Zoeken naar schoolkamp locaties brabant


schoolkamp locaties brabant
Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodaties De Roerdomp.
Midden in Brabant, tussen Tilburg en Eindhoven, niet ver van de Belgische grens, vindt u het dorpje Westelbeers. Een klein gehucht in het groen. Aan de rand van het bos en tussen de typisch Brabantse beken Groote en Kleine Beerze vindt u groepsaccommodatie De Roerdomp. Een mooie kampeerboerderij waarop al sinds 1949 door scoutinggroepen, scholen en verenigingen gekampeerd wordt. De Roerdomp is vernoemd naar een reigerachtige vogel die hier in de Landschotseheide voor kwam. In ons logo zie je de roerdomp in zijn typische houding, met uitgestrekte hals, verscholen in het riet. Wij, Ron en Miranda, zijn de derde generatie eigenaars en de vierde generatie staat al in de startblokken om samen met u, van uw schoolkamp, kampweek, familiereünie, vriendenweekend enz.
groepsaccommodatie brabant
Groepsaccomodatie Brabant.
zelfvoorziening bij ons zoals ze in Brabant zeggen een weekend, week of midweek door te brengen. Ideaal voor uw familieweekend, schoolkamp, reunïe, werkweek etc. Als u door de navigatie links op deze pagina klikt vindt u ook volop activiteiten op en rond ons verblijf.
tracking
schoolkamp brabant groepsaccommodatie schoolkamp brabant Groepsaccommodaties Brabant.
Organiseert u een schoolkamp, werkweek of studieweek in Nederland en bent u op zoek naar een schoolkamp groepsaccommodatie in Brabant of elders in Nederland? Als u op zoek bent naar een betaalbare schoolkamp groepsaccommodatie in Brabant of elders in Nederland en advies wilt in deze, kunt u het beste per e-mail met ons contact opnemen.
warmtepompdroger
Schoolkamp Jeugdkamp Zomerkamp accommodaties.
Om alle vrije kamplocaties te zien, gebruik bovenstaande zoekmodule. Zoek je een kamplocatie voor het jaarlijkse schoolkamp van groep 8 of het jeugdkamp van de sport vereniging? Bekijk ons aanbod groepshuizen, groepsaccommodaties, kamphuizen en kampeerboerderijen voor scholen en verenigingen met sportveld en voetbalveld voor het organiseren van activiteiten. Onze zomerkamp en schoolkamp locaties zijn goedkoop, low budget en voor iedereen betaalbaar.
blokker
Groepsaccommodatie Zonnewende: voor je schoolkamp, familieweekend of teambuilding.
Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie die het hele jaar geopend is? Op een mooie plek in het gezellige Noord Brabant? Een plaats die geschikt is voor minimaal 30 en maximaal 252 gasten? En wil je dat daarbij alle maaltijden inbegrepen zijn? Dan is Zonnewende dé plek voor jou! Onze verblijven zijn een perfecte locatie voor je schoolkamp, voetbalkamp, familieweekend of teambuilding.
t Kraanven.
t Kraanven Groepsaccommodatie. Organiseert u een schoolkamp? Of bent u voor uw vereniging of ruiterkamp op zoek naar een allround groepsaccommodatie? t Kraanven in Loon op Zand biedt vele binnen en buitenactiviteiten aan! En helpt u graag mee met de organisatie. Ideale ligging in Brabant!
Jeugdkamp accommodaties vergelijken en offertes aanvragen.
Uitgebreide verzameling van groepsaccommodaties, vakantiehuizen, groepshuizen, jeugdherbergen, kampeerterreinen en andere locaties om een kamp te organiseren. Zoek en sorteer op provincie, categorie, capaciteit en type verzorging. Of het nu een schoolkamp, werkweek, introductiekamp, sportkamp of eindkamp betreft Wij helpen je verder!
Schoolkamp en groepsaccommodaties in Nederland.
Safaripark Beekse Bergen. Giga Konijnenhol, Beerze Bulten. Populaire schoolkamp bestemmingen. Groepsaccommodatie de Cyprian. Schoolkamp Het Buitencentrum Overasselt. Groepsaccommodatie De Mineursberg. Als eerste op de hoogte blijven van het nieuwe aanbod? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. En volg ons op.
Schoolkamp Nederland 44 schoolkamp locaties.
Jaarlijks ontvangen wij meer dan 800 scholen op schoolkamp! Scholen kiezen voor Paasheuvelgroep omdat wij betaalbare groepsovernachtingen aanbieden en omdat wij het organiseren van een schoolkamp zo gemakkelijk mogelijk maken. Onze locaties vind je door heel Nederland.: Groepsaccommodatie Noord Brabant.

Contacteer ons