Meer resultaten voor kampeerboerderij huren


kampeerboerderij huren
Kampeerboerderij Schiermonnikoog Kampeerboerderij De Oorsprong Schiermonnikoog.
Bedlinnen kunt u bij ons huren of zelf meenemen. Het gebruik van slaapzakken is niet toegestaan. Elk appartement is voorzien van centrale verwarming en beschikt bovendien over een eigen terras. Ligging van de kampeerboerderij. Kampeerboerderij De Oorsprong ligt op één van de mooiste plekjes van Schiermonnikoog.
Home nieuw Bosrand Hellendoorn.
Deze is uitstekend geschikt voor scholen, verenigingen, familie /vrienden en sport weekenden, bedrijfsuitjes, bruiloften en partijen. Tijdens uw verblijf beschikt u over een sfeervol ingerichte zaal met aparte zithoek waar u s avonds gezellig bij de openhaard de dag nog even kunt evalueren.
Kampeerboerderij in Drenthe, Camping in Drente.
De camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. U verblijft op een kampeerboerderij bij een biologische melkveehouderij bedrijf. Kinderen kunnen op een gemoedelijke manier kennismaken met het leven op en rond de boerderij. Ook kun je vrienden worden met Hoeve Sonneclaer op facebook en je kunt ons volgen via twitter. Meer over: kamperen bij de boer. Deze zomer opent Farmcamps haar deuren op Hoeve Sonneclaer! FarmCamps is de nieuwe kampeerformule voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar. Bij FarmCamps logeer je met het hele gezin in volledig uitgeruste safaritenten op werkende boerenbedrijven. Zie voor meer informatie op www.farmcamps.nl. Het is op Hoeve Sonneclaer ook mogelijk om verschillende avontuurlijke boerderij activiteiten te doen. Zoals; een boerderijexcursie, boerengolf, koeknuffelen, melkworkshop en nog veel meer! Wie durft de uitdaging aan! Meer over: Boerderij avontuur. In de ijsmakerij naast de boerderij wordt op ambachtelijke wijze ijs van biologische melk gemaakt. Dit ijs wordt in de zomermaanden aan huis verkocht en jaarrond op bestelling aan restaurants en theehuizen in Drenthe geleverd. Meer over: biologisch ijs. Het ijs verkopen wij op de boerderijcamping en in de regio. U kunt bij ons een ijscokar huren voor uw tuinfeest of barbecue.
Kampeerboerderij" Fleuren."
Welkom op de site van Kampeerboerderij Fleuren! Kampeerboerderij Fleuren is een accommodatie voor groepen op basis van zelfverzorging. Behalve veel vertier in en om kampeerboerderij Fleuren, biedt de omgeving veel mogelijkheden voor het houden van allerlei buitenactiviteiten in de naastgelegen bossen.
Vakantieboerderijen bijzondere vakantiehuizen voor groepen.
Onze grote vakantiehuizen in Nederland zijn geschikt voor zowel kleine groepen van 10, 11, 13 of 15 personen als grote groepen van 20 30 personen. Of je nu een familiehuis voor 20, 25, 35 of 40 personen wilt huren, wij bieden je altijd een geschikte familie accommodatie, vakantiewoning of groepsboerderij voor een weekend weg in Nederland.
Kampeerboerderij Schoneveld Vakantiewoningen en boerderijcamping in Ruurlo, de Achterhoek.
Bij ons kunt u met een groep tot 12 personen eventueel 2 babys terecht in onze groepsaccommodatie. U verblijft dan in 2 vakantiewoningen naast elkaar waarvan in 1 van deze woningen de mogelijkheid is om met zijn allen te eten.
Te huur Camping / Kampeerboerderij Meerveld.
Heeft u zelf geen caravan, maar wilt u toch graag bij ons op vakantie? Geen probleem onze camping heeft een caravan voor u ter beschikking compleet met servies en beddengoed. Prijzen op aanvraag. Designed by Niels Groeneveld copy 2017 Camping/kampeerboerderij Meerveld all rights reserved.
Een kampeerboerderij huren? GROEPEN.NL.
Lees de beoordelingen nu maar eens, zodat je de exacte details kent van de boerderij die je op het oog hebt. Een goed beoordeelde kampeerboerderij is de geschikte plek voor een weekendje weg in een groepsaccommodatie. Alle kampeerboerderijen van het land. Op zoek naar een kampeerboerderij in Nederland? Er zijn natuurlijk talloze kampeerboerderijen in Nederland in bijvoorbeeld Friesland, Limburg, Drenthe en Zeeland.
Groepsaccommodatie Ootmarsum Dinkelland.
Kampeerboerderij De Roezeberg. Kampeerboerderij tot 100 personen. In de kampeerboerderij zijn 3 slaapzalen opgenomen. Deze slaapzalen hebben een capaciteit van 6, 14 en 20. Saksische boerderij tot 20 personen, voorzien van alle hedendaagse luxe, gevestigd in de prachtige natuur van Ootmarsum.
Het Kampererve Camping en Groepsaccommodatie in de kop van Overijssel en Weerribben Wieden gebied.
We zitten op de grens van het Nationaal Park Weerribben-Wieden nabij Giethoorn, waar je hele mooie fietsroutes kunt fietsen, ook zitten we vlakbij verschillende wandelroutes Jabikspaad, over het Vollenhover-land en bij het Waterloopbos te Marknesse. Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze camping.
Beusink Recreatie Kampeerboerderij en luxe groepsaccommodatie in de Achterhoek.
Beusink Recreatie, in de volksmond beter bekend als kampeerboerderij Beusink, is sinds 1526 op deze plek gevestigd als boerderij van de familie Beusink. Het was de elfde generatie, Johan Beusink en zijn vrouw Dieneke, die naast een agrarisch bedrijf ook een kampeerboerderij begonnen.

Contacteer ons