Resultaten voor groepsaccommodatie brabant 30 personen


groepsaccommodatie brabant 30 personen
Familieweekend familieweekend Limburg, Zeeland, Drenthe, Brabant.
Indien u een familieweekend Brabant wilt boeken, hebben wij een aantal groepsaccommodaties in Brabant in ons aanbod welke zeer geschikt zijn voor een familieweekend Brabant. Zo kunt u voor uw familieweekend Brabant een groepsaccommodatie voor 20, 24 of 30 personen huren.
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Brabant.
Groepsaccommodaties in Brabant. Vind hier je goedkope of juist luxe groepsaccommodatie voor je vriendenweekend of familieweekend in Brabant. Vakantieadressen.NL bied je een uniek aanbod grote vakantiehuizen in Brabant, van een familiehuis, kampeerboerderij, groepsverblijf tot een groepshuis. Zoek je een vergaderlocatie in Brabant? Bekijk ons aanbod groepsaccommodaties waar je kunt Vergaderen en Overnachten. Kampeerboerderijen en groepshuizen in Brabant. Of je nu een kampeerboerderij in Brabant voor 50 personen zoekt of een groepsverblijf voor 30 personen, wij bieden je een bijzonder aanbod groepshuizen en kampeerboerderijen.
Unieke en goedkope groepsaccommodaties in Limburg.
Familie weekend groepsaccommodatie. Luxe groepsaccommodatie in de Peel in Noord Limburg. Meijel Peel en Maas Limburg. 15 28 personen. Verblijf met kano's, speelveld, kampvuur eigen bos. Hunsel Leudal Limburg. 20 30 personen. Prachtig verbouwde langgevel boerderij. Meterik Horst aan de Maas Limburg.
Overzicht van groepsaccommodaties in Eindhoven groepsaccommodatie-info.nl.
Tegen het natuurgebied De Regte Heide In Riel Noord Brabant Vind je Manege het Hoefke De manege beschik over een groepsaccommodatie voor max 40 personen, deze licht. Het Hoefke 3, Riel. op en TOP genieten! 23 Sfeervolle groepsaccommodaties, welke bestaan uit verbouwde boerderijen, moderne recreatieverblijven en zelfs een kasteel en een.
Accommodaties SterGroep Groepsaccommodaties.
Een grote, luxe groepsaccommodatie voor 50 personen. De Bonte Koe is geschikt voor 26 personen en. Prijs vanaf 2.55000., De Nieuwe Erf Klein Plezier. In het Klein" Plezier" is het oude karakter van de boerderij terug te vinden in bouwstijl. Landgoed de Biestheuvel Landgoed De Biestheuvel. Landgoed de Biestheuvel is gelegen in de Kempen in Brabant, een streek in het zuidoosten van.
grote vakantiehuizen.
Of huur een grote vakantiewoning voor 20, 2224, 25, 26, 28 of 30 personen in het waterrijke Giethoorn, het Nederlandse Venetie. Op onze website kunt u direct zoeken op alle beschikbare grote vakantiewoningen in bijvoorbeeld Drenthe, Overijssel, Friesland, Gelderland, Zeeland, Brabant en Limburg. U kunt ook een grote vakantiewoning of groepsaccommodatie huren in bijzondere gebieden zoals Giethoorn, de Achterhoek, de Veluwe of Twente.
Groepsaccommodaties in Noord-Brabant GROEPEN.NL.
2 nachten voor 8 personen. 1 apr 3 apr. Meer resultaten 63. Een vakantie of weekendje weg in een groepsaccommodatie in Brabant? Vakantiehuis huren in Brabant. De provincie Noord-Brabant ligt in het zuiden van Nederland. Een vakantiehuis huren in Brabant is een goede optie als je graag steden bezoekt, maar ook als je houdt van gezelligheid.
8 slaapkamers Groepsaccommodaties en vakantiehuizen.
Bij Vakantieadressen.NL neem je altijd rechtstreeks contact op met de verhuurder van de groepsaccommodatie. Hierdoor kun je je persoonlijke wensen direct bespreken met de verhuurder. Een overzicht van de actuele prijzen beschikbaarheid vind je bij ieder vakantiehuis. Ook het aantal slaapkamers, badkamers en het telefoonnummer van de verhuurder is weergegeven. Groepsaccommodatie 16 personen.
Groepsaccommodatie.
Het huis is modern stijlvol ingericht, met veel basic tinten die de woning tot een heerlijke rustgevende plek maken! boek direct meer informatie. Luxe royale vakantiewoning voor 14 personen HW062. Nederland Brabant Leende. Een luxe, zéér royale vakantiewoning voor 14 personen.
Groepsaccommodatie Brabant: de Heidebloem.
rondom de Heidebloem. Unieke groepsaccommodatie in Brabant: De Heidebloem. Zoekt u een groepsaccommodatie in Brabant? Aan de rand van het natuurgebied de Maashorst is recreatiepark de Heidebloem gelegen. Op het park staan drie groepsverblijven die plaats bieden aan groepen van 24, 30 of 40 personen.
10 slaapkamers Groepsaccommodaties en vakantiehuizen.
Oudesluis Schagen Noord-Holland. 15 30 personen. Vakantieboerderij met uitgebreide ontspanningsruimte. Wittelte Westerveld Drenthe. 17 35 personen. Hartje Achterhoek met hottub kampvuurplaats. 12 28 personen. Uniek vakantieverblijf in Twente inclusief ontbijt. Markelo Hof van Twente Overijssel. 10 20 personen. Landelijk gelegen luxe groepsaccommodatie.

Contacteer ons