Zoeken naar kampeerboerderij


kampeerboerderij
Kampeerboerderij Overijssel Groepen Overijssel.
Wikipedia zegt het volgende over de kampeerboerderij Overijssel: Een kampeerboerderij is een boerderij waarvan een gedeelte is ingericht om te kunnen overnachten. Wanneer op een boerderij geen veeteelt meer plaatsvindt, kan de boer besluiten om de stallen te verbouwen tot kampeerboerderij.
kampeerboerderij eindhoven
Kampeerboerderij De Kiek.
Groepsaccommodatie voor groepen tot 170 personen. Mogelijkheid voor excursie. Kampeerboerderij De Kiek in Alphen ligt in een natuurrijke, mooie en historische omgeving. Het is een groepsaccommodatie voor groepen tot 170 personen. Voor een mooie indruk van onze kampeerboerderij kunt u onze impressiefoto's' bekijken.
catering goirle
Home Kampeerboerderij de Branding.
Onze kampeerboerderij heeft meerdere appartementen. Sfeervol ingericht voor 1 tot 4 personen. In het centrum dorp verhuren wij twee mooie 4-persoons vakantiehuizen: Even" Bykomme" en Yn" de Hameye. Kampeerboerderij De Branding Familie P Visser Heereweg 2 Schiermonnikoog Tel: 0519 531 557 Mail: info @ debranding.nu.
Torrent
Kampeerboerderij Wikipedia.
De oorsprong van de kampeerboerderij ligt in de opkomst van het toerisme en is dus indirect het gevolg van het krijgen van meer vrije tijd. De gewone" man" wilde ook weleens wat meer zien dan zijn directe leefomgeving, trok eropuit en zocht een goedkope overnachtingsmogelijkheid.
lto3
Woudegge Kampeerboerderij Woudegge.
20 november 2015 / door puntenpixel Gratis WiFi op kampeerboerderij Woudegge. 9 november 2015 / door puntenpixel Kampeerboerderij Woudegge: mooie locatie voor een winterse familiere√ľnie. Graag vooraf laten weten of u kinderbedjes nodig heeft dan kunnen wij dat voor u regelen.
Kampeerboerderij.
Kampeerboerderijen zijn uitermate geschikt voor schoolkampen, familieuitjes en bedrijfuitjes. We hebben een ruime keuze voor u geselecteerd en deze kunt u direct boeken bij de kampeerboerdeirjhouder zodat u geen boekingskoten betaald! Kijk dus snel tussen ons ruime aanbod voor een geschikte kampeerboerderij voor uw uitje!
Algemeen Kampeerboerderij De Baankreis Almen.
Kampeerboerderij de Baankreis ligt op 2 km van het pittoreske dorpje Almen, tussen Zutphen en Lochem in de Gelderse Achterhoek. U vindt bij ons een camping en twee originele ingerichte boshutten. Midden in de landerijen, tegen het Baankreisbos aan, ligt onze boerderij, al 4 generaties lang beheerd door dezelfde familie!
Kampeerboerderij / Groepsaccomodatie Drenthe de Riegheide.
Kampeerboerderij De kampeerboerderij is geschikt voor groepen van 15 tot 165 personen en is zeer geschikt voor scholen, jeugdwerk, sportverenigingen, families enz. Er zijn 3 verschillende gebouwen genaamd: Ellert, Brammert en Marieke, vernoemd naar de personen uit de bekende Drentse legende.
Kampeerboerderij Kuijpershoefke Dé Kamperboerderij in de omgeving van Loon op Zand.
Welkom bij Kampeerboerderij Kuijpershoefke. Wij hebben een sfeervolle, gemoedelijke en gezellige accommodatie voor jong en oud, gelegen in het gezellige Brabantse Loon op Zand. Het is een accommodatie tot 143 personen. Je loopt vanaf onze accommodatie rechtstreeks het Nationaal park De Loonse en Drunense duinen" in.
Oldestrik.
Straat-Hof De kampeerboerderij voor iedereen!
Bij de Straat-Hof bent u op het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een fijne kampeerboerderij of een bijzondere feestlocatie, ervaar de gezelligheid op een echte boerderij in het noorden van het Groene Hart. Op onze boerderij exploiteren we naast de melkveehouderij en feest accommodaties ook een camping waar het genieten is voor jong en oud.

Contacteer ons