Zoeken naar groepsaccommodatie brabant 30 personen


groepsaccommodatie brabant 30 personen
groepsaccommodatie brabant 30 personen - De Pluu: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen.
Den Overkant: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen; voor elke persoon meer betaalt u 2000. De Pluu: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen. Bij meer personen kunt u één of twee kamers extra boeken a 10000, per kamer. De Driepunt: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen.
groepsaccommodatie
Luxe groepsaccommodaties en familiehuizen in Nederland.
Ben je met een kleine groep en zoek je een luxe vakantiewoning voor 12 of 15 personen? In Brabant, Limburg of Friesland vind je accommodaties voor 10 t/m 20 personen met whirlpool, hottub of jacuzzi. Ook voor grotere groepen zijn er luxe groepsaccommodaties voor 20, 30 of 40 personen in Nederland. Luxe familieweekend vakantiehuizen. Ga je met je familie een weekendje weg in Nederland? Veel families en vriendengroepen zoeken een luxe groepsaccommodatie voor het weekendje weg, de familierenie of het jaarlijkse familieweekend op basis van zelfverzorging.
tattoo den haag
Vind snel een groepsaccommodatie in Noord-Brabant bij groepenbrabant.nl grote keuze uit accommodaties.
Bij Groepen Brabant vindt u een ruime keuze aan groepsaccommodaties in Brabant. Betaalbare accommodaties voor een verblijf met vereniging, familie, school of zorggroep, van 20 tot 250 personen. Via Zoek Boek of een selectie op de kaart maakt u snel een keuze en kunt u rechtstreeks boeken, zonder extra kosten, bij de juiste groepsaccommodatie.
marketing vacature
De Berger Hoeve groepsaccommodatie Brabant, groepsaccommodaties Brabant, accommodatie Brabant De Berger Hoeve.
u bent op het juiste adres als u zoekt op groepsaccommodatie Brabantgroepsaccommodatie, Noord Brabant, groepsaccommodaties Brabant en groepsaccommodaties Noord brabant. t Koetshuis: een unieke groepsaccommodatie tot 30 personen, in landelijk Brabant. Voor groepen tot 30 personen is t Koetshuis een complete groepsaccommodatie in boerderijstijl.
lightspeed
Groepsaccommodatie Brabant 30 personen t Volderke.
Groepsaccommodatie Brabant bij t Volderke. Groepsaccommodatie Brabant 30 personen. t Volderke in Dongen, in Brabant, heeft verschillende groepsaccommodaties voor groepen van 30 personen. De 3 groepshuizen zijn gelegen in het buitengebied van Dongen in Brabant en bieden plaats aan voor 30 personen.
Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodaties De Roerdomp.
De leukste groepsaccommodaties van Brabant. Midden in Brabant, tussen Tilburg en Eindhoven, niet ver van de Belgische grens, vindt u het dorpje Westelbeers. Een klein gehucht in het groen. Aan de rand van het bos en tussen de typisch Brabantse beken Groote en Kleine Beerze vindt u groepsaccommodatie De Roerdomp. Een mooie kampeerboerderij waarop al sinds 1949 door scoutinggroepen, scholen en verenigingen gekampeerd wordt. De Roerdomp is vernoemd naar een reigerachtige vogel die hier in de Landschotseheide voor kwam. In ons logo zie je de roerdomp in zijn typische houding, met uitgestrekte hals, verscholen in het riet. Wij, Ron en Miranda, zijn de derde generatie eigenaars en de vierde generatie staat al in de startblokken om samen met u, van uw schoolkamp, kampweek, familiereünie, vriendenweekend enz. een succes te maken. De accommodatie bestaat uit 6 afzonderlijke verblijven, met in totaal 240 bedden. De twee grote kampeervelden maken het mogelijk om ook met meer dan 240 personen op de Roerdomp te verblijven.
Accommodaties SterGroep Groepsaccommodaties.
Landgoed de Biestheuvel is gelegen in de Kempen in Brabant, een streek in het zuidoosten van. De Nieuwe Erf De Nieuwe Erf. Luxe romantiek is misschien wel de beste manier om de sfeer van De Nieuwe Erf te omschrijven. Landgoed de Biestheuvel Het Bakhuis. Met Het Bakhuis kiest u niet alleen voor ruimte, comfort, privacy en gastvrijheid. U krijgt ook een. Prijs vanaf 1.22500., De Buitenhorst De Buitenhorst. Zoekt u een mooie, luxe grote groepsaccommodatie tot 67 personen dan bent u bij De Buitenhorst aan. Prijs vanaf 3.56000., t Volderke De Leilinde. Bij t Volderke; De Leilinde De Leilinde is onze nieuwste accommodatie en is geschikt voor 26. Prijs vanaf 1.18500., Recreatiepark De Heidebloem De Heideheuvel. De Heideheuvel is een luxere accommodatie welke geschikt is voor het verblijf van 30 personen.
Groepsaccommodatie Noord Brabant De Vakantieportal.
Vier verblijven in de Brabantse Peel voor 20, 20, 30 en 40 personen. Groepsaccommodatie De Singel. Eenvoudig verblijf in het Noord-Brabantse Oosterhout voor maximaal 70 personen, gespecialiseerd in Live Action Role Play. Profiel en prijzen. Boerenschuur met ruimte voor 200 personen. Kamphuis de Blokken. De Putse Hoeve. De Berger Hoeve. Ferme de Jean. Op de Akkers. Loon op Zand. Loon op Zand. Kampeerboerderij land Van Kleef. Kampeerboerderij Land van Kleef is een gezellige, kindvriendelijke accommodatie in Loon op Zand Noord Brabant waar ook volwassenen zich zeker thuis zullen voelen.
Groepsaccommodatie of vakantiehuis voor 30 personen huren?
Eenvoudig een boeking plaatsen. Heeft u een geschikte groepsaccommodatie voor 30 personen gevonden, dan kunt u direct een reserveringsaanvraag plaatsen. Wenst u graag meer informatie over de groepsaccommodatie, dan kunt u de verhuurder een email sturen. Bij iedere groepsaccommodatie vindt u zowel een reserveringsformulier als informatieformulier.
Vakantieboerderijen in Brabant.
Helenaveen Deurne Brabant. vanaf 8 18 personen. Gelegen aan een dennenbos overdekt terras hottub. Odiliapeel Uden Meierij N.O.Brabant. vanaf 15 30 personen. Landelijk gelegen luxe groepsaccommodatie. Hapert Bladel Brabant. vanaf 10 35 personen. Vakantiehuis met grote tuin en terras 6 slaapkamers.
Groepsaccommodaties in Noord-Brabant.
Kortom, volop rust en ruimte in een comfortabele accommodatie. 2 nachten voor 8 personen. 3 sep 5 sep. 2 nachten voor 8 personen. 3 sep 5 sep. Meer resultaten 60. Een vakantie of weekendje weg in een groepsaccommodatie in Brabant?
Groepsaccommodaties Elke Plek nl Direct boeken bij de bron.
De vier accommodaties van Neptunus zijn geschikt voor groepen van 15-68 personen. U kunt de accommodaties ook combineren, om zo met een groep tot 130 personen bij ons te verblijven.Onze grootste accommodatie, De Kerk, is in 1982 verbouwd en gaan dienen als groepsaccommodatie van Neptunus.

Contacteer ons