Zoeken naar friesland groepsaccommodatie


friesland groepsaccommodatie
groepsaccommodatie friesland - Goedkope groepsaccomodatie D'n' Hazelaar.
De barbecue bestaat uit ruim vier stuks vlees per persoon gevarieerd aanbod van hamburger, kipfilet, worst, saté, spareribs, spek en diverse spiesen, drie sauzen koud en warm, drie soorten verse rauwkost, huzarensalade, stokbrood en kruidenboter. Het drankarrangement omvat vier soorten fris, bier, witte en rode wijn plus rosé.
Groepsaccommodatie de Morra Groepsaccommodatie De Morra.
Onze oude zuivelfabriek is gevestigd in Hemelum, Zuid-west Friesland. Een prachtig gebied met water tot aan de deur. Het glooiende landschap van Gaasterland in combinatie met het IJsselmeer maken dit gebied bijzonder geliefd. En dat op slechts max. van de Randstad. Een accommodatie huren en de volgende dag het water op? Wij bieden je de gelegenheid. Alles is mogelijk. Het unieke aan onze accommodaties zijn, naast de ligging, de onbeperkte mogelijkheden. Van een bruiloft aan het water, tot een actief bedrijfsuitje. Van een romantisch weekend voor twee, tot een scholen-groep van meer dan 200 personen. Alles kunnen wij op maat aanbieden. Heb je een idee voor een verblijf of feest? Leg het aan ons voor en je zult verrast zijn over de mogelijkheden. Ons bedrijf is geworteld in de watersport. Uit liefde voor het water zijn we ons bedrijf begonnen. De zeilschool-tak is al jaren een gevestigde naam in de branche. We ademen een sportieve, gezellige sfeer met oog voor detail en attentheid. Onze boten worden dan ook continu geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd. De locatie en unieke sfeer zorgen voor een onvergetelijke tijd. van der veen en kromhout. Neem contact op. Groepsaccommodatie de Morra.
audit trail
Groepsaccommodaties Friesland, van bijzondere accommodatie tot luxe groepsverblijf in Friesland JeZoektIetsLeuks.nl.
Ben je op zoek naar een bijzondere, luxe of juist goedkope groepsaccommodatie in Friesland? Hieronder vind je onze selectie met bijzondere groepsaccommodaties Friesland. Wil je snel weten welke groepsaccomodatie in Friesland nog beschikbaar is? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord en je weet snel welke groepsaccommodatie in Friesland nog vrij is.
ideal papiervernietiger
Groepsaccommodatie Friesland aan de Friese meren.
Ideale groepsaccommodatie met familie en vrienden. Of voor een zakelijke bijeenkomst. In onze sfeervolle en gezellige groepsaccommodatie in Friesland kun je terecht met groepen van 15-50 personen. Je verblijft met je familie, vrienden of collegas in een originele Friese boerderij aan het water.
vouwgordijnen
Groepsaccommodaties Friesland beschikbare groepsaccommodaties.
relatiegeschenken
Groepsaccommodatie in Friesland bookedoo.
In onze ruime groepsaccommodaties in Friesland is het zeker met de hele familie met vrienden, de vereniging of uw collegas fijn vertoeven. Ook scholieren en studenten zullen zich in Friesland zeker op hun gemak voelen en kunnen een groepsaccommodatie boeken voor een scholkamp of seminar.
stankafsluiter riool
Groepsaccommodatie Appelscha voor grote groepen tot 134 personen.
In deze groepsaccommodatie kun je met jouw familie, vrienden of vereniging volop genieten van alles wat het Drents-Friese Wold te bieden heeft. Groepsaccommodatie t Reidtèk is geheel gerenoveerd en beschikt over een professionele keuken met vaatwasser en nieuw sanitair met familie douche.
Groepsaccommodatie De Welstand tot 56 personen Friesland.
Uit eten en Catering. Groepsaccommodatie in Friesland met veel ruimte en privacy. Een energieneutrale boerderij met alle voorzieningen voor vakanties, activiteiten, kamp, en seminars. Veel aparte slaapkamers. Van éénpersoons tot vijfpersoonskamers met eigen wastafels. Naast veel kleine keukens is er een professionele groepskeuken mét vaatwassers.
De Bekedamster Luxe vakantiewoningen en groepsaccommodatie Nijemirdum-Friesland-Vakantie-Groepen-Boerderij-Koeien-weilanden-bij de dieren.
Met elkaar maken ze een gezellige groepsaccommodatie voor totaal 30 personen. Sfeervol ingericht, volop gezelligheid en vertier in alle jaargetijden! Geschikt voor senioren en/of gezinsvakantie. Tijdens de schoolvakanties súper geschikt als gezinsvakantie! Accommodatie van het jaar 2014 Friesland! Gemiddelde beoordeling 88.,
Groepsaccommodatie Friesland: Allemansend in Elahuizen.
Mooie accommodatie aan het water. Het gebouw groepsaccommodatie Friesland Allemansend is een luxe groepsaccommodatie met onder andere tweepersoonskamers, een professionele vergaderruimte en een uitgebreid overdekt terras aan het water. Deze groepsaccommodatie biedt plaats aan maximaal 42 personen en is alleen te huur op basis van volledige verzorging.
Groepsaccommodatie Friesland SterGroep Groepsaccommodaties.
Stergroep biedt met Nieuw Allardsoog een toplocatie met 2 middelgrote en een kleinere groepsaccommodatie. Groepsaccommodatie Nieuw Allardsoog in Bakkeveen. Daar waar de provincies Drenthe, Groningen en Friesland samenkomen vindt u op Friese bodem het mooie Bakkeveen. In de omgeving vindt u veel bossen, zandvlakten en heidegronden.
Groepsaccommodatie Friesland bij Lauwersmeer en Wadden it Dreamlân.
KINDVRIENDELIJK VERBLIJF IN FRIESLAND. Op het terrein is alle ruimte. Achter de groepsaccommodatie vind je een grote luwe boomgaard met tafels om met zn allen lekker buiten te eten. Hier is ook een buitenkachel zodat je tot laat van de buitenlucht kunt genieten.

Contacteer ons