Op zoek naar groepsaccommodatie veere?


groepsaccommodatie veere
Groepsaccommodaties in Kamperland GROEPEN.BE.
Sinds de sluiting van de Zandkreekdam 1960 en de Veerse Gatdam 1961, ligt Kamperland aan het Veerse Meer. Van mei tot september wordt er nog steeds een veerdienst op Veere onderhouden, zij het alleen voor voetgangers en fietsers. Van landbouwdorp heeft de plaats zich langzamerhand ontwikkeld tot toeristencentrum. Kamperland telt vier inschrijvingen in het rijksmonumentenregister, waaronder de Veerdam uit 1850-1930. De overige drie rijksmonumenten betreffen drie boerderijen: Bouw en Plantlust, Land Zeezicht en een vrijstaand bakstenen woonhuis met pannen zadeldak. Liever iets anders? Vind een ander vakantiehuis in Zeeland. Een zeer ruim penthouse voor 12 personen met panoramisch uitzicht over het Veerse Meer, op korte afstand van het Noordzeestrand. Deze rookvrije accommodatie van 260 m2 beschikt over 4 badkamers, een w. Deze vrijstaande groepsaccommodatie max.
Groepsaccommodatie in Veere huren heerlijkehuisjes.nl.
Mail uw favorieten naar uzelf of uw reisgezelschap. U kunt vakantiehuizen als favoriet toevoegen door op button met het hartje te klikken. Wanneer u favorieten hebt geselecteerd, dan worden deze hier bewaard en kunt u deze delen met uw reisgezelschap.
Paardekreek Camping en Villapark Paardekreek.
Het merendeel van onze kampeerplekken op de camping bevinden zich op velden met mooi uitzicht op het Veerse Meer. Ook de verhuuraccommodaties bieden onze gasten uitzicht op het water, denk aan de luxe lodges en onze bungalows op het Villapark.
Paradise Suite, Veere Zeeland.
Geniet in alle privacy en luxe van onze Paradise Suite in Veere. Deze luxe suite in het historische centrum van Veere heeft een ruim dakterras met een spabad. Paradise Suite beschikt over gratis WiFi, een flatscreen-tv met satellietzenders en 2 retro-scooters waar u gebruik van kunt maken.
Groepshuis Groepshuis Seeburgh Seeburgh Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie in in Zeeland. Zeeland.
Buitencentrum Veere.
zijn op het Buitencentrum Veere niet toegestaan. Zomerkampen zijn welkom, mits georganiseerd door niet-commerciële organisaties. Het Buitencentrum Veere ligt direct aan het Veerse Meer, op 10 minuten fietsen van het dorp Veere. Op loopafstand van het terrein vindt u vrij toegankelijk bos en openbare speelweiden.
Groepsaccommodatie Molenhof op Ameland.
Molenhof Ameland, Nes. Molenhof is een 70 persoons Groepsaccommodatie op Ameland. Molenhof ligt aan de rand van het dorp Nes. Er is een speelveld bij het groepsverblijf. De afstand van het huis tot het strand is ongeveer 1200 meter. Meer informatie vindt u op de eigen site van Molenhof.
Groepsaccommodatie Zeeland Schouwen-Duiveland Burgh Haamstede de Koebel Zeeland op zijn mooist.
Kitesurfen is erg in trek op de Brouwersdam en vissen op zee of een rondvaart maken kunt u vanuit de haven van Burghsluis. Een ouderwetse warme bakker, de slager, groenteboer en supermarkt AH: ze liggen allemaal op loopafstand van groepsaccommodatie De Koebel.
Accommodatie de Viking Verblijf aan het water.
In de zomermaanden worden er in de groepsaccommodatie zeilkampen georganiseerd voor cursisten van 8 tot 18 jaar onder het motto: Zeilen is fun! Op het terrein staan elf blokhutten, stuk voor stuk met een mooi uitzicht over de haven en het water.
Overzicht van groepsaccommodaties in Veere groepsaccommodatie-info.nl.
Alle Groepsaccommodaties In de regio.: Vind groepsaccommodaties in jouw regio. Mijn bedrijf toevoegen. Kaart weergeven Overzicht van groepsaccommodaties in Veere. Op zoek naar een súper leuk vakantiehuis of groepsaccommodatie in Zeeland? Bezoek dan snel onze website www.vakantiezeeland.com en huur niet duur!
Gemeente Veere. Zalig-Zeeland.com.
Schotse huizen in Veere. Zonder andere gemeente in onze provincie te kort te willen doen, de Gemeente Veere is een garantie voor een heel bijzondere vakantie. Op de onderstaande paginas willen wij u kennis laten maken met de verschillende dorpskernen.

Contacteer ons