Op zoek naar groepsaccommodatie 40 personen brabant?


groepsaccommodatie 40 personen brabant
Groepsaccommodatie brabant D'n' Hazelaar is een groepsaccomodatie vlakbij Eindhoven.
Sport spel survivalbaan. U was op zoek naar groepsaccomodatie Brabant. Dan kan den Hazelaar in Eersel in zuid oost Brabant tussen Tilburg en Eindhoven de oplossing zijn voor uw zoektocht. Op een groot terrein liggen een drietal bourgondische en gezellig ingerichte accomodaties.
Groepsaccommodaties / Overnachten / TIP de Brabantse Kempen.
In de gemeente Hilvarenbeek vindt u verschillende groepsaccommodaties. Van comfortabel tot basic en van klein tot groot. En overal wordt u natuurlijk op de bourgondische manier welkom geheten. We hebben 0 resultaten voor je gevonden. Ontdek de mooie plekjes in Hilvarenbeek!
ideal papiervernietiger
Groep / Overnachten / TIP de Brabantse Kempen.
beste wasmachine
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Brabant.
Voor grote families hebben wij een ruim aanbod groepsaccommodatie voor 20 40 personen. Bekijk snel ons aanbod familieweekend accommodaties in Brabant en reserveer vervolgens direct bij de eigenaar. Heb je een beperkt budget en zoek je een groepsaccommodatie die goedkoop is?
vouwgordijnen
Groepsaccommodatie Noord-Brabant DagjeWeg.NL.
zoek opnieuw wis zoekfilter. Noord-Brabant Groepsaccommodatie 13 uitstapjes. Wat is er te doen? Dagje uit acties. Noord Brabant Groepsaccommodatie 13. Camping en manege t Buuteland. SINT ANTHONIS, NOORD-BRABANT Camping t' Buuteland is een gezellige, landelijk gelegen Brabantse familiecamping mét manege.
Slotenmaker
vriendenweekend Brabant accommodatie vriendenweekend Brabant huren Groepsaccommodaties Brabant.
Groepsaccommodaties in Brabant zijn meestal ruim van opzet, gezellig en van alle gemakken voorzien. Je kunt een groepsaccommodatie in Brabant voor bijvoorbeeld 20, 30 of 40 personen huren voor je vriendenweekend. Je kunt dus ook voor een grote vriendengroep een groepsaccommodatie in Brabant huren.
kapper
Accommodaties SterGroep Groepsaccommodaties.
Landgoed de Biestheuvel is gelegen in de Kempen in Brabant, een streek in het zuidoosten van. In de Boogerd Hoeve de Haayman. Hoeve De Haayman is een luxe vrijstaande accommodatie met een landelijk karakter. Prijs vanaf 1.35000., De Tienhoeve De Tienhoeve. Groepshotel De Tienhoeve is gelegen in een coulisselandschap met veel bos, houtwallen, heide en. Prijs vanaf 2.25000., De Buitenhorst De Bonte Koe plus. Een grote, luxe groepsaccommodatie voor 50 personen.
rioolontstopping dordrecht
Groepsaccommodaties Elke Plek nl Direct boeken bij de bron.
De vier accommodaties van Neptunus zijn geschikt voor groepen van 15-68 personen. U kunt de accommodaties ook combineren, om zo met een groep tot 130 personen bij ons te verblijven.Onze grootste accommodatie, De Kerk, is in 1982 verbouwd en gaan dienen als groepsaccommodatie van Neptunus. Bij deze verbouwing is er een verdieping in de kerk gemaakt met beneden slaapkamers en boven een grote eetzaal. Boven is ook een grote keuken gerealiseerd waar voor 130 man gekookt kan worden. Ook bevindt zich hier een bar met tapinstallatie, een professionele geluidsinstallatie en een beamer met scherm.'Het' Huis was voorheen de woning van de armenmeester, vandaar nog steeds deze benaming. Het Huis is een gezellige accommodatie met beneden en bovenverdieping. De huiskamer is opgedeeld in twee ruimtes die niet geheel van elkaar gescheiden zijn en wordt verwarmd door middel van twee gaskachels. Deze ruimte is in combinatie met het naastgelegen Houten Gebouw geschikt voor ongeveer 40 personen.'Het' Dorpshuis tenslotte heeft jarenlang dienst gedaan als dorpshuis en gymzaal van Idskenhuizen.
Groepsaccommodatie 40 personen Vakantieadressen.nl.
Online reservering plaatsen. Heb je een geschikte groepsaccommodatie voor 40 personen gevonden, dan kunt je direct een reservering plaatsen. Wenst je graag meer informatie over de groepsaccommodatie, dan kunt je de eigenaar een email sturen. Bij iedere groepsaccommodatie vind je zowel een reserverings als informatieformulier.
Groepsaccommodaties 60 personen Groepsaccommodatie.nl.
Zo vind je verschillende groepsaccommodaties voor 60 personen in Brabant, op de Veluwe of in Friesland. Op de Veluwe vind je bijvoorbeeld veel kampeerboerderijen die zich richten op scholen en verenigingen met een grote speelweide, overdekte speelruimte en voldoende bedden. Ook je groepsverblijf of kamphuis voor het jaarlijkse schoolkamp of zomerkamp boek je eenvoudig via groepsaccommodatie.nl. Zoek je specifiek een luxe groepsaccommodatie? Bekijk dan eens onze wellness vakantiehuizen met 12 slaapkamers tot 15 slaapkamers. Weekend weg vakantiehuizen. Oud en Nieuw 2018. Groepsaccommodaties met zwembad. Groepsaccommodaties met hond. Groepsaccommodatie 40 personen.
Peelzicht Peelvenhoeve.
Welkom bij groepsaccommodatie Peelzicht. Deze sfeervolle groepsaccommodatie ligt in een landelijke en bosrijke omgeving en heeft plaats voor maximaal 40 personen. We kunnen u van alles vertellen over deze geweldige groepsaccommodatie in Brabant, maar onderstaande video laat u in 2 minuten de sfeer en mogelijkheden van groepsverblijf de Peelzicht zien.
Groepsaccommodatie Noord-Brabant, groepsaccommodaties Noord-Brabant, groeps accommodatie Noord-Brabant, groeps accommodaties Noord-Brabant.
groepsaccommodatie 30-40 personen. Noord-Brabant Hoogeloon tot 40 personen Prijs: zie website verhuurder. direct reageren 0497-591257 meer info en beschikbaarheid plattegrond. Groepsaccommodatie Het Koetshuis. Landgoed de Biestheuvel, groepsaccommodatie Koetshuis Het Koetshuis is een groepsaccommodaties, recent gemoderniseerd in een Bourgondische sfeer. groepsaccommodatie 10-20 personen.

Contacteer ons