Resultaten voor Kampeer boerderijen


Kampeer boerderijen
Vakantieboerderij / kampeerboerderij overzicht van Nederland.
Een kampeerboerderij overzicht vindt u hier. Op menig boerderij kunt u kennis maken met het boerenbedrijf, de rust en de ruimte van het platteland. U kunt een vakantieboerderij verspreid over Nederland vinden van Drenthe, Friesland, Brabant tot aan Limburg. U hebt de keuze uit strand, bos of landelijk gelegen, er is altijd wel een kampeerboerderij bij u in de buurt.
Zuivel en kampeerboerderij Veldhoeve.
De boerderij beschikt over een uiterst modern en schoon machinepark om de zuivel te verwerken tot kwaliteitsproducten. De kwaliteit van de geproduceerde zuivel is gewaarborgd door middel van diverse controles o.a. COKZ en tal van maatregelen om de zuivelproducten onder HACCP gelijkwaardige normen te produceren.
Top 10 van de leukste kampeerboerderijen in Nederland.
Op de pagina van de groepsaccommodatie zie je onderaan een overzicht van alle leuke groepsuitjes in de buurt van de kampeerboerderij. Overweeg bijvoorbeeld is een bezoek aan een pretpark, dierentuin of recreatiecentrum. Informatie voor verhuurders. Veel gestelde vragen. Cookie en privacy beleid. Vakantiehuis Noord Holland. Vakantiehuis Zuid Holland. Groepsaccommodatie met Sinterklaas. Vakantiehuizen op actieve boerderij. Vakantiehuis Zuid Limburg. Vakantiehuizen in Nederland.
Kampeerboerderij, Vakantiewoningen, Landhuizen en Groepsaccommodatie Limburg Welkom bij de Vinkenhof.
Een wandeling, fietsen over de hellingen met prachtige vergezichten, voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen, kennis maken met het leven op de boerderij, relaxen in een luie stoel of een dagje uit naar Maastricht, Luik, Aken, De Eiffel of de Ardennen: dit alles is mogelijk vanaf ons landgoed.
Kampeerboerderij Woudegge Vallei Boerderij: Vallei Boerderij.
Boerderij Woudegge is een prachtige kampeer en tevens zorgboerderij middenin het Otterlose bos. U bent van harte welkom op de sfeervolle boerderij van de familie van den Brandhof! De kampeerboerderij kan het hele jaar door afgehuurd worden en is geschikt voor groepen tot 60 personen.
Kampeerboerderij Overijssel Groepen Overijssel.
Overijssel 12-20 personen. Overijssel 21-35 personen. Overijssel 36-50 personen. Overijssel meer dan 50 personen. Snel een geschikte accommodatie vinden? Plaats een aanvraag op het prikbord! Kijk hier voor een overzicht van onze groepsaccommodaties. Keuze uit meer dan 40 accommodaties op de mooiste plekjes van Overijssel. Bekijk hier de beschikbaarheid van de accommodaties en plaats een reserveringsaanvraag direct bij de huiseigenaar. De oorsprong van de kampeerboerderij Overijssel ligt in de opkomst van het toerisme en is dus indirect het gevolg van het krijgen van meer vrije tijd. De gewone" man" wilde ook wel eens wat meer zien dan zijn directe leefomgeving, trok erop uit en zocht een goedkope overnachtingsmogelijkheid. Slapen in het hooi van de kampeerboerderij bij een willekeurige en goedgezinde boer behoorde tot de mogelijkheden. Wikipedia zegt het volgende over de kampeerboerderij Overijssel: Een kampeerboerderij is een boerderij waarvan een gedeelte is ingericht om te kunnen overnachten. Wanneer op een boerderij geen veeteelt meer plaatsvindt, kan de boer besluiten om de stallen te verbouwen tot kampeerboerderij. De boer brengt sanitaire voorzieningen, een keuken en veiligheidsmaatregelen aan en verhuurd het geheel vervolgens aan groepen.
Camping Kampeerboerderij Binnendijken in Schiermonnikoog Nederland 8.2 vakantie reviews Zoover.
Staat v/h sanitair 7. Kampeerboerderij Binnendijken in Schiermonnikoog is okee en is voor het hele gezin een bezoekje waard want een eiland is al mooi en de boerderij was gastvrij en goed. Gereisd met een groep in augustus 2004, uit Nederland.
Kampeerboerderij de Kastanjes.
Kampeerboerderij De" Kastanjes" is de juiste plek voor een rustig ontspannen vakantie in een natuurlijke omgeving in de provincie Noord-Brabant. Lekker genieten op de camping, een wandeling door de mooie natuur of recreatie buiten de kampeerboerderij, het kan allemaal. Ook voor groepsaccomodatie zowel binnen als buiten ben je bij Kampeerboerderij De Kastanjes aan het juiste adres.
Kampeerboerderij.
Kampeerboerderijen zijn uitermate geschikt voor schoolkampen, familieuitjes en bedrijfuitjes. We hebben een ruime keuze voor u geselecteerd en deze kunt u direct boeken bij de kampeerboerdeirjhouder zodat u geen boekingskoten betaald! Kijk dus snel tussen ons ruime aanbod voor een geschikte kampeerboerderij voor uw uitje!
Camping en Kampeerboerderij t Boerenerf.
Heerlijk kamperen en verblijven op de Utrechtse Heuvelrug. Camping en kampeerboerderij t Boerenerf is een flinke gezinscamping met jaar, Seizoens en toeristische plaatsen voor iedereen. De camping wordt gekenmerkt door de prachtige ligging in de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.
Kampeerboerderijen in Brabant.
Kampeerboerderijen in Noord Brabant. Of je nu een kampeerboerderij voor 50 personen zoekt of een groepsverblijf voor 30 personen, wij bieden je een bijzonder aanbod groepshuizen en kampeerboerderijen in Brabant. Wat dacht je van een kampeerboerderij voor 35 personen in Odiliapeel?

Contacteer ons