Meer resultaten voor kampeerboerderij otterlo


kampeerboerderij otterlo
kampeerboerderij - Goedkope groepsaccomodatie D'n' Hazelaar.
Den Overkant: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen; voor elke persoon meer betaalt u 2000. De Pluu: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen. Bij meer personen kunt u één of twee kamers extra boeken a 10000, per kamer. De Driepunt: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen.
Top 10 van de leukste kampeerboerderijen in Nederland.
Waar vroeger de koeien stonden, is de boerderij verbouwd tot een groepsaccommodatie voor 50 tot 100 personen. Een kampeerboerderij is de ideale locatie voor je schoolkamp, zomerkamp of familierenie. Veel kampeerboerderijen zijn tegenwoordig voorzien van modern sanitair en comfortabele stapelbedden. Hierdoor zijn kampeerboerderijen ook zeer geschikt voor je familieweekend. Vaak zijn de groepshuizen op het platteland gelegen, waardoor er voor de kinderen alle ruimte is om te spelen. Een sportveld of voetbalveld is ideaal voor het organiseren van leuke activiteiten. Ook in Gelderland en Drenthe vind je verschillende kampeerboerderijen voor studentenverenigingen en studieverenigingen. Omgeven door boomsingels en bosgebieden. Noardburgum Tytsjerksteradiel Friesland. vanaf 14 28 personen. Midden op de Veluwe bijzonder gelegen in bosrijke omgeving. Otterlo Ede de Hoge Veluwe.
wasmachine
Kampeerboerderij De" Boomstronk."
6731 SH Otterlo. 0318-59 14 08 fax 0318-59 28 28. Bosrijk gelegen accommodatie. ruimte voor 30-50 personen. hele jaar geopend prijzen op aanvraag. Een Unieke locatie. Gezellige groepsaccommodatie aan de rand van de Otterlose bossen., nabij het Nationaal Park De Hoge Veluwe.
ideal papiervernietiger
Groepsaccomodatie.
Gelegen aan de rand van Otterlo, omgeven door veel bos. En echt naast de ingang van nationaal park De Hoge Veluwe! Een heerlijk verblijf voor verenigingen, scholen, jeugdclubs, maar ook families of vriendengroepen zijn hier van harte welkom! Niet met zo'n' grote groep?
mkb tankpas
Groepaccommodaties Otterlo op de Veluwe.
Bos, landelijk logeren met een groep op de Veluwe in alle rust en echt buiten zijn, het kan op onze kampeerboerderij De Boomstronk in Otterlo. Een gezellige gerenoveerde rolstoelvriendelijk groepsverblijf op boerderij Oud Beekdal aan de rand van de Otterlose bossen met zandverstuiving en heide nabij het Nationale Park De Hoge Veluwe.Onze groepsaccommodatie op de Veluwe biedt plaats aan 30-50 personen.
auditor
Kampeerboerderij.
Kampeerboerderij t Witte Zand. Kampeerboerderij t Witte Zand BEZOEK DE WEBSITE. Camping De Wije Werelt. Camping De Wije Werelt is een eigentijdse luxe gezinscamping, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe.
vouwgordijnen
Meers Paarden Centrum, Manege Hoofddorp / Nieuw Vennep Ruiterkamp Otterlo Meers Paarden Centrum.
Je kan er geweldige buitenritten maken, zonder dat je eerst langs een openbare weg of andere wegen hoeft. Locatie: Kampeerboerderij Peppelenburg. Adres: Apeldoornseweg 186, 6731 SC Otterlo. Wat houdt een ruiterkamp in? We gaan met onze eigen ponys en paarden naar de locatie.
ontstoppingsbedrijf lochem
Groepsaccomodaties groepsaccomodatie groepsaccommodatie groepsaccommodaties Veluwe Nederland groepshuis groepshuizen groepsverblijf groepsverblijven Otterlo Gelderland! Groepsaccommodatie de Heidewach
Lees meer over de omgeving en wat er te doen is. Groepsaccomodatie de Heidewachter in Otterlo is een ideaal onderkomen voor families, scholen of een zakelijke bijeenkomst. De schitterende omgeving van de Veluwe maakt het altijd tot een aangenaam groepsverblijf.
Kampeerboerderij De Houtkamp Victorie Zomerkamp.
Al sinds 1977 gaan we op kamp naar Otterlo. De eerste drie jaar gingen we naar een kampeerboerderij aan de andere kant van het dorp, maar al sinds 1980 gaan we ieder jaar naar De Houtkamp, de boerderij van de familie Van Omme.
Otterlo actief Mongools Yurt kamp.
Of u nu actief wilt sporten of relaxed wilt bijkomen, het kan allemaal bij Otterlo Actief. Bel of e-mail ons voor de beschikbaarheid. Kamperen in stijl. Geen zin om te koken? Onze cateringservice verwent u ook culinair. Op uw verzoek is veel mogelijk.
Groepsaccommodatie Veluwe Huisje huren Grootste Verzameling.
Even een weekendje er lekker tussen uit met de hele familie of vriendengroep? Een grotere groepsaccommodaties huren? Bekijk dan een groepsaccommodatie Veluwe 15 personen of een groepsaccommodatie Veluwe 18 personen of een groepsaccommodatie Veluwe 20 personen of een groepsaccommodatie Veluwe 25 personen.
100 goedkope groepsaccommodaties in Nederland.
Otterlo Ede Gelderland. 30 65 personen. Authentieke rietgedekte vakantieboerderij met ruim terras. 6 16 personen. Prachtig plekje voor rust en natuur zoekers nabij Ommen. 10 19 personen. Zeer geschikt voor scholen verenigingen. Giethoorn Steenwijkerland Overijssel. 20 40 personen. Boerderij in Twentse stijl op 2.5 ha. De Lutte Losser Overijssel. 9 20 personen. Gelegen aan het bos met kampvuurplaats. Mander Tubbergen Overijssel. 10 20 personen. Gezelllige vakantiewoning voor families met kinderen. Hezingen Tubbergen Overijssel. 7 18 personen. Ruime vakantiewoning met prachtige kamers en buitenkeuken. Frederiksoord Westerveld Drenthe. 5 12 personen. Gelegen nabij water en bos sportveld kampvuurplaats. Bovenkarspel Stede Broec Noord-Holland. 15 30 personen. Verblijf met grote speelweide, kabelbaan airtrampoline. Appelscha Ooststellingwerf Friesland. 40 100 personen. Groepshuis Achterhoek met vuurplaats en buitenterrein. Toldijk Bronckhorst Gelderland. 10 22 personen. Gelegen nabij Nationaal Park Weerribben Wieden. Giethoorn Steenwijkerland Overijssel. 15 30 personen. Kampeerboerderij in Brabant met buitenterrein.

Contacteer ons