Meer resultaten voor kampeerboerderij brabant


kampeerboerderij brabant
Kampeerboerderij Brabant.
Wilt u meer informatie over kampeerboerderij brabant klikt u dan links op deze pagina op de navigatie. Bedankt voor het goed verzorgde dagje uit van onze vriendengroep. Genoten van de heerlijke BBQ en de activiteit op de Sport en Spelbaan.
Recreatiebedrijf de Willyhoeve Bergeijk.
Welkom bij de Willy-Hoeve! De Willy-Hoeve is een groepsaccommodatie voor kleine en grote groepen. van 20 tot 100 personen in de gastvrije Brabantse Kempen. De groepsaccommodatie wordt gebruikt voor.: schoolkampen, studieweken en conferenties. familiereunies en gezinskampen. Wij zijn aangesloten bij.:
tattoo bob
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Brabant.
Kampeerboerderijen en groepshuizen in Brabant. Of je nu een kampeerboerderij in Brabant voor 50 personen zoekt of een groepsverblijf voor 30 personen, wij bieden je een bijzonder aanbod groepshuizen en kampeerboerderijen. Vriendenweekend in Brabant? Ook je vriendenweekend accommodatie in Brabant is zo gevonden.
rvs grepen
Overnachten in De Buitenjan Klimrijk Brabant.
Groepsaccommodatie De Buitenjan biedt actieve families en groepen de mogelijkheid te overnachten op steenworp afstand van Klimrijk Brabant. De verblijven in het voormalig klooster zijn geschikt voor groepen van 36 tot 80 personen. In totaal biedt De Buitenjan slaapplaats aan 225 personen.
nilfisk select
Kampeerboerderij Brabant.
Wilt u meer informatie over kampeerboerderij brabant klikt u dan links op deze pagina op de navigatie. Bedankt dat we minstens 10 jaar met de hele familie terug kunnen kijken op zeer geslaagde Pinksterweekenden. We zijn al jaren zeer gastvrij ontvangen door jullie.
citizen quartz
Groepsaccommodatie Brabant SterGroep Groepsaccommodaties.
Bekijk de groepsaccommodaties van De Nieuwe Erf. Groepsaccommodaties Zuid Brabant. In het zuiden van Brabant bevinden zich 2 Stergroep locaties midden in het groen van de Brabantse Kempen. In Hoogeloon vindt u De Biestheuvel met in totaal ruimte voor 245 personen.
riool ontstoppen utrecht
Sympathiek groepsverblijf in Brabant Boerderij Natuurlijk.
Sympathiek groepsverblijf in Brabant. Boerderij Natuurlijk is een riante groepsaccommodatie die gebouwd is als uitbreiding van een boerderij in het zuiden van Noord-Brabant, gelegen in de Kempen tussen de dorpjes Lage Mierde en Netersel. Bekijk onze accommodatie. Voor welke groepen?
Groepsaccommodatie Brabant: de Heidebloem.
Zoekt u een groepsaccommodatie in Brabant? Aan de rand van het natuurgebied de Maashorst is recreatiepark de Heidebloem gelegen. Op het park staan drie groepsverblijven die plaats bieden aan groepen van 24, 30 of 40 personen. De accommodaties variƫren ieder in luxe en comfort; van stapelbedden tot luxe kamers.
Kampeerboerderij t Zand Heeswijk, Dinther, Brabant, boerderij.
Welkom bij Kampeerboerderij t Zand in Heeswijk. Kampeerboerderij t Zand is al jarenlang een gezellige groepsaccommodatie voor groepen tot 80 personen. Gelegen in de bossen van Heeswijk. U heeft de beschikking over een unieke lokatie waar u een onvergetelijke tijd zult beleven.
Arbeid Adelt Groepsaccommodatie.
Door omstandigheden waren wij in 1981 genoodzaakt om een andere weg in te slaan. De koeienstal werd verbouwd tot kampeerboerderij voor 64 personen. In 1991 is het gebouw helemaal verbouwd en geschikt gemaakt voor een luxer verblijf met kleine slaapkamers en een sfeervolle zaal met bars. Het gebouw is onder te verdelen in twee eenheden tot 32 personen. Door de strenge regelgeving in de varkenshouderij was het moeilijk om deze tak rendabel te houden. In 1994 hebben we besloten om ook de varkensstal grondig te verbouwen. In dit gebouw kunnen we ook weer twee groepen van 32 personen onderbrengen zodat we in totaal 128 personen kunnen ontvangen. Zonder hulp van allerlei instanties en zonder de nu toegekende subsidies is het ons gelukt om een volledig boerenbedrijf om te zetten naar de recreatie. Hier zijn we dan ook erg trots op. Onze groepsaccommodatie ligt in het prachtige hart van Brabant.
Kampeerboerderij Brabant Bij Roozen.
Dan bent u op zoek naar de groepsaccommodaties van Bij Roozen. Wij beschikken namelijk over twee sfeervolle kampeerboerderijen in Brabant, in het buitengebied van Vorstenbosch op de grens van Uden en Veghel. Onze kampeerboerderij is ideaal voor een familieweekend of groepsvakantie.
Groepsaccommodatie Noord-Brabant heerlijkehuisjes.nl.
Samen cultuur spotten, eindeloze wandelingen maken door de Loonse en Drunense Duinen en de Biesbosch en s avonds met zijn allen bijkomen in uw eigen groepshuis in Noord-Brabant. Maak tijdens uw vakantie of weekendje weg kennis met de Brabantse gezelligheid en humor, het bourgondische leven en de vele bezienswaardigheden die hier in de omgeving te vinden zijn.

Contacteer ons