Meer resultaten voor kampeerboerderij drenthe


kampeerboerderij drenthe
Sfeervolle groepsaccommodatie in Drenthe De Wemmenhoeve.
Aan de rand van het dorpje Pesse vind je onze sfeervolle groepsaccommodatie in de mooie provincie Drenthe. Slechts op steenworpafstand gelegen van de gezellige stad Hoogeveen. Geniet van de ruimte en het weidse uitzicht over de velden en volop activiteiten op het terrein voor jong en oud. De karakteristieke Drentse hoeve biedt als groepsaccommodatie plaats aan groepen van om en nabij de 26 personen, verdeeld over 13 slaapkamers.
Groepsaccommodatie in Drenthe voor familie weekend of vriendenuitje.
Voor uw familieweekend, een reünie of een gezellig uitstapje met vrienden. Dit is een uitstekende plek om met maximaal 21 personen een weekend, midweek of een week door te brengen in Drenthe. Als groep bent u altijd onze enige gast.
Groepsaccommodatie Drenthe Unieke groepsaccommodatie.
Luxe groepsaccommodaties Unieke vergaderlocatie Zorgvakanties Drenthe Groepsaccommodaties met allure Groot vakantiehuis in Drenthe Aangepaste rolstoeltoegankelijke groepsaccommodaties Op Vakantie met een functiebeperking Kampeerboerderij Vergaderbreak Bijzondere groepsaccommodaties Rolstoelgoegankelijke groepsaccommodatie Groepsarrangementen Drenthe Accommodatie voor groepen Groepsverblijf Wapserveen Vakantiehuizen Drenthe Groepsreizen met zorg Vakantiehuizen voor groepen Vakantiehuis met sauna Aangepaste groepsaccommodatie Drenthe Vakantieboerderij Bewonersvakantie.

Groepsaccommodatie Drenthe Dwingeloo. Groepsaccommodatie Drenthe 30 personen-Dwingeloo. StrooDrie is een sfeervolle en unieke groepsaccommodatie aan de rand van het prachtige natuurgebied het Dwingelderveld. De accommodatie biedt ruimte aan groepen van maximaal 30 personen, 12 slaapkamers en is bij uitstek ideaal voor vrienden en familieuitjes, groepen met een zorgbehoefte bedrijfstrainingen of als cursuslocatie.
Groepsaccommodatie Drenthe voor 15 tot 50 personen.
Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ideaal groepsverblijf voor een bedrijfsuitje, schoolkamp, kampweekend, studentenkamp, teambuilding weekend, verenigingskamp, vriendenweekend, enzovoorts in Drenthe. In onderstaande kalender kunt u eenvoudig zien of uw gewenste periode nog beschikbaar is.
Top 10 groepsaccommodaties en vakantiehuizen in Drenthe.
Kom na een lange dag terug in uw groepsaccommodatie en geniet van de rust. Voor iedere groep vrienden of familieleden hebben we een passende kampeerboerderij, familie accommodatie of Groepsbungalow in Drenthe. Vanuit uw groepsaccommodatie kunt u het vele moois ontdekken dat Drenthe te bieden heeft.
Groepsaccommodatie Drenthe heerlijkehuisjes.nl.
25 personen 9 slaapkamers 2 huisdieren. Modern vakantiehuis in Drenthe voor 10 personen. NL Drenthe Norg. 10 personen 4 slaapkamers 2 huisdieren. Daarvoor bieden de mindervalide groepsaccommodaties in Drenthe zeker uitkomst! Mooi gelegen 12 persoons groepsaccommodatie in Echten te Drenthe.
Groepsaccommodatie De Linderij Drenthe.
Marketing Drenthe Evenement invoeren Recreatieschap Drenthe Locatie aanmelden Provincie Drenthe Voor ondernemers Pers. Of je nu actief wilt genieten van onze prachtige natuur, rust en ruimte zoekt, cultuur komt snuiven of één van de vele evenementen wilt bezoeken, Drenthe is de plek waar je je vrije tijd het best besteedt.
Groepsaccommodatie Drenthe, groepsverblijven, groepsvakantiehuizen.
De kampeerboerderij heeft een capaciteit van maximaal 50 bedden: De Groene Ekkels max. 28 personen en De Golden Ekkels max. Speciaal voor de echte paardenliefhebber is er een overnachtingsmogelijkheid voor 2 tot 22 personen boven de manege. Buitencentrum Prinses Margriet Manege. Westerbork: E ven buiten het dorp Westerbork gelegen aan de rand van het bos, te midden van weilanden en omzoomd door houtwallen liggen de rijhallen, de stallen en de met sterren gekwalificeerde groepsaccommodatie, voor 15-40 personen. meer vakantiehuizen Drenthe.
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Drenthe.
Groepshuizen, groepsverblijven en kampeerboerderijen. Zoek je een kampeerboerderij in Drenthe? Een kampeerboerderij in Drenthe is zo gevonden. In Dwingeloo of Ellertshaar vind je bijvoorbeeld een leuke kampeerboerderij voor 100 personen. Bekijk ook eens onze andere groepshuizen, groepsboerderijen en groepshuizen in Drenthe.
Groepsaccommodatie Appelscha voor grote groepen tot 134 personen.
Selecteer een pagina. Grote Groepsaccommodatie Appelscha in Drenthe. Ideaal voor grote families scholen en verenigingen. Mooiste stukje van Nederland. Geschikt tot 134 personen. Letterlijk alle Ruimte. Hoe groot wil jij je groepsaccommodatie hebben? Groepsaccommodatie t Reidtèk. Gezellige groepsaccommodatie voor groepen tot 62 personen.

Contacteer ons