Resultaten voor groepsaccommodatie veere


groepsaccommodatie veere
Groepsaccommodatie Molenhof op Ameland.
Molenhof Ameland, Nes. Molenhof is een 70 persoons Groepsaccommodatie op Ameland. Molenhof ligt aan de rand van het dorp Nes. Er is een speelveld bij het groepsverblijf. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1200 meter. Meer informatie vindt u op de eigen site van Molenhof.
https://www.perfectbody-shapewear.com/gb
Accommodatie de Viking Verblijf aan het water.
In de zomermaanden worden er in de groepsaccommodatie zeilkampen georganiseerd voor cursisten van 8 tot 18 jaar onder het motto: Zeilen is fun! Op het terrein staan elf blokhutten, stuk voor stuk met een mooi uitzicht over de haven en het water.
Plugins
Groepsaccommodaties in Kamperland GROEPEN.BE.
Sinds de sluiting van de Zandkreekdam 1960 en de Veerse Gatdam 1961, ligt Kamperland aan het Veerse Meer. Van mei tot september wordt er nog steeds een veerdienst op Veere onderhouden, zij het alleen voor voetgangers en fietsers. Van landbouwdorp heeft de plaats zich langzamerhand ontwikkeld tot toeristencentrum. Kamperland telt vier inschrijvingen in het rijksmonumentenregister, waaronder de Veerdam uit 1850-1930. De overige drie rijksmonumenten betreffen drie boerderijen: Bouw en Plantlust, Land Zeezicht en een vrijstaand bakstenen woonhuis met pannen zadeldak. Liever iets anders? Vind een ander vakantiehuis in Zeeland. Een zeer ruim penthouse voor 12 personen met panoramisch uitzicht over het Veerse Meer, op korte afstand van het Noordzeestrand. Deze rookvrije accommodatie van 260 m2 beschikt over 4 badkamers, een w. Deze vrijstaande groepsaccommodatie max.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Guesthouse Guesthouse Ride by the Sea Groepsaccommodatie Zeeland.
Andere bezienswaardigheden in onze omgeving zijn: het Veerse Meer maar natuurlijk ook de binnenstad van Vlissingen, Middelburg en niet te vergeten het zeer toeristische Veere en Domburg, dat het gehele jaar geopend is. In de zomer de verschillende toeristische markten en natuurlijk het folkloristische ringrijden in de Walcherse dorpen.
vlaamskrediethuis.be
Groepsaccommodatie De Schouwsche Boer Omgeving.
Andere alternatieven zijn een dagje naar steden als Veere, Zierikzee of Middelburg. Een wandeling met de boswachter door het grootste bos van Zeeland: Boswachterij Westenschouwen. Of fiets het eiland rond en bezoek De Plompe Toren met een schitterend uitzicht over de Oosterschelde.
Buitencentrum Veere.
zijn op het Buitencentrum Veere niet toegestaan. Zomerkampen zijn welkom, mits georganiseerd door niet-commerciële organisaties. Het Buitencentrum Veere ligt direct aan het Veerse Meer, op 10 minuten fietsen van het dorp Veere. Op loopafstand van het terrein vindt u vrij toegankelijk bos en openbare speelweiden.
Overzicht van groepsaccommodaties in Veere groepsaccommodatie-info.nl.
Alle Groepsaccommodaties In de regio.: Vind groepsaccommodaties in jouw regio. Mijn bedrijf toevoegen. Kaart weergeven Overzicht van groepsaccommodaties in Veere. Op zoek naar een súper leuk vakantiehuis of groepsaccommodatie in Zeeland? Bezoek dan snel onze website www.vakantiezeeland.com en huur niet duur!
Bijzondere groepsaccommodaties huren? Bekijk snel op Supertrips.nl.
Prijs per nacht vanaf 286. Groepsaccommodatie de Uitstap. In de buurt van Zwolle. Geschikt voor vriendengroepen. Outdooractiviteiten op het terrein. Prijs per nacht vanaf 50. Tipitijd, Limburg te Panningen. Ook geschikt voor groepen. Prijs per nacht vanaf 159. Centrum van Rotterdam. Geschikt als groepsaccommodatie.
Grote Luxe Vakantiehuizen 12 15 16 17 18, 19 personen Zeeuws Vlaamse kust Belgische kust Groepsaccommodaties aan zee Zeelandrelais.com, grote huizen voor grote groepen.
Maak een unieke bootovertocht met het fietsvoetveer Breskens Vlissingen: De MS Maxima en MS Willem-Allexander varen dagelijks op vaste tijdstippen. De oversteek duurt ongeveer 20 minuten. Deze oversteek tussen Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren is een uitstekend vertrekpunt voor leuke dagtrips. Ontdek met de fiets o.a. de pittoreske stadjes en dorpjes Veere, Middelburg en Domburg.
Groepsaccommodatie in Veere huren heerlijkehuisjes.nl.
Mail uw favorieten naar uzelf of uw reisgezelschap. U kunt vakantiehuizen als favoriet toevoegen door op button met het hartje te klikken. Wanneer u favorieten hebt geselecteerd, dan worden deze hier bewaard en kunt u deze delen met uw reisgezelschap.
Groepsaccommodatie Zeeland Roompot Beach Resort.
Wilt u de omgeving van Zeeland ontdekken? In de nabije omgeving van uw groepsaccommodatie Zeeland zijn allerlei dingen te doen. Zo kunt u het prachtige historische vissersdorp Veere bezoeken of de badplaats Burgh Haamstede. U kunt natuurlijk ook prachtige wandel en fietstochten maken door de omgeving.

Contacteer ons