Meer resultaten voor groepsaccommodatie groningen 20 personen


groepsaccommodatie groningen 20 personen
groepsaccommodatie groningen 20 personen - De Pluu: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen.
Uiteraard is het ook mogelijk van dit standaard pakket af te wijken en andere keuzes te maken vis, vegetarisch of uitbreiding drankaanbod. De prijzen van de arrangementen zijn gebaseerd op groepsgrootte van minimaal 25 personen. Bij kleinere groepen zijn de prijzen op aanvraag.
Groepsaccommodaties in Groningen.
City Hotel Groningen. Hotelschip De Mars. Landal de Bloemert. D Olle Pastorie. Pension Stee en Stoetje. De Energiek, Groepsaccommodatie voor max 40 personen. Boerderij de Diek'n.' Hotel Restaurant De Staakenborgh. Buitenhuis de VEENHORST. De Olde Stoeve. Oldambtster herberg de Esborg. De Clinge, Groepsaccommodatie. Natuurkampeerterrein De Boschplaatse. Natuurkampeerterrein De Boschplaatse. Slaapschepen.nl MPS Quo Vadis. Slaapschepen.nl MPS Quo Vadis. Oosterkade 19 T/O. 0517 234 234. Jumping Henk's' Westernpark. Jumping Henk's' Westernpark. 0594 643 959. 0599 653 127. SVR Camping/ LO Wel Wait. SVR Camping/ LO Wel Wait. Reijndersstraat A 111. 0597 612 398. Hoofdweg Oost 20.
tattoo den haag
Groepsaccommodaties Groningen, van bijzondere accommodatie tot luxe groepsverblijf in Groningen JeZoektIetsLeuks.nl.
Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. Landelijk genieten in Groningen Vierhuizen, Groningen 23km. 34 Deze locatie heeft plaats voor groepen tot 34 personen. 10 Deze locatie heeft 10 kamers. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. Bijzondere groepsaccommodatie in Groningen Midwolda, Groningen 30km.
inbouw oven
Groepsaccommodaties in Groningen.
Groepsaccommodatie met tennisbaan gratis, in overleg in Groningen voor 25 personen 5 cottages exclusief gebruik. Voor activiteiten dankzij de tennisbaan, sportveld en dankzij de beachhal have a nice day garantie, ongeacht het weer. Een unieke groepsaccommodatie met tennisbaan, sportveld en beachhal.
schilderwerken
Groepsaccommodaties in Groningen.
Kampeerboerderijen en groepsverblijven. Ben je voor je familie weekend op zoek naar een groepsaccommodatie? Kies dan voor een groepsverblijf of kampeerboerderij in Groningen. Of je nu een groepsaccommodatie voor 20, 30 of 40 personen zoekt, wij bieden je altijd een passende kampeerboerderij in Groningen.
Groepsaccommodatie in Groningen, 20 30 personen.
Groepshuis voor 20 30 personen in Groningen. Kampeerboerderij aan de Waddenkust bij Pieterburen. Gezellige groepsaccommodatie in de voormalige paardenstallen van de boerderij. Groepsaccommodatie de Waddenhoeve is een leuk groepsverblijf in de provincie Groningen, op zon twee kilometer afstand van de Wadden nabij Pieterburen.
Groepsaccommodatie Groningen 20 60 personen Blauwestadhoeve.
Een terras creëren op het terrein tussen de boerderij en de kapschuren met picknicktafels en priëlen. Wij kunnen accommodatie voor groepen in Groningen aanbieden van 20 tot 60 personen. Zoek je een groepsaccommodatie in de provincie Groningen? Op de Blauwestadhoeve verblijf je in een authentieke Groninger boerderij.
Groepsaccommodatie in Groningen groepsaccommodatie-info.nl.
Groepsaccommodatie in Groningen! Op zoek naar een groepsaccommodatie in Groningen? Robersum is een ideale groepsaccommodatie voor grote familiegroepen familieweekend en. Panserweg 5, Vierhuizen. Herberg de Esborg. De Herberg heeft moderne kamers allen met douche en toilet, sommigen met etagebedden anderen met boxspring, we hebben diverse kamers beschikbaar, totaal 80 bedden. Esborgstraat 16, Scheemda. Groepsaccommodaties voor 32 t Erf, 20 t Veld of 50 Helemaal personen in een voormalige boerderij bovenop de Hondsrug en in het Beek en Esdorpen landschap van de.
Vakantieboerderijen in Groningen.
Om alle vrije vakantieboerderijen in Groningen te zien, gebruik bovenstaande zoekmodule. Gezellige groepsaccommodatie nabij de Waddenzee. Wehe-Den Hoorn De Marne Groningen. vanaf 20 41 personen. Bijzonder gelegen in oase van rust, ruimte en veel groen. Bourtange Vlagtwedde Westerwolde. vanaf 10 16 personen.

Contacteer ons