Resultaten voor schoolkamp locaties brabant


schoolkamp locaties brabant
Kampeerboerderij De Kiek.
Groepsaccommodatie voor groepen tot 170 personen. Mogelijkheid voor excursie. Kampeerboerderij De Kiek in Alphen ligt in een natuurrijke, mooie en historische omgeving. Het is een groepsaccommodatie voor groepen tot 170 personen. Voor een mooie indruk van onze kampeerboerderij kunt u onze impressiefoto's' bekijken.
Groepsaccommodatie Kasteel de Berckt in Baarlo, Limburg.
Kasteel met landgoed in Noord-Limburg, uitermate geschikt voor grote groepen en evenementen. Landhoeve de Nieuwe Erf. Gezellige boerderij in het Brabantse land voor een verblijf vol variatie en plezier. Groepsaccommodatie in het capucijnenklooster van Biezenmortel Noord-Brabant met plaats voor meer dan 250 personen.
De Heidebloem in Schaijk: Groepsaccommodatie Brabant Noord oost.
Voor ieder wat wils en altijd gezellig! Voor ieder wat wils en altijd gezellig! Kies voor onze groepsaccommodaties, chalets óf gezellige familiecamping! Recreatiepark de Heidebloem is gelegen aan de rand van natuurgebied de Maashorst, het grootste natuurgebied in Noordoost Brabant.
Groepsaccommodatie Bergen op Zoom Stayokay.
Bergen op Zoom. Over Stayokay Werken bij Stayokay Duurzaamheid Internationaal Stay4all iedereen op schoolkamp Kortingskaart Boeking annuleren Betaalmogelijkheden. Meld je aan. Meld je aan voor de Stayokay nieuwsbrief en profiteer van 10% korting op je volgende boeking, exclusieve acties, tips en inspiratie!
Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodaties De Roerdomp.
Activiteiten bij de Roerdomp. Het terrein van de Roerdomp is zes hectare groot. Op het terrein vindt u diverse grote speelvelden, kampvuurplaatsen, een eigen speelbos, volleybalvelden, stormbaan, midgetgolfbaan en een mooie speelvijver. U kunt bij ons ook diverse spelmaterialen huren voor een actief verblijf. De leukste groepsaccommodaties van Brabant. Midden in Brabant, tussen Tilburg en Eindhoven, niet ver van de Belgische grens, vindt u het dorpje Westelbeers. Een klein gehucht in het groen. Aan de rand van het bos en tussen de typisch Brabantse beken Groote en Kleine Beerze vindt u groepsaccommodatie De Roerdomp. Een mooie kampeerboerderij waarop al sinds 1949 door scoutinggroepen, scholen en verenigingen gekampeerd wordt. De Roerdomp is vernoemd naar een reigerachtige vogel die hier in de Landschotseheide voor kwam. In ons logo zie je de roerdomp in zijn typische houding, met uitgestrekte hals, verscholen in het riet. Wij, Ron en Miranda, zijn de derde generatie eigenaars en de vierde generatie staat al in de startblokken om samen met u, van uw schoolkamp, kampweek, familiereünie, vriendenweekend enz.
Kampeerboerderij de Kastanjes.
Een ontspannen vakantie in De Kastanjes. Kampeerboerderij De" Kastanjes" is de juiste plek voor een rustig ontspannen vakantie in een natuurlijke omgeving in de provincie Noord-Brabant. Lekker genieten op de camping, een wandeling door de mooie natuur of recreatie buiten de kampeerboerderij, het kan allemaal.
t Uilenest Home.
GPS Knapzakken speurtocht. Schat van Boer Frans. Bonje met de boeren. Highland Games Nieuw! Kampeerboerderij t Uilenest. 5661 PA Geldrop. 06 55 858 822. U bent nu hier: t Uilenest Home. Schat van boer Frans. 2019 Het Uilenest Website door: TwoMedia.
Schoolkamp Nederland 42 schoolkamp locaties.
Onderstaand alvast een kleine selectie van onze schoolkamp locaties. Meer schoolkamp locaties zijn te vinden via de groene zoekbalk bovenaan. Liever even telefonisch overleg om samen de beste schoolkamp locatie uit te zoeken? We helpen dan graag en zijn te bereiken op 0577 411 556. Groepsaccommodaties in Brabant. Groepsaccommodaties in Gelderland. Groepsaccommodaties in Limburg. Groepsaccommodaties in Utrecht. Groepsaccommodaties in Zuid Holland. Ieder kind verdient een gezellig kamp.
Brabantbos Lodge Groepsaccommodatie.
Groepsaccommodaties en bed and breakfast in Brabant.
t Gaffeltje 2018. Genieten op het Brabantse platteland. De Gaffel heeft twee groepsaccommodaties zodat u altijd terecht kunt in één of beide locaties. Het adres voor zowel grote als kleine groepen. De Gaffel biedt twee groepsaccommodaties met bed and breakfast in de Brabantse Kempen.
schoolkamp brabant groepsaccommodatie schoolkamp brabant Groepsaccommodaties Brabant.
Schoolkamp in Brabant organiseren. Gaat u een schoolkamp in Brabant organiseren en overweegt u een groepsaccommodatie in Brabant voor dat schoolkamp te huren? Bijvoorbeeld een schoolkamp groepsaccommodatie voo 30, 40 of 50 personen? Brabant is de ideale plek om een schoolkamp te houden.

Contacteer ons