden en natuurgebieden. Diever heeft een hele historie, getuige hiervan het hunebed en het Archeologisch Museum.
Kampeerboerderij / Groepsaccomodatie Drenthe de Riegheide.
Kampeerboerderij De kampeerboerderij is geschikt voor groepen van 15 tot 165 personen en is zeer geschikt voor scholen, jeugdwerk, sportverenigingen, families enz. Er zijn 3 verschillende gebouwen genaamd: Ellert, Brammert en Marieke, vernoemd naar de personen uit de bekende Drentse legende.
De Broekse Hoeve, groepsaccomodaties camping in Drenthe kampeerboerderij met groepsaccommodaties, camping, zwembad en kanoën door de Hunzevalei, ideaal voor natuurliefhebbers!
Wij hebben voor u op de Kampeerboerderij ons eigen zwembad, groepsaccommodaties, kampeerplekken, boerderijdieren, kanos, viswater, huttenbos, speeltoestellen en outdoor activiteiten. Tevens bieden wij verschillende arrangementen aan. U bent van harte welkom op onze kampeerboerderij! Alexander en Mayte Werker. t/m 46 personen.
16-persoons vakantiehuizen en bungalows Ruim aanbod.
Een groepsaccommodatie is ideaal wanneer u bijvoorbeeld met uw vrienden of familie op stap gaat. In de meeste gevallen beschikken vakantieparken over een 16-persoon vakantiehuis, maar het kan bij een aantal parken ook voorkomen dat er 2 bungalows aan elkaar geschakeld zijn.
Home.
Survivaltocht, kanovaren en vlotten bouwen. Prijs 14, p.p. inclusief frites, ijs en drinken. Met iedereen naar Klonie. Altijd plek genoeg hier en nog betaalbaar ook! De ideale locatie ver weg van de dagelijkse sleur. Een sportief teamuitje voor jullie bedrijf!
Top 10 groepsaccommodaties en vakantiehuizen in Friesland. Unieke Unieke en en goedkope goedkope groepsaccommodaties groepsaccommodaties in in Friesland. Friesland.
Voor 8 22 personen. Sint Annaparochie Het Bildt. Luxe vakantiehuis aan het water met skelters 13 kano's.' Met 6 slaapkamers. en 5 badkamers. Voor 8 16 personen. Kampeerboerderij in Friesland met grote speelweide. Met 2 slaapkamers. Voor 30 64 personen.
Groepsaccommodaties Overnachten in Friesland of Drenthe? Kijk op Appelscha.nl!
En ben je op zoek naar een leuke groepsaccommodatie, gelegen op een mooie locatie? Zoek dan niet verder: de leukste groepsaccommodaties vind je in Appelscha en omgeving! Zo zijn er diverse kampeerboerderijen en andere groepsaccommodaties te boeken. Bekijk alle groepsaccommodaties op deze pagina!
Luxe Luxe Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie in in Drenthe Drenthe 16 16 tot tot 20 20 personen. personen.
Zie ons aanbod groepsaccommodaties Drenthe. Copyright 2019 Unieke-groepsaccomodaties.nl Links Linkpartners Zoeken met kaart Grote Vakantiehuizen Vakantiehuizen Privé Zwembad. Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodatie Friesland, groepsaccomodatie, schoolreis, groepsaccomodaties, Groepsovernachting, Vakantieboerderij 20 personen, Groepsannuleringsverzekering Europeesche, Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie veel gestelde vragen, Schoolreisverzekering, Groepsaccommodatie, Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow, groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp, accommodatie?
Top 10 van de leukste kampeerboerderijen in Nederland.
close Verberg deze melding. 100 kampeerboerderijen in Nederland. De leukste kampeerboerderijen in Drenthe, Overijssel, Gelderland, Veluwe, Brabant en Limburg. Vakantiehuizen Zoeken Wis Zoekopdracht. Aangepast voor mindervaliden. Sportverenigingen / Jongerengroepen. Hottub / Whirlpool / Jacuzzi. 279 vakantiehuizen gevonden. 279 vakantiehuizen gevonden. Luxe vakantieverblijf op 4 km van zee strand Zuidzande Sluis Zeeland.

Contacteer ons