Op zoek naar groepsaccommodatie 25 personen?


groepsaccommodatie 25 personen
Groepsaccommodaties Drenthe ruime keuze in groepshuizen.
SGAD biedt u veel verschillende soorten groepsaccommodaties. Dit varieert van knusse kleinschaligheid voor kleine groepen met 10 personen tot en met prachtige complexen voor grote groepen met maximaal 121 personen. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een mooie locatie voor uw familieweekend, maar ook als u er op uit wilt met de sportvereniging of voor schoolreisjes. Zelfs de zakelijke markt kunnen wij diverse, prachtige accommodaties aanbieden! Zoek uw groepsaccommodatie in Drenthe.
goedkope groepsaccommodatie 40 personen
Groepsaccommodatie in Zeeland meer dan 55 groepsaccommodaties.
Groepsaccommodatie Duinoord is van oorsprong een boerderij, die verbouwd is tot een luxe accommodatie voor maximaal 20 personen. Duinoord is van alle moderne gemakken voorzien en biedt u gratis Wifi. fijn huisje dat prima onderhouden is, met alle faciliteiten aanwezig.
audit
Groepsaccommodaties De Boerenkamer.
Verenigingen en instanties zijn bij onze accommodaties altijd welkom, u kunt bij ons verblijven van 10 tot 34 personen. Landelijke groepsaccommodatie om samen te genieten van de ruimte, fikkie te stoken, te slapen op de lange regel of juist in privé slaapkamers.
marbett stelvoeten
Bijzondere groepsaccommodaties huren? Bekijk snel op Supertrips.nl.
Geschikt voor 32 personen. Prijs per nacht vanaf 81. Pirgos of Hamalevri. Prachtig ingerichte kamers. Gratis wifi in openbare ruimtes. Luxe en uniekheid. Prijs per nacht vanaf 286. Groepsaccommodatie de Uitstap. In de buurt van Zwolle. Geschikt voor vriendengroepen. Outdooractiviteiten op het terrein.
wasmachine siemens
Groepsaccommodaties in Zeeland VVV Zeeland. Group 6. shopping. Group. Combined Shape. Page 1. Page 1. Group.
Groepsaccommodatie Klaproos 34 personen. Meer Grevelingen 2. Oost Zeeuws-Vlaanderen 1. Tholen en Sint Philipsland 1. West Zeeuws-Vlaanderen 7. Aparte eetzaal 19. Gecombineerde eetzaal/dagverblijf 18. Gemeenschappelijke zitkamer 13. Kamers op begane grond 30. Maaltijdverzorging mogelijk 28. Rookvrije ruimtes/kamers 25. Terras onoverdekt 45.
ontstoppingsbedrijf den bosch
Groepsaccommodatie Nederland heerlijkehuisjes.nl.
Groepsaccommodatie DG087: Gezellige 25 persoons groepsaccommodatie in Drenth. Ruinerwold Drenthe Nederland. Groepsaccommodatie OV205: Luxe groepsaccommodatie voor 40 personen met grati. Ossenzijl Overijssel Nederland. Groepsaccommodatie DG209: Modern vakantiehuis in Drenthe voor 10 personen. Norg Drenthe Nederland. Groepsaccommodatie DG345: Mooi gelegen 12 persoons groepsaccommodatie in Ech.
Groepsaccommodaties op Terschelling, bel ons voor de mogelijkheden.
Welkom bij de groepsaccommodaties op Terschelling. Lekker een lang weekend genieten op Terschelling met de hele familie, vriendengroep of collega's? Terschelling biedt groepsaccommodaties met allerlei comfort, verspreid over het hele eiland. Hier ziet u een overzicht van de groepsaccommodaties op Terschelling.
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Overijssel.
Bij iedere groepsaccommodatie staat een overzicht van de actuele beschikbaarheid en prijzen. Tevens vind je bij ieder vakantiehuis de contactgegevens van de eigenaar, zodat je rechtstreeks contact kunt opnemen met de verhuurder. Grote vakantiehuizen in Overijssel. Ga je een weekend weg en zoek je een groot vakantiehuis in Overijssel voor 10, 15 of 20 personen?
Groepsaccommodaties 25 personen.
Rust, ruimte en privacy zijn belangrijke trefwoorden voor deze sfeervolle accommodatie. Centraal gelegen in Hoog-Sauerland voor maximaal 30 personen bij het toeristenstadje Schmallenberg, met haar vakwerkhuizen. Multifunctionele groepsaccommodatie voor maximaal 25 personen gelegen aan de Drentse Staatsbossen. Ook ideaal voor paardenliefhebbers.
150 personen groepsaccommodatie kampeerboerderij.
1 slaapzaal van 12 personen matrassen. 1 slaapzaal van 25 personen matrassen. 1 slaapzaal van 20 personen matrassen. Het sanitair van onze groepsaccommodatie. Onze groepsaccommodatie beschikt over ruim voldoende sanitair. De indeling van de sanitaire voorzieningen binnen de groepsaccommodatie zorgt ervoor dat er een goede scheiding gemaakt kan worden tussen twee groepen bijvoorbeeld jongens en meisjes.
Top 25 groepsaccommodaties.
Via onderstaande top 25 vindt u dus nog sneller uw ideale groepsaccommodatie! Terug naar HappyHome. 1 Landhuis Câteau de L'Amiral.' Beoordeeld met maar liefst een 96, gemiddeld, ligt deze onlangs gerenoveerde 19e eeuwse villa zeer rustig maar centraal in de zuiderlijke Bourgogne, 7km ten Oosten van Chalons Sur Saône. Rondom het huis bevindt zich een verzorgd domein van 2 ha, met een verwarmd zwembad. Naast 7 slaapkamers die ieder beschikken over een eigen badkamer, beschikt het kasteel tevens over een salon, een uitstekend uitgeruste keuken, een fitnesszaal en een speciale massage douche cel. Een chefkok kan voor u éénmalig of regelmatig maaltjden bereiden. Château de L'Amiral' is geschikt voor groepen tot en met 14 personen.

Contacteer ons