Resultaten voor kampeerboerderij amsterdam


kampeerboerderij amsterdam
Home, de Zwerfsteen Groepsaccommodatie Activitetien en Vergaderen.
Hiervoor is de Zwerfsteen de ideale plek. De gezellige groepsaccomodatie is uitermate geschikt voor een familieweekend, vriendenweekend, re√ľnie, vakantieweek, meerdaagse cursus, werkweek, schoolreis, introductieweek, seminar, kennismakingsweek, trainingskamp, bedrijfsuitje maar ook kan je bij ons terecht voor iets actiefs en/of om te vergaderen.
Vakantiehuis voor 25 personen in Nederland huren?
Ook in Twente en Zuid Limburg vind je uniek vakantiewoningen voor een heerlijk weekend weg met 25 personen. Heb je een beperkt budget en zoek je een goedkoop vakantiehuis voor 25 personen? Bekijk dan ons aanbod goedkope groepsaccommodaties en kampeerboerderijen in Nederland.
Appartement Appartement Kamer Kamer Appartement Appartement Ot De De Het De De en Paardenbox. Koeienstal. Schapenhok. Hooizolder. Vogelkooi. Sien.
Kamer Het Schapenhok. Vierpersoons kamer de Koeienstal is wederom gelegen op de eerste etage en biedt de mogelijkheid aaneengesloten, via een verbindingsdeur, verhuurd te worden met de andere kamer het Schapenhok. De kamer biedt slaapplek voor vier personen en herbergt een klein zitje. Virtuele Tour. Virtuele Tour. Lees verder.
overnachten-groepsaccommodaties VVV Hart van Noord-Holland.
Ja inderdaad, 3 unieke producten; hotel, hostel n brasserie. Midden in het gezellige en levendige Alkmaar, op 40 kilometer van Amsterdam en slechts 10 van duinen, strand en zee! Kings Inn City Hotel is uniek in alle opzichten; de ligging in hartje Alkmaar, de inrichting iedere kamer is anders, de gemoedelijke sfeer, professionele service n de betaalbare prijzen.
De Putse Hoeve is een luxe 5 sterren groepsaccommodatie.
Bergeijk eerst benoemd tot groenste dorp van Nederland en even later tot one of the Greenest villages in Europe. Centraal gelegen in een fraaie groene omgeving waar bossen en natuurgebieden worden afgewisseld door agrarisch gebied, dorpen en enkele grote steden.
Groepsaccommodatie in Amsterdam Stayokay.
Met maar liefst twee bijzondere locaties in Amsterdam is er altijd een Stayokay hostel dat perfect aansluit bij de wensen van jouw groep! Waarom naar Amsterdam? Amsterdam is de grootste stad van Nederland, er is dan ook ontzettend veel te doen.
Groepsaccommodatie voor jeugd Summercamp Heino.
Summercamp Heino: het leukste zomerkamp voor jeugd in Nederland! Met activiteiten en groepsaccommodaties voor een onvergetelijk schoolkamp, sportkamp of jeugdkamp. Met de klas op kamp: verschillende groepsaccommodaties en arrangementen voor jouw schoolkamp! Al onze prijzen zijn inclusief faciliteiten en maaltijden.
Groepsaccommodatie Noord Holland 9 groepsaccommodaties in t Gooi.
De 9 groepsaccommodaties liggen allemaal op een mooie ruime plek naast een prachtig oud krentenbos het Warandepark. Zeer populair vanwege de centrale ligging, deze groepsaccommodaties in Noord Holland zijn makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Utrecht of Almere. Wat maakt onze groepsaccommodatie in Noord Holland anders?
Overnachten vlakbij Amsterdam Groene Hart Logies.
Wilt u de drukte van het stadsleven af en toe achter u laten en overnachten in een omgeving waar u echt kunt ontspannen in de buurt van Amsterdam? Groene Hart Logies heeft verscheidene accommodaties en boerderijen waar u bij een boer kunt logeren in het Groene Hart.
Groepsaccommodatie Amsterdam. Bed breakfast aan het water. Catharina van Mijdrecht.
Het slaapschip kan bijna overal komen waar water is. Neem contact met ons op zodat wij je een passende aanbieding kunnen doen. Groepsaccommodatie Amsterdam Winter. Buiten het vaarseizoen is het schip beschikbaar als hotelaccommodatie in zowel Amsterdam als Monnickendam. Klik hier voor de prijzen en voorwaarden.
Groepsaccomodatie? 10.000 groepsaccomodaties Nederland en heel Europa!
Schoolkamp Nederland accommodatie voor schoolkamp, Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 60 personen, Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, Goedkoop parkeren op Schiphol, groepsaccommodatie overnachting koor buitenland, Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastrichtvriendenweekend, groot vakantiehuis Zeelandgroepsaccommodatie Zeeland, Groepsaccommodaties 20.000 unieke groepsaccommodaties, Groepsaccommodaties, Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa.,

Contacteer ons