Op zoek naar kampeerboerderij brabant?


kampeerboerderij brabant
De Lummel groepsaccommodatie.
De Lummel is de meest gezellige groepsaccommodatie in Brabant met 9 slaapkamers. De accommodatie is geschikt voor ruim 20 personen. In het achterhuis op de begane grond is een sfeervolle ruimte gecreëerd met open keuken, waar iedereen zich thuis zal voelen en waar gezellige uurtjes kunnen worden doorgebracht.
Groepsaccommodatie Noord-Brabant DagjeWeg.NL.
HOOGELOON, NOORD-BRABANT Op Landgoed de Biestheuvel vindt iedere groep een accommodatie die aansluit bij zijn voorkeuren. elke dag geopend. entree vanaf 4000., Landgoed de Biestheuvel. Groepsaccommodatie De Roerdomp. WESTELBEERS, NOORD-BRABANT Groepsaccommodatie De Roerdomp in Westelbeers is een kampeerboerderij die ruimte biedt aan wel 220 personen.
Groepsaccommodatie Brabant Peelvenhoeve.
Vanuit onze groepsaccommodaties kunt u de provincie Brabant prachtig verkennen. Liessel is gelegen in het zuid-oosten van Brabant.Onze groepsaccommodaties zijn gelegen aan de rand van de Peel, en liggen slechts op steenworp afstand van Eindhoven en Venlo. Wilt u meer informatie over onze groepsaccommodaties in Brabant?
Groepsaccommodatie Brabant Accommodatie bij Boxmeer 60 personen.
Vakantiehuis Eifel 18 personen du519. Kampeerboerderij 60 personen in Schwarzwald du794. Vakantiehuis voor groepen du272, 25 personen. Vakwerkhuis Teutoburgerwald 17 personen du502. Knus Groepshuis Zwarte Woud 30-40 personen. du472, Niederrhein 60 personen. February 11, 2012 arco Brabant, Niederrhein 0. Groepsaccommodatie Brabant in de Nederrijn bij Boxmeer voor 60 personen.
Kampeerboerderij en boerencamping De Tienmorgen in Beers Noord Brabant.
In de directe omgeving van de kampeerboerderij zijn ruiterpaden aanwezig. Het is mogelijk om uw paard of pony te stallen in de wei of in de te huren paarden boxen. Naast de boerencamping heeft de Tienmorgen ook een kampeerboerderij. Die is geschikt voor verschillende doeleinden, zoals familiedagen, vriendenweekenden, jeugdkampen, enz.
Kampeerboerderij Brabant.
Wilt u meer informatie over kampeerboerderij brabant klikt u dan links op deze pagina op de navigatie. We hebben een fantastisch weekend achter de rug met onze familie in Den Hazelaar. De tocht met de groepsskelters zullen we niet snel vergeten.
Luxe groepsaccommodatie Brabant V.O.F. De Buitenhorst.
Luxe groepsaccommodatie Brabant. Op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Brabant? De Buitenhorst combineert luxe, een prachtige omgeving, leuke activiteiten en ontspanning tot een fijn verblijf. Actieve bezoekers kunnen zich vermaken met de vele leuke activiteiten in de buurt of eropuit trekken in het mooie natuurgebied De Maashorst.
De leukste groepsaccommodaties in Noord-Brabant Hofstede Landduin.
Je eigen landhuis. Alle landhuizen De Schouwberg 26 kamers 26 badkamers De Hofstee 20 kamers 20 badkamers t Aghterhuys 6 kamers 6 badkamers t Voorhuys 14 kamers 14 badkamers Het Buitenhuys 10 kamers 10 badkamers Wat is er te doen?
Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodaties De Roerdomp.
De leukste groepsaccommodaties van Brabant. Midden in Brabant, tussen Tilburg en Eindhoven, niet ver van de Belgische grens, vindt u het dorpje Westelbeers. Een klein gehucht in het groen. Aan de rand van het bos en tussen de typisch Brabantse beken Groote en Kleine Beerze vindt u groepsaccommodatie De Roerdomp. Een mooie kampeerboerderij waarop al sinds 1949 door scoutinggroepen, scholen en verenigingen gekampeerd wordt.
Dé Kampeerboerderij en Groepsaccommodatie in Brabant De Castelhoeve.
Dé Kampeerboerderij en Groepsaccommodatie in Brabant. ingevoerd op 17-4-2009. Welkom bij de Castelhoeve! De Castelhoeve ligt in het Nederlandse gehucht Castelre wat valt onder de mooie gemeente Baarle-Nassau/Hertog. Castelre is te vinden tegen de grens op ongeveer 3 kilometer van de prachtige dorpen Minderhout en Hoogstraten alwaar het goed toeven is.
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Brabant.
Of je nu een kampeerboerderij in Brabant voor 50 personen zoekt of een groepsverblijf voor 30 personen, wij bieden je een bijzonder aanbod groepshuizen en kampeerboerderijen. Vriendenweekend in Brabant? Ook je vriendenweekend accommodatie in Brabant is zo gevonden. Wat dacht je van een kampeerboerderij voor 35 personen in Odiliapeel?

Contacteer ons