Resultaten voor groepsaccommodatie zeist


groepsaccommodatie zeist
Groepsaccommodatie KNZB.
Er is een keuken aanwezig die van alle gemakken voorzien is en de mogelijkheid geeft voor zelfcatering. Uiteraard is het ook mogelijk om de catering door ons te laten verzorgen. De groepsaccommodatie bevindt zich midden in de bossen van Zeist op het terrein van de KNVB.
wasmachine
JBV Stichting Jeugdbuitenverblijven.
Het NME helpt u hier graag mee. Met het naastgelegen verblijf De Mier kunt u gemakkelijk een grote groepsaccommodatie creëren. Maximale capaciteit 58 personen 1 Eet/Recreatiezaal. L 13 B 7. 2 Slaapzalen voor 16 personen. 2 Slaapzalen voor 8 personen. 1 Slaapzaal voor 6 personen. 1 Slaapzaal voor 4 personen. 14 Wastafels met koud water. Spoel en ontbijt keuken met.: filters en koffie. Hand en theedoeken. Slaapzak, onderlaken en kussensloop dient u zelf mee te brengen. Lakenpakket is te huur voor 4, p.p. dekens zijn aanwezig. De eetzaal / recreatieruimte en de slaapvertrekken bevinden zich op de begane grond. De Krekel is voor grote groepen te combineren met de Mier. Hierdoor gaat het aantal bedden van 58 naar 122. Audioapparatuur dient u zelf mee te nemen. Conform de huisregels dient het na 23.00 uur stil te zijn buiten de accommodatie. Klik op onderstaande mogelijkheden voor meer informatie. In en om het verblijf. Natuur Milieu Educatiecentrum. Speurtocht naar het Militair luchtvaart museum. In de omgeving. Zwembad Dijnselburg 55, km JBV tarief. Henschotermeer 5 km. Militair luchtvaart museum 2 km. Pyramide van Austerlitz 25, km. Centrum Zeist 5 km.
goedkope dekbedovertrekken
Algemeen.
Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug staat het Boshuis, een prachtig gelegen groepsaccommodatie van YMCA Nederland. Het Boshuis is een uitstekende locatie voor vakantiekampen, schoolwerkweken, weekenden, familiefeesten, reünies en cursussen. Ruimte en Vrijheid. De directe omgeving van het Boshuis leent zich uitstekend voor wandel en fietstochten, bosspelen, speurtochten.
Verhuisbedrijven
Groepsaccommodaties in Utrecht.
Deze groepsaccommodatie ligt in het kasteeldorp Renswoude in de Gelderse Vallei bij de Grebbelinie en dichtbij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, maar buiten de toeristische drukte. Omgeven door de gracht en aarden wallen ligt 2 hectare fortterrein met ruimte om te spelen, te sporten of te picknicken.
muursticker
Groepsaccommodatie Utrecht Austerlitz.
Midden in het bos, met speelveld naast het verblijf en lekker ruime recreatiezaal. t Frusselt 30. 8076 RE Vierhouten. 31 577 411 556. 0577 411 556. Groepsaccommodatie Noord Brabant. Groepsaccommodatie Noord Holland. Groepsaccommodatie Zuid Holland. 2018 Stichting Paasheuvelgroep. Site door: Reprovinci.
brabant groepsaccommodatie
De Larikshoeve Bij groepsaccommodatie de Larik's' Hoeve kunt u terecht voor uw teambuilding, vergaderen, personeelsuitjes, vriendenweekend of familieweekend.
Bij ons vindt u alle rust en ruimte die u wenst. Neem gerust even contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden van onze groepsaccommodaties. De Larik's' Hoeve. De Lariks Hoeve is een ruime, lichte, moderne groepsaccommodatie geschikt voor de overnachting van 20 personen.
Bergse Bossen, groepsaccommodatie Driebergen JeZoektIetsLeuks.nl.
Erve Kleilutte: Twentehoeve. Ezelgasterij aan de Maasheggen. Fletcher Landgoedhotel Renesse. Fort aan de Klop. Grand Hotel ter Duin. Groepsaccommodatie De Haverkamp. Groepsaccommodatie De Morra. Groepsaccommodatie De Vier Eiken. Groepsaccommodatie De Vier Eiken: Natuurlodges. Groepsaccommodatie De Vilt. Guldenberg Hotel Brasserie. Gîtel Salle 1024.
Groepsaccommodatie in Zeist huren heerlijkehuisjes.nl.
Mail uw favorieten naar uzelf of uw reisgezelschap. U kunt vakantiehuizen als favoriet toevoegen door op button met het hartje te klikken. Wanneer u favorieten hebt geselecteerd, dan worden deze hier bewaard en kunt u deze delen met uw reisgezelschap.
groepsaccommodaties groepsaccommodatie.
Indien u een groepsacommodatie in de Utrechtse Heuvelrug wilt huren, zoekt u dan binnen het aanbod groepsacommodaties in de provincie Utrecht en dan met name in Amerongen, Doorn, Driebergen, Zeist, Leersum en Maarn. U zoekt en boekt uw bijzondere groepsaccommodatie in Utrecht of de Utrechtse Heuvelrug online.
Groepsaccommodatie in De Bilt, Bunnik, Houten en Zeist groepsaccommodatie-info.nl.
Alle Groepsaccommodaties In de regio.: Kaart weergeven Groepsaccommodatie in De Bilt, Bunnik, Houten en Zeist. De Wildwal Groepsverblijf. Mooie groepsaccommodatie in de Lunterse bossen. Voor families, kerken, scholen en andere groepen. 3 geheel vrij van elkaar liggende accommodaties voor verschillende.

Contacteer ons