Op zoek naar schoolkamp locaties brabant?


schoolkamp locaties brabant
t Uilenest Home.
GPS Knapzakken speurtocht. Schat van Boer Frans. Bonje met de boeren. Highland Games Nieuw! Kampeerboerderij t Uilenest. 5661 PA Geldrop. 06 55 858 822. U bent nu hier: t Uilenest Home. Schat van boer Frans. 2019 Het Uilenest Website door: TwoMedia.
schoolkamp brabant groepsaccommodatie schoolkamp brabant Groepsaccommodaties Brabant.
Schoolkamp in Brabant organiseren. Gaat u een schoolkamp in Brabant organiseren en overweegt u een groepsaccommodatie in Brabant voor dat schoolkamp te huren? Bijvoorbeeld een schoolkamp groepsaccommodatie voo 30, 40 of 50 personen? Brabant is de ideale plek om een schoolkamp te houden.
De Tureluur groepsaccommodatie en campingDe Tureluur. De Tureluur groepsaccommodatie en camping.
Iedere ochtend komt de bakker met verse broodjes en lekkers en dat is toch pure verwennerij. Sanitair is erg netjes en schoon op ieder moment van de dag. Echt een aanrader voor een lekker weekendje Brabantse Kempen. Ilse Persoon 12 juni 2015.
Vind snel een groepsaccommodatie in Noord-Brabant bij groepenbrabant.nl grote keuze uit accommodaties.
Betaalbare accommodaties voor een verblijf met vereniging, familie, school of zorggroep, van 20 tot 250 personen. Via Zoek Boek of een selectie op de kaart maakt u snel een keuze en kunt u rechtstreeks boeken, zonder extra kosten, bij de juiste groepsaccommodatie. Wij wensen u alvast veel plezier in Brabant!
Schoolkamp Nederland 58 schoolkamp locaties.
Onderstaand alvast een kleine selectie van onze schoolkamp locaties. Meer schoolkamp locaties zijn te vinden via de groene zoekbalk bovenaan. Liever even telefonisch overleg om samen de beste schoolkamp locatie uit te zoeken? We helpen dan graag en zijn te bereiken op 0577 411 556. Groepsaccommodaties in Brabant.
Groepsaccommodaties en bed and breakfast in Brabant.
t Gaffeltje 2018. Genieten op het Brabantse platteland. De Gaffel heeft twee groepsaccommodaties zodat u altijd terecht kunt in één of beide locaties. Het adres voor zowel grote als kleine groepen. De Gaffel biedt twee groepsaccommodaties met bed and breakfast in de Brabantse Kempen.
Kampeerboerderij De Tienmorgen Toerisme en Recreatie in het Land van Cuijk.
Kampeerboerderij De Tienmorgen. Agenda-updates per e-mail? Meld je aan en ontvang wekelijks, gratis en handgeplukt, de nieuwste column van Eefke onze leukste activiteiten in je mailbox. Land van Cuijk. Hier komen de Brabantse gastvrijheid, het Bourgondische leven en de Limburgse gemoedelijkheid samen.
Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodaties De Roerdomp.
De leukste groepsaccommodaties van Brabant. Midden in Brabant, tussen Tilburg en Eindhoven, niet ver van de Belgische grens, vindt u het dorpje Westelbeers. Een klein gehucht in het groen. Aan de rand van het bos en tussen de typisch Brabantse beken Groote en Kleine Beerze vindt u groepsaccommodatie De Roerdomp. Een mooie kampeerboerderij waarop al sinds 1949 door scoutinggroepen, scholen en verenigingen gekampeerd wordt. De Roerdomp is vernoemd naar een reigerachtige vogel die hier in de Landschotseheide voor kwam. In ons logo zie je de roerdomp in zijn typische houding, met uitgestrekte hals, verscholen in het riet. Wij, Ron en Miranda, zijn de derde generatie eigenaars en de vierde generatie staat al in de startblokken om samen met u, van uw schoolkamp, kampweek, familiereünie, vriendenweekend enz.
NIVON Morgenrood Natuurvriendenhuis Camping Oisterwijk.
De gehele bedrijfsvoering is al 80 jaar in handen van vrijwilligers, hetgeen een informele en ontspannen sfeer geeft. In en rondom Oisterwijk, de parel in het Groene Woud tussen s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg komt men tot rust en zijn er ontelbare mogelijkheden tot elke vorm van een ontspannen verblijf.
Groepsaccomodatie Brabant.
zelfvoorziening bij ons zoals ze in Brabant zeggen een weekend, week of midweek door te brengen. Ideaal voor uw familieweekend, schoolkamp, reunïe, werkweek etc. Als u door de navigatie links op deze pagina klikt vindt u ook volop activiteiten op en rond ons verblijf.
Een kampeerboerderij huren? GROEPEN.NL.
Meestal kan je een prachtige wandeltocht maken in de omliggende natuurgebieden van de boerderij, aangezien ze vaak gelegen zijn op een bijzonder plekje. Een low budget kampeerboerderij is natuurlijk perfect voor bijvoorbeeld een schoolkamp, vriendenweekend, familieweekend of als groepsaccommodatie voor studenten.

Contacteer ons