Meer resultaten voor kampeerboerderij drenthe


kampeerboerderij drenthe
kampeerboerderij drenthe - Bedankt voor het goed verzorgde dagje uit van onze vriendengroep.
De barbecue bestaat uit ruim vier stuks vlees per persoon gevarieerd aanbod van hamburger, kipfilet, worst, saté, spareribs, spek en diverse spiesen, drie sauzen koud en warm, drie soorten verse rauwkost, huzarensalade, stokbrood en kruidenboter. Het drankarrangement omvat vier soorten fris, bier, witte en rode wijn plus rosé.
Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij Drenthe-FrieslandGroepsaccommodatie Nijsingh.,
Groepsaccommodatie en Kampeerboerderij Nijsingh in Appelscha, een comfortabele groepsaccommodatie, op de grens van Friesland en Drenthe. Even buiten Appelscha en aan de rand van het schitterende Drents-Friese Wold vindt u de gezellige groepsaccommodatie Nijsingh. Niet zomaar een doorsnee groepsaccommodatie, maar één met een eigen gezicht.
haar doneren kapper
Groepshuizen in Drenthe, alle accommodatie op een rij.
Deze groepsaccommodatie is ruim van opzet en ligt midden in de mooie natuur van Drenthe. Deze sfeervolle groepsaccommodatie biedt vele mogelijkheden op gebied van sport activiteiten. Bezoek website Bekijk accommodatie. De Vier Eiken Wapserveen. Bij Groepsaccommodatie de Vier Eiken ontbreekt het u werkelijk aan niets. Overnacht in een luxe karakteristieke boerderij, of ga bijzonder overnachten in een luxe natuurlodge. Gelegen midden in de Drentse natuur en Nationale Parken. Bezoek website Bekijk accommodatie. Groepsaccommodatie Alinghoek is gelegen in het mooie Drentse dorp Drouwen, in een prachtige omgeving met alle faciliteiten voor een leuk en gezellig verblijf, geschikt voor jong en oud! Door de ruime opzet van de accommodatie kunnen er maximaal 70 personen overnachten en is zeer geschikt voor zowel families, scholen, verenigingen, bedrijven als andere groepen. Bezoek website Bekijk accommodatie. De Borckerhof Orvelte. Midden in het idyllische, monumentale dorpje Orvelte ligt Groepsaccommodatie de Borckerhof. De Saksische boerderijen uit 1860 zijn omgetoverd tot sfeervolle vijfsterren groepsaccommodaties, waarbij authentieke elementen moeiteloos gecombineerd worden met hedendaagse gemakken. Bezoek website Bekijk accommodatie. De Broekse Hoeve Gieterveen. Kampeerboerderij de Broekse Hoeve ligt in het natuurgebied de Hunzevallei in het dorp Gieterveen.
cinderella dekbed
Groepsaccommodaties Drenthe beschikbare groepsaccommodaties.
tattoo shop den haag
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Drenthe.
Wat dacht u van Wildlands Emmen, Plopsa indoor Coevorden, Speelstad Oranje, verkeerspark Assen, het Planetron, het Boomkroonpad en Attractiepark Duinen Zathe Noorder. Ontdek zelf hoeveel het prachtige Drenthe u te bieden heeft. Saksische boerderij museumdorp Orvelte 10 slaapkamers Orvelte Midden-Drenthe Drenthe.
De Broekse Hoeve, groepsaccomodaties camping in Drenthe kampeerboerderij met groepsaccommodaties, camping, zwembad en kanoën door de Hunzevalei, ideaal voor natuurliefhebbers!
Broek 40, 9511PT Gieterveen, Drenthe. Kampeerboerderij de Broekse Hoeve. Groepsaccommodaties en camping. Kampeerboerderij de Broekse Hoeve ligt in het natuurgebied de Hunzevallei in het dorp Gieterveen. Door dit natuurgebied stroomt het riviertje, de Hunze, de Aa en de Beek, drie oerstromen uit de ijstijd.
Kampeerboerderij in Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen en Midden-Drenthe groepsaccommodatie-info.nl.
Genieten van sfeer en ruimte. Op de grens van Salland en Twente, tussen de natuurgebieden Lemelerberg en het Nationaal park de Sallandse Heuvelrug ligt deze voormalige. Westerweelde Groepsaccommodatie Ter Apel. Westerweelde bestaat uit een bijzondere groepsaccommodatie / kampeerboerderij van 20 tot 30 personen op de grens van Groningen en Drenthe.
Kampeerboerderij in Drenthe, bekijk aanbod.
Comfortabele kampeerboerderij in Drenthe. De kampeerboerderijen in Drenthe zijn sfeervol, bieden u een unieke belevenis en zorgen gegarandeerd voor een geweldig weekend weg met uw familie, collega's, vrienden of de sportvereniging. Elke kampeerboerderij in Drenthe heeft haar eigen indeling. Zo zijn er bijvoorbeeld groepsverblijven waarbij u overnacht in een grote slaapzaal, in aparte slaapkamers of in een prachtige bungalowtent.
Groepsaccommodatie Drenthe 35 pers 15 slaapk voor familieweekend, Groepsaccomodatie Drenthe, groepsverblijf Drenthe, groepshuis drenthe, kampeerboerderij drenthe.familiereunie drenthe. Groepshuis Dren
Kom naar Groepsaccomodatie Drenthe voor een familieweekend! Groepsaccommodatie t Eenerveld 35 personen 15 slaapkamers in Drenthe gespecialiseerd in familie weekenden. Gezellige Groepsaccomodatie in Drenthe voor familieweekend. Kom naar Drenthe in onze gezellige groepsaccommodatie, 35 pers, 15 slaapkamers voor een familieweekend. Groepshuis, groepsverblijf, groepsacomodatie, kampeerboerderij in Drenthe.
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Drenthe.
Groepshuizen, groepsverblijven en kampeerboerderijen. Zoek je een kampeerboerderij in Drenthe? Een kampeerboerderij in Drenthe is zo gevonden. In Dwingeloo of Ellertshaar vind je bijvoorbeeld een leuke kampeerboerderij voor 100 personen. Bekijk ook eens onze andere groepshuizen, groepsboerderijen en groepshuizen in Drenthe.

Contacteer ons