Meer resultaten voor kampeerboerderij


kampeerboerderij
Kampeerboerderij Van Pinxteren een schitterende groepsaccommodatie in het buitengebied van Oirschot Noord-Brabant.
Kampeerboerderij Van Pinxteren op Facebook. Kampeerboerderij Van Pinxteren. Kampeerboerderij Van Pinxteren is een ruim opgezette overnachtingaccommodatie, gelegen in het prachtige buitengebied van de gemeente Oirschot. Bij Kampeerboerderij Van Pinxteren kunt u kiezen uit twee accommodaties: een kampeerboerderij Het Fluitenkruid en een luxe accomodatie De Pinksterbloem.
kampeerboerderij eindhoven
Home Kampeerboerderij de Branding.
Onze kampeerboerderij heeft meerdere appartementen. Sfeervol ingericht voor 1 tot 4 personen. In het centrum dorp verhuren wij twee mooie 4-persoons vakantiehuizen: Even" Bykomme" en Yn" de Hameye. Kampeerboerderij De Branding Familie P Visser Heereweg 2 Schiermonnikoog Tel: 0519 531 557 Mail: info @ debranding.nu.
fitness bladel
Kampeerboerderij Overijssel Groepen Overijssel.
Wikipedia zegt het volgende over de kampeerboerderij Overijssel: Een kampeerboerderij is een boerderij waarvan een gedeelte is ingericht om te kunnen overnachten. Wanneer op een boerderij geen veeteelt meer plaatsvindt, kan de boer besluiten om de stallen te verbouwen tot kampeerboerderij.
seo specialist
Home de Heikant.
Gezelligheid en kamperen op een echte Brabantse boerderij! Wij zijn het gehele jaar geopend! Dus kom ook kamperen op onze gezellige Brabantse kampeerboerderij. Telefoon: 013-5332994 Mobiel: 06-28036952. Berkel-Enschot ligt in Noord-Brabant in de directe omgeving van Tilburg. Kampeerboerderij De Heikant.
Kampeerboerderij.
Kampeerboerderijen zijn uitermate geschikt voor schoolkampen, familieuitjes en bedrijfuitjes. We hebben een ruime keuze voor u geselecteerd en deze kunt u direct boeken bij de kampeerboerdeirjhouder zodat u geen boekingskoten betaald! Kijk dus snel tussen ons ruime aanbod voor een geschikte kampeerboerderij voor uw uitje!
De kampeerboerderij in Giethoorn boerderij. Index.
Lees hier onze Privacyverklaring. De kampeerboerderij is een monumentale beschermd dorpsgezicht, vrijstaande boerderij in Giethoorn, die het hele jaar geopend is voor groepen. Als u met uw groep een weekend verblijft in De Kampeerboerderij is dit op basis van zelfverzorging.
De Broekse Hoeve, groepsaccomodaties camping in Drenthe kampeerboerderij met groepsaccommodaties, camping, zwembad en kanoën door de Hunzevalei, ideaal voor natuurliefhebbers!
Wij hebben voor u op de Kampeerboerderij ons eigen zwembad, groepsaccommodaties, kampeerplekken, boerderijdieren, kanos, viswater, huttenbos, speeltoestellen en outdoor activiteiten. Tevens bieden wij verschillende arrangementen aan. U bent van harte welkom op onze kampeerboerderij! Alexander en Mayte Werker. t/m 46 personen.
Kampeerboerderij De Kiek.
Groepsaccommodatie voor groepen tot 170 personen. Mogelijkheid voor excursie. Kampeerboerderij De Kiek in Alphen ligt in een natuurrijke, mooie en historische omgeving. Het is een groepsaccommodatie voor groepen tot 170 personen. Voor een mooie indruk van onze kampeerboerderij kunt u onze impressiefoto's' bekijken.
Kampeerboerderij Kuijpershoefke Dé Kamperboerderij in de omgeving van Loon op Zand.
Welkom bij Kampeerboerderij Kuijpershoefke. Wij hebben een sfeervolle, gemoedelijke en gezellige accommodatie voor jong en oud, gelegen in het gezellige Brabantse Loon op Zand. Het is een accommodatie tot 143 personen. Je loopt vanaf onze accommodatie rechtstreeks het Nationaal park De Loonse en Drunense duinen" in.
Kampeerboerderij / Groepsaccomodatie Drenthe de Riegheide.
Kampeerboerderij De kampeerboerderij is geschikt voor groepen van 15 tot 165 personen en is zeer geschikt voor scholen, jeugdwerk, sportverenigingen, families enz. Er zijn 3 verschillende gebouwen genaamd: Ellert, Brammert en Marieke, vernoemd naar de personen uit de bekende Drentse legende.
VOF Kampeerboerderij De Zandkamp Ermelo Buitenleven.
VOF Kampeerboerderij De Zandkamp. Aan de rand van Ermelo vlakbij bos en hei vindt u kampeerboerderij De Zandkamp. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 70 personen. Op ons terrein van ongeveer 5000 vierkante meter zijn volop mogelijkheden voor sport, spel en ontspanning.

Contacteer ons