Op zoek naar eindhoven groepsaccomodatie?


eindhoven groepsaccomodatie
Kampeerboerderij Kuijpershoefke Dé Kamperboerderij in de omgeving van Loon op Zand.
Welkom bij Kampeerboerderij Kuijpershoefke. Wij hebben een sfeervolle, gemoedelijke en gezellige accommodatie voor jong en oud, gelegen in het gezellige Brabantse Loon op Zand. Het is een accommodatie tot 143 personen. Je loopt vanaf onze accommodatie rechtstreeks het Nationaal park De Loonse en Drunense duinen" in.
Groepsaccomodatie Groepsaccomodatie Brabant. Brabant.
Sport spel survivalbaan. U was op zoek naar groepsaccomodatie Brabant. Dan kan den Hazelaar in Eersel in zuid oost Brabant tussen Tilburg en Eindhoven de oplossing zijn voor uw zoektocht. Op een groot terrein liggen een drietal bourgondische en gezellig ingerichte accomodaties.
vriendinnenweekend, weekendje weg met vrienden.
Bijvoorbeeld een vriendinnenweekend vieren op een vakantiepark met beautycentrum of groepsaccommodatie met wellnesscentrum met sauna en solarium? Een vriendinnenweekend in Maastricht, Valkenburg, Amsterdam, Eindhoven, Noordwijk aan Zee of Renesse? Waar je je vriendinnenweekend ook wilt vieren, op de website grote vakantiehuizen.com vind je de leukste accommodaties, groepsaccommodaties, grote vakantiehuizen en wellness vakantieparken.
Groepsaccommodaties en vakantiehuizen in Eindhoven.
14 42 personen. Sfeervolle ruime groepsaccommodatie voor grote groepen. 40 120 personen. Groepsverblijf met overdekt terras, speelbos kampvuur. 20 52 personen. Aan de Belgische grens, met speeltuin kinderboerderij. Reusel Reusel-De Mierden Noord-Brabant. 10 22 personen. Uniek landgoed met een hottub en een grote tuin. Odiliapeel Uden Noord-Brabant. 7 15 personen. Gelegen op een landgoed in de Brabantse Kempen. 20 51 personen. Exclusieve vergaderlocatie nabij Eindhoven.
Groepsaccommodaties in Nederland Thomik.
Groepsaccommodatie Op de Hopschet 12-28 personen. Er is weinig verkeer dus stil en veilig voor kinderen. Cottage achtige tuin met terras en speelweide en eigen parkeerplaats. Meer informatie Groepsaccommodatie Op" de Hopschet. Onze kampeerboerderij ligt in het dorp Geldrop dat op een steenworp van Eindhoven ligt.
HeideHoeve.
Groepshuis HeideHoeve in het Brabantse Someren ligt in een natuurgebied met bos heide en vennen en is een van de mooist gelegen locaties in Nederland. U zult op deze site zien dat groepsaccommodatiegroepshotel HeideHoeve veel meer is dan een gewone groepsaccommodatie.
t Uilenest Home.
GPS Knapzakken speurtocht. Schat van Boer Frans. Bonje met de boeren. Highland Games Nieuw! Kampeerboerderij t Uilenest. 5661 PA Geldrop. 06 55 858 822. U bent nu hier: t Uilenest Home. Schat van boer Frans. 2019 Het Uilenest Website door: TwoMedia.
Groepsaccommodaties en bed and breakfast in Brabant.
De Hooiberg ligt op 3 kilometer afstand van De Gaffel en is met de auto in slechts vier minuten te bereiken. De Hooiberg ligt naast de Kruidkamer. 5531 NB Bladel. De Kruidkamer Bladel. De kruidkamer is een theehuis met kruidentuin.
Referentielijst van schoolklanten van Rocks n Rivers.
Moller College, Waalwijk. Rythovius College, Eersel. Het Onze Lieve Vrouwelyceum, Breda. Stedelijk College, Eindhoven. Norbertus College, Roosendaal. Metameer Jenaplan, Boxmeer. Waarom Rocks n Rivers? Avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer. Een leven lang buitenspelen. Mensen en teams in beweging zetten.
Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodaties De Roerdomp.
Op het terrein vindt u diverse grote speelvelden, kampvuurplaatsen, een eigen speelbos, volleybalvelden, stormbaan, midgetgolfbaan en een mooie speelvijver. U kunt bij ons ook diverse spelmaterialen huren voor een actief verblijf. De leukste groepsaccommodaties van Brabant. Midden in Brabant, tussen Tilburg en Eindhoven, niet ver van de Belgische grens, vindt u het dorpje Westelbeers. Een klein gehucht in het groen. Aan de rand van het bos en tussen de typisch Brabantse beken Groote en Kleine Beerze vindt u groepsaccommodatie De Roerdomp. Een mooie kampeerboerderij waarop al sinds 1949 door scoutinggroepen, scholen en verenigingen gekampeerd wordt. De Roerdomp is vernoemd naar een reigerachtige vogel die hier in de Landschotseheide voor kwam. In ons logo zie je de roerdomp in zijn typische houding, met uitgestrekte hals, verscholen in het riet. Wij, Ron en Miranda, zijn de derde generatie eigenaars en de vierde generatie staat al in de startblokken om samen met u, van uw schoolkamp, kampweek, familiere√ľnie, vriendenweekend enz.
Groepsaccommodatie D'n' Eik Uden, Noord Brabant.
Op de rotonde neemt u de eerste afrit richting Vorstenbosch. Deze weg Looweg, Karperdijk ongeveer 2 kilometer blijven volgen. Hierna rechts schansweg in. Groepsaccommodatie Dn Eik is het eerste gebouw aan de linkerkant. U komt uit het Zuiden Eindhoven, Veghel.:

Contacteer ons