Zoeken naar groepsaccommodatie den haag


groepsaccommodatie den haag
Een boerderij als groepsaccommodatie Groene Hart Logies.
Vandaar dat wij gasten hebben, die kiezen voor een boerderij als groepsaccommodatie, uit Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Een boerderij als groepsaccommodatie kent vele pluspunten. Logeren op een groepsaccommodatie, zoals een boerderij, van Groene Hart Logies betekent ontspannen op vakantie in eigen land.
huis huren den haag
School in Bos Buitencentrum Wilhelminaoord is een stukje Den Haag in Drenthe.
Buitencentrum Wilhelminaoord is een stukje Den Haag in Drenthe. Het Buitencentrum ligt in de gemeente Westerveld en wordt het hele jaar door gebruikt door Haagse basisscholen voor schoolexcursies. In het Buitencentrum organiseert School in Bos een werkweek voor het Haagse basisonderwijs.
appartement huren den haag
Hostel Den Haag Jorplace het leukste en gezelligste hostel in Den Haag.
De omgeving biedt veel mogelijkheden. Het strand, supermarkten en een winkelstraat liggen binnen 5 minuten loopafstand. Hostel Den Haag is een ideaal hostel om goedkoop te kunnen overnachten, als een groepsaccommodatie te gebruiken of in een geheel eigen kamer te verblijven.
goedkope groepsaccommodatie
Den Haag Groepsaccommodatie Stayokay.
Den Haag Groepsaccommodatie. Stayokay Den Haag ligt aan het water op vijf minuten loopafstand van station Holland Spoor. Je bent zo in het bruisende centrum van Den Haag en binnen 30 minuten ben je per fiets op het strand van Scheveningen.
Groepsaccommodatie Boerderij Dichtbij Bezoek Westland.
Of gewoon gezellig een paar dagen weg met de familie? Dan is de groepsaccommodatie van Boerderij Dichtbij voor jullie de perfecte bestemming. Groepsaccommodatie: Boerderij Dichtbij. Leo en Wilma van Adrichem van Boerderij Dichtbij hebben hun groepsaccommodatie speciaal op actieve groepen ingericht.
Groepsaccommodaties in Zuid-Holland.
KOUDEKERK AAN DEN RIJN. Statige boerderij in het groene hart van Zuid-Holland, aan de rivier de Oude Rijn met nog in werking zijnde boerderij met melkkoeien en schapen.U heeft een mooi uitzicht over de uitgestrekte polders met vee. De accommodatie ligt op een eiland in de Kagerplassen. Deze unieke locatie, midden in de Randstad, is alleen per pont 24 uur per dag bereikbaar. Uitermate geschikt voor een familiere├╝nieclubmeetingtrainingswe. De groepsaccommodatie ligt in het dorpje Kaag, op een eiland in de Kagerplassen.
Geschiedenis Het Mussennest Otterlo Groepsaccommodatie.
De Mussen in Den Haag en wordt per 1 november 2016 beheerd door Exodus Events. Exodus Adventure en Exodus Catering maken onderdeel uit van Exodus Events. Exodus Adventure is een bedrijf dat sinds 1998 leuke en uitdagende buitensportactiviteiten organiseert voor bedrijven, scholen en families. Exodus Catering verzorgt al jarenlang maaltijden voor kleine tot zeer grote groepen. 6731 SG Otterlo. 085 020 12 10. Het Jachthuis 58-70 pers. De Veldschuur 24 pers. Veldschuur en Jachthuis 82-96 pers. De gehele accommodatie 200 pers. Sport en Spel. Actief in de omgeving. Huisreglement Het Mussennest. 2017 Het Mussennest Otterlo Groepsaccommodatie.
Groepsaccommodatie in Den-Haag huren heerlijkehuisjes.nl.
Sorry, we konden geen vakantiehuizen vinden die aan al uw criteria voldoen. Pas uw zoekopdracht aan om uw bijna ideale vakantiehuis te vinden, bijvoorbeeld uw aankomstdatum of verblijfsduur. Terug naar zoekresultaten. Alphen aan den Rijn 0. Nieuwerkerk aan den IJssel 0.
Hostel The Hague Hostel The Hague.
5 Hostel with the best prices in town! Our hostel is located next to the main square of The Hague: Grote Markt. Our lovely hostel in a monumental building from more than 300 years old. best hostel in Den Haag.
Boerderij Dichtbij Welkom bij Boerderij Dichtbij.
Daarnaast staat ook de omgeving garant voor een onvergetelijk verblijf. Bezoek het karakteristieke Delft, het hoffelijke Den Haag of de haven van Rotterdam. Ga gezellig een dagje naar het strand van Scheveningen en Kijkduin en wandel over de leuke boulevards.
Groepsaccommodatie en BB tot 36 pers Zzamen.nl.
Er is een vuurplaats om met zn allen omheen te vertoeven, een speelveld voor recreatieve doeleinden en ruim voldoende parkeergelegenheid voor de autos. Wilt u een luxe authentieke groepsaccommodatie waar u met circa 38 personen kunt blijven logeren, op een uniek rustgevend plekje midden in de randstad? Weekend tarief groepsaccommodatie.

Contacteer ons