Zoeken naar groepsaccommodatie utrecht


groepsaccommodatie utrecht
groepsaccommodatie utrecht - Goedkope groepsaccomodatie D'n' Hazelaar.
De barbecue bestaat uit ruim vier stuks vlees per persoon gevarieerd aanbod van hamburger, kipfilet, worst, saté, spareribs, spek en diverse spiesen, drie sauzen koud en warm, drie soorten verse rauwkost, huzarensalade, stokbrood en kruidenboter. Het drankarrangement omvat vier soorten fris, bier, witte en rode wijn plus rosé.
Groepsaccommodatie in Utrecht Stayokay.
Kies je voor een groepsaccommodatie in Utrecht, dan kies je bij Stayokay altijd voor een verblijf op een originele locatie. Laat je verrassen en overnacht in een verzameling historische gebouwen inclusief een landhuis in het rustige Bunnik, op nog geen 5 kilometer van de stad Utrecht.
huis kopen utrecht
Groepsaccommodatie in het Groene Hart Utrecht Kameryck.
Bij het huren van de groepsaccommodatie is gebruik van een drietal kanos inbegrepen. Ook kunt u reserveren voor tal van andere sport en spelmogelijkheden. Vooraf reserveren is gewenst om teleurstelling te voorkomen. Voor de kleintjes is er een kinderboerderij met speelvoorzieningen en een peuterzwembadje op loopafstand. Op het grote grasveld kunt u ook zelf sportactiviteiten organiseren. Dit veld kan ook gebruikt worden voor activiteiten van Kameryck, in overleg verzorgen wij een passende locatie voor uw activiteit. De door ons opgestelde huisregels dienen in acht te worden genomen, deze huisregels vindt u hier. Minimale afname is vijf huysjes. Boekingen zijn voor minimaal twee nachten. Voor het boeken van één nacht en voor het boeken tijdens feestdagen gelden gewijzigde tarieven. Prijs per huysjes is 9000, per nacht. Dit is inclusief gebruik van kussen en dekbed, het paviljoen en het sanitair. Daarnaast worden er eenmalig 15000, schoonmaakkosten in rekening gebracht en dient er 15000, borg aanbetaald te worden. Linnenpakketten en opdekservice kan tegen meerprijs worden afgenomen. Direct een offerte aanvragen. Vanaf de A12 en A2 snel bereikbaar. Vlakbij Utrecht en Amsterdam.
huis kopen utrecht
Groepsaccommodaties Utrecht beschikbare groepsaccommodaties.
dekens
Vakantieboerderijen in Utrecht.
vanaf 20 32 personen. Luxe vakantiehuis verscholen in de natuur. Groenekan De Bilt Utrecht. vanaf 9 24 personen. Luxe groepsaccommodatie op de boerderij. Maarsbergen Utrechtse Heuvelrug Utrecht. vanaf 10 21 personen. Overnachten in nostalgische Veldhuysjes op wielen. Kamerik Woerden Utrecht.
Groepsreizen Utrecht CASAMUNDO.
Vakantiehuis in de natuur Voor een echt groene groepsreis huurt u een groepsaccommodatie op de Utrechtse Heuvelrug in Utrecht. Het nationale park Utrechtse Heuvelrug is de ideale omgeving voor stevige groepswandelingen of fietstoeren. Midden op de Utrechtse Heuvelrug kunt u in alle rust genieten in de bossen bij uw groepsaccommodatie of groepsverblijf.
Goedkope groepsaccommodatie.
De barbecue bestaat uit ruim vier stuks vlees per persoon gevarieerd aanbod van hamburger, kipfilet, worst, saté, spareribs, spek en diverse spiesen, drie sauzen koud en warm, drie soorten verse rauwkost, huzarensalade, stokbrood en kruidenboter. Het drankarrangement omvat vier soorten fris, bier, witte en rode wijn plus rosé.
Groepsaccommodatie Utrecht Elkeplek.nl.
Zoek je een geschikte locatie voor je familieweekend, bedrijfsuitje of voetbalweekend? Ontdek het aanbod van luxe groepsverblijven, grote vakantiehuizen of bijvoorbeeld een boerderij voor groepen als groepsaccommodatie. Utrecht beschikt over een kwalitatief aanbod van groepsaccommodaties met uitgebreide faciliteiten en gelegen in een mooie omgeving.
Groepsaccommodatie Katteveld Werkhoven Utrecht.
Vanaf de boerderij kunt u mooie wandelingen, fietstochten en uitstapjes maken. De gezellige stad Utrecht ligt op ongeveer 15 km. Boerderij Katteveld Beverweertseweg 38 3985 RE Werkhoven. Het terras van de groepsaccommodatie. De grote zaal van de groepsaccommodatie. Waterpret in de Kromme Rijn!
Groepsaccommodatie in Utrecht groepsaccommodatie-info.nl.
Vind Groepsaccommodaties in jouw regio. Alle Groepsaccommodaties In de regio.: Vind groepsaccommodaties in jouw regio. Kaart weergeven Groepsaccommodatie in Utrecht. De Wildwal Groepsverblijf. Mooie groepsaccommodatie in de Lunterse bossen. Voor families, kerken, scholen en andere groepen. 3 geheel vrij van elkaar liggende accommodaties voor verschillende.
Groepsaccommodatie Utrecht 9 groepsaccommodaties in Austerlitz.
Nieuwe accommodatie met uitzicht op het het voetbalveld. Austerlitz Nieuwbouw Geheel. 160 slaapplaatsen 20 slaapkamers. Nieuwe accommodatie voor maar liefst 160 personen! t Frusselt 30. 8076 RE Vierhouten. 31 577 411 556. 0577 411 556. Groepsaccommodatie Noord Brabant. Groepsaccommodatie Noord Holland.
Groepsaccommodaties Utrecht, van bijzondere accommodatie tot luxe groepsverblijf in Utrecht JeZoektIetsLeuks.nl.
Ben je op zoek naar een bijzondere, luxe of juist goedkope groepsaccommodatie in Utrecht? Hieronder vind je onze selectie met bijzondere groepsaccommodaties Utrecht. Wil je snel weten welke groepsaccomodatie Utrecht nog beschikbaar is? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord en je weet snel welke groepsaccommodatie in Utrecht nog vrij is.

Contacteer ons