Op zoek naar kampeerboerderijen drenthe?


kampeerboerderijen drenthe
Groepsaccommodaties Drenthe beschikbare groepsaccommodaties.
picknicktafels
Groepsaccommodatie Drenthe 35 pers 15 slaapk voor familieweekend, Groepsaccomodatie Drenthe, groepsverblijf Drenthe, groepshuis drenthe, kampeerboerderij drenthe.familiereunie drenthe. Groepshuis Dren
Ons groepshuis is geschikt voor familiegroepen dus kom naar onze groepsaccomodatie in Drenthe. Dit is een fijne locatie voor een familieweekend in Drenthe. Met 15 slaapkamers voor 35 pers zit u goed in onze groepsaccommodatie in Drenthe. Groepsaccommodatie in Drenthe.
dekens
De Broekse Hoeve, groepsaccomodaties camping in Drenthe kampeerboerderij met groepsaccommodaties, camping, zwembad en kanoën door de Hunzevalei, ideaal voor natuurliefhebbers!
Broek 40, 9511PT Gieterveen, Drenthe. Kampeerboerderij de Broekse Hoeve. Groepsaccommodaties en camping. Kampeerboerderij de Broekse Hoeve ligt in het natuurgebied de Hunzevallei in het dorp Gieterveen. Door dit natuurgebied stroomt het riviertje, de Hunze, de Aa en de Beek, drie oerstromen uit de ijstijd.
werkklompen
Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij Drenthe-FrieslandGroepsaccommodatie Nijsingh.,
Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij Nijsingh in Appelscha, een comfortabele groepsaccommodatie, op de grens van Friesland en Drenthe. Even buiten Appelscha en aan de rand van het schitterende Drents-Friese Wold vindt u de gezellige groepsaccommodatie Nijsingh. Niet zomaar een doorsnee groepsaccommodatie, maar één met een eigen gezicht.
Kampeerboerderij in Drenthe, bekijk aanbod.
Comfortabele kampeerboerderij in Drenthe. De kampeerboerderijen in Drenthe zijn sfeervol, bieden u een unieke belevenis en zorgen gegarandeerd voor een geweldig weekend weg met uw familie, collega's, vrienden of de sportvereniging. Elke kampeerboerderij in Drenthe heeft haar eigen indeling. Zo zijn er bijvoorbeeld groepsverblijven waarbij u overnacht in een grote slaapzaal, in aparte slaapkamers of in een prachtige bungalowtent.
Kampeerboerderij in Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen en Midden-Drenthe groepsaccommodatie-info.nl.
Kampeerboerderij t Olde Strik heeft tot 1979 gefungeerd als een boerenbedrijf. Dit werd gerund door de familie van Strik vandaar de naam en later, vanaf ongeveer. Westerweelde Groepsaccommodatie Ter Apel. Westerweelde bestaat uit een bijzondere groepsaccommodatie / kampeerboerderij van 20 tot 30 personen op de grens van Groningen en Drenthe.
Kampeerboerderij / Groepsaccomodatie Drenthe de Riegheide.
Kampeerboerderij De kampeerboerderij is geschikt voor groepen van 15 tot 165 personen en is zeer geschikt voor scholen, jeugdwerk, sportverenigingen, families enz. Er zijn 3 verschillende gebouwen genaamd: Ellert, Brammert en Marieke, vernoemd naar de personen uit de bekende Drentse legende.
Groepsaccommodaties Drenthe ruime keuze in groepshuizen.
Per accommodatie ziet u ook direct welke leuke activiteiten er allemaal te doen zijn op of rondom de groepsaccommodatie. Dit varieert enorm: van klootschieten en kanotochten tot aan ritjes met de huifkar en karten voor kinderen. Drenthe heeft het allemaal!
Home.
Het compacte schoolreisje binnen 1 dag. Survivaltocht, kanovaren en vlotten bouwen. Prijs 14, p.p. inclusief frites, ijs en drinken. Met iedereen naar Klonie. Altijd plek genoeg hier en nog betaalbaar ook! De ideale vergaderlocatie ver weg van de dagelijks sleur.
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Drenthe.
Groepshuizen, groepsverblijven en kampeerboerderijen. Zoek je een kampeerboerderij in Drenthe? Een kampeerboerderij in Drenthe is zo gevonden. In Dwingeloo of Ellertshaar vind je bijvoorbeeld een leuke kampeerboerderij voor 100 personen. Bekijk ook eens onze andere groepshuizen, groepsboerderijen en groepshuizen in Drenthe.

Contacteer ons