Meer resultaten voor Kampeer boerderijen


Kampeer boerderijen
Kampeerboerderij Woudegge Vallei Boerderij: Vallei Boerderij.
Boerderij Woudegge is een prachtige kampeer en tevens zorgboerderij middenin het Otterlose bos. U bent van harte welkom op de sfeervolle boerderij van de familie van den Brandhof! De kampeerboerderij kan het hele jaar door afgehuurd worden en is geschikt voor groepen tot 60 personen.
Home Kampeerboerderij de Branding.
Onze kampeerboerderij heeft meerdere appartementen. Sfeervol ingericht voor 1 tot 4 personen. In het centrum dorp verhuren wij twee mooie 4-persoons vakantiehuizen: Even" Bykomme" en Yn" de Hameye. Kampeerboerderij De Branding Familie P Visser Heereweg 2 Schiermonnikoog Tel: 0519 531 557 Mail: info @ debranding.nu.
Kampeerboerderij Wagenvoort Kamperen bij de boer in de Achterhoek.
Er zijn 15 ruime plaatsen, in de omgeving zijn mooie fiets en wandelroutes. Op de boerderij zijn paarden en ander kleinvee. Heeft u vragen of interesse? Neem contact met ons op! Kampeerboerderij Wagenvoort Adres: Dennendijk 12 Postcode: 7231 RD Warnsveld Telefoon: 06-38332425 0575-551378 E-mail: kampeerboerderijolthof@gmail.com.
Kampeerboerderij de Kastanjes.
Kampeerboerderij De" Kastanjes" is de juiste plek voor een rustig ontspannen vakantie in een natuurlijke omgeving in de provincie Noord-Brabant. Lekker genieten op de camping, een wandeling door de mooie natuur of recreatie buiten de kampeerboerderij, het kan allemaal. Ook voor groepsaccomodatie zowel binnen als buiten ben je bij Kampeerboerderij De Kastanjes aan het juiste adres.
Vakantieboerderij / kampeerboerderij overzicht van Nederland.
Logeren op een kampeerboerderij / vakantieboerderij. Logeren op een kampeerboerderij / vakantieboerderij Gemoedelijkheid, rust en ruimte zijn daarbij de trefwoorden. Als er op een boerderij geen vee meer gehouden wordt, kan de boer besluiten om de stallen te verbouwen tot een kampeerboerderij.
Camping en Kampeerboerderij t Boerenerf.
Heerlijk kamperen en verblijven op de Utrechtse Heuvelrug. Camping en kampeerboerderij t Boerenerf is een flinke gezinscamping met jaar, Seizoens en toeristische plaatsen voor iedereen. De camping wordt gekenmerkt door de prachtige ligging in de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.
Kampeerboerderij in Brabant Uniek logeren op Landgoed de Biestheuvel.
Een kampeerboerderij is een boerderij die verbouwd is tot een accommodatie om te kunnen overnachten. Veel boeren in Nederland hebben hun boerderij verbouwd en daar waar eerst koeien stonden, slapen nu mensen. De kampeerboerderij is inmiddels een moderne groepsaccommodatie met allerlei luxe voorzieningen.
Kampeerboerderijen in Brabant.
Of je nu een kampeerboerderij voor 50 personen zoekt of een groepsverblijf voor 30 personen, wij bieden je een bijzonder aanbod groepshuizen en kampeerboerderijen in Brabant. Wat dacht je van een kampeerboerderij voor 35 personen in Odiliapeel? Een kampeerboerderij voor 15 personen of een groepshuis voor 20 personen vind je gemakkelijk en snel via Vakantieadressen.NL.
Zuivel en kampeerboerderij Veldhoeve.
De boerderij beschikt over een uiterst modern en schoon machinepark om de zuivel te verwerken tot kwaliteitsproducten. De kwaliteit van de geproduceerde zuivel is gewaarborgd door middel van diverse controles o.a. COKZ en tal van maatregelen om de zuivelproducten onder HACCP gelijkwaardige normen te produceren.
Kampeerboerderij Overijssel Groepen Overijssel.
Wikipedia zegt het volgende over de kampeerboerderij Overijssel: Een kampeerboerderij is een boerderij waarvan een gedeelte is ingericht om te kunnen overnachten. Wanneer op een boerderij geen veeteelt meer plaatsvindt, kan de boer besluiten om de stallen te verbouwen tot kampeerboerderij.
De Langenberg Groepsaccomodatie Rijssen Hooibergen, trekkershutten en kampeerboerderij.
Over De Langenberg. Over De Langenberg. Over De Langenberg. tot 32 personen. tot 94 personen. Er even heerlijk tussenuit. tot 94 personen. tot 48 personen. tot 32 personen. tot 6 personen. tot 6 personen. tot 4 personen. 7461 PB Rijssen.

Contacteer ons