Zoeken naar goedkope kampeerboerderij brabant


goedkope kampeerboerderij brabant
100 goedkope groepsaccommodaties in Nederland.
Scholen en verenigingen bieden wij kampeerboerderijen goedkoop voor 60, 70, 80, 90 of 100 personen. Ook je goedkope vriendinnenweekend accommodatie is zo gevonden. Ook voor studenten die op zoek zijn naar een low budget groepsaccommodatie bieden wij accommodaties waar studenten van harte welkom zijn. Bekijk hieronder ons aanbod groepsaccommodaties voor studenten. Voor een betaalbare studenten prijs geniet je van een heerlijk weekendje weg in een low budget vakantiehuis. De groepsaccommodatie voor het huisweekend van studenten, dispuutsweekend, de studieverenigingen of studentenvereniging boek je eenvoudig via Vakantieadressen.nl. Gunstig gelegen voor wandelingen en mooie fietstochten. Wapserveen Westerveld Drenthe. 8 18 personen. Gelegen op een actieve boerderij op de De Hoge Veluwe. Otterlo Ede Gelderland. 30 65 personen. Ruime vakantiewoning met prachtige kamers en buitenkeuken. Frederiksoord Westerveld Drenthe. 5 12 personen. Gelegen aan het bos met kampvuurplaats. Mander Tubbergen Overijssel. 10 20 personen.
8 slaapkamers Groepsaccommodaties en vakantiehuizen.
Familieweekend met 16 personen? Bekijk onze leuke, goedkope en luxe vakantiehuizen, familiehuizen en groepsaccommodaties voor 16, 17 of 18 personen met 8 slaapkamers. Houd je van veel luxe en zoek je specifiek een luxe groepsaccommodatie? Bekijk ons aanbod luxe vakantiehuizen voor 16 personen met 8 slaapkamers en 8 badkamers.
Goedkope groepsaccommodatie 10 echte budget toppers!
Circustent met eigen kampvuurplek, speelveld en vijf slaapwagens. Vierhouten Safarikamp Bandar. 48 personen 4 slaaptenten. Safarikamp met aparte recreatietent, vrijwel direct naast heide en zwemplas. t Frusselt 30. 8076 RE Vierhouten. 31 577 411 556. 0577 411 556. Groepsaccommodatie Zuid Holland.
5 slaapkamers Vakantiehuizen en groepsaccommodaties.
Op zoek naar een familieweekend accommodatie voor 10 personen? Wij bieden je unieke vakantiehuizen, villa's, en groepsaccommodaties voor 10 personen met 5 slaapkamers. Houd je van veel luxe en zoek je specifiek een luxe vakantiehuis met 5 slaapkamers? Bekijk ons aanbod luxe vakantiehuizen voor 10 personen. Lees meer Lees minder. Bourgondisch genieten in Brabant hottub.
Boerderij t Dommeltje. Familiedag, bedrijfsuitje Brabant, vergaderboerderij en vrijgezellenfeest.
Uniek en landelijk! De vernieuwde zaal: The Barn met uitzicht op de koeien! Vergaderen in de serre van de boerderij! Trouwen op een unieke locatie bij de hooiberg van de boerderij! Beleef de gezelligste boerderij van brabant op uw manier.
LWMG Accommodaties.
Meer dan 100. 35 en meer. Rolstoelgeschikt en aangepast sanitair. Op zoek naar een groepsaccommodatie voor een vakantie in Nederland met een groep? Op Lekkerwegmetgroepen.nl vindt u een divers aanbod aan vakantiewoningen, kampeerboerderijen en andere soorten groepsaccommodaties. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of familieweekend. De accommodaties bieden plaats aan groepen tot maar liefst 130 personen. Bekijk direct het aanbod! Groepsaccommodatie Familieweekend Vakantiewoning Kampeerboerderij Groepsverblijf Familiehuis Teambuilding Goedkoop Vriendenweekend Vakantiehuis Vakantieboerderij Weekend weg Groepsboerderij Vergaderen Vakantie.
Groepsaccommodatie D'n' Eik te Uden Noord-Brabant.
Foto's' Het Eikeblad. Foto's' De Eikeboom. Welkom bij groepsaccommodatie D'n' Eik. Groepsaccommodatie D'n' Eik. bestaat uit twee aparte accommodaties.: Het Eikeblad tot 24 personen. De Eikeboom tot 32 personen. op een 7000 m2 groot terrein gelegen. in het prachtige natuurgebied.
Overzicht van groepsaccommodaties in Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden groepsaccommodatie-info.nl.
De Roerdomp Kampeerboerderij. Ontginningsweg 10, Oost west en middelbeers. Groepsaccomodatie aan de rand van Berkel-Enschot. 1 accomodatie voor 25 personen en 1 accomodatie voor 50 personen. Voorzien van eigen keuken met warm en koud water. Durendaelweg 87, Berkel-Enschot. Willy Hoeve Groepsaccommodatie. Mooie liging, tegenover bos, grote speelvelden en schitterende speeltuin aanwezig. Kampvuurcirkel en een geheel afsluitbaar terrein. accommodatie is van veel luxe. Burgemeester Aartslaan 47, Bergeijk. Groepsaccommodatie Ons" Thuis." Wij bieden overnachtingsmogelijkheden voor kleinere en grote groepen, maar altijd voor maar één groep tegelijk. Onze accommodatie is vrij gelegen van verkeer, in een. Oostappensedijk 32, Ommel. Manege het Hoefke. Tegen het natuurgebied De Regte Heide In Riel Noord Brabant Vind je Manege het Hoefke De manege beschik over een groepsaccommodatie voor max 40 personen, deze licht.
Groepsaccommodaties in Noord Brabant.
Heb je een beperkt budget en zoek je een low budget goedkope groepsaccommodatie in Brabant? Kies dan voor één van onze voordelige kampeerboerderijen, kamphuizen of groepsbungalows. Als je een kampeerboerderij huurt, wil je natuurlijk ook leuke activiteiten met je groep organiseren.
Groepsaccommodatie Nederland, familieweekend, vriendenweekend groepsaccommodatie.
Indien u op zoek bent naar een luxe of goedkope groepsaccommodatie in Drenthe kan onze website groepsaccommodatie Drenthe uitkomst bieden. U vindt er een aparte pagina over een familieweekend Drenthe. Indien u op zoek bent naar een groepsaccommodatie in Brabant, bijvoorbeeld voor een vriendenweekend Brabant of een familieweekend Brabant, is onze website groepsaccommodatie Brabant zeker interessant.
Groepsaccommodatie Kampeerboerderij Brabant.
Wilt u gezamenlijk met uw vrienden of familie ook eens bij de boer in Brabant overnachten? Dan vindt u hier een samenvatting van de verschillende groepsaccommodaties in Brabant. U kunt op een boerderij klikken voor een uitgebreide omschrijving en eventueel enkele foto's' van de kampeerboerderij.

Contacteer ons