Resultaten voor kampeerboerderij eindhoven


kampeerboerderij eindhoven
Groepsaccommodaties en vakantiehuizen in Eindhoven.
Groepsaccommodaties in Eindhoven. Eindhoven is een stad in de provincie Brabant met ca. Hiermee is Eindhoven de vijfde stad van Nederland. Eindhoven is bekend van de voetbalclub PSV, Philips, DAF en VDL. Ten zuiden van Eindhoven liggen de dorpen Valkenswaard, Eersel en Heeze.
kampeerboerderij brabant
Appartementenboerderij Het Stolphuis: Kindvriendelijk met veel privacy.
In de overdekte speelruimte en ook buiten is volop de ruimte voor sport en spel. Achter de boerderij en aan de zijkant zijn speelweides met een jeu de boules baan voor de groten en een trampoline, een speelhuis met glijbaan, een skelter en enkele trekkers voor de kinderen.
Electrolux
Groepsaccommodatie Zonnewende: voor je schoolkamp, familieweekend of teambuilding.
Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie die het hele jaar geopend is? Op een mooie plek in het gezellige Noord Brabant? Een plaats die geschikt is voor minimaal 30 en maximaal 252 gasten? En wil je dat daarbij alle maaltijden inbegrepen zijn?
ontharder
KempenToerisme Groepsaccommodaties en Groepshuizen In de Brabantse Kempen.
Ten Vorsel 1a. Groepsaccommodatie De Nieuwe Erf. Kampeerboerderij Den Hazelaar. De Blije Big. Groepsaccommodatie De Kievit. Prins Hendriklaan 4. Kampeerboerderij t Uilenest. Op de akkers. De Putte Vakantieboerderij. Landgoed de Biestheuvel. Kampeerboerderij van Pinxteren. Groepsaccommodatie de Mortelen. Kampeerboerderij de Roerdomp.
horloge heren
Brabantbos Lodge Groepsaccommodatie.
kapper
Goedkope groepsaccommodatie 12 echte budget toppers!
Ben je op zoek naar een goedkope groepsaccommodatie? Hieronder staan de gebouwen die in de laagste prijscategorie zitten. Deze goedkope groepsaccommodaties zijn onze echte budgettoppers. Goed om te weten: de getoonde tarieven zijn standaard inclusief ontbijt, lunch en avondeten. Groepsaccommodaties in Brabant.
dwa riool
Overnachten in De Buitenjan Klimrijk Brabant.
Groepsaccommodatie De Buitenjan biedt actieve families en groepen de mogelijkheid te overnachten op steenworp afstand van Klimrijk Brabant. De verblijven in het voormalig klooster zijn geschikt voor groepen van 36 tot 80 personen. In totaal biedt De Buitenjan slaapplaats aan 225 personen. Ook kun je bijvoorbeeld na een avondje uit in Eindhoven of Valkenswaard in Noord-Brabant heerlijk overnachten in De Buitenjan.

Midden in het groen, niet ver van de Belgische grens, tussen Tilburg en Eindhoven, ligt het dorp Westelbeers. Hier biedt de Roerdomp vijf aparte groepsaccommodaties, waaronder Den Dries, geschikt voor 45 personen en met vele mogelijkheden voor sport en spelactiviteiten.
Groepsaccommodatie Het Vrijthof Beugen.
Er kunnen maximaal 50 personen overnachten. Het Vrijthof ligt in het dorp Beugen in de provincie Noord Brabant, dichtbij de Maas in Noord Limburg en ongeveer 12 km van de Duitse grens verwijderd. De keuze laten vallen op Het Vrijthof betekent een goede keuze.
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Brabant.
Kampeerboerderijen en groepshuizen in Brabant. Of je nu een kampeerboerderij in Brabant voor 50 personen zoekt of een groepsverblijf voor 30 personen, wij bieden je een bijzonder aanbod groepshuizen en kampeerboerderijen. Vriendenweekend in Brabant? Ook je vriendenweekend accommodatie in Brabant is zo gevonden. Wat dacht je van een kampeerboerderij voor 35 personen in Odiliapeel?
Kampeerboerderij in Eindhoven groepsaccommodatie-info.nl.
Kaart weergeven Kampeerboerderij in Eindhoven. Kom met jouw gezelschap logeren in ons sfeervolle groepsvakantiehuis met 16 slaapkamers voor 50 personen. Je loopt, zonder een weg over te steken, Nationaal Park de. Baden Powellweg 1, Loon op Zand. 06 218 458 54. De Klokkenweide Kampeerboerderij.

Contacteer ons