Meer resultaten voor kampeerboerderij drenthe


kampeerboerderij drenthe
kampeerboerderij drenthe - Bedankt voor het goed verzorgde dagje uit van onze vriendengroep.
De barbecue bestaat uit ruim vier stuks vlees per persoon gevarieerd aanbod van hamburger, kipfilet, worst, saté, spareribs, spek en diverse spiesen, drie sauzen koud en warm, drie soorten verse rauwkost, huzarensalade, stokbrood en kruidenboter. Het drankarrangement omvat vier soorten fris, bier, witte en rode wijn plus rosé.
Groepsaccommodaties Drenthe, van bijzondere accommodatie tot luxe groepsverblijf in Drenthe JeZoektIetsLeuks.nl.
Wil je snel weten welke groepsaccomodatie Drenthe nog beschikbaar is? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord en je weet snel welke groepsaccommodatie in Drenthe nog vrij is. Gevonden locaties in Drenthe 13. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten.
rijschool amsterdam noord
Groepsaccommodatie Drenthe Meistershof.
Zo is er onder meer een sportveld, midgetgolfbaan en een grote speeltuin met overdekte zand-water-speelplaats zodat kinderen onder alle weersomstandigheden volop kunnen spelen. Uiteraard kunt u uw verblijf in onze groepsaccommodaties combineren met indrukwekkende natuurexcursies en familie en groepsactiviteiten in Drenthe.
wasdroger
MOOIPLEKKIE.NL groepsaccommodaties in Eext, Drenthe, oerprovincie van Nederland. Hondelhoeve.
Met behoud van privacy kunnen we ook twee aparte groepen herbergen, Hondelhoeve t Erf voor 30 personen en Hondelhoeve t Veld voor 20 personen. Als u liever een paar duizend andere gasten om u heen heeft, dan verwijzen we u graag naar een van de vakantieparken in Drenthe. Zijn we nu een kampeerboerderij, luxe groepsaccommodatie, groot vakantiehuis, groepshotel, groot familiehuis, vergaderboerderij of groepsherberg?
Partytent kopen
Groepsaccommodaties in Drenthe.
Als je de naam Drenthe hoort, denk je waarschijnlijk aan de uitgestrekte bossen en heidevelden waar je urenlang kunt ronddwalen zonder iemand tegen te komen. Maar misschien leg je ook wel meteen de link met de eeuwenoude hunebedden die overal in Drenthe terug te vinden zijn.
micro of nano simkaart
Groepsaccommodatie Drenthe Het Voshuys, luxe accommodatie voor groepen in Drenthe.
Voor elk wat wils. Heerlijk vertoeven in het mooie Drenthe. Onze groepsaccommodatie Drenthe bestaat uit twee gedeeltes, Bos en Meer die respectievelijk 12 en 18 personen kunnen ontvangen. Ook kunnen Bos en Meer samen worden gehuurd voor 30 personen. Het Voshuys beschikt over tweepersoonskamers met privé sanitair.
Kampeerboerderij Breeland Recreatie Drenthe.
Kijk op Zoover wat onze gasten vermelden over onze kampeerboerderijs in Drenthe.Film: Actief verkennen van de gemeente AA Hunze. Download het Kampeerboerderij informatieboekje ter voorbereiding van uw verblijf. Breeland Kampeerboerderij Drenthe op Zoover. Verhuur Breeland kampeerboerderij. Aankomst en vertrektijden kampeerboerderij.
Gaaf: de leukste kampeerboerderij van Drenthe De Postwagen.
Onze kampeerboerderij in Drenthe biedt genoeg ruimte om zelf het eten te organiseren, maar jullie zijn altijd welkom in ons restaurant. De beste buffetten staan voor jullie klaar en een High Tea, High Beer of High Wine valt altijd in de smaak.
Gaaf: de leukste kampeerboerderij van Drenthe De Postwagen.
Onze kampeerboerderij in Drenthe biedt genoeg ruimte om zelf het eten te organiseren, maar jullie zijn altijd welkom in ons restaurant. De beste buffetten staan voor jullie klaar en een High Tea, High Beer of High Wine valt altijd in de smaak.
Kampeerboerderij / Groepsaccomodatie Drenthe de Riegheide.
Kampeerboerderij De kampeerboerderij is geschikt voor groepen van 15 tot 165 personen en is zeer geschikt voor scholen, jeugdwerk, sportverenigingen, families enz. Er zijn 3 verschillende gebouwen genaamd: Ellert, Brammert en Marieke, vernoemd naar de personen uit de bekende Drentse legende.
Groepsaccommodatie Drenthe 35 pers 15 slaapk voor familieweekend, Groepsaccomodatie Drenthe, groepsverblijf Drenthe, groepshuis drenthe, kampeerboerderij drenthe.familiereunie drenthe. Groepshuis Dren
Kom naar Groepsaccomodatie Drenthe voor een familieweekend! Groepsaccommodatie t Eenerveld 35 personen 15 slaapkamers in Drenthe gespecialiseerd in familie weekenden. Gezellige Groepsaccomodatie in Drenthe voor familieweekend. Kom naar Drenthe in onze gezellige groepsaccommodatie, 35 pers, 15 slaapkamers voor een familieweekend. Groepshuis, groepsverblijf, groepsacomodatie, kampeerboerderij in Drenthe.
Groepsaccommodaties in Drenthe en Friesland Drents-Friese Wold.
In deze vereniging zijn ondernemers in de recreatie en horecabranche verenigd in Drenthe en Friesland. De vereniging stelt zich ten doel het mooie gebied van bossen, heide, zandverstuivingen en vennen en de daar in en rond gelegen accommodaties en bedrijven te promoten.

Contacteer ons