Resultaten voor drenthe groepsaccommodatie


drenthe groepsaccommodatie
groepsaccommodatie drenthe - Goedkope groepsaccomodatie D'n' Hazelaar.
De barbecue bestaat uit ruim vier stuks vlees per persoon gevarieerd aanbod van hamburger, kipfilet, worst, saté, spareribs, spek en diverse spiesen, drie sauzen koud en warm, drie soorten verse rauwkost, huzarensalade, stokbrood en kruidenboter. Het drankarrangement omvat vier soorten fris, bier, witte en rode wijn plus rosé.
Luxe groepsaccommodatie en aangepaste vakantiewoning Drenthe.
Groepsaccommodatie de Koekoeksklok is volledig toegerust op groepen met mensen die een lichamelijke beperking hebben. Naast een aangepaste begane grond, die volledig rolstoegankelijk is, bestaat tevens de mogelijkheid uw zorg te laten regelen. Aangepaste vakantiewoning in Drenthe voor maximaal 5 personen.
makelaar urk
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties van Drenthe.
Op zoek naar een groepsaccommodatie of familiehuis in Drenthe voor je familieweekend of vriendenweekend? In Drenthe vind je prachtige natuurgebieden zoals de Hondsrug, het Reestdal, het Drents Friese Wold en het Dwingelderveld. Ga je een weekendje weg en zoek je een vakantiehuis Drenthe 20 personen?
student
Vakantieboerderijen in Drenthe.
Luxe groepsaccommodatie met speelbos 1.5 ha grond. Ruinen De Wolden Drenthe. vanaf 7 18 personen. Nabij Diever Dwingelderveld Authentieke boerderij. Diever Westerveld Drenthe. vanaf 10 24 personen. Vakantieboerderijen en groepsaccommodaties in Drenthe. Huur een boerderij in Drenthe en ga een weekend logeren bij de boer.
dw horloge
Groepsaccommodatie Drenthe? Vakantiepark Witterzomer.
Op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in de omgeving van Drenthe? Bij ons heeft u dankzij de vele faciliteiten keuze genoeg voor een geslaagd groepsuitje in Drenthe. In ons veelzijdige vakantiepark viert u een heerlijke en betaalbare groepsvakantie. Onze 20-persoons familiehuizen of 26-persoons groepshotel zijn ideale groepsaccommodaties, maar u kunt uiteraard ook meerdere vakantiehuizen of chalets huren als groep.
partytent
Kozakkenhoeve Groepsaccommodatie en Bed Breakfast, Dalen Drenthe max. 20 personen, 8 kamers.
of een Kamer met ontbijt voor twee? De" Kozakkenhoeve" in dorp Dalen, Drenthe. Groepsverblijf 20 personen of Bed Breakfast? LAST MINUTE: Week 17 tot 24 augustus 15 % KORTING. Maak hier uw keuze.: De Kozakkenhoeve is een nostalgische Saksische boerderij uit 1743, gezellig en sfeervol ingericht, met een heerlijke tuin, volop ruimte voor jong en oud, midden in het Drentse dorp Dalen, met winkels en restaurants op loopafstand. De ideale groepsaccommodatie met veel mogelijkheden tot uitstapjes in het dorp en omgeving.
Sfeervolle groepsaccommodatie in Drenthe De Wemmenhoeve.
Een aangenaam verblijf voor de hele familie! Stijlvol en comfortabel verblijven in de moderne groepsaccommodatie De Wemmenhoeve. Aan de rand van het dorpje Pesse vind je onze sfeervolle groepsaccommodatie in de mooie provincie Drenthe. Slechts op steenworpafstand gelegen van de gezellige stad Hoogeveen.
Unieke en goedkope groepsaccommodaties in Drenthe.
Zoek op datum en vindt gemakkelijk uw groepsaccommodatie in Drenthe. Bekijk foto's, details en de prijzen van de gevonden vakantiehuizen. Boek eenvoudig en zonder reserveringskosten direct via de huiseigenaar. Alle rechten voorbehouden www.vakantieadressen.nl 1998 2018 Groepsaccommodaties in Drenthe Groepsaccommodaties in Noord Brabant.
Groepsaccommodatie Drenthe Elkeplek.nl.
Naar welk soort groepsaccommodatie je ook op zoek bent voor je familieweekend, Drenthe beschikt over een groot aanbod. Vakantiehuis Drenthe voor 10-250 personen. Groepsaccommodaties in Drenthe bieden je de mogelijkheid om te genieten van de prachtige natuurgebieden die Drenthe rijk is.
Groepsaccommodatie Drenthe 35 pers 15 slaapk voor familieweekend, Groepsaccomodatie Drenthe, groepsverblijf Drenthe, groepshuis drenthe, kampeerboerderij drenthe.familiereunie drenthe. Groepshuis Dren
Ons groepshuis is geschikt voor familiegroepen dus kom naar onze groepsaccomodatie in Drenthe. Dit is een fijne locatie voor een familieweekend in Drenthe. Met 15 slaapkamers voor 35 pers zit u goed in onze groepsaccommodatie in Drenthe. Groepsaccommodatie in Drenthe.
Groepsaccommodaties Drenthe, van bijzondere accommodatie tot luxe groepsverblijf in Drenthe JeZoektIetsLeuks.nl.
Ben je op zoek naar een bijzondere, luxe of juist goedkope groepsaccommodatie in Drenthe? Hieronder vind je onze selectie met bijzondere groepsaccommodaties Drenthe. Wil je snel weten welke groepsaccomodatie Drenthe nog beschikbaar is? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord en je weet snel welke groepsaccommodatie in Drenthe nog vrij is.
Groepsaccommodatie t Achterom Breeland Recreatie Drenthe.
Groepsaccommodatie tot 55 personen. Groepsaccommodatie in Annen, hét leukste dorp van Drenthe. Groepsaccommodatie t Achterom is een comfortabel en sfeervol ingerichte viersterren groepsaccommodatie met veel privacy voor groepen tot 55 personen. Een ideale locatie voor een vrienden en familieweekend, schoolkamp, studiedagen en trainingsweekend.

Contacteer ons