Zoeken naar groepsaccommodatie brabant 40 personen


groepsaccommodatie brabant 40 personen
Groepsaccommodatie brabant D'n' Hazelaar is een groepsaccomodatie vlakbij Eindhoven.
Sport spel survivalbaan. U was op zoek naar groepsaccomodatie Brabant. Dan kan den Hazelaar in Eersel in zuid oost Brabant tussen Tilburg en Eindhoven de oplossing zijn voor uw zoektocht. Op een groot terrein liggen een drietal bourgondische en gezellig ingerichte accomodaties.
Groepsaccommodatie 40 personen.
Vakantieadressen.NL bied je groepsaccommodaties en familiehuizen voor 40 personen in Nederland. Zoek je een luxe groepsaccommodatie? Wij bieden je een uniek aanbod luxe groepsaccommodaties voor 40 personen. Ook sportverenigingen, scholen en muziekverenigingen bieden wij kampeerboerderijen, groepshuizen en goedkope groepsaccommodaties voor 40 personen.
Sea
Peelzicht Peelvenhoeve.
Welkom bij groepsaccommodatie Peelzicht. Deze sfeervolle groepsaccommodatie ligt in een landelijke en bosrijke omgeving en heeft plaats voor maximaal 40 personen. We kunnen u van alles vertellen over deze geweldige groepsaccommodatie in Brabant, maar onderstaande video laat u in 2 minuten de sfeer en mogelijkheden van groepsverblijf de Peelzicht zien.
whirlpool
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Brabant.
Voor grote families hebben wij een ruim aanbod groepsaccommodatie voor 20 40 personen. Bekijk snel ons aanbod familieweekend accommodaties in Brabant en reserveer vervolgens direct bij de eigenaar. Heb je een beperkt budget en zoek je een groepsaccommodatie die goedkoop is?
loodgieter den haag
ASTEN ATN-1360 40 personen Noord-Brabant Nederland GROEPEN.NL.
Uitgebreid zoeken 0487 594641. 40 5 Nee. Organiseer je een weekend met familie of vrienden? Grenzend aan natuurgebied De Groote Peel is deze groepsaccommodatie de ideale uitvalsbasis voor een gezellig familie, verenigings of vriendenweekend. Het is een ruim opgezette groepsaccommodatie, die bestaat uit 2 verdiepingen. Deze accommodatie is rookvrij en huisdieren worden niet toegelaten. Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met sportveld. In de recreatieruimte zijn voldoende tafels en kinderstoelen, verder is er een tv, dvd-speler, geluidsinstallatie en een sfeervolle kachel aanwezig. De professionele keuken is volledig ingericht en is voorzien van een doorgeefluik. Op de begane grond is een afzonderlijke recreatieruimte, waar men kan tafelvoetballen, poolbiljarten en darten en een afzonderlijke tv-kamer. Deze kamer wordt nu ook nog deels als slaapkamer gebruikt voor 2 personen.
Muurstickers
Groepsaccommodatie Brabant 40 personen bij t Volderke.
Groepsaccommodatie Brabant bij t Volderke. Groepsaccommodatie Brabant 40 personen. t Volderke in Dongen, in Brabant, heeft verschillende groepsaccommodaties voor groepen van 40 personen. De 3 groepshuizen zijn gelegen in het buitengebied van Dongen in Brabant en bieden plaats aan voor 40 personen.
VPN
Groepsaccommodatie Brabant 40 personen, vakantiehuis Brabant 40 personen, Kampeerboerderij Brabant 40 personen De Berger Hoeve De Berger Hoeve.
Een vakantiehuis in Brabant voor 40 personen. Zoekt u een kampeerboerderij in Brabant voor 40 personen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier vindt u alle informatie die u maar nodig heeft over onze groepsaccommodatie in Brabant voor 40 personen.
Groepsaccommodaties Brabant, van bijzondere accommodatie tot luxe groepsverblijf in Brabant JeZoektIetsLeuks.nl.
Wil je snel weten welke groepsaccomodatie Brabant nog beschikbaar is? Plaats je vraag dan gratis op ons prikbord en je weet snel welke groepsaccommodatie in Noord-Brabant nog vrij is. Gevonden locaties in Noord-Brabant 34. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. Hotel voor groepen in de Brabantse natuur Westelbeers, Noord-Brabant 6km. 118 Deze locatie heeft plaats voor groepen tot 118 personen.
Accommodaties SterGroep Groepsaccommodaties.
De Schop biedt als groepsaccommodatie plek aan groepen standaard tot 40 personen. Prijs vanaf 1.20500., Landgoed de Biestheuvel Landgoed De Biestheuvel. Landgoed de Biestheuvel is gelegen in de Kempen in Brabant, een streek in het zuidoosten van. De Tienhoeve De Tienhoeve.
Groepsaccommodaties in Noord-Brabant.
De voormalige boerderij is omgetoverd tot een zeer comfortabele en luxe groepsaccommodatie voor standaard 12 personen. Maximale uitbreiding tot 20 personen. Door de moderne, warme inrichting is het de perfecte co. Deze accommodatie voor 40 personen met eventueel uitbreiding naar 50 personen, is landelijk gelegen in een bosrijke omgeving in het zuidoosten van Noord-Brabant. Ideale wandel en fietsmogelijkheden. Deze accommodatie voor 40 personen met eventueel uitbreiding naar 50 personen is landelijk gelegen in een bosrijke omgeving in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Ideale wandel en fietsmogelijkheden. Deze kampeerboerderij in het Brabantse Alphen is geschikt voor groepen van 70 tot 160 personen. Gelegen in een bosrijk gebied in het gastvrije Brabant op 3km afstand van de Belgische grens.

Contacteer ons