Meer resultaten voor groepsaccommodatie 50 personen


groepsaccommodatie 50 personen
Groepsaccommodatie brabant D'n' Hazelaar is een groepsaccomodatie vlakbij Eindhoven.
Ideaal voor uw familieweekend, schoolkamp, reunïe, werkweek etc. Als u door de navigatie links op deze pagina klikt vindt u ook volop activiteiten op en rond ons verblijf. Gemakkelijk voor de verdere invulling van uw vakantie die immers meer behelst dan alleen een groepsaccomodatie Brabant boeken.
Groepsaccommodatie 50 Personen SterGroep Groepsaccommodaties.
Alle info over Beukenhof. Groepsaccommodatie voor 50 personen in Overijssel. De Strandhoeve Baarlo. De groepsaccommodatie Suyderzee beschikt over 15 kamers, privé sanitair en zelfs voorzieningen voor gehandicapten. Met uw groep van 50 personen kunt u altijd de juiste kamerschikking vinden.
douchecabine 90x120
Groepsaccommodaties op Schiermonnikoog VVV Schiermonnikoog.
Hotel Last Minute. Last minutes Landal. Appartement Last minute. Groepsaccommodatie Last Minutes. BB Last Minutes. Speciale last minute gezinsaanbieding. Kom op Verhaal! Arrangement Hotel Duinzicht. Bungalows tot 3 personen. Bungalows tot 4 personen. Bungalows tot 5 personen. Bungalows tot 6 personen.
corsets
Groepsaccommodatie Heerlen 50 personen in de Eifel.
Groepsaccommodatie Heerlen voor 50 personen. October 15th, 2015 by arco Leave a reply. Groepsaccommodatie Heerlen ligt over de grens van Limburg in Duitsland. Het huis ligt 45 KM van de Nederlandse grens Limburg verwijderd, bij Simmerath. Groepsaccommodatie Heerlen 45 KM in de Eifel Waldblick 50 bedden, 18 slaapkamers ligt in Simmerath, 45 km van de grens van Heerlen verwijderd.
marbett stelvoeten
Direct zoeken op vakantieboerderijen in Nederland.
Een gezellige groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 50 personen, verscholen tussen groen en voorzien van vele plezierige faciliteiten. Een ideale groepsaccommodatie voor families, groepen, scholen en verenigingen met o.a. een groot sportveld, een recreatieplas en een groot zwembad met glijbaan.
horloge kopen dames
Groepsaccommodaties 8 tot 70 personen.
Groepsaccommodatie in Nederland. Ook indien u een groepsaccommodatie in Nederland wilt boeken heeft u op de website unieke groepsaccommodaties diverse mogelijkheden. Met name in de categorie groepsacommodaties en villa's' in Nederland voor 16, 18 en 20, 30, 40 en 50 personen zijn er diverse mogelijkheden.
container
Groepsaccommodatie 50 personen accommodatie voor grote groepen.
Een selectie van 10 groepsaccommodaties geschikt voor groepen van ongeveer 50 personen. Stichting Paasheuvelgroep beheert 51 grote groepsaccommodaties, waarvan 10 groepsaccommodaties perfect zijn voor een groep van 50 personen. Wat maakt deze accommodaties zo geschikt? Veel buitenruimte rondom de groepsaccommodatie waar grote groepen makkelijk activiteiten kunnen houden.;
ontstoppingsbedrijf den bosch
15 slaapkamers Vakantiehuizen en groepsaccommodaties.
25 50 personen. Uniek overnachten in koloniehuisjes plaggenhutten. Boijl Weststellingwerf Friesland. 15 44 personen. Uniek landhuis met uitzicht op de Vecht. 20 48 personen. Luxe groepsaccommodatie op actieve boerderij. Lievelde Oost Gelre Gelderland. 17 34 personen. Luxe groepsaccommodatie Sevenum 15 slaapkamers.
Goedkope groepsaccommodatie.
Uiteraard is het ook mogelijk van dit standaard pakket af te wijken en andere keuzes te maken vis, vegetarisch of uitbreiding drankaanbod. De prijzen van de arrangementen zijn gebaseerd op groepsgrootte van minimaal 25 personen. Bij kleinere groepen zijn de prijzen op aanvraag.
50 persoons wellness sauna groepsaccommodatie op vakantiepark in Hastière.
groot overdekt terras met barbecue en met mooi uitzicht. gasten kunnen gebruik maken van de speeltuin op het park en van de receptie met uitgebreide informatie over de omgeving. Vrij nieuwe groepsaccommodatie voor 50 personen gelegen in vakantiepark Domaine du Bonsoy.
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Brabant.
Nieuw in ons aanbod. Te midden van bos, heide en zandverstuivingen vind je tussen Nijmegen en Venray vind je dit karakteristieke pand verbouwd tot groepsaccommodatie voor in totaal 55 personen met 22 slaapkamers. De omgeving kenmerkt zich door. Binnen 15 minuten ben je bij Nationaal Park de Maasduinen, gelegen op de langgerekte zandrug tussen de Maas en de Duitse grens. Hoofdaccommodatie 12 slaapkamers.: Je huurt de gehele locatie met twee groepsaccommodaties exclusief voor jouw groep. De hoofdaccommodatie beschikt over een grote zitkamer, eetkamer, twee keukens en extra zitkamertje. In de grote leefruimte is het goed vertoeven rondom de open haard. Spelletje spelen kan aan de verschillende tafels met stoelen. In het hoofdgebouw kun je verdeeld over de zitkamer en eetkamer met ca. 50 personen gezamenlijk eten.
wellness groepsaccommodatie voor 50 personen in Ardennen Hastière.
nieuwsbrief met leuke aanbiedingen voor huur van vakantiehuis in Kerstvakantie. wellness groepsaccommodatie voor 50 personen in Hastière. meer fotos en boek online via; groepsaccommodatie voor 50 personen. Vrij nieuwe groepsaccommodatie voor 50 personen gelegen in vakantiepark Domaine du Bonsoy. Indeling van de accommodatie.:

Contacteer ons