Op zoek naar kampeerboerderij otterlo?


kampeerboerderij otterlo
Welkom bij De Nieuwe Hof Camping De Nieuwe Hof.
Welkom bij De Nieuwe Hof. Op steenworp afstand van Park de Hoge Veluwe en het leuke centrum van Otterlo ligt kampeerboerderij De Nieuwe Hof. Bij Jan en Nannie van Veldhuizen bent u van harte welkom om van uw welverdiende rust te genieten.
Groepsaccommodatie tussen Apeldoorn en Amersfoort.
Prijs: Klimbos Garderen heeft meerdere arrangementen voor scholen, bekijk ze hier. Reserveren: Vooraf reserveren via e-mailadres info@klimbosgarderen.nl of via telefoonnummer 0577 40 15 06. Krller Mller Museum in Otterlo. Ontdek van Gogh door middel van lespakketten en vele extra's! Krller Mller Museum in Otterlo.
De Houtkamp, Otterlo Stichting Onvergetelijke Zomerkampen.
De Houtkamp, Otterlo. De Houtkamp is een karakteristieke groepsaccomodatie vlak bij de ingang van het Nationale Park Hoge Veluwe. We zitten hier midden in de natuur en lopen direct vanaf het terrein het bos in. Wat het verblijf op deze monumentale kampeerboerderij extra leuk maakt is dat de Houtkamp ook nog in gebruik is als echte boerderij met melkkoeien en scharrelkippen.
Overzicht alle groepsaccommodatie Groepsaccommodaties Veluwe.
Zeer dichtbij vind je zelfs zandverstuivingen en heidevelden om heerlijk uit te waaien. Ook kun je hier heerlijk met de hond te gaan wandelen. 6731 SK Otterlo. Boerderij / theeschenkerij Mossel is een prachtige hoeve temidden van het landgoed het Planken Wambuis.
De Boomstronk.
Bos, landelijk logeren met een groep op de Veluwe in alle rust en echt buiten zijn, het kan op onze kampeerboerderij De Boomstronk in Otterlo. Een gezellige gerenoveerde rolstoelvriendelijk groepsverblijf op boerderij Oud Beekdal aan de rand van de Otterlose bossen met zandverstuiving en heide nabij het Nationale Park De Hoge Veluwe.
De Tureluur groepsaccommodatie en campingDe Tureluur. De Tureluur groepsaccommodatie en camping.
Wat direct opvalt aan deze camping is: de enorme grote ruimte op het veld de grote gastvrijheid de vriendelijke gastheer en gastvrouw. Niets is hen teveel en er wordt alles aan gedaan om het de gasten naar de zin te maken.
Kampeerboerderij De Houtkamp Victorie Zomerkamp.
Al sinds 1977 gaan we op kamp naar Otterlo. De eerste drie jaar gingen we naar een kampeerboerderij aan de andere kant van het dorp, maar al sinds 1980 gaan we ieder jaar naar De Houtkamp, de boerderij van de familie Van Omme.
Groepsaccomodaties groepsaccomodatie groepsaccommodatie groepsaccommodaties Veluwe Nederland groepshuis groepshuizen groepsverblijf groepsverblijven Otterlo Gelderland! Groepsaccommodatie de Heidewach
Lees meer over de omgeving en wat er te doen is. Groepsaccomodatie de Heidewachter in Otterlo is een ideaal onderkomen voor families, scholen of een zakelijke bijeenkomst. De schitterende omgeving van de Veluwe maakt het altijd tot een aangenaam groepsverblijf.
Groepsaccommodaties in Otterlo GROEPEN.NL.
Prachtig gelegen kampeerboerderij, op het platteland en in het bos bij Otterlo. Uitermate geschikt voor vriendengroepen, familieuitjes, scholen en jeugdverenigingen. De boerderij biedt veel privacy, heeft een eig. Deze kampeerboerderij ligt samen met een minicamping aan de rand van Otterlo.
Groepsaccommodatie Boerderij Mossel.
Het is toegestaan maximaal 2 honden mee te nemen, de kosten bedragen 1000, per hond per verblijf. Bekijk de folder. Boerderij Theeschenkerij Mossel Mosselseweg 2 6731 SK Otterlo telefoon: 0318-591301 Theeschenkerij Mossel 2013 ontwerp en realisatie van de Pol Reclame.
Otterlo actief Mongools Yurt kamp.
Of u nu actief wilt sporten of relaxed wilt bijkomen, het kan allemaal bij Otterlo Actief. Bel of e-mail ons voor de beschikbaarheid. Kamperen in stijl. Geen zin om te koken? Onze cateringservice verwent u ook culinair. Op uw verzoek is veel mogelijk.

Contacteer ons