Resultaten voor kampeerboerderij drenthe


kampeerboerderij drenthe
kampeerboerderij drenthe - Bedankt voor het goed verzorgde dagje uit van onze vriendengroep.
De barbecue bestaat uit ruim vier stuks vlees per persoon gevarieerd aanbod van hamburger, kipfilet, worst, saté, spareribs, spek en diverse spiesen, drie sauzen koud en warm, drie soorten verse rauwkost, huzarensalade, stokbrood en kruidenboter. Het drankarrangement omvat vier soorten fris, bier, witte en rode wijn plus rosé.
Gezelligste familieweekend Groepsaccommodatie De Linderij Drenthe.
Even voorbij Zwolle, net over de grens van Overijssel, vlakbij Slagharen, ligt aan de zoom van Drenthe onze sfeervolle groepsaccommodatie/vakantieboerderij De" Linderij. Vlakbij Zuidwolde nabij het dorpje Linde. Het prachtige landschap waar bos en weidegronden elkaar afwisselen biedt een rustige en mooie omgeving.
latex
Unieke en goedkope groepsaccommodaties in Drenthe.
Zoek op datum en vindt gemakkelijk uw groepsaccommodatie in Drenthe. Bekijk foto's, details en de prijzen van de gevonden vakantiehuizen. Boek eenvoudig en zonder reserveringskosten direct via de huiseigenaar. Alle rechten voorbehouden www.vakantieadressen.nl 1998 2018 Groepsaccommodaties in Drenthe Groepsaccommodaties in Noord Brabant.
marbett stelvoeten
Groepsaccommodatie Drenthe Thuisboerderij Morgenland.
Het mooiste stukje Nederland doet wat met je. Je hebt het idee dat dit de plek is waar alles is zoals het eigenlijk zou moeten zijn. Alsof je thuis komt op de plek waar het leven niet stil heeft gestaan.
mkb tankpas
Luxe groepsaccommodatie en aangepaste vakantiewoning Drenthe.
Groepsaccommodatie de Koekoeksklok is volledig toegerust op groepen met mensen die een lichamelijke beperking hebben. Naast een aangepaste begane grond, die volledig rolstoegankelijk is, bestaat tevens de mogelijkheid uw zorg te laten regelen. Aangepaste vakantiewoning in Drenthe voor maximaal 5 personen.
wasdroger
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Drenthe.
Groepshuizen, groepsverblijven en kampeerboerderijen. Zoek je een kampeerboerderij in Drenthe? Een kampeerboerderij in Drenthe is zo gevonden. In Dwingeloo of Ellertshaar vind je bijvoorbeeld een leuke kampeerboerderij voor 100 personen. Bekijk ook eens onze andere groepshuizen, groepsboerderijen en groepshuizen in Drenthe.
Helmig Makelaardij
Groepsaccommodatie Drenthe Rust en Ruimte Lodge.
Veel plezier met jouw groep in Drenthe. Skip to content. Boeken en prijzen. 10 Slaapkamers 10 badkamers. Keuken, bar, huiskamer. Google streetview 360. Groeps-accommodatie Klijndijk Valthe. Volop ruimte voor fietsen, mountainbiken, wandelen, kampvuur, ontspanning, sport en spel. Een gezellige familie accommodatie op een prachtige locatie waar gasten in de regel graag nog eens terugkomen.
riool ontstoppen amsterdam
Groepsaccommodatie Drenthe SterGroep Groepsaccommodaties.
Groepsaccommodatie De Zwerfsteen in Roderesch. Gelegen in de Kop van Drenthe vindt u De Zwerfsteen te midden van bossen in de directe omgeving van Roderesch nabij het Drentse Roden. Het noorden van Drenthe kenmerkt zich door mooie bosgebieden, beekdalen en uitgestrekte heidevelden.
Groepsaccommodaties in Drenthe.
Zo'n' groot vakantiehuis heeft natuurlijk genoeg ruimte en slaapkamers voor iedereen en een prettige, uitstekend verzorgde inrichting. Perfect voor je klas, vereniging of ander soort gezelschap waarmee je op pad gaat. Ook is een kampeerboerderij of vakantieboerderij in Drenthe ideaal voor kinderen.
Groepsaccomodatie Drenthe Groepsverblijf Drente.
In de slaapkamer is speelgoed voor kleine kinderen aanwezig. Bij de indeling van de groepsaccommodatie kunt u de vier kamers en de sanitaire voorzieningen bekijken. In het middelste gedeelte van de groepsaccomodatie bevinden zich, naast de gemeenschappelijke ruimtes, twee slaapkamers.
Kampeerboerderij in Drenthe, bekijk aanbod.
Comfortabele kampeerboerderij in Drenthe. De kampeerboerderijen in Drenthe zijn sfeervol, bieden u een unieke belevenis en zorgen gegarandeerd voor een geweldig weekend weg met uw familie, collega's, vrienden of de sportvereniging. Elke kampeerboerderij in Drenthe heeft haar eigen indeling. Zo zijn er bijvoorbeeld groepsverblijven waarbij u overnacht in een grote slaapzaal, in aparte slaapkamers of in een prachtige bungalowtent.
Kampeerboerderij in Drenthe, Camping in Drente.
Beleef de boerderij in Drenthe. Kampeerboerderij Sonneclaer is een rustige landschappelijke camping in Drenthe. De camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. U verblijft op een kampeerboerderij bij een biologische melkveehouderij bedrijf. Kinderen kunnen op een gemoedelijke manier kennismaken met het leven op en rond de boerderij.

Contacteer ons