Resultaten voor groepsaccommodatie 40 personen brabant


groepsaccommodatie 40 personen brabant
Groepsaccommodatie brabant D'n' Hazelaar is een groepsaccomodatie vlakbij Eindhoven.
Sport spel survivalbaan. U was op zoek naar groepsaccomodatie Brabant. Dan kan den Hazelaar in Eersel in zuid oost Brabant tussen Tilburg en Eindhoven de oplossing zijn voor uw zoektocht. Op een groot terrein liggen een drietal bourgondische en gezellig ingerichte accomodaties.
Unieke en goedkope groepsaccommodaties in Brabant.
30 personen of meer. 40 personen of meer. 50 personen of meer. 100 personen of meer. 10 slaapkamers of meer. 15 slaapkamers of meer. 20 slaapkamers of meer. 10 badkamers of meer. 15 badkamers of meer. 20 badkamers of meer. Aangepast voor mindervaliden. Studenten / Verenigingen. Informatie voor ondernemers. Luxe, goedkope en grote groepsaccommodaties in Noord Brabant. Luxe vakantiehuis direct aan de bossen met overdekt terras. Met 8 slaapkamers. en 8 badkamers. Voor 12 20 personen. Gezellige groepsaccommodatie nabij de Efteling.
Bureaustoelen
Peelzicht Peelvenhoeve.
Welkom bij groepsaccommodatie Peelzicht. Deze sfeervolle groepsaccommodatie ligt in een landelijke en bosrijke omgeving en heeft plaats voor maximaal 40 personen. We kunnen u van alles vertellen over deze geweldige groepsaccommodatie in Brabant, maar onderstaande video laat u in 2 minuten de sfeer en mogelijkheden van groepsverblijf de Peelzicht zien.
salontafel boomstamschijf
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Brabant.
Voor grote families hebben wij een ruim aanbod groepsaccommodatie voor 20 40 personen. Bekijk snel ons aanbod familieweekend accommodaties in Brabant en reserveer vervolgens direct bij de eigenaar. Heb je een beperkt budget en zoek je een groepsaccommodatie die goedkoop is?
glasfolie glas in lood
Groepsaccommodatie in Brabant De Klokkenweide.
Wie een groepsaccommodatie in Brabant voor 20 personen zoekt, of een groepsaccommodatie in Brabant voor 40 personen, vindt bij De Klokkenweide zeker de perfecte groepsaccommodatie voor een vriendenweekend of familieweekend in Brabant. Terwijl er niet veel groepsverblijven in Brabant voor 40 personen zijn, biedt De Klokkenweide in Loon op Zand er maar liefst twee.
Groepsaccommodaties Brabant, van bijzondere accommodatie tot luxe groepsverblijf in Brabant JeZoektIetsLeuks.nl.
Wil je snel weten welke groepsaccomodatie Brabant nog beschikbaar is? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord en je weet snel welke groepsaccommodatie in Noord-Brabant nog vrij is. Gevonden locaties in Noord-Brabant 35. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. Hotel voor groepen in de Brabantse natuur Westelbeers, Noord-Brabant 6km. 118 Deze locatie heeft plaats voor groepen tot 118 personen.
Groepsaccommodatie Noord Brabant De Vakantieportal.
Vier verblijven in de Brabantse Peel voor 20, 20, 30 en 40 personen. Groepsaccommodatie De Singel. Eenvoudig verblijf in het Noord-Brabantse Oosterhout voor maximaal 70 personen, gespecialiseerd in Live Action Role Play. Profiel en prijzen. Boerenschuur met ruimte voor 200 personen. Kamphuis de Blokken. De Putse Hoeve. De Berger Hoeve. Ferme de Jean. Op de Akkers. Loon op Zand. Loon op Zand. Kampeerboerderij land Van Kleef. Kampeerboerderij Land van Kleef is een gezellige, kindvriendelijke accommodatie in Loon op Zand Noord Brabant waar ook volwassenen zich zeker thuis zullen voelen.
Vakantieboerderijen in Brabant.
Proef de Brabantse sfeer luxe groepsaccommodatie. Hapert Bladel Brabant. vanaf 10 24 personen. Vakantieboerderijen en groepsaccommodaties in Brabant. Wil je een vakantie boerderij huren in Brabant? Bekijk ons aanbod kampeerboerderijen in Brabant en geniet van een heerlijk weekend weg in Brabant.
Accommodaties SterGroep Groepsaccommodaties.
In ons luxe groepshotel kunt u met groepen tot 40 personen verblijven en overnachten. De 15 luxe. Prijs vanaf 1.45000., De Buitenhorst De Buitenhorst. Zoekt u een mooie, luxe grote groepsaccommodatie tot 67 personen dan bent u bij De Buitenhorst aan. Prijs vanaf 3.56000., Grote evenementen worden vaak meer dan een jaar vooruit gepland. Regelmatig is Beukenhof op die. t Keampke de Beuk. De Lutte, Overijssel. Een flexibele accommodatie met veel mogelijkheden. 10 Slaapkamers, een eigen speelruimte voor de. Prijs vanaf 14000., De Nieuwe Erf Het Dorpsplein. Het Dorpsplein beschikt over 9 studio's' die standaard ingericht zijn voor 6 personen in. t Volderke De Schouw. De Schouw is landelijk gelegen en voor maximaal 16 personen. U beschikt hier over een eigen terras. Prijs vanaf 87500., De knussen kloosterhoeve heeft een eigen keuken en bar, die alleen door uw groep gebruikt wordt. Landgoed de Biestheuvel Landgoed De Biestheuvel. Landgoed de Biestheuvel is gelegen in de Kempen in Brabant, een streek in het zuidoosten van.
Vind snel een groepsaccommodatie in Noord-Brabant bij groepenbrabant.nl grote keuze uit accommodaties.
Bij Groepen Brabant vindt u een ruime keuze aan groepsaccommodaties in Brabant. Betaalbare accommodaties voor een verblijf met vereniging, familie, school of zorggroep, van 20 tot 250 personen. Via Zoek Boek of een selectie op de kaart maakt u snel een keuze en kunt u rechtstreeks boeken, zonder extra kosten, bij de juiste groepsaccommodatie.
Groepsaccommodaties in Noord-Brabant.
Deze accommodatie voor 40 personen met eventueel uitbreiding naar 50 personen is landelijk gelegen in een bosrijke omgeving in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Ideale wandel en fietsmogelijkheden. Deze kampeerboerderij in het Brabantse Alphen is geschikt voor groepen van 70 tot 160 personen. Gelegen in een bosrijk gebied in het gastvrije Brabant op 3km afstand van de Belgische grens. Aan de rand van Sint Anthonis, maar ook tussen de landerijen, vindt u deze unieke maar eenvoudige accommodatie, zeer geschikt voor jongeren en studenten. Niet geschikt voor familiegroepen. U kunt ook gebruik make. Gezellig even weg van huis. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 16 personen.

Contacteer ons