Resultaten voor groepsaccommodatie utrecht


groepsaccommodatie utrecht
Schoolkamp en groepsaccommodaties in Nederland.
Waar ben je naar op zoek? Zoek op soort. Zoek op thema. Groepsaccommodatie nabij natuur. Groepsaccommodatie nabij stad. Groepsaccommodatie nabij water. Zoek op onderwijs. meer dan 50 km. Zoek op prijs. tot 5 euro p.p. 5 tot 10 euro p.p.
De leukste groepsaccommodatie in Utrecht Boerenstee.
Blijf in Nederland en kom naar de Boerenstee. De Boerenstee heeft drie comfortabele groepsaccommodaties in de provincie Utrecht. De drie unieke groepsverblijven hebben elk een eigen tuin en/of eigen terras, en ademen elk een eigen sfeer uit. Voor 18 personen.
Bed en breakfast als groepsaccommodatie: uniek en comfortabel.
Deze bijzondere woonboot-BB ligt op loopafstand van theaters, winkels, musea en bioscopen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om er een complete citytrip van te maken! Natuurlijk kunnen jullie ook kiezen voor BB t Singelhuis in Utrecht, InnAmsterdam4U te Amsterdam of BB Onder de Peperbus in Zwolle. Deze groepsaccommodatie op Landgoed Ulvenhart heeft maar liefst 16 slaapplaatsen.
Groepsaccommodaties Utrecht, van bijzondere accommodatie tot luxe groepsverblijf in Utrecht JeZoektIetsLeuks.nl.
Ben je op zoek naar een bijzondere, luxe of juist goedkope groepsaccommodatie in Utrecht? Hieronder vind je onze selectie met bijzondere groepsaccommodaties Utrecht. Wil je snel weten welke groepsaccomodatie Utrecht nog beschikbaar is? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord en je weet snel welke groepsaccommodatie in Utrecht nog vrij is.
12 slaapkamers Groepsaccommodaties en vakantiehuizen.
Ga je een weekendje weg met 24 personen en ben je op zoek naar een groepsaccommodatie met veel slaapkamers en badkamers? Bekijk hieronder ons aanbod groepsaccommodaties met 12 slaapkamers en 12 badkamers. Een groepsaccommodatie voor 24 personen met 12 slaapkamers is zo gevonden.
Groepsaccommodatie Hotel T Koningsbed.
Midden in de natuur, maar binnen 10 minuten in hartje Utrecht. Onze ruim opgezette groepsaccommodatie biedt ruimte aan groepen tot 24 personen. U kunt de accommodatie geheel afhuren voor uw groep. Op de eerste verdieping treft u een grote gezamenlijke ruimte aan, voorzien van een moderne sfeerhaard en een complete en moderne keuken.
Groepsaccommodatie Utrecht, groepsaccommodaties Utrecht, groeps accommodatie Utrecht, groeps accommodaties Utrecht.
groepsaccommodatie 90-100 personen. groepsaccommodatie 100-150 personen. groepsaccommodatie 150-200 personen. groepsaccommodatie 200-300 personen. groepsaccommodatie 300 personen. Groepsaccommodatie Amstelhoeve Recreatie. Amstelhoeve Recreatie is een groepsaccommodatie in De Hoef in het noordwesten van de provincie Utrecht gelegen in het Groene Hart voor groepen tot 26.
Groepsaccomodatie Brabant.
Ideaal voor uw familieweekend, schoolkamp, reunïe, werkweek etc. Als u door de navigatie links op deze pagina klikt vindt u ook volop activiteiten op en rond ons verblijf. Gemakkelijk voor de verdere invulling van uw vakantie die immers meer behelst dan alleen een groepsaccomodatie Brabant boeken.
Groepsaccommodatie Austerlitz Op de Heuvelrug.
In de provincie Utrecht, vlakbij de piramide van Austerlitz vindt u Groepsaccommodatie Austerlitz. Op het terrein bevinden zich 8 groepsaccommodaties. De groepsverblijven liggen op fietsafstand van Utrecht in een bijzonder bosrijke omgeving. Verschillende groepsaccommodaties zijn met elkaar te combineren voor grotere groepen.
Groepsaccommodatie Utrecht 10 groepsaccommodaties geselecteerd.
Locatie Baarn 16 km van Utrecht. In Baarn ligt één groepsaccommodatie van de Paasheuvelgroep, De Stulp. Locatie Baarn is een bosrijke accommodatie met een grote recreatiezaal en een aparte ruimte met podium en audio installatie. Rondom de recreatiezaal ligt een gang met de slaapkamers en het sanitair.
Groepsaccommodaties voor Kerstmis Nederland Bungalow.Net.
u kunt genieten van de wintersport, cross-country skiën op de Nederlandse kust in de Duinen, skiën in de indoor ski-resorts, schaatsen op natuurlijke ijs. er zijn wellness-centra en plaatsen voor gezinnen, en ook de Winter Efteling en het Spoorwegmuseum in Utrecht, etc. zijn bereikbaar vanuit een groepsaccommodatie in Ede, Gelderland of vanuit de Scherpenhof Recreatie Park in Terwolde kunt u de Hoge Veluwe National Park verkennen en genieten van de prachtige landschap in de winter.

Contacteer ons