Meer resultaten voor kampeerboerderij otterlo


kampeerboerderij otterlo
Groepsaccommodatie Peppelenburg in Otterlo op de Hoge Veluwe.
Kampeerboerderij Peppelenburg in Otterlo is een schitterende groepsaccommodatie, die het hele jaar door afgehuurd kan worden voor schoolreizen, werkweken, jeugd en sportkampen en familiere√ľnies. De kampeerboerderij ligt op een prachtige locatie, op loopafstand van het Otterlose bos en met uitzicht over de weilanden.
dekens
Kampeerboerderij Woudegge Vallei Boerderij: Vallei Boerderij.
Gezellige locatie voor groepen in Otterlo. Boerderij Woudegge is een prachtige kampeer en tevens zorgboerderij middenin het Otterlose bos. U bent van harte welkom op de sfeervolle boerderij van de familie van den Brandhof! De kampeerboerderij kan het hele jaar door afgehuurd worden en is geschikt voor groepen tot 60 personen.
boomstamtafels
De Boomstronk.
Bos, landelijk logeren met een groep op de Veluwe in alle rust en echt buiten zijn, het kan op onze kampeerboerderij De Boomstronk in Otterlo. Een gezellige gerenoveerde rolstoelvriendelijk groepsverblijf op boerderij Oud Beekdal aan de rand van de Otterlose bossen met zandverstuiving en heide nabij het Nationale Park De Hoge Veluwe.
groepsaccommodatie otterlo
Groepsaccomodatie.
Gelegen aan de rand van Otterlo, omgeven door veel bos. En echt naast de ingang van nationaal park De Hoge Veluwe! Een heerlijk verblijf voor verenigingen, scholen, jeugdclubs, maar ook families of vriendengroepen zijn hier van harte welkom! Niet met zo'n' grote groep?
Groepsaccommodaties in Otterlo.
Prachtig gelegen kampeerboerderij, op het platteland en in het bos bij Otterlo. Uitermate geschikt voor vriendengroepen, familieuitjes, scholen en jeugdverenigingen. De boerderij biedt veel privacy, heeft een eig. Deze kampeerboerderij ligt samen met een minicamping aan de rand van Otterlo.
Welkom bij De Nieuwe Hof Camping De Nieuwe Hof.
Welkom bij De Nieuwe Hof. Op steenworp afstand van Park de Hoge Veluwe en het leuke centrum van Otterlo ligt kampeerboerderij De Nieuwe Hof. Bij Jan en Nannie van Veldhuizen bent u van harte welkom om van uw welverdiende rust te genieten.
Boerderij Mossel Groepsaccommodaties Veluwe.
Een deel is in het verleden ontgonnen en in gebruik genomen als landbouwgrond. Mossel zelf ligt 4 km van Otterlo en is enkel per zandweg te bereiken, het gebied is niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer, met uitzondering voor huurders van de boerderij.
Groepsaccommodaties in Otterlo Otterlo op de Veluwe.
Bos, landelijk logeren met een groep op de Veluwe in alle rust en echt buiten zijn, het kan op onze kampeerboerderij De Boomstronk in Otterlo. Een gezellige gerenoveerde rolstoelvriendelijk groepsverblijf op boerderij Oud Beekdal aan de rand van de Otterlose bossen met zandverstuiving en heide nabij het Nationale Park De Hoge Veluwe.Onze groepsaccommodatie op de Veluwe biedt plaats aan 30-50 personen.
Startpagina.
Welkom op de website van De Houtkamp in Otterlo. Echt naast de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Kroller Muller Museum, ligt onze karakteristieke en stijlvolle boerderij De Houtkamp. Landelijk gelegen aan de rand van het bos, net even buiten het dorp.
Kampeerboerderij Otterlo Beleef een heerlijke tijd bij Woudegge.
U bevindt zich hier: Home / Kampeerboerderij Otterlo. Een heerlijke groepsaccommodatie op de Veluwe: een omgebouwde boerderij aan het bos. Je bent van harte welkom op onze kampeerboerderij in Otterlo, boerderij Woudegge. Onze gemoedelijke accommodatie voor groepen van tot wel 60 personen biedt jong en oud heerlijk de ruimte.

Contacteer ons